Paokmania: Αιώνια φοίτηση

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

Re: Paokmania: Αιώνια φοίτηση ..

Δημοσίευση από Paokintepo »

novito έγραψε:α... για τέτοιες περιπτώσεις, ελά εδώ να σε πω εγώ άτομα που ξέρω.... π.χ. εμενα :evil:
τζιβ@νακη Μ@Λ@ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ %$@*^%&^$%@^ :evil: :evil:

τι τον εκανες και σε τυραννα?
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Πλεον δε με τυραννα, γιατί αποφάσισε να κάνει κι ένα καλό στην εκπαιδευτική μας κοινότητα και να βγει στη σύνταξη!!! Ε ρε συ δεν άντεχα απ τα 90 λεπτά του μαθήματος του, ν ακούω για τον γιο του, τη γυναίκα του, τη μάνα του, τον σκύλο και γενικά οτιδήποτε δεν είχε σχέση με το μάθημα, αλλά στην εξεταστική να κυκλοφορούν ασσάκια, γιατί ... έτσι του αρέσει.... :evil: Δεν άντεχα να πατά όποτε γουστάρει στην αίθουσα του και μεις να τρέχουμε για την εξεταστική.... Δεν άντεχα, όταν εμφανιζόταν για μάθημα , να διώχνει όποιον γουστάρει και να κρατά όποιον γουστάρει.... :evil:
Τελικά, δε ναι τύχαιο που τόσες φορές .... τον ξυλοφόρτωσαν .... άγνωστοι....! :evil:

υ.γ. α ρε north army βρήκες ώρα να πας στο στρατό... έπρεπε να σουν εδώ να μας περιέγραφες την .... αγάπη σου για τον λακαμά...
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

τι να πω ελεος.... :? εμεις εχουμε μια απο την σοβιετικη ενωση και ολο κουφα λεει π.χ "ελληνιδες και ελληνοι σημερα θα μιλησουμε...μπλαμπλαμπλα" και αμα κανουμε φασαρια και δεν ακουγεται λεει ''εσεις θα με κανετε να ξεχασω και τα ελληνικα π ξερω'' :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ελληνοι???
Αντε καλά.. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

"Την απόφαση να αναστείλουν τη λειτουργία των ΤΕΙ από τις 18 Δεκεμβρίου έλαβαν χθες το βράδυ κατά τη σύνοδό τους στο Μεσολόγγι οι πρόεδροι των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο στη μη έκδοση προεδρικών διαταγμάτων για τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων 25 ειδικοτήτων. Οι πρόεδροι των ΤΕΙ προειδοποιούν ότι θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις μετά τη λήξη της εξεταστικής περιόδου, σε περίπτωση που το υπουργείο Παιδείας δεν έχει λάβει συγκεκριμένα μέτρα για την επίλυση αυτού του ζητήματος, το οποίο αποτελεί χρόνιο αίτημα για τα Τεχνολογικά Ιδρύματα. Επίσης, οι πρόεδροι των ΤΕΙ επανέλαβαν το αίτημά τους για μετεξέλιξη των ιδρυμάτων τους σε πανεπιστήμια."

απ το epirusgate.blogspot.com

αναστολη λειτουργιας 3 μερες πριν το κλεισιμο για τα Χριστουγεννα... ισα να πιασουμε κι αλλο Σ/Κ... λεω γω τωρα...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Δηλαδή τι υπολείπεται ο εργαζόμενος 30άρης από τον φοιτούντα 20άρη;
Ή ο 40άρης;
Ή ο 47άρης...[/color]
α. 10 χρονάκια
β. 20 χρονάκια
γ. 27 χρονάκια
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μερικοί 47άρηδες (νομίζουμε ότι) είμαστε πιο βαρβάτοι από κάτι νερόβραστους 20άρηδες!!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Και ποιο τυχεροί :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

ΑποστόληςΑ έγραψε:Μερικοί 47άρηδες (νομίζουμε ότι) είμαστε πιο βαρβάτοι από κάτι νερόβραστους 20άρηδες!!
να χαρω εγω βαρβατηλα :lol: :lol: :lol: !!!ψηφιζω 20αρηδεεεεεες σαν μικρη 18αρα που ειμαι ακομα !!!!!!! :opaokara: :opaokara:
αρχισε η διανομη βιβλιων για την σχολη μου εδω και κατι μερες αλλα εγω σημερα το εμαθα(τις προηγουμενες μερες ειχα πεσει σε χειμερια ναρκη)και πραγματικα ειναι ολοι τους οτι να ναι!!
τομοι βιβλιων που ουτε το 1/5 δεν εχουν παραδωσει και ατελειωτη υλη φυσικα ετσι γιατι την ειδαν καπως ρε παιδι μου!! :yellowcard:
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Μερικοί 47άρηδες (νομίζουμε ότι) είμαστε πιο βαρβάτοι από κάτι νερόβραστους 20άρηδες!!
Ακριβως,νομιζετε!Σαλεπακι ζεστο ωρε παπουδια! :D :P :P
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Είναι ωραία να έχεις μερικές απόψεις που μπορείς να τις μοιραστείς και με άλλους, παρότι αυτοί δε συμφωνούν!! :lol: :lol: :lol:
Πλακίζω έτσι? :opaokara: :opaokara:
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

εγω παντως δεν ανηκω στους νεροβραστους 20αρηδες, κι θελω να πω στους παππουδες οτι πραγματικα με τον νου τους ειναι βαρβατοι............19-20=η καλυτερη ηλικια :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Εξεταστικη μαμιόλα
ο ΠΑΟΚ πάνω απ όλα!
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Λευτεριά στους φοιτητές! :D
Άβαταρ μέλους
novito