Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από aivas19 »

αφού βρηκε λυση γιατι εφυγε;
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Γιατί δεν άντεξε δυστυχώς. Το να συμφωνείς ή διαφωνείς μαζί του είναι οκ. Αλλά όχι και δούρειος ίππος ένας από τους ανθρώπους που έκαναν πραγματικότητα το παλατάκι. Ηρεμηστε
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Αποδοχή ενοχής το εκλαμβάνω το πυροτέχνημα, έμμεση παραδοχή ότι όλη η κίνηση ήταν για να εκβιαστεί αλλαγή ιδιοκτησίας, το γήπεδο του ΠΑΟΚ μεν, αλλά μοκο για την εκχώρηση στον Μυστακίδη, τίποτα για ποσά, έτη εκχώρησης, ενοίκια για χρήση της ΠΑΕ, τη δωρεά των διαρροών την είδε στον ύπνο του ο μπάρμπα Μίμης.

Απλή αναφορά ότι η ομάδα θα μπορεί να αγωνίζεται στην νέα Τούμπα ...

Κατσαρή τσιφλίκι σου είναι η Τούμπα; Δηλαδή κάνουμε χάρη στην ΠΑΕ να αγωνίζεται στο γήπεδο ποδοσγαιρου; Κούβελα για το που θα αγωνίζεται για 2-5χρονια (εστω να είναι 2 στην καλύτερη περίπτωση), κουβέντα αν ο Μυστακίδης θα δεσμεύεται να διατηρεί τα ενοίκια σταθερά και δεν θα 10πλασια για να διώξει εμεμεσατην ομάδα οσο δε πουλάει το τακίμι του Πούτιν.

Οποίος αντικατασησει οφείλει να βγάλει τι ακριβώς διαπραγματευτική και υπέγραψε ο ΑΣ, όλο το ΔΣ είναι υπόλογο.
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Πω πω πω άκουσα τώρα τον κωνσταντινέα που βγήκε στον θωμαΐδη και πραγματικά με εντυπωσίασε. Τον πάτησε.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

;
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

aisiodoksos έγραψε:"Φυσικά η ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, θα αγωνίζεται στο νέο γήπεδο της Τούμπας, μετά από δέσμευση του επενδυτή προς τον ΑΣ"

Τι συμφωνία έκανες? Γιατί να ρωτήσουμε τον Τέλη αν θα χρησιμοποιηθεί ένα γήπεδο που υποτίθεται θα ανήκει στον ΠΑΟΚ.... Πολύ επικίνδυνα μονοπάτια...
Και κάποιοι τον βγάζουν ενωτικό και κύριο εδώ μέσα...
Κρίμα και πάλι κρίμα

Και το τραγικό ειναι οτι ακόμη και τώρα δεν γνωρίζουμε λεπτομέριες για την συγκεκριμένη συμφωνία που υπογράφηκε μάλιστα και με συμφωνητικό-μνημόνιο λέει. Σε περίπτωση που δεν ακυρώνεται τότε η παραίτηση Κατσαρή δεν παίζει κανένα ρόλο και θα μιλάμε για το τρύπημα του αιώνα.
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025ι

Δημοσίευση από Rexaris »

Αυτό που κατάλαβα είναι οτι ευτυχώς παραιτήθηκε. Περιμένω έναν νέο πρόεδρο που θα συνεργάζεται καλύτερα με την ΠΑΕ (τουλάχιστον να υπάρχει ενεργή επικοινωνία και όχι στυλ «περίμενα δέκα μέρες») και κυρίως να μάθουμε τι ακριβώς υπογράφηκε και αν είναι δεσμευτικό επειδή έχω αρχίσει να ανησυχώ με κάποια από τα λεγόμενα τού Κατσαρή.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

"Χάρη στην βοήθεια φίλων του Συλλόγου ήρθαμε σε επαφή με τον κύριο Αριστοτέλη Μυστακίδη".
Ποιοι "φίλοι" του ΠΑΟΚ σε έφεραν σε επαφή με ένα δισεκατομμυριούχο κε Κατσαρή; Ποιοι μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε έναν άνθρωπο που δεν λες πως γυρίζει στα μπαρ της πόλης μας; Σίγουρα όχι μέλη των Συνδέσμων, σίγουρα όχι μικρομέτοχοι και σίγουρα όχι μέλη του ΠΑΟΚmania. Σίγουρα κάποιος κάπως υψηλά ιστάμενος που μπορεί άνετα να επικοινωνεί με ανθρώπους της λίστας Forbes που κατοικούν στην Ελβετία.
Να είσαι γερός κε Κατσαρή, αλλά κηλίδωσες τα σχεδόν 30 χρόνια σου στον ΠΑΟΚ με μια άστοχη κίνηση.
Σε άλλη παράγραφο. Η μπάλα είναι τώρα αποκλειστικά στα χέρια ή πόδια του Ιβάν. Βγήκε χθες ανακοίνωση από την ΠΑΕ με ένα quiz ερωτο-απαντήσεων και με απαντήσεις: άμεσα. Πόσο άμεσα βέβαια όταν από ιδία εμπειρία προ ετών όταν ήμουν νιόπαντρος, μια τέτοια άδεια για οικοδομή που θέλαμε έκανε ένα χρόνο. Ελπίζω να προχωρήσει γρήγορα, ζήτησα σε άλλη ανάρτησή μου χρονοδιάγραμμα, χρηματοδότηση, αν έχουν λάβει έγγραφες βεβαιώσεις από την πολιτεία για την ανάληψη των υποχρεώσεών της στον περιβάλλοντα χώρο και με γήπεδο που θα παίζει ο ΠΑΟΚ.
Δεν είναι μόνο το γήπεδο, είναι οι ανανεώσεις συμβολαίων και μεταγραφές που είναι πίσω και δεν ξέρω αν θα φτάσουμε πάλι να προσευχόμαστε στην γιορτή της Παναγίας να φωτίσει την φέρουσα το όνομά Της, την CEO, μαζί και τον Ιβάν γιατί δεν νομίζω να δρα ανεξέλεγκτα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

H άποψή μου για την επιστολή Κατσαρή:

https://www.paokmania.gr/blog/253910-ep ... io-katsari
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Taseos έγραψε:Γιατί δεν άντεξε δυστυχώς. Το να συμφωνείς ή διαφωνείς μαζί του είναι οκ. Αλλά όχι και δούρειος ίππος ένας από τους ανθρώπους που έκαναν πραγματικότητα το παλατάκι. Ηρεμηστε

Συμφωνω μαζι σου νομιζω στο 99% των ποστ αλλα εδω οχι. Το οτι εχει προσφερει τοσα στον συλλογο το κανει ακομα πιο στεναχωρο. Τεσπα παμε παρακατω οσο πιο γρηγορα γινεται, δε βοηθαει την ομαδα αυτη η κατασταση
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Δημοσίευση από ReignMan »

Και η ερωτηση του ενος εκατομμυριου. Γιατι ο Μυστακιδης δεν απλωσε τα σχεδια του για πεισει την κοινη γνωμη οτι ειναι ετοιμος και αποφασισμενος να επενδυσει? Που ειναι το project plan?
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Equalizer έγραψε:H άποψή μου για την επιστολή Κατσαρή:

Βγαζω το καπελο
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Το μόνο που κρατώ από την ανακοίνωση Κατσαρή είναι η παραίτηση.
Θα περίμενα από έναν άνθρωπο που θέλει να είναι ξεκάθαρος να περιγράψει αναλυτικά την συμφωνία,εαν έχει υπογραφεί.
Η παραίτηση του δεν ανακαλείται, ούτε υφίσταται προϋπόθεση αποδοχής της .Η παραίτηση είναι μονομερής δηλωτική ενέργεια που παράγει αποτέλεσμα με την επέλευση της .
Ωστόσο,η εξουσιοδότηση που ισχυρίζεται ότι έλαβε από το Δ.Σ. του ερασιτέχνη έχει καταγραφεί σε πρακτικό,στο οποίο έχουν δικαίωμα πρόσβασης τα μέλη.Η εξουσιοδότηση για υπογραφή συμφωνίας πρέπει να αναφέρει επακριβώς το κείμενο,της συμφωνίας.
Σε κάθε περίπτωση ,η τελική συμφωνία θα τεθεί ενωπιοντ της γενικής συνέλευσης του Συλλόγου.Δεν ξέρω τι ορίζει το καταστατικό του Σωματείου για το αν απαιτείται η έγκριση της συμφωνίας από την Γενική συνέλευση, αλλά ότι έχει υπογραφεί προσβάλλεται δικαστικά εάν ζητηθεί η ακύρωση του, οπότε δεν υπάρχει ακόμα δέσμευση.
Ο Μυστακίδης δεν πρέπει να τοποθετηθεί?
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Σύμφωνος μέχρι κεραίας.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »