18. Γιώργος Φωτάκης
Re: Γιώργος Φωτάκης
gika πιο FM έχεις, το καινουργιο; γιατί το FM 2009 δεν λέει άλλο, συνέχεια τα ίδια ακούμε. Πάρε το FM 2010, μπας και δούμε καμιά καινούρια ανάλυση

Με το 2010 λοιπόν (α, ρε Realcon, με έβαλες και το εγκατέστησα...
), νομίζω ότι ο σχεδιασμός του καλοκαιριού ήταν όπως παρακάτω:

Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.

Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.
- ΑποστόληςΑ
Είναι φανερό ότι ο Φωτάκης δεν μπορεί να παίξει εκεί που τον χρειαζόμαστε. Αν τον πήραμε για να βαράει κανένα σουτ έξω από την περιοχή (λέω αν), είναι λάθος προσέγγιση. Θα είχαμε βάλει περισσότερα γκολ αν παίρναμε έναν παίκτη που θα βοηθούσε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στο εύκολο γκολ (assist). Θα μου πεις ότι θα χρειαζόντουσαν περισσότερα λεφτά. Ναι, αλλά έτσι θα περνάγαμε την Χερενβεϊν και θα μπαίναμε στους ομίλους, εξασφαλίζοντας το επιπλέον χρήμα.
Πόσο λάθος είναι η νοοτροπία: "αν μπω στους ομίλους θα πάρω και τον πάικτη που θέλω"! Μα αν τον θέλεις τον παίκτη δεν περιμένεις να μπεις στους ομίλους για να τον πάρεις. Τον αγοράζεις από πριν, προκειμένου να μπεις στους ομίλους και να μην χάσεις το παραδάκι!
Τώρα ...κάτσε κάτω απ' τη μπάρα!
Πόσο λάθος είναι η νοοτροπία: "αν μπω στους ομίλους θα πάρω και τον πάικτη που θέλω"! Μα αν τον θέλεις τον παίκτη δεν περιμένεις να μπεις στους ομίλους για να τον πάρεις. Τον αγοράζεις από πριν, προκειμένου να μπεις στους ομίλους και να μην χάσεις το παραδάκι!
+2010 ηθελες να πεις, αυτο εγκατεστησε ο stephanos.MANIAKOS έγραψε:Ετσι ηταν πολυ σωστος φιλε +19
Και κατω απο το χρημα, γιατι χρημα εκείνη την περίοδο τσουκ!ΑποστόληςΑ έγραψε:Είναι φανερό ότι ο Φωτάκης δεν μπορεί να παίξει εκεί που τον χρειαζόμαστε. Αν τον πήραμε για να βαράει κανένα σουτ έξω από την περιοχή (λέω αν), είναι λάθος προσέγγιση. Θα είχαμε βάλει περισσότερα γκολ αν παίρναμε έναν παίκτη που θα βοηθούσε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στο εύκολο γκολ (assist). Θα μου πεις ότι θα χρειαζόντουσαν περισσότερα λεφτά. Ναι, αλλά έτσι θα περνάγαμε την Χερενβεϊν και θα μπαίναμε στους ομίλους, εξασφαλίζοντας το επιπλέον χρήμα.
- ΑποστόληςΑ
Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να ρισκάρουμε την απόκτηση ενός καλού χάφ, αντί αυτού που πήραμε. Ένα δάνειο επιπλέον είναι! Είναι ρίσκο, αλλά χωρίς ρίσκο δεν κτίζονται ομάδες. Ο Άρης πού τα βρίσκει τα λεφτά και φέρνει διεθνείς παίκτες;
βυθίζεται στην ανυπαρξία....δυστυχώς
ο μοναδικός παίκτης μας...που ξέρει να σουτάρει, αλλά τίποτα άλλο
ο μοναδικός παίκτης μας...που ξέρει να σουτάρει, αλλά τίποτα άλλο
- Mario Jardel
Περιμενα περισσοτερα απο το Φωτακη, αλλα μαλλον ειναι ενας πολυ καλος ρολιστας. Βεβαια σε συνδυασμο οτι ειναι Ελληνας και μετραει ως προιον των ακαδημιων μας τον καθιστα χρησιμο οχι μονο για τα αγωνιστικα αλλα και για τη συνθεση του ροστερ.
- Mario Jardel
Ο παγκος του ΠΑΟΚ πρεπει να εχει το Ροναλντο. Τοτε θα εχουμε φτασει εκει που πρεπει!

Πήραμε τον Κριστιάνο... Ο Ρονάλντο στο επόμενο λεοφορείο... Δεν χωρούσανε όλοι μαζί... 
- Mario Jardel
Να παρουμε και εναν Lionell ε;Ετσι σιγα σιαγα και μεθοδικα θα γινουμε Real Barcelona(υβριδιο)