Έχεις δίκιο. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε 4-2-3-1 είναι πιθανό αυτό που λες, αλλά σε 4-3-3 και 4-4-2 δεν γίνεται να λείπει...teratios έγραψε:Το ξέρω φίλε μου πως η θέση του Σορλέν δεν είναι εκεί αλλά από ανάγκη παίζει. Αλλά φαίνεται πιθανό με την έλευση Κριστιάνο και αν μείνει το ίδιο σχήμα, να χάσει την θέση στην 11άδα...οπότε...
10. Olivier Sorlin
Re: Olivier Sorlin
Ο Σορλέν είναι η απάντηση σε πολλά, όπως:
"ότι πληρώνεις, παίρνεις"
"έχει ποδοσφαιρική παιδεία"
"με παραστάσεις από ανεπτυγμένα πρωταθλήματα"
Επειδή βαρέθηκε εδώ στο Ελλαδιστάν, τον βλέπω σύντομα να την κάνει για άλλα λιμάνια.
"ότι πληρώνεις, παίρνεις"
"έχει ποδοσφαιρική παιδεία"
"με παραστάσεις από ανεπτυγμένα πρωταθλήματα"
Επειδή βαρέθηκε εδώ στο Ελλαδιστάν, τον βλέπω σύντομα να την κάνει για άλλα λιμάνια.
ειναι νωχελικος ρε γμτ....μονος του εβαλε τον πηχυ ψηλα....οταν τρεχει σαν σλοου μοσιον με εκνευριζει......απλα σημερα εκανε αψεγαδιαστο παιχνιδι χωρις ομως πολυ ουσια......
Αν και καλύτερος από προηγούμενα ματς, δείχνει μακριά απ τον καλό του εαυτό. Σίγουρα δεν είναι ο κατάλληλος για αριστερό εξτρέμ, αλλά δε μπορούμε να μη σταθούμε σε κάποιες λαθος πασες... Μακάρι να βελτιωθεί κι άλλο, γιατί σίγουρα το τόπι το κατέχει.
- ΑποστόληςΑ
Καλούτσικος. Δεν θεωρώ όμως ότι θα ξεκινάει το παιχνίδι. Μπροστά από τον Λίνο θα υπάρχουν ο Pablo, ο Cristiano και ο Antelino.
ήρθε και στιγμή που θα διαφωνούσαμε.teratios έγραψε:Πάρα πολύ καλός σήμερα. Όχι απλά θύμιζε αλλά είχε απόδοση περσινού Σορλέν.
Λέτε η έλευση Κριστιάνο να τον ταρακούνησε;
Λέτε τα άστρα να ήταν σήμερα με το μέρος του;
Μήπως είναι παίχτης που παίζει μόνο από Δεκέμβρη μέχρι Μάη;
Μήπως επανήλθε και δεν πρόκειται να ξαναπέσει ποτέ;
Η απάντηση μετά τα Χριστούγεννα...προς το παρών, bravo Olivier...
Χειρότερος παίχτης στο παιχνίδι με Εργοτέλη κατ εμέ.
Βέβαια προσπάθησε δεν λέγω αλλά μακράν απο αυτό που πιστεύω ότι μπορεί να δώσει.
Κρίμας....
Παιδιά μην ξεχνάτε οτι ο Ολιβιέ ήρθε για μπακ-απ, και σίγουρα ΔΕΝ είναι εξτρεμ
Το γεγονός πως πέρσι ξεφτιλίστικε να τρέχει, δεν σημαίνει οτι αιωνίως θα συμβαίνει αυτό. Περνάει βέβαια και μια κοιλιά, μάλλον λόγω προετοιμασίας. Στο πρώτο ματς με την Βαλερέγκα είχε οργώσει το γήπεδο μες τη λασπουριά. Θεωρώ πως με την έλευση του βραζιλιάνου, θα μείνει λίγο να ξεκουραστεί, και θα αποτελεί ΑΡΙΣΤΗ επιλογή για ξεκούραση των Γκαρσία, Βιτόλο,Κριστιάνο, ίσως και Ιβιτς .
Είναι ώριμος νηφάλιος και ξέρει μπάλα. Νομίζω πως η ομάδα φέτος τρέχει λίγο πιο ατσούμπαλα απο πέρσι, γεγονός που δεν τον βολεύει γιατί ούτε έκρηξη έχει, ούτε ταχύτητα. Αλλά μπορεί άνετα να δώσει, όντας ξεκούραστος, διαστήματα ηρεμίας και σωστής πίεσης μεσοεπιθετικά και στα χαφ.Είναι κλασσικό Γαλλοελβετικό πολυεργαλείο, που μάλλον δεν θα πάρει το 10 πουθενά, αλλά το 8αράκι του το χτυπάει σε πολλούς τομείς.
Στο ματς με Εργοτέλη κατ εμε ήταν πολύ καλύτερος σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις του. Είμαι σίγουρος πως χρειάζεται ξεκούραση και συγκέντρωση για να επανέλθει στα περυσινά στάνταρ.
Το γεγονός πως πέρσι ξεφτιλίστικε να τρέχει, δεν σημαίνει οτι αιωνίως θα συμβαίνει αυτό. Περνάει βέβαια και μια κοιλιά, μάλλον λόγω προετοιμασίας. Στο πρώτο ματς με την Βαλερέγκα είχε οργώσει το γήπεδο μες τη λασπουριά. Θεωρώ πως με την έλευση του βραζιλιάνου, θα μείνει λίγο να ξεκουραστεί, και θα αποτελεί ΑΡΙΣΤΗ επιλογή για ξεκούραση των Γκαρσία, Βιτόλο,Κριστιάνο, ίσως και Ιβιτς .
Είναι ώριμος νηφάλιος και ξέρει μπάλα. Νομίζω πως η ομάδα φέτος τρέχει λίγο πιο ατσούμπαλα απο πέρσι, γεγονός που δεν τον βολεύει γιατί ούτε έκρηξη έχει, ούτε ταχύτητα. Αλλά μπορεί άνετα να δώσει, όντας ξεκούραστος, διαστήματα ηρεμίας και σωστής πίεσης μεσοεπιθετικά και στα χαφ.Είναι κλασσικό Γαλλοελβετικό πολυεργαλείο, που μάλλον δεν θα πάρει το 10 πουθενά, αλλά το 8αράκι του το χτυπάει σε πολλούς τομείς.
Στο ματς με Εργοτέλη κατ εμε ήταν πολύ καλύτερος σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις του. Είμαι σίγουρος πως χρειάζεται ξεκούραση και συγκέντρωση για να επανέλθει στα περυσινά στάνταρ.
Μήπως να έμπαινε για λίγο στη θέση του Ιβιτς??
Εκεί του ταιριάζει περισσότερο η θέση, πιστεύω!
και εγω θα ηθελα να τον δω εκει για να δω τι κανει να σε πω την αληθεια...free4 έγραψε:Μήπως να έμπαινε για λίγο στη θέση του Ιβιτς??
- Maximus
Δεν θυμαμαι προσωπικα αλλα ενα εχω καταλαβει... Ο κρυφος ποθος του 99% των ΠΑΟΚτσηδων, ειναι εναν αλλο παιχτη στην θεση του Ιβιτς!Lord_GayrosSlayer έγραψε:Όταν είχε πρωτοακουστεί δεκάρι δεν λέγαμε ότι ήτανε??

''Πηραμε Σορλεν!''
''Ωωωωωω, πηραμε δεκαρι! Bye bye Ιβιτς!''
''Φιλος...Ο Σορλεν οχταρι ειναι...(απογοητευση)''
''Πηραμε Κριστιανο!''
''Φιλος, ο Κριστιανο παιζει στα ακρα...(απογοητευση)''
''Πηραμε Φωτακη!''
''Φιλος...Ο Φωτακης δεν θα ειναι βασικος...(απογοητευση)''
...Και ο Ιβιτς συνεχιζει duracell....
- PABLO GARCIA1
Maximus έγραψε:
''Πηραμε Κριστιανο!''
''Φιλος, ο Κριστιανο παιζει στα ακρα...(απογοητευση)''
Στο manager πάντως δεκάρι τον έχει τον Κριστιάνο...και εγώ δεκάρι τον βάζω στον ΠΑΟΚ.