Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
- john4serres
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Εν τω μεταξύ ακόμη κι αν τα βρούμε με τον Σουαλιό, ακολουθούν οι διαπραγματεύσεις με την Μπενφικα.
Λιγα παζάρια και εκεί, να μην χαθεί ένα 10ημερο;
Λιγα παζάρια και εκεί, να μην χαθεί ένα 10ημερο;
-
ισως η λευκη επιταγη στον προπονητη ακυρωθηκε. παμα ξανα μανα απο την αρχη ......
Equalizer έγραψε:Δεν συμφωνώ οτι είναι παικταράς ο Ταισον και ειδικότερα εφόσον ισχύει το σενάριο οτι δεν θα είναι ακριβώς παγκίτης, προτιμώ να μην κατσει
Θέλω παίκτη ώριμο και ποιοτικό, οχι παίκτη που πηγαινοέρχεται κάνοντας 3/4 φορές λάθος επιλογή απλά και μόνο επειδή τρέχει γρήγορα. Εντυπωσιακό, κατά στιγμές πολύ βοηθητικό, όμως έχω καταγράψει από πέρυσι την άποψή μου οτι πρέπει επειγόντως να απεμπλακούμε από αυτό το στυλ παιχνιδιού που κάνει την ομάδα ατσούμπαλη, άναρχη, ανισόρροπη, βιαστική και συχνότατα αναποτελεσματική. Αμα είναι να κάνουμε 300 επιθέσεις λάθος για 1 σωστή, να το βράσω.
Οπότε μαζί με τον Κωνσταντελια και τον Μειτε προσθέτουμε και τον Τάισον στην λίστα με τους παίκτες που δεν σου κάνουν για τον ΠΑΟΚ λόγω χαρακτηριστικών.
-
Πώς θα λειτουργούσε ένα σοβαρό κλαμπ.
Ανανέωση Ντέλια και επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2029 με αυξημένες αποδοχές άνω το εκατομμυρίου.
Ανανέωση παικτών που θέλει ο προπονητής και έχουν λήξει τα συμβόλαια. Όττο, Μέιτε, Παβλένκα, Τάισον.
Ανανέωση παικτών που μπαίνουν στο τελευταίο έτος συμβολαίου. Μπάμπα, Κετζιόρα.
Απόκτηση τουλάχιστον τριών παικτών με προσυμφωνίες από συμβόλαια που λήγουν τον Ιούνιο του 2024. Ένα αριστερό μπακ, ένα σέντερ μπακ και ένα χαφ.
Απόκτηση φορ και εξτρέμ που κάνουν τη διαφορά.
Αυτός ο προγραμματισμός θα ήταν ενδεικτικός ενός κλαμπ που αποπνέει υγεία και οργάνωση στο κομμάτι του αγωνιστικού αλλά και του διοικητικού. Στο οικονομικό θα έπρεπε ακόμη και στις διαπραγματεύσεις να φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ ανήκει σε δισεκατομμυριούχο και όχι σε διοικούσα επιτροπή που κάνει διαχείριση.
Όλα αυτά λοιπόν που δεν γίνονται συνθέτουν ένα κλίμα εκνευρισμού, απογοήτευσης, έλλειψης οράματος. Σε συνδυασμό με την Νέα Τούμπα που ήταν κλεισμένη στα χρονοντούλαπα του 2022, δημιουργείται μία κατάσταση που προφανώς και επιτρέπει να παίζονται παιχνίδια εξουσίας σε βάρος του ΠΑΟΚ.
Πείτε μου αλήθεια, αν ο ΠΑΟΚ πήγαινε φουριόζος για ομίλους ΤσουΛου με μεταγραφές παικταράδων και έχοντας κατακτήσει ένα ακόμη πρωτάθλημα ποιος θα μπορούσε να διανοηθεί να επιχειρήσει τρύπημα στον Ιβάν Σαββίδη? Ποια μερίδα του κόσμου θα μπορούσε ποτέ να αμφισβητήσει έστω και λίγο τον πρόεδρο?
Ιβάν μία είναι η λύση. Δώσε και πάλι στον κόσμο το όραμα με πράξεις και όχι με λόγια, να επιστρέψει η καύλα να τους γαμήσουμε όλους.
Ανανέωση Ντέλια και επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2029 με αυξημένες αποδοχές άνω το εκατομμυρίου.
Ανανέωση παικτών που θέλει ο προπονητής και έχουν λήξει τα συμβόλαια. Όττο, Μέιτε, Παβλένκα, Τάισον.
Απόκτηση τουλάχιστον τριών παικτών με προσυμφωνίες από συμβόλαια που λήγουν τον Ιούνιο του 2024. Ένα αριστερό μπακ, ένα σέντερ μπακ και ένα χαφ.
Αυτός ο προγραμματισμός θα ήταν ενδεικτικός ενός κλαμπ που αποπνέει υγεία και οργάνωση στο κομμάτι του αγωνιστικού αλλά και του διοικητικού. Στο οικονομικό θα έπρεπε ακόμη και στις διαπραγματεύσεις να φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ ανήκει σε δισεκατομμυριούχο και όχι σε διοικούσα επιτροπή που κάνει διαχείριση.
Όλα αυτά λοιπόν που δεν γίνονται συνθέτουν ένα κλίμα εκνευρισμού, απογοήτευσης, έλλειψης οράματος. Σε συνδυασμό με την Νέα Τούμπα που ήταν κλεισμένη στα χρονοντούλαπα του 2022, δημιουργείται μία κατάσταση που προφανώς και επιτρέπει να παίζονται παιχνίδια εξουσίας σε βάρος του ΠΑΟΚ.
Πείτε μου αλήθεια, αν ο ΠΑΟΚ πήγαινε φουριόζος για ομίλους ΤσουΛου με μεταγραφές παικταράδων και έχοντας κατακτήσει ένα ακόμη πρωτάθλημα ποιος θα μπορούσε να διανοηθεί να επιχειρήσει τρύπημα στον Ιβάν Σαββίδη? Ποια μερίδα του κόσμου θα μπορούσε ποτέ να αμφισβητήσει έστω και λίγο τον πρόεδρο?
Ιβάν μία είναι η λύση. Δώσε και πάλι στον κόσμο το όραμα με πράξεις και όχι με λόγια, να επιστρέψει η καύλα να τους γαμήσουμε όλους.
Μα είμαστε σε κατάσταση ντούκου, εδώ και 3 χρόνια, είναι ξεκάθαρο.
Ή στηρίζουμε ή πιέζουμε να φύγει ο Ιβάν, τώρα που βγήκε μπροστά άλλος.
Αυτός είναι ο δρόμος.
Αν όμως με Ιβάν να κάνει ντούκου, πήρες πρωτάθλημα, με Ιβάν να παίζει ρέστα, τι κάνεις,γαμας και δέρνεις μήπως;
Τώρα αν το ντούκου κρατήσει 1-2 χρόνια ακόμα, λογικά ο Ιβάν θα φύγει μόνος του.
Αυτά ειναι τα δεδομένα.
Αυτός είναι ο δρόμος.
Αν όμως με Ιβάν να κάνει ντούκου, πήρες πρωτάθλημα, με Ιβάν να παίζει ρέστα, τι κάνεις,γαμας και δέρνεις μήπως;
Αυτά ειναι τα δεδομένα.
makispaspartou έγραψε:Πώς θα λειτουργούσε ένα σοβαρό κλαμπ.
Τιποτα απο οσα παραθετεις (τα σωστα σε μεγαλο βαθμο) δεν κανει καμια ελληνικη ομαδα βεβαια (και πολλες ευρωπαικες φανταζομαι).
Η δε αεκ χθες εφυγε προετοιμασια με μια μονο μεταγραφη και με μοναδικο αριστερο μπακ στο ροστερ τον Πηλιο
-
“Έχω συμβόλαιο μέχρι το τέλος του Ιουνίου με τον ΠΑΟΚ. Έχουμε ήδη μιλήσει με την ομάδα και τις τελευταίες μέρες μου έγινε μια δεύτερη πρόταση. Μου έδωσαν λίγο χρόνο να τη σκεφτώ κι έχω κάνει και μία αντιπρόταση εγώ“
Ταισον μολις τωρα, απο 24 μεσω Βραζιλιας
Νεο σηριαλ
Νεο σηριαλ
- john4serres
Βλέπω του Τάισον δεν είναι καθόλου οριστικό, όπως έλεγαν ότι θα έχουμε ανακοίνωση εντός της ημέρας.
-
- Επικοινωνία:
Το είπες και μόνο σου. Ένα σοβαρό club.....το άκρως αντίθετο από εμάς δηλαδή που κάθε χρόνο ανεξαρτήτως εσόδων προσπαθούμε με παζάρια και πορδες να φτιάξουμε ομάδα
-
-
- Επικοινωνία:
tonipap801 έγραψε:“Έχω συμβόλαιο μέχρι το τέλος του Ιουνίου με τον ΠΑΟΚ. Έχουμε ήδη μιλήσει με την ομάδα και τις τελευταίες μέρες μου έγινε μια δεύτερη πρόταση. Μου έδωσαν λίγο χρόνο να τη σκεφτώ κι έχω κάνει και μία αντιπρόταση εγώ“
Νεο σηριαλ
Μακάρι ν'αποδεχτει την πρόταση που έχει από αλλού και να μας χαιρετίσει με δοξα & τιμή.
paokspren έγραψε:Equalizer έγραψε:Δεν συμφωνώ οτι είναι παικταράς ο Ταισον και ειδικότερα εφόσον ισχύει το σενάριο οτι δεν θα είναι ακριβώς παγκίτης, προτιμώ να μην κατσει
Θέλω παίκτη ώριμο και ποιοτικό, οχι παίκτη που πηγαινοέρχεται κάνοντας 3/4 φορές λάθος επιλογή απλά και μόνο επειδή τρέχει γρήγορα. Εντυπωσιακό, κατά στιγμές πολύ βοηθητικό, όμως έχω καταγράψει από πέρυσι την άποψή μου οτι πρέπει επειγόντως να απεμπλακούμε από αυτό το στυλ παιχνιδιού που κάνει την ομάδα ατσούμπαλη, άναρχη, ανισόρροπη, βιαστική και συχνότατα αναποτελεσματική. Αμα είναι να κάνουμε 300 επιθέσεις λάθος για 1 σωστή, να το βράσω.
Οπότε μαζί με τον Κωνσταντελια και τον Μειτε προσθέτουμε και τον Τάισον στην λίστα με τους παίκτες που δεν σου κάνουν για τον ΠΑΟΚ λόγω χαρακτηριστικών.
Ναι αλλά οχι!
Δεν είπα λόγω χαρακτηριστικών
Ο Ντέλιας θεωρώ οτι αποθεώνεται μακράν περισσότερο απ οτι ΤΩΡΑ αξίζει. Το ταβάνι του είναι υψηλό αλλά αμφισβητώ οτι έχει την κάψα να το κυνηγήσει, και σήμερα που μιλάμε έχει ξεκάθαρα αρνητικά που έχω αναλύσει
Ο Μειτε καλός, έχει κάλο στον εγκέφαλο όμως και το φώναζα από πριν έρθει (χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δικαιώνω την ΠΑΕ που τον θέλει αλλά δε τον θέλει ταυτόχρονα σε ένα φεστιβάλ μαλακίας που παρακολουθούμε από πέρυσι με αυτόν)
Ο Ταισον δεν μου αρέσει ο τύπος μπάλας που παίζει. Ας πουμε οτι εδώ κολλάει περισσότερο το "χαρακτηριστικά"
Paok1926 + male-sykies έγραψε:Το μέτρο σπορτ λέει ότι ο Παβλενκα ψήνει τον Γιουρασεκ.

obanebane έγραψε:Μα είμαστε σε κατάσταση ντούκου, εδώ και 3 χρόνια, είναι ξεκάθαρο.
Αυτός είναι ο δρόμος.
Αυτά ειναι τα δεδομένα.
Δεν νομιζω πως θα ξαναδωσει ρεστα ο Ιβαν. Μια χαρα παει το καραβι πλεον. 2ο-3οι και ισως καμια χρονια 1οι, ευρωπη τσου λου μονο αν ανεβουμε στην βαθμολογια και βγαζουμε 2 εκ των οποιων ο δευτερος απευθειας πλει οφφ, και πωλησεις νον στοπ ολα τα ασημικα. Γιατι να ξαναχωσει? Σοβαρη γκρινια δεν ακουει, ανοχη και αντοχη εχουμε και παντα θα παραφυλαει το φαντασμα τον Γουμενοπαγωνηδων για να βαζει στην τάξη όποιους τολμησουν να σκεφτουν ΠΑΟΚ χωρις Ιβαν. Το ειπε εξαλλου. Τον ΠΑΟΚ δεν τον πουλαω γιατι τον αγαπαω. Αλλα τον κακοδιοικει κι ας τον αγαπαει.
- buffalobill4
Στα ρώσικα δεν υπάρχει η έκφραση "η φτήνια τρώει τον παρά";
Πέρυσι για να γλιτώσουμε 400k (?) τελικά φορτωθηκαμε 1.2m για τον τουρίστα Μπάκα και 800 για τον ανέτοιμο Σουαλιο. Εν τελει ούτε κερδίσαμε αγωνιστικά ούτε οικονομικά. Και αυτό είναι το συνεχές μοτιβο της παε εδώ και χρόνια.
Εχω πολλές φορές υπερασπιστεί την Γκοντσαρεβα για τον ρόλο της CEO και γενικότερα ότι δεν χρειάζεται ο εκάστοτε CEO της κάθε ΑΕ να είναι γνώστης εις βάθους του αντικειμένου της εταιρείας αρκεί όμως ο ρόλος του να είναι αυτός που ο τίτλος Περιγράφει. Εκτελεστικός. Η δουλειά δηλαδή να γίνεται από τους εκάστοτε directors και ο CEO να εκτελεί. Εμείς έδω ακούμε για Γκοντσαρεβα που κάνει negotiations. Άλλοι είναι οι τομείς που πρέπει να χαράσσει πορεία ο CEO και σίγουρα όχι να κάνει συζητήσεις για συμβόλαια και μεταγραφές.
Και κάτι ακόμα. Σε οποιαδήποτε ΑΕ του κόσμου αν η CFO επί 13 συναπτά έτη έχει την εταιρεία μέσα αθροιστικά περί τα 120m, δεν νομίζω να υπήρχε οποιαδήποτε κουβέντα για προαγωγή σε CEO.
Πέρυσι για να γλιτώσουμε 400k (?) τελικά φορτωθηκαμε 1.2m για τον τουρίστα Μπάκα και 800 για τον ανέτοιμο Σουαλιο. Εν τελει ούτε κερδίσαμε αγωνιστικά ούτε οικονομικά. Και αυτό είναι το συνεχές μοτιβο της παε εδώ και χρόνια.
Εχω πολλές φορές υπερασπιστεί την Γκοντσαρεβα για τον ρόλο της CEO και γενικότερα ότι δεν χρειάζεται ο εκάστοτε CEO της κάθε ΑΕ να είναι γνώστης εις βάθους του αντικειμένου της εταιρείας αρκεί όμως ο ρόλος του να είναι αυτός που ο τίτλος Περιγράφει. Εκτελεστικός. Η δουλειά δηλαδή να γίνεται από τους εκάστοτε directors και ο CEO να εκτελεί. Εμείς έδω ακούμε για Γκοντσαρεβα που κάνει negotiations. Άλλοι είναι οι τομείς που πρέπει να χαράσσει πορεία ο CEO και σίγουρα όχι να κάνει συζητήσεις για συμβόλαια και μεταγραφές.
Και κάτι ακόμα. Σε οποιαδήποτε ΑΕ του κόσμου αν η CFO επί 13 συναπτά έτη έχει την εταιρεία μέσα αθροιστικά περί τα 120m, δεν νομίζω να υπήρχε οποιαδήποτε κουβέντα για προαγωγή σε CEO.