Η οργάνωση της θύρας 4
Re: Η οργάνωση της θύρας 4
να ταν μονο μια ωρα.... 9 να ναι το ματς, απ τις 12 θα γίνεται κερκίδα στον Μακη και στο χωριο....
- Paokintepo
οταν λεει απο τις 12 μαλλον το μεσημερι εννοει της ιδιας μερας πριν τον αγωνα

-
Tο Γυραδικο ξεχασεςnovito έγραψε:να ταν μονο μια ωρα.... 9 να ναι το ματς, απ τις 12 θα γίνεται κερκίδα στον Μακη και στο χωριο....

Εγώ το επιμηκύνω κατά ένα 12ωρο, να δώσω περισσότερη έμφαση!! χαχαχαPaokintepo έγραψε:οταν λεει απο τις 12 μαλλον το μεσημερι εννοει της ιδιας μερας πριν τον αγωνα![]()
![]()
![]()

Πετρουλακήδειες μέθοδοι!!
είχαμε μια αλλαγή σήμερα με τα παιδιά του μπέλλου να πηγαίνουν κάτω στο κέντρο να οργανώσουν...
εγώ νομίζω ότι είναι κίνηση προς το καλύτερο.. απλά ίσως δε μας πήγε το ματς και κάπου κολλήσαμε..
είναι νωρίς για να κρίνουμε ακόμα την κίνηση αυτή, αν και φαίνεται θετική
οι υπόλοιποι πώς το είδατε?
υ.γ δεν έλλειψαν οι μαλακίες στο τέλος
εγώ νομίζω ότι είναι κίνηση προς το καλύτερο.. απλά ίσως δε μας πήγε το ματς και κάπου κολλήσαμε..
είναι νωρίς για να κρίνουμε ακόμα την κίνηση αυτή, αν και φαίνεται θετική
οι υπόλοιποι πώς το είδατε?
υ.γ δεν έλλειψαν οι μαλακίες στο τέλος
εγώ αυτό που είδα ήταν ότι στην αρχή ήταν ο σταύρος στην 4α και ταυτόχρονα συνεννοούνταν με το παληκάρι από το μπέλλο (δεν ξέρω πώς το λένε) ο οποίος με κάποιους ακόμα και με το τύμπανο κατέβηκαν κάτω στο κέντρο, πίσω περίπου από τν εστία... μετά όμως τον έχασα το σταύρο και έμεινε αυτός στο κέντρο. δε νμζ να κάνω λάθος κάπου.. ήμουνα και ψηλά
-
Σωστή η κίνηση του να απλωθούν οι καλοί σύνδεσμοι στο πέταλο. Αν και ψιλοάκυρος για να σχολιάσω εδώ (Θύρα 6) απλά σας το λέω για να έχετε γνώση οτι για κάποιο ηλίθιο λόγο υπήρχε χθες μια λωρίδα ανάμεσα στην 4 και 4α η οποία φαινόταν απο απέναντι οτι δεν συμμετείχε καθόλου στην κερκίδα.
Εβαλε ο Ζήσης οικογενεική κερκίδα εκει?
Εβαλε ο Ζήσης οικογενεική κερκίδα εκει?

χτες στην 4α εγινε της πουτ@ν@ς χτες ρε! πλακωθηκαν στα σουτια γιατι απ'οτι καταλαβα ενας αναψε εναν πυρσο μεσα στην μαπα του διπλανου του. και απο εκεινη την στιγμη χαλασε εντελως το κλιμα εκει γυρω...
δεν εγινε ετσι φιλε μου...ηταν ενας 35αρης μαζι με τον αδελφο του και ελεγε συνεχεια στο παλικαρι με το τυμπανο ''χτυπα το τυμπανο'' ''τι κανεις μ@λ@κα βαρα'' ''δεν ξερετε απο θυρα 4'' κλπ και αλλα κοσμιτικα επιθετα και γιαυτο εγινε το ολο σκηνικο...evans4 έγραψε:χτες στην 4α εγινε της πουτ@ν@ς χτες ρε! πλακωθηκαν στα σουτια γιατι απ'οτι καταλαβα ενας αναψε εναν πυρσο μεσα στην μαπα του διπλανου του. και απο εκεινη την στιγμη χαλασε εντελως το κλιμα εκει γυρω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Κυρ 06 Δεκ 2009, 16:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.