Νέα ΠΑΟΚτσάκια

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Re: Ο πιτσιρικάς ΠΑΟΚτσής ....

Δημοσίευση από DimisK »

Πόσα έφαγε; :lol:
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

γεννήθηκα στην γερμανία και από μικρός παρακολουθούσα το γερμανικό ποδόσφαιρο.
κάθε κυριακή μεσημέρι όμως ξαπλονα διπλα στον πατέρα μου και ακούγαμε μαζί ραδιακi(a εθνική)
ο πατέρας μου κόκκαλο ηρακλής,έχει μεγαλώσει διπλα στο γήπεδο και έπαιξε μπάλα στον ηρακλή ,έτσι όπως καταλαβαίνετε μου αγόραζε φανέλες χατζηπαναγή, με πήγαινε κάθε καλοκαίρι στο γήπεδο τους και ας είχε στίβο και όχι μπάλα.
ήμουν κάπου 14στα 15 όταν αρχίσαμε εγώ και η φίλοι μου να ασχολούμαστε με τις ελληνικές ομάδες.
πιο πολλή χαιρόμασταν να δούμε καμια ελληνική ομάδα στο uefa κόντρα σε γερμανικές .
γράφω γράφω και δεν ξέρω πως να καταλήξω πως και γιατί έγινα ΠΑΟΚ!
αληθινά δεν ξέρω !
πρέπει να το είχα μέσα μου
δεν εξηγιέται αλλιώς!
θέλω να πω ότι δεν ήταν κανεις να με κάνει ΠΑΟΚ
μονος μου κατάλαβα πια είναι η μεγαλύτερη ομάδα
ο πατέρας μου όταν κατάλαβε ότι είμαι ΠΑΟΚ δεν μου μιλούσε για αρκετό καιρό.

είμαι περήφανος που είμαι τρελαμένος ΠΑΟΚΤΣΗΣ
Nakos_Paok_Rox_My_Sox

Δημοσίευση από Nakos_Paok_Rox_My_Sox »

δεν θυμαμαι...μαλλον με επηρεασε ο πατερας μου αλλα μονο ως προς το να απανταω "ΠΑΟΚ" στο "Τι ομαδα εισαι?"...μονος μου ανακαλυψα τι σημαινει ΠΑΟΚ...κ χαιρομαι πολυ γ αυτο :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

gika έγραψε:Ευχαριστώ τον πατέρα μου που με έκανε ΠΑΟΚτσή!!!
Πρώτα που σε γέννησε και σου χάρισε το ζην και μετά για το ευ ζην (που μόνο ευ δεν είναι, αλλά εμείς είμαστε υπεράνω...)
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

μα αμα δεν εισαι ΠΑΟΚ δεν εχει καν ζην 8-) 'στω κι εγω ρε πατερα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

Δημοσίευση από Paokintepo »

οταν ημουν μικρη η μαμα μου με ελεγε οταν σε ρωτανε τα αλλα παιδακια τι ομαδα εισαι θα λες Π.Α.Ο.Κ.!!(η οποια ηταν ΠΑΟΚ απο το αδερφο της και γιατι λεει το ασπρομαυρο ειναι ο πιο κιμπαρικος συνδιασμος :lol: )ε αργοτερα εβαλε και το χερακι του και ο ξαδερφος και αφου με εβαλαν στον ισιο δρομο με αφησαν να τον εξερευνησω και να τον περπατησω μονη μου και τους μερσω πολυ γ αυτο... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Γεννήθηκα στις Σέρρες. Ο πατέρας μου βάζελος και αδελφός του γαύρος. Λογικό, αφού κατάγονται από τη Ρούμελη. Μετακομίσαμε Θεσ/νικη το 1980. Με πήγαινε μικρό με τον αδελφό μου στο Καυτατζόγλειο για να βλέπουμε τον Χατζηπαναγή... Ευτυχώς τα 3 αδέλφια της μητέρας μου Παοκτσήδες (από Σέρρες). Όμως καταλύτης ήταν ο άνδρας της θείας μου, έφορος για χρόνια στην Ελπίδα Τούμπας, με πήγε πρώτη φορά στην Τούμπα το 1985 στον ιστορικό ημιτελικό κυπέλου (4-0) με το βάζελο. Επομενο παιχνίδι που είδα ήταν με τη Νάπολι το 1988. Εκεί αρχίσαν όλα...
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Τα πράγματα είναι απλά.Με τα λόγια,τα αποτελέσματα κ απ τη τηλεόραση δύσκολα ο γιόκας σου θα γίνει ΠΑΟΚ.
Τον παίρνεις απ το χεράκι,τον πηγαίνεις σε κάποιο ''εύκολο'' ματσάκι που θα κερδίσουμε (αν και αυτά λείψανε-ίσως με το ερπετό)αλλά να έχει τουλάχιστον 15.000 κόσμο στη θύρα 4 αλλά προς τη σκεπή για να έχει θέα τη 4...και για να μη φοβηθεί.Αυτό μέχρι 8-9 χρονών. Την επόμενη φορά όχι μόνο δε θα φοβηθεί το γήπεδο αλλά θα σε παρακαλάει κιόλας.
zavakara4

Δημοσίευση από zavakara4 »

kalhspera adelfia.zw athina .pos egina PAOK.egina apo ton monadiko lao tou .ZW KATHE MERA ME PAOK mallon genhthka PAOK kai auto me kanei na niotho yperoxa .
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Αδερφε γραφε με ελληνικα σε παρακαλω...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/7G7W-mjady0&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/7G7W-mjady0&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

ρε τ αλανι.... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
fox 4

Δημοσίευση από fox 4 »

:o :o :opaokara: :opaokara: :opaokara:
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Ναναι καλα ο πατερας μου που οταν ο νονος μου εφερνε λαμπαδες του γαυρου αυτος μου ελεγε ολοι ιδιοι ειναι(ποκ) αλλα ο ΠΑΟΚ ειναι κατι διαφορετικο...

Τι και αν γεννηθηκε στην καλαματα(απο ντοπιους γονεις) και στη συνεχεια ηρθε μονιμα στην αθηνα?Τι και αν εχει ερθει ελαχιστες φορες Θεσσαλονικη?Παντοτε ΠΑΟΚ γιατι οπως λεει ειναι αλλιως...

Ε ηταν φυσικο να ακολουθησω τα βηματα του...

:pano:
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

Εγω πιστευω πως απλα ο πατερας μου μου εδωσε την ωθηση να γινω ΠΑΟΚ και τιποτα παραπανω.Για το οτι παρεμεινα ΠΑΟΚ και γινομουν μερα με τη μερα περισσοτερο υπεριφανος γι'αυτο,θα ηθελα να ευχαριστησω ολους τους συμμαθητες μου στο δημοτικο που δεν εχαναν ευκαιρια να μου την πουν επειδη υποστηριζα αυτη την ομαδα...Οσο μου την ελεγαν τοσο με πορωναν...Οσο τσακωνομουν μαζι τους,τοσο ελεγα οτι δεν πρεπει να τους κανω την χαρη και να αλλαξω ή να μην δηλωνω οτι ειμαι ΠΑΟΚτσης... Δεν ξερω αλλα ποτε παρολα τα οσα ακουσα δεν σκεφτηκα να αλλαξω ομαδα. :pano: :nairepaok:

κι ας μην ειχα δει ποτε απο κοντα την ομαδα μεχρι τα 10 μου...
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

Δημοσίευση από Paokintepo »

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/kxhbWgkuxp8&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/kxhbWgkuxp8&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

novi πολυ καλο το αλανακι που ποσταρες αλλα πραγματικα δεν υπαρχει πιο γλυκο παοκτσακι απο αυτο! :P
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”