Bono έγραψε:Ναυτικά,Αεροπορίες, δοκιμιλίκια και Πυροβολικά(λιγότερο) βλέπω...
Πολύ το βύσμα έπεσε στο Paokmania ή μου φαίνεται??

εσύ gash να μαντέψω η μάνα του λόχου ήσουν??

1.Έρευνα Πληροφορικής μαζί με Ζήση ο οποίος απολύθηκε την επόμενη μέρα

στην Λαμία στου υλικού πολέμου.
Ομβριακή λίγες μέρες που ήταν το χειρότερο κάτι αποθήκες με βλήματα πυροβολικού (30χιλιάδες τόνοι μόνο κάτω απο το βουνό).
2.162 ΑΚ ΜΒΠ στα 8ιντσα βαρύ πυροβολικό Λαγκαδά μετάταξη καθότι το ΕΠ ήταν για βύσματα. (μεγάλη πίκρα και πολλά τα γράσα στους εδαφικούς για όσους σκαμπάζουν απο άρματα)
3.ΛΥΒ για λοχίας Ροδόπολη(το πυροβολικό βγάζει μόνο λοχίες) και κατάφερα και έγινα δεκανέας ο πρώτος στο Πυροβολικό!
4.Επιστροφή πίσω και μετακόμιση Γιαννιτσά όλη η μονάδα έτσι για να μας βγεί ο πάτος όσο γίνεται.
5.Μετάθεση στην 199 ΑΚ ΜΒΠ Αλεξανδρούπολη που ήμασταν άλλα 3 στρατόπεδα με ΠΕΠ και κάτι άλλες παπαριές.
Υπηρεσία 13 έξω και 1 μέσα
6.Απόσπαση Ξάνθη Δ σώμα διοίκηση μαζί με τον αδερφό του Χασιώτη (παλίου μας ποδοσφαιριστή) τρέλα για να επιστρέψω πίσω όπως και έγινε σε 1 εβδομάδα για να μην βαράω σκοπέτα (μ@λ@κ@ς είμαι

)
7.Επιστροφή πίσω στην Αλεξανδρούπολη που με απολύσανε με μεγάλη τους χαρά μιας και με θυμούνται σαν ότι χειρότερο πέρασε απο εκεί με καμιά 40 μέρες φυλακή και αδύνατον να θυμηθώ κρατήσεις και ΣΕΞ.
Δεν θυμάμαι να μην ήμουν τιμωρημένος τους τελευταίους 6 μήνες.
Πάντως 120 μέρες σκοινάκια τα έβγαλα και τα κουνούπια μου έμειναν αξέχαστα εκεί στην εξοχή με χιόνια και βροχές.
Καλός στην δουλειά μου αλλά αρκετές ασκήσεις του ΕΣ μποϊκοταρίστηκαν επίτηδες και απέτυχαν παταγωδώς.
Λογικό....
Καλά ήταν πάντως δεν μπορώ να πω.
Δύσκολα όμως τα πράγματα για τους αξιωματικούς που είμαι σίγουρος ότι με θυμούνται και πιθανόν να με αναφέρουν ακόμα και σήμερα στους νεότερους ως παράδειγμα προς αποφυγή.