Π.Α.Ο.Κ. - ΑΕΚ 09/01 17:00 novasports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...
Stelios80

Re: Π.Α.Ο.Κ. - ΑΕΚ44 09/01 17:00 novasports

Δημοσίευση από Stelios80 »

sidpanos έγραψε:παίδες αν θέλει είτε ο παλοκ είτε ο κώστας ν μιλήσουμε γτ θίχτηκαν,υπάρχουν τα πμ...
αν είδε ο κώστας τα μνμτα που προηγήθηκαν και παρόλα αυτά μιλάει για φίμωση και χούντα στο καλό...
αν δεν τα είδε,και απλώς είδε το ποστ πως σβήστηκαν τα μνμτα και θέλει να μάθει τι παίχτηκε,τότε είναι ευπρόσδεκτος να μ στείλει πμ..
με το όνομα του ΠΑΟΚ όμως δεν μπορεί να παίζει κανένας...και σε αυτό το πράγμα είμαι απόλυτος...

τέλος εδώ...
το τόπικ λέγεται ΠΑΟΚ -αεκ44
Κατά τη γνώμη μου, όταν στον τίτλο ενός τόπικ κοροϊδεύουμε την ονομασία μιας ομάδας τότε:
- Αυτόματα παίζουμε και με το όνομα του ΠΑΟΚ.
- Μικραίνουμε τον ΠΑΟΚ και όχι την άλλη ομάδα.
- Παιδιαρίζουμε.
- O τίτλος προτρέπει να συζητηθούν οι ονομασίες των ομάδων σε αυτό το τόπικ και όχι μέσω πμ ή κάπου αλλού. Για αυτό και γράφω εδώ.

ΥΓ1: Είναι άλλο να μιλά ένας χρήστης για αεκ44, γαύρους, σκουλήκια κτλ σε κάποιο ποστ και άλλο να κοροϊδεύουμε τις άλλες ομάδες στους τίτλους των τόπικς. Το πρώτο είναι καζούρα, άλλωστε στο ΠΑΟΚμάνια γράφουμε και όχι στο φόρουμ του κατηχητικού. Το δεύτερο όμως έχει να κάνει με αυτά που έγραψα πρωτύτερα.

ΥΓ2: Συνοπαδέ kostasff:
Tο ΠΑΟΚμάνια έχει αξία μόνο λόγω των χιλιάδων χρηστών του και αυτοί δεν αντιπροσωπεύονται από κανένα admin ή moderator. Θεωρώ ότι ορθά θίχτηκες, αλλά νομίζω ότι είναι ανόητο να μη γράφει κάποιος λόγω διαφωνίας με κάποιον άλλο, όποιος και αν είναι αυτός.
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Π.Α.Ο.Κ. - ΑΕΚ 09/01 17:00 novasports

Δημοσίευση από gash04 »

Με κάλυψε ο παραπάνω χρήστης απόλυτα.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

stelio δεν έκανα εγώ το θέμα για να μιλάω για αεκ44...
αυτός που το έκανε αν θέλει ας το αλλάξει...
και σε αυτά που λες συμφωνώ...αλλά δεν με νοιάζει κιόλας...
ας την λένε οπως θέλουν...
για τον ΠΑΟΚ δεν θέλω....αυτό με νοιάζει...

το οτι είμαι μοντ μ δίνει το δικαίωμα να διαχειρίζομαι..
και για μένα αυτό που ειπώθηκε για τον ΠΑΟΚ ήταν κατάπτυστο..
αλλά κώστα να θυμάσαι πως δεν είμαι καλός μοντ όταν κάνω το χατίρι ακόμη και στον εαυτό μ και δεν σβήνω τα οφ-ποστ...
για μένα είμαι λάθος που σε ΠΑΟΚτσίδικο Ο-ΠΑ-ΔΙ-ΚΟ σαιτ επιτρέπουμε πολλά περισσότερα απο αυτά που θα έπρεπε...
να προσέχετε τι γράφετε λοιπόν..

υγ..εχω σβήσει πολύ λίγα ποστ...
και όλα εξ αυτών ήταν ποστ που ο ένας έβριζε τον άλλο...
το μοναδικό διαφορετικό ποστ που έσβησα,ήταν του πάλοκ γιατί μίλησε υποτιμητικά για αυτό που αγαπάμε...
αν το συγκεκριμένο θεωρείς πως ήταν φίμωση,τότε είμαι/θα γίνω το ίνδαλμα του συγχωρεμένου παπαδόπουλου...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

sidpanos έγραψε:stelio δεν έκανα εγώ το θέμα για να μιλάω για αεκ44...
αυτός που το έκανε αν θέλει ας το αλλάξει...
και σε αυτά που λες συμφωνώ
Άνοιξες όμως αυτό για το κύπελλο: http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?f=44&t=3653
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :o :o :o :o :o :o :?: :?: :?: :?: :?:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

sidpanos έγραψε: το μοναδικό διαφορετικό ποστ που έσβησα,ήταν του πάλοκ γιατί μίλησε υποτιμητικά για αυτό που αγαπάμε...
δηλαδή?? τι ακριβώς είπα?? τι εννοείς "αγαπάμε"?? "εσύ και οι άλλοι" και όχι "εγώ"??? αν το αγαπώ κι εγώ, πώς και για ποιό λόγο να μιλάω "υποτιμητικά"??? Επίσης αν είπα κάτι ψέμα, γίνομαι auto-banned πάραυτα. Εξήγησε μου σε παρακαλώ. Επίσης, αν είπα κάποια λαλακία, γιατί να μην μου το γράφεις σε pm εσύ πρώτα με μία επεξήγηση και μία νουθεσία οτι ίσως θίγω ζητήματα που δεν πρέπει και να μην το κάνω άλλη φορά?? Προφανώς και θα το καταλάβαινα. Δεν ξέρω. ειλικρινά. περιμένω απαντήσεις που να δεικνύουν με ποιό τρόπο μίλησα υποτιμητικά καθώς σβήστηκαν τα post μου και θα νομίζουν τα υπόλοιπα παιδιά (που απ οτι κατάλαβα με εκτιμούν οι περισσότεροι όπως κι εγώ-αλλιώς δε θα βρισκόμουν εδώ...) οτι τρελάθηκα και γράφω παπαριές. Με τρελαίνει η ιδέα οτι εγώ μιλάω υποτιμητικά για τον ΠΑΟΚ, φαντάζομαι διάβασες το σχεδόν μονοσέλιδο μου post για όταν οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ κάναν ένα υποτιμητικό (κατ εμέ) αφιέρωμα στην αγαπημένη μου ομάδα. Κόντεψα να πηδήξω μέσα στην οθόνη με αυτά που άκουσα στο αφιέρωμα και μάλιστα πολλά παιδιά δε συμφώνησαν καθόλου μαζί μου αλλά αυτή είναι η ομορφιά ενός φόρουμ: η διαφωνία... Πραγματικά περιμένω μία σαφή απάντηση. Αν ισχύει αυτό και κάνω τόσο λάθος, όπως ξαναλέω, σας αδειάζω τη γωνιά από μόνος μου...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

kostasff έγραψε:Δεν ξέρω φίλε sidpanos τι σε πείραξε αλλά αν θέλεις να γράφουμε ότι σου αρέσει, τότε προσωπικά το paokmania.gr παύει να με ενδιαφέρει. Γράψε ότι θέλεις, σβήσε ότι θέλεις και κάνε ότι θέλεις.
Ευχαριστώ τα παιδιά που μοιραστήκαμε κάποιες απόψεις εδώ μέσα. Ίσως τα πούμε σε κάποιο άλλο φόρουμ.
Καλή λευτεριά στο paokmania.gr
Kώστα ξανασκέψου το. Οι καθαρές και λογικές φωνές εδώ μέσα μας είναι απαραίτητες. Τολμώ να πω ότι η - τυχόν - αποχώρησή σου θα είναι ΑΠΩΛΕΙΑ. Απώλεια καθαρών απόψεων, λογικής, αντικειμενικότητας και ηρεμίας. Οι υγιώς σκεπτόμενοι ομοϊδεάτες μας είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ.

Μείνε στην παρέα μας. Κάντο για αυτούς που σε εκτιμούν. Όσοι κι αν είναι. Ακόμα και ένας αν υπάρχει (που είναι περισσότεροι) πρέπει να μείνεις κοντά μας. Κάποια στιγμή το παοκμάνια θα πρέπει να πάψει να αιμορραγεί από σωστούς φιλάθλους...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Stelios80 έγραψε: Κατά τη γνώμη μου, όταν στον τίτλο ενός τόπικ κοροϊδεύουμε την ονομασία μιας ομάδας τότε:
- Αυτόματα παίζουμε και με το όνομα του ΠΑΟΚ.
- Μικραίνουμε τον ΠΑΟΚ και όχι την άλλη ομάδα.
- Παιδιαρίζουμε.
- O τίτλος προτρέπει να συζητηθούν οι ονομασίες των ομάδων σε αυτό το τόπικ και όχι μέσω πμ ή κάπου αλλού. Για αυτό και γράφω εδώ.

ΥΓ1: Είναι άλλο να μιλά ένας χρήστης για αεκ44, γαύρους, σκουλήκια κτλ σε κάποιο ποστ και άλλο να κοροϊδεύουμε τις άλλες ομάδες στους τίτλους των τόπικς. Το πρώτο είναι καζούρα, άλλωστε στο ΠΑΟΚμάνια γράφουμε και όχι στο φόρουμ του κατηχητικού. Το δεύτερο όμως έχει να κάνει με αυτά που έγραψα πρωτύτερα.
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Πολύ έκταση δώσαμε στο θέμα νομίζω.
Παίζουμε με την ΑΕΚ και ασχολούμαστε με τον φασισμό και την Δημοκρατία. :twisted:

Στον ΠΑΟΚ μας όλοι απαραίτητοι είναι.
Αποπροσανατολιζόμαστε όλοι μας με το άσπρο και το μαύρο ποιος τα ανακατεύει καλύτερα. :twisted: :twisted:

Κομβικό σημείο για την ομάδα μας το συγκεκριμένο παιχνίδι. :twisted: :twisted: :twisted:

Απο κόσμο θα έχουμε? :evil:
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

Από όσο ξέρω δεν θα έχουμε κόσμο λόγω τιμωρίας.
Το απίστευτο είναι ότι η ένσταση του ΠΑΟΚ θα εκδικασθεί μετά το παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Αν τελικά δεν έχουμε κόσμο γίνεται ποιο δύσκολος ο αγώνας μην ξεχνάμε ό,τι κέρδισαν ρούλη και δυσκόλεψαν τον gay τουλάχιστον από τότε έχουν αλλαγές τέλος ο Ντόνι ΜακΓκραθ και ο Φλεβαράκης(με το σκηνικό Νώντα Παπαντωνίου, Μίλαν Γέρεμιτς).Κάθε φορά στα κεκλεισμένα βλέπω λίγο κόσμο υπάρχει τρόπος να μπούμε?
Πάντως στο official δεν αναφέρει τπτ για τον κόσμο μάλλον το παλεύουν

Όσο για την διαμάχη των απο πάνω ναι όντως είναι απώλεια γιατί τα ποστ ήταν πάντα προσεγμένα και με κιλά γνώσης μπάσκετ. Φέτος ξεκινήσαμε κάτι ωραίο (από τον λήθαργο ετών) ας είμαστε όλοι μαζί για τα καλύτερα χρόνια που έρχονται :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

κωστα θα σ απαντήσω δημοσίως και όχι σε πμ για ένα λόγο...
και θα καταλάβεις...

πρώτα απ'ολα...
σε πμ με τον παλοκ του είπα..
δεν σέβομαι την ιστορία κανενός έχει γίνει με ξένα @@..
βλέπε γαύρο,αεκ44,βάζελο κτλ κτλ...
αντίθετα παραδέχομαι τόσο τους δύο κάτω όσο και τον άρη στο μπάσκετ γιατί κάναν κάτι με τα δικά τους @@...
αυτό πηγαίνει και σε πρόσωπα...και όχι μόνο σε ομάδες..

στο θέμα που θίχτηκες...και απαντάω δημόσια...

στο Κανόνες Λειτουργίας του Forum
http://paokmania.gr/forum/viewtopic.php?f=1&t=2
μιλάει για τους κανόνες...
αυτούς που διέπουν το φόρουμ..

ΤΟ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ...
πιο συγκεκριμένα...
Απαγορεύονται και θα τροποποιούνται ή διαγράφονται άμεσα θέματα ή μηνύματα τα οποία:
- περιέχουν ύβρεις ή/και προσβάλουν ή θίγουν κατ’ οιοδήποτε τρόπο τρίτους
όπως κατάλαβες το σχόλιο του πάλοκ ενόχλησε εμένα...και καλώς ή κακώς είμαι μοντ αυτή τη στιγμή που μιλάμε...
και σαν υπευθυνος για αυτό που κάνω,το έσβησα...
εσένα και οποιονδήποτε άλλο τον ενοχλήσει κάτι,και θα μ στείλει ή εμένα ή τα άλλα παιδιά πμ,θα μπούμε στη διαδικασία να μιλήσουμε και να σβήσουμε αυτο που ενόχλησε...

υγ.γκας θα σβηστούν τα ποστ μόλις τα πούμε και ακουστούμε και οι δυό...
υγ2.σας παρακαλώ πολύ..είμαστε απο τα πιο δημοκρατικά σαιτ και επιτρέπουμε υπέρ του δέοντος αρκετά...
το τελευταίο που θέλουμε να ακούσουμε είναι φωνές για το αντίθετο...
υ3.το σαιτ το επισκέπτονται πολλές λέρες και αλλόθρησκοι..
αν εμείς οι ίδιοι δεν προστατεύσουμε αυτό που αγαπάμε απο τους άλλους,τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Άιντε να επιστρέψουμε στα αγωνιστικά...

ΠΑΟΚ - Μπήκε ο Λάζος, εκτός ο Γκρέγκορι

Μεγάλο κομμάτι της σημερινής (06/01) προπόνησης έβγαλε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος και θέτει έτσι σοβαρή υποψηφιότητα για να αγωνιστεί στο παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο κλειστό της Πυλαίας το ερχόμενος Σάββατο (09/01).

Ο Έλληνας σέντερ είχε χτυπήσει στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο, δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του την περασμένη αγωνιστική στο Περιστέρι, αλλά είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει κόντρα στην Ένωση. Επιπλέον, σε πιο χαλαρούς ρυθμούς προπόνησης μπήκε και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Αυτά είναι τα ευχάριστα νέα για τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Το δυσάρεστο για τον 42χρονο κόουτς είναι πως ο Κένι Γκρέγκορι συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα στο γόνατο, «σουβενίρ» από τον αγώνα με το Περιστέρι, και δεν προπονήθηκε σήμερα. Θεωρείται, πάντως βέβαιο πως θα είναι στη δωδεκάδα κόντρα στην ΑΕΚ αλλά είναι άγνωστο σε τί κατάσταση θα βρίσκεται.

Ντρόμπνιακ, Γκρέγκορι, Μονρό στο «Shooting Camp»
Με μεγάλη συμμετοχή, όρεξη για δουλειά και την παρουσία των Πρέντραγκ Ντρόμπνιακ, Κένι Γκρέγκορι και Κρις Μονρό συνεχίστηκε για δεύτερη ημέρα το 1ο New Years Shooting Camp του ΠΑΟΚ, που διεξάγεται με ιδιαίτερη επιτυχία στο PAOK Sports Arena.

Οι τρεις καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, μίλησαν στους νεαρούς αθλητές και τις αθλήτριες του καμπ, για την τέχνη του σουτ, αλλά και για το πώς ξεκίνησαν το μπάσκετ, την προσπάθεια που έκαναν για να φτάσουν να παίζουν σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ απάντησαν σε πολλές ερωτήσεις και φυσικά, εκτός από τα όσα είπαν κι έδειξαν σχετικά με το σουτ, βγήκαν φωτογραφίες με τους θαυμαστές τους.

Το 1ο New Years Shooting Camp του ΠΑΟΚ, ολοκληρώνεται σήμερα (06/01), με την τρίτη και τελευταία ημέρα, που περιλαμβάνει και διαγωνιστικά παιχνίδια, αλλά και δώρα για τους νικητές, όπως επίσης και διπλώματα σε όλους για τη συμμετοχή τους.
http://www.sportnet.gr/report.php?id=210323

αν καταφέρουμε να αναστήσουμε και την μπασκετική ΑΕΚ, μετά την ποδοσφαιρική, θα μαστε απλως αξιοι της μοιρας μας...
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Εύχομαι σε 2 χρονάκια από τώρα (πρώτα ο Θεός γεροί να είμαστε) να συζητάμε για την απόδοση του Στογιάκοβιτς στον τελικό πρωταθλήματος και μετά την κατάκτηση του τροπαίου μαζεύω στο σπίτι μου όλα τα μπασκετικά ΠΑΟΚΙΑ του φόρουμ και ειδικά Sidpano και Kostaff για να το γιορτάσουμε με τσίπουρα..

Άντε ξεκολλήστε μεγάλα παιδιά είμαστε, όλοι το καλό του ΠΑΟΚ θέλουμε και ότι απόψεις (πικρόχολες, γκρίνιας ή μίζερες) ακούγονται εδώ μέσα αποσκοπούν εκεί..δηλαδή στο πως ο ΠΑΟΚ μας θα ξαναγίνει μεγάλος και το μοναδικό αντικείμενο συζήτησης θα είναι και πάλι η διεκδίκηση τίτλων και όχι τα χρέη της ομάδος ή η διεκδίκηση της 6ης θέσης..! Κι εγώ ξενέρωσα μετά την ήττα στο Περιστέρι και είπα ότι δε θα ξανασχοληθώ και δε θα ξανασχολιάσω εδώ μέσα (όπως και έκανα μετά τα περυσινά αίσχη του Δρόσου), αλλά ρε παιδιά απλά δε γίνεται..Αρρώστεια είναι αυτή!!!
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

για μένα δεν έχει τσίπουρο?? :mrgreen: :opaokara: :opaokara:
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Βρε ας πάρουμε πρωτάθλημα και θα βγω στην Αριστοτέλους με εκείνο το καροτσάκι και αντί για "Σαλέεεεεπ ζεστό" θα κερνάω σε όλο τον κόσμο τσίπουρα...Πλάκα πλάκα ελπίζω να μη κρατήσει κανένας το post μου μετά από 2 χρόνια και μετά πρέπει να το πραγματοποιήσω.. :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Α1 2009-2010”