Νέα ΠΑΟΚτσάκια
- free_billi
-
ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΡΩΣΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΤΡΑΠΕΡΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ(ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ) ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΟΚ .ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΔΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.......................
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.......................

Thx, Admin Team
Εγώ έκανα την σχετική πρόταση στο topic για το τι ομάδα είναι ο πατέρας μας, και είδα ότι ανοίχθηκε τελικά ξεχωριστό topic.
Δεν αντέχω ρε μάγκες να ζω στο βορειότερο σημείο της Βορείου Ελλάδος και να ακούω όλους μα όλους τους μπαμπάδες ΠΑΟΚτσήδες να έχουν όλοι το ίδιο προόβλημα. Δέν μπορούνε να κάνουν τα παιδιά τους ασπρόμαυρα. Προχθές μιλούσα μάλιστα με έναν για τα διαρκείας και ξέροντας ότι έχει 4 μικρά του έκανα την σχετική ερώτηση. Μου είπε οτι τον μεγάλο τον κατάφερε να λέει ΠΑΟΚ όταν έγινε 8 χρονών και τον δεύτερο όταν τον ρώτησε ποιανού παίκτη φανέλα να του αγοράσει του απάντησε του Κοβάσεβιτς. Του πρότεινα βέβαια να τα πάει σε κάποιο ντέρμπι για να απαλλαγεί μιά και έξω από τα άγχος αλλά αν δεν φτιάξουμε σύντομα ομάδα τα πράγματα είναι άσχημα.
Πάντως η μικρή μου λέει ΠΑΟΚ και καμαρώνω.
[/b]
Δεν αντέχω ρε μάγκες να ζω στο βορειότερο σημείο της Βορείου Ελλάδος και να ακούω όλους μα όλους τους μπαμπάδες ΠΑΟΚτσήδες να έχουν όλοι το ίδιο προόβλημα. Δέν μπορούνε να κάνουν τα παιδιά τους ασπρόμαυρα. Προχθές μιλούσα μάλιστα με έναν για τα διαρκείας και ξέροντας ότι έχει 4 μικρά του έκανα την σχετική ερώτηση. Μου είπε οτι τον μεγάλο τον κατάφερε να λέει ΠΑΟΚ όταν έγινε 8 χρονών και τον δεύτερο όταν τον ρώτησε ποιανού παίκτη φανέλα να του αγοράσει του απάντησε του Κοβάσεβιτς. Του πρότεινα βέβαια να τα πάει σε κάποιο ντέρμπι για να απαλλαγεί μιά και έξω από τα άγχος αλλά αν δεν φτιάξουμε σύντομα ομάδα τα πράγματα είναι άσχημα.
Πάντως η μικρή μου λέει ΠΑΟΚ και καμαρώνω.
[/b]
- aspromauri
-
- Επικοινωνία:
AΔΕΡΦΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ (ΕΝΝΟΩ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΑ) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ.ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΟΚ.
ΓΙΆΥΤΟ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ 100 % ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΑΤΗΙΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ
Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 13 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΕΙ ΦΟΡΕΣΕ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ -ΠΗΡΕ ΤΣΑΝΤΑ ΠΑΟΚ ΚΑΣΚΟΛ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΟΤΕ (ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ) ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΣΕΙΣΜΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΥΜΑΝΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ 1η ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ -ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΜΕ ΣΗΚΩΜΕΝΑ 4 ΔΑΧΤΥΛΑ-ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ-ΟΛΟΙ ΕΠΑΘΑΝ ΠΛΑΚΑ-ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ!!!
ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ !
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΓΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΩΝ ΔΕΝ ΠΗΓΕΝΑΜΕ ΕΚΕΙ -ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ?
ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ .ΕΚΕΙΝΗ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ -ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ
ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ .ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ -ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΠΗΓΑ ΧΑΣΑΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΠΟΥ ΠΑΟΚ.
ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΒΡΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.!!!
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ-Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ , ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
ΓΙΆΥΤΟ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ 100 % ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΑΤΗΙΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ
Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 13 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΕΙ ΦΟΡΕΣΕ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ -ΠΗΡΕ ΤΣΑΝΤΑ ΠΑΟΚ ΚΑΣΚΟΛ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΟΤΕ (ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ) ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΣΕΙΣΜΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΥΜΑΝΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ 1η ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ -ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΜΕ ΣΗΚΩΜΕΝΑ 4 ΔΑΧΤΥΛΑ-ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ-ΟΛΟΙ ΕΠΑΘΑΝ ΠΛΑΚΑ-ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ!!!
ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ !
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΓΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΩΝ ΔΕΝ ΠΗΓΕΝΑΜΕ ΕΚΕΙ -ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ?
ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ .ΕΚΕΙΝΗ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ -ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ
ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ .ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ -ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΠΗΓΑ ΧΑΣΑΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΠΟΥ ΠΑΟΚ.
ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΒΡΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.!!!
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ-Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ , ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
falegko για να κανουμε πολλα παοκτσακια σε σινδο χαλαστρα ανατολικο κτλ..
σας περιμενουμε ολους το σαββατο ή καποια αλλη μερα για να κανουμε πιο εντονο το παοκτσηδικο στοιχειο στον τοπο μας...!!!
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=1246
εγω οταν ημουν μικρος κ περνουσα εξω απο το συνδεσμο ενιωθα δεος κ ανυπομονησια να μεγαλωσω για να γινω μελος...!!
σας περιμενουμε ολους το σαββατο ή καποια αλλη μερα για να κανουμε πιο εντονο το παοκτσηδικο στοιχειο στον τοπο μας...!!!
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=1246
εγω οταν ημουν μικρος κ περνουσα εξω απο το συνδεσμο ενιωθα δεος κ ανυπομονησια να μεγαλωσω για να γινω μελος...!!
-

ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑ ΕΓΩ ΠΑΟΚ.
ΓΕΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ 1974,ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ ΒΕΡΟΙΩΤΗ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΠΑΟΚΤΣΗ.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ.
ΤΟ 1983 ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ GAYVRO,ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙ.
ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΤΟ 1985 ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ.
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.ΤΕΣΣΕΡΙΣ-ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΝΑ ΦΙΛΟ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΑ,ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΩΣΠΟΥ ΤΟ 1989,ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΣΤΗΝ ΧΑΒΟΥΖΑ.
ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ¨ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ¨ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΙΖΑ ΞΥΛΟ ΜΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΑΛ...ΚΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ.ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΑΠΛΑΣΗ(1,95m---135kg τωρα),ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥΜΙΛΟΥΣΑΝ.
ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ 1991 ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΓΡΑΦΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ¨ΠΑΟΚ¨,ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΑΝΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΙ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ...
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΟΥΛΑΡΙΣΑ ΛΙΓΑΚΙ,ΚΑΙ ΕΠΑΝΗΡΘΑ ΔΡΥΜΗΤΕΡΟΣ ΤΟ 1996 ΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΣΕΡΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΕΚΤΣΟΥ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΧΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 5 ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΟΚ-ΠΑΟ=4-1,ΟΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.
ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΑΨΕ,ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΤΙ ΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ????
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ????
.................................. Π Ο Τ Ε ..........................................
..........................ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ......................
Thx, Admin Team
-
- Επικοινωνία:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 22 Μάϊ 2008 15:10 Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος Back to top
Ρε Deko, μα την Παναγία, με συγκίνησες με αυτό που είπες για το γιό σου που μπήκε στο σχολέιο με φανέλα ΠΑΟΚ και σηκωμένα τα 4 δάχτυλα μετά το 4-2 με τον γαύρο στο Κύπελλο, στην Αθήνα...Τέτοιοι είμαστε εμείς οι ΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ! Πόσες φορές κι εγώ δεν ένιωσα έτσι στο σχολείο μου...Σήμερα είμαι 38 ετών με γιο 6 ετών! Και μένω στην Αθήνα, αλλά ο γιος μου είναι ΗΔΗ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ!!! ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΡΕ....ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!!!!! ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ "ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΑΟΚΑΡΑ, ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟ". Άντε ρε Deko και στο τέλος θα δακρύσω.....
Question
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Αδερφε δεν μπορεις να φανταστεις πως αισθανθηκα εγω!!!!
οταν γυρισε σπιτι και μου ειπε "το βουλωσαν ολοι και με δινα συγχαρητηρια" βουρκωσαν τα ματια μου.
Ρε Deko, μα την Παναγία, με συγκίνησες με αυτό που είπες για το γιό σου που μπήκε στο σχολέιο με φανέλα ΠΑΟΚ και σηκωμένα τα 4 δάχτυλα μετά το 4-2 με τον γαύρο στο Κύπελλο, στην Αθήνα...Τέτοιοι είμαστε εμείς οι ΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ! Πόσες φορές κι εγώ δεν ένιωσα έτσι στο σχολείο μου...Σήμερα είμαι 38 ετών με γιο 6 ετών! Και μένω στην Αθήνα, αλλά ο γιος μου είναι ΗΔΗ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ!!! ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΡΕ....ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!!!!! ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ "ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΑΟΚΑΡΑ, ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟ". Άντε ρε Deko και στο τέλος θα δακρύσω.....
Question
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Αδερφε δεν μπορεις να φανταστεις πως αισθανθηκα εγω!!!!
οταν γυρισε σπιτι και μου ειπε "το βουλωσαν ολοι και με δινα συγχαρητηρια" βουρκωσαν τα ματια μου.

-
Νέα ΠΑΟΚτσάκια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος prodromos την Κυρ 01 Ιουν 2008, 09:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.