novito έγραψε:α... για τέτοιες περιπτώσεις, ελά εδώ να σε πω εγώ άτομα που ξέρω.... π.χ. εμενα![]()
τζιβ@νακη Μ@Λ@ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ %$@*^%&^$%@^![]()
τι τον εκανες και σε τυραννα?
novito έγραψε:α... για τέτοιες περιπτώσεις, ελά εδώ να σε πω εγώ άτομα που ξέρω.... π.χ. εμενα![]()
τζιβ@νακη Μ@Λ@ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ %$@*^%&^$%@^![]()
α. 10 χρονάκιαΑποστόληςΑ έγραψε: Δηλαδή τι υπολείπεται ο εργαζόμενος 30άρης από τον φοιτούντα 20άρη;
Ή ο 40άρης;
Ή ο 47άρης...[/color]
να χαρω εγω βαρβατηλαΑποστόληςΑ έγραψε:Μερικοί 47άρηδες (νομίζουμε ότι) είμαστε πιο βαρβάτοι από κάτι νερόβραστους 20άρηδες!!
Ακριβως,νομιζετε!Σαλεπακι ζεστο ωρε παπουδια!ΑποστόληςΑ έγραψε:Μερικοί 47άρηδες (νομίζουμε ότι) είμαστε πιο βαρβάτοι από κάτι νερόβραστους 20άρηδες!!
Είναι ωραία να έχεις μερικές απόψεις που μπορείς να τις μοιραστείς και με άλλους, παρότι αυτοί δε συμφωνούν!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Μερικοί 47άρηδες (νομίζουμε ότι) είμαστε πιο βαρβάτοι από κάτι νερόβραστους 20άρηδες!!
εγω παντως δεν ανηκω στους νεροβραστους 20αρηδες, κι θελω να πω στους παππουδες οτι πραγματικα με τον νου τους ειναι βαρβατοι............19-20=η καλυτερη ηλικιαΑποστόληςΑ έγραψε:Μερικοί 47άρηδες (νομίζουμε ότι) είμαστε πιο βαρβάτοι από κάτι νερόβραστους 20άρηδες!!