10. Olivier Sorlin
Re: Olivier Sorlin
Προχθές τον κράξαμε αρκετά αλλά μόλις μπήκε ο κούτσια μέσα στη θέση του δεν κάναμε φάση.

Δε ξέρω τι έχει πάθει το πουλέν φέτος,το ότι ξέρει παρα πολύ μπάλα είναι σίγουρο αλλα φέτος δε δείχνει ούτε το 1/10 από αυτά που ξέρει.
- Isaak the Greek
Με την Καβαλα παντως μια χαρα επαιξε.2-3 ασσιστ εβγαλε , τι αλλο να κανει ο ανθρωπος , να την πιασει με τα χερια και να την πεταξει μεσα στο τερμα?
- Pegasus1589
Και να φανταστείτε ότι αυτό το κάτω για το οποίο δε διαφωνώ βγάζει και 2-3 καλές ενέργειες σε κάθε παιχνίδι 

Ο μεγαλυτερος παικτης του ΠΑΟΚ αυτην τη στιγμη!!!Ξερει το ποδοσφαιρο...απλα και εχει να δωσει ακομα κανα δυο χρονια!!! 

Σήμερα θεωρώ πως είναι θετικότερος άλλων εμφανίσεων μέχρι στιγμής αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο.
Πάρα πολύ καλός σήμερα. Όχι απλά θύμιζε αλλά είχε απόδοση περσινού Σορλέν.
Λέτε η έλευση Κριστιάνο να τον ταρακούνησε;
Λέτε τα άστρα να ήταν σήμερα με το μέρος του;
Μήπως είναι παίχτης που παίζει μόνο από Δεκέμβρη μέχρι Μάη;
Μήπως επανήλθε και δεν πρόκειται να ξαναπέσει ποτέ;
Η απάντηση μετά τα Χριστούγεννα...προς το παρών, bravo Olivier...
Λέτε τα άστρα να ήταν σήμερα με το μέρος του;
Μήπως είναι παίχτης που παίζει μόνο από Δεκέμβρη μέχρι Μάη;
Μήπως επανήλθε και δεν πρόκειται να ξαναπέσει ποτέ;
Η απάντηση μετά τα Χριστούγεννα...προς το παρών, bravo Olivier...
Μου αρέσει ο παίκτης αυτός για έναν και μοναδικό λόγο. Ότι κάνει, το κάνει αθόρυβα και από εκεί που δεν τον περιμένεις σε εμφανίζεται σαν "φάντης μπαστούνης" (αν το λεω καλά) να είναι γερός και δυνατός. Στο ποδόσφαιρο πάντα θα έχεις της κακές μέρες, της μέτριες, της καλές και της πολύ καλές μέρες.
Το θέμα είναι να τα βλέπει πιο γρήγορα ο Δον Σάντος και όλα καλά.
Το θέμα είναι να τα βλέπει πιο γρήγορα ο Δον Σάντος και όλα καλά.
Δεν τον ταρακούνησε, διότι απλά δεν παίζουν στην ίδια θέση... ο Σορλέν είναι χαφ, από ανάγκη παίζει εξτρέμ και επειδή ξέρει πολύ καλά τακτική και τα βασικά του ποδοσφαίρου μπορεί αξιοπρεπέστατα να παίζει ως ακραίος επιθετικός... Αν ο Κριστιάνο είναι όντως πολύ καλός ποδοσφαιριστής, ο Σορλέν θα γυρίσει στα χαφ και πιστεύω πως θα έχει την περυσινή απόδοση που όλοι είδαμε...teratios έγραψε:Πάρα πολύ καλός σήμερα. Όχι απλά θύμιζε αλλά είχε απόδοση περσινού Σορλέν.
Το ξέρω φίλε μου πως η θέση του Σορλέν δεν είναι εκεί αλλά από ανάγκη παίζει. Αλλά φαίνεται πιθανό με την έλευση Κριστιάνο και αν μείνει το ίδιο σχήμα, να χάσει την θέση στην 11άδα...οπότε...
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Ανεβασμένη εμφάνιση ο Olivier ειδικά στο β' ημίχρονο. Παιχνίδι με παιχνίδι ανεβαίνει ο Γάλλος.