Κατά τη γνώμη μου, όταν στον τίτλο ενός τόπικ κοροϊδεύουμε την ονομασία μιας ομάδας τότε:sidpanos έγραψε:παίδες αν θέλει είτε ο παλοκ είτε ο κώστας ν μιλήσουμε γτ θίχτηκαν,υπάρχουν τα πμ...
αν είδε ο κώστας τα μνμτα που προηγήθηκαν και παρόλα αυτά μιλάει για φίμωση και χούντα στο καλό...
αν δεν τα είδε,και απλώς είδε το ποστ πως σβήστηκαν τα μνμτα και θέλει να μάθει τι παίχτηκε,τότε είναι ευπρόσδεκτος να μ στείλει πμ..
με το όνομα του ΠΑΟΚ όμως δεν μπορεί να παίζει κανένας...και σε αυτό το πράγμα είμαι απόλυτος...
τέλος εδώ...
το τόπικ λέγεται ΠΑΟΚ -αεκ44
- Αυτόματα παίζουμε και με το όνομα του ΠΑΟΚ.
- Μικραίνουμε τον ΠΑΟΚ και όχι την άλλη ομάδα.
- Παιδιαρίζουμε.
- O τίτλος προτρέπει να συζητηθούν οι ονομασίες των ομάδων σε αυτό το τόπικ και όχι μέσω πμ ή κάπου αλλού. Για αυτό και γράφω εδώ.
ΥΓ1: Είναι άλλο να μιλά ένας χρήστης για αεκ44, γαύρους, σκουλήκια κτλ σε κάποιο ποστ και άλλο να κοροϊδεύουμε τις άλλες ομάδες στους τίτλους των τόπικς. Το πρώτο είναι καζούρα, άλλωστε στο ΠΑΟΚμάνια γράφουμε και όχι στο φόρουμ του κατηχητικού. Το δεύτερο όμως έχει να κάνει με αυτά που έγραψα πρωτύτερα.
ΥΓ2: Συνοπαδέ kostasff:
Tο ΠΑΟΚμάνια έχει αξία μόνο λόγω των χιλιάδων χρηστών του και αυτοί δεν αντιπροσωπεύονται από κανένα admin ή moderator. Θεωρώ ότι ορθά θίχτηκες, αλλά νομίζω ότι είναι ανόητο να μη γράφει κάποιος λόγω διαφωνίας με κάποιον άλλο, όποιος και αν είναι αυτός.