18. Γιώργος Φωτάκης
Re: Γιώργος Φωτάκης
Σήμερα με νιόνιο θα παει πολύ καλά και γκολ θα βάλει γιατί παίζεται το κεφάλι του, η θέση του στην ομάδα 

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- ΑποστόληςΑ
- desperando
- Επικοινωνία:
Με τέτοιες εμφανίσεις δεν σε βλέπω καλά και θα κάνεις πολύ καιρό για να ξαναδείς ενδεκάδα σήμερα ήσουν μεγάλη παραφονία
??????? τη ηταν?
Η επίθεση μας παίρνει τρελή ταχύτητα και δεν περίμενα να ειναι τοσο καλος μετα απο τοσο καιρο απραξίας.
Με εναν γκαρσια πισω του ωστε να μην αναγκάζετε να κυνηγάει αμυντικά θα ηταν μια χαρα.
Γνώμη μου

Η επίθεση μας παίρνει τρελή ταχύτητα και δεν περίμενα να ειναι τοσο καλος μετα απο τοσο καιρο απραξίας.
Με εναν γκαρσια πισω του ωστε να μην αναγκάζετε να κυνηγάει αμυντικά θα ηταν μια χαρα.
Γνώμη μου
- Pegasus1589
Πολύ νευρικός, έπαιξε ξύλο με τους του Πανσερραϊκού και νομίζω ότι έπρεπε να κιτρινιστεί. Μπορεί καλύτερα.
Όχι δεν ήταν άσχημος.Ας πούμε ο Σορλέν ήταν χειρότερος κατά τη γνώμη μου.Είναι πάντα έτοιμος να παίξει ο Φωτάκης αλλά έπρεπε να τη φάει σήμερα τη κάρτα...

- Pegasus1589
Ο Σορλέν έβγαλε και μία καλή σέντρα στο γκολ του Παπάζογλου. Ο Φωτάκης επιθετικά δε φάνηκε. Ίσως να φταίει η έλλειψη παιχνιδιών.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Πολύ καλός ο Γιώργαρος. Μαχητικός τσαμπουκάς. Χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του.
Μας λείπουν τα ωραία του σουτ, on target.
Μας λείπουν τα ωραία του σουτ, on target.
Δεν ήταν κακός. Δεν τροφοδότησε πολύ είναι η αλήθεια αλλά το πάλεψε όσο μπορούσε.
ενα κινητο φαουλ δε βοηθησε καθολου στη θεση του ιβιτς....ελπιζουμε σε καλυτερη συνεχεια...