Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
- Equalizer
- Site Admin
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 21 times
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Δεν συμφωνώ οτι είναι παικταράς ο Ταισον και ειδικότερα εφόσον ισχύει το σενάριο οτι δεν θα είναι ακριβώς παγκίτης, προτιμώ να μην κατσει
Θέλω παίκτη ώριμο και ποιοτικό, οχι παίκτη που πηγαινοέρχεται κάνοντας 3/4 φορές λάθος επιλογή απλά και μόνο επειδή τρέχει γρήγορα. Εντυπωσιακό, κατά στιγμές πολύ βοηθητικό, όμως έχω καταγράψει από πέρυσι την άποψή μου οτι πρέπει επειγόντως να απεμπλακούμε από αυτό το στυλ παιχνιδιού που κάνει την ομάδα ατσούμπαλη, άναρχη, ανισόρροπη, βιαστική και συχνότατα αναποτελεσματική. Αμα είναι να κάνουμε 300 επιθέσεις λάθος για 1 σωστή, να το βράσω.
Θέλω παίκτη ώριμο και ποιοτικό, οχι παίκτη που πηγαινοέρχεται κάνοντας 3/4 φορές λάθος επιλογή απλά και μόνο επειδή τρέχει γρήγορα. Εντυπωσιακό, κατά στιγμές πολύ βοηθητικό, όμως έχω καταγράψει από πέρυσι την άποψή μου οτι πρέπει επειγόντως να απεμπλακούμε από αυτό το στυλ παιχνιδιού που κάνει την ομάδα ατσούμπαλη, άναρχη, ανισόρροπη, βιαστική και συχνότατα αναποτελεσματική. Αμα είναι να κάνουμε 300 επιθέσεις λάθος για 1 σωστή, να το βράσω.
- Gospi
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 5 times
obanebane έγραψε:tonipap801 έγραψε:Σουριναμέζος έγραψε:Το αστείο θα είναι να δεχτεί ο Μεϊτέ το 1+1 και τον Γενάρη (που θα έχει ήδη πιάσει τις συμμετοχές) να τα βρει με τίποτα Αμπουντάμπιδες να ζητήσει να μην εφαρμοστεί το +1 και να είναι αδιάφορος όλο τον δεύτερο γύρο όπως έγινε φέτος με τον Όττο.
Γενικά, στην ΠΑΕ θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να ξεγελάσουν ολόκληρη την ποδοσφαιρική αγορά με "πονηρά" συμβόλαια, περικοπές σε προμήθειες ατζέντηδων και παρόμοιες τακτικές. Νομίζουν ότι παρουσιάζονται ως σκληροί διαπραγματευτές, ενώ στην πραγματικότητα δίνουν την εικόνα μιας δυσλειτουργικής και κουτοπόνηρης διοίκησης.
Ακριβως ρε φιλε.
Για αυτο δεν θελουν να μας βλεπουν πολλοι ατζεντηδες και δεν εχουμε προσβαση σε πολλους ποδοσφαιριστες. Γιατι μολις ακουν ΠΑΟΚ και Γκοντσαρεβα, τρεχουν.
Αλλο πραγμα δεν πληρωνω υπεραξιες, αλλο προσπαθω να τους κοροιδεψω ολους για να γλιτωσω ευτελη ποσα.
Μαλακιες, δεν ισχύει τίποτα, ο ΠΑΟΚ έχει καεί από περιπτώσεις,πρώην σταρ ,παλαιμάχων τουριστών και είναι λογικό σε τέτοιες περιπτωσεις να βάζει διαφορετικούς όρους.
Γιατί δεν έκανε το ίδιο δηλαδή στον 27χρονο Κενι ή στον Παβλενκα;
Δηλαδή να δώσει σε έναν τυπο που έχει κάτσει πάνω στο συμβόλαιο του στην Μπενφικα, 3 χρόνια,κλειστο διετές και 1 μύριο αγορά επειδή τον θελει και επιμένει ο Λουτσεσκου και αν αράξει και στον ΠΑΟΚ, θα πεταχτούν 4 μύρια στον κάλαθο των αχρήστων ή θα τα πληρώσει ο Λουτσεσκου;
Ας παίξει, ας συμπληρώσει τις συμμετοχές που απαιτει το +1(όλοι γράφουν ότι ειναι πολύ βατοί οι όροι) και με το σπαθί του να πάρει και την επόμενη χρονιά συμβόλαιο.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω που βλέπετε το λάθος στην περίπτωση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.
Ρε συ Μπανε διαβαζεις τι γραφεις? Θα δωσουμε δηλαδη 1,2 τον χρονο στον Μειτε και αλλο 1 μυριο στην Μπενφικα, αλλα ταυτοχρονα ειμαστε επιφυλακτικοι και τον θεωρουμε επισφαλη? Δηλαδη θα επενδυσουμε 2,2 σε μια επισφαλεια και η δικλειδα μας θα ειναι το 1+1? Κι αν κανει παπαδες το πρωτο εξαμηνο και τον Γεναρη υπογραψη αραβια και μετα τα γραψει ολα στα @@ του? Να του κανουμε 6μηνιαιο συμβολαιο λεω εγω. Πεταξανε ΠΕΤΑΞΑΝΕ συνειδητα 1,2 στα σουπιδια με τον Μπακαγιοκο και τον Λοβρεν και ακομη προβληματιζομαστε για τον Μειτε? Που του δώσαμε για ΕΝΑ γαμημενο 6μηνο 800.000 τον Γεναρη για να ρθει να κανει προγραμμα επαναφορας σε ρυθμους αγώνων? Αυτα με συγχωρεις δεν δειχνουν συνετη διοικηση, αλλα ανθρωπους χωρις καμια λογικη και καμια ιδιαιτερη αντιληπτικη ικανοτητα. Και αυτα τα ΠΟΥΛΙΑ διοικουν το αγαπημενο μας σωματειο και τρεχουν τις μεταγραφες και σχεδιαζουν το μελλον.
-
- Been thanked: 1 time
Ο Μέιτε ήταν το καλύτερο χαφ του πρωταθλήματος μαζί με τον Πινέδα πρόπερσι, τον θέλει διακαώς ο προπονητής που εμπιστεύεσαι, τον έφερες μεσούσης της χρονιάς πέρσι ανέτοιμο, στα πλέι οφ που ανέβηκε θύμισε τον παλιό Μέιτε και τώρα πάλι διαπραγματεύεσαι αν είναι 1+1 ή κλειστό διετές όταν έχεις σκοπό να δώσεις 1 εκ για να τον αποκτήσεις. Ασόβαρα πράγματα. Ο παίκτης έπεσε στις απολαβές, δέξου κι εσύ το κλειστό διετές και ας πάμε παρακάτω εφόσον είναι επιθυμία του προπονητή. Από την άλλη ο Τάισον ζήτησε 700 χιλ κι εσύ διαπραγματεύεσαι τα 50χιλ.
Αντί να έχεις κλείσει ήδη το ένα χαφ ακόμη που ζήτησε ο προπονητής και τον έναν εξτρέμ ακόμη που επίσης ζήτησε.
Τον Τέιλορ ακόμη τον περιμένουμε, λες και δεν υπάρχουν άλλοι αριστεροί μπακ. Γιατί δεν πάνε στην περίπτωση Τζούρασεκ που τόσο τον θέλαμε τον χειμώνα? Έστω και σαν δανεικό.
Ο Λουτσέσκου ζήτησε Γιόνι, Παβλένκα, Τάισον, Μέιτε και να πουληθεί αν είναι ο Κοτάρσκι μέχρι τέλη Ιούνη για να ξέρει αν θα τον υπολογίζει. Επίσης ζήτησε ένα φορ, έναν ακόμη μέσο, έναν ακόμη εξτρέμ, ένα αριστερό μπακ και έναν σέντερ μπακ. Τι ακριβώς έγινε από αυτά? Για να μη βάλλω στην εξίσωση και την ανανέωση Ντέλια.
Πήραμε Κέννυ, κλείσαμε Παβλένκα και τίποτα άλλο. Σε μία εβδομάδα ξεκινά προετοιμασία.
Άντε να δούμε.
Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.
Ο Ιβάν πρέπει να καταλάβει ότι όσο και να λογίζεται ευεργέτης του ΠΑΟΚ (δικαίως) πρέπει κι αυτός από τη μεριά του να μην σβήνει τη φλόγα, τον ενθουσιασμό και το όραμα από τον κόσμο. Πρέπει να επιστέψει η καύλα.
Αντί να έχεις κλείσει ήδη το ένα χαφ ακόμη που ζήτησε ο προπονητής και τον έναν εξτρέμ ακόμη που επίσης ζήτησε.
Τον Τέιλορ ακόμη τον περιμένουμε, λες και δεν υπάρχουν άλλοι αριστεροί μπακ. Γιατί δεν πάνε στην περίπτωση Τζούρασεκ που τόσο τον θέλαμε τον χειμώνα? Έστω και σαν δανεικό.
Ο Λουτσέσκου ζήτησε Γιόνι, Παβλένκα, Τάισον, Μέιτε και να πουληθεί αν είναι ο Κοτάρσκι μέχρι τέλη Ιούνη για να ξέρει αν θα τον υπολογίζει. Επίσης ζήτησε ένα φορ, έναν ακόμη μέσο, έναν ακόμη εξτρέμ, ένα αριστερό μπακ και έναν σέντερ μπακ. Τι ακριβώς έγινε από αυτά? Για να μη βάλλω στην εξίσωση και την ανανέωση Ντέλια.
Πήραμε Κέννυ, κλείσαμε Παβλένκα και τίποτα άλλο. Σε μία εβδομάδα ξεκινά προετοιμασία.
Άντε να δούμε.
Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.
Ο Ιβάν πρέπει να καταλάβει ότι όσο και να λογίζεται ευεργέτης του ΠΑΟΚ (δικαίως) πρέπει κι αυτός από τη μεριά του να μην σβήνει τη φλόγα, τον ενθουσιασμό και το όραμα από τον κόσμο. Πρέπει να επιστέψει η καύλα.
[youtube]kleoinBTNqo[/youtube]
Με ζώνουν τα φίδια , ο χειρότερος εφιάλτης ...Φτάνει ποια με τον Ανανά , πάρτε μια γαμημένη απόφαση εκεί στην ΠΑΕ...
Με ζώνουν τα φίδια , ο χειρότερος εφιάλτης ...Φτάνει ποια με τον Ανανά , πάρτε μια γαμημένη απόφαση εκεί στην ΠΑΕ...
- obanebane
Μα είναι ξεκάθαρο ότι δεν τον θέλουν-πιστεύουν και το κάνουν για τον προπονητή και επίσης πιθανόν να θεωρούν ότι θα ρίξουν την ρήτρα του ενός μυριου.
Οπότε ένα πιθανό κόστος 4+ μύρια για δύο χρόνια να πέσει κάτω από το μισό αν ο παίχτης δεν αποδώσει.
Η Μπενφικα προκειμένου να απαλλαγεί από το 1,8 μπορει να τον δώσει και με 500 χιλιάρικα, θα εξικονομήσει 2,3 (ένα πολύ καλό ετήσιο συμβόλαιο.
Πριν αρχίσουμε τους αφορισμούς, πρέπει να έχουμε όλες τις παραμέτρους στο μυαλό μας.
Οπότε ένα πιθανό κόστος 4+ μύρια για δύο χρόνια να πέσει κάτω από το μισό αν ο παίχτης δεν αποδώσει.
Η Μπενφικα προκειμένου να απαλλαγεί από το 1,8 μπορει να τον δώσει και με 500 χιλιάρικα, θα εξικονομήσει 2,3 (ένα πολύ καλό ετήσιο συμβόλαιο.
Πριν αρχίσουμε τους αφορισμούς, πρέπει να έχουμε όλες τις παραμέτρους στο μυαλό μας.
Αυτο που θελουμε να πουλαμε ακριβα αλλα μολις ειναι ωρα να αγορασουμε κοιταμε και το ευρω, πρεπει να προβληματισει.
-
Eλατε ρε παιδια δλδ δεν ειναι ολοφανερο οτι υπαρχει οικονομικο προβλημα ,με λιγα λογια δεν υπαρχει σαλιο...
Οχι διετες, οχι 1+1 ,οχι δεν θελει η γυναικα του ταδε, οχι εχει προτασεις απο καλο πρωταθλημα ο αλλος και ετσι περναει ο καιρος μπαινει ο Ιουλιος και οχι μεταγραφες, ουτε ανανεωσεις δεν εχουν γινει ακομα...
Θα περιμενουμε το 1,5εκ απο τον Τισουνταλι να μπει, μπας και γινει καμια ανανεωση και μετα τα λεφτα του Τζιμα, ειναι ολοφανερο οτι ρευστοτητα γιοκ....
Κατα τα αλλα το γηπεδο μας μαρανε γενικα και αοριστα ΘΑ γινει, χωρις κανενα οργανογραμμα,χωρις καμια συγκεκριμενη ημερομηνια, ΟΤΑΝ και ΑΝ ολη η ανακοινωση...
Παζαρευουμε και φετος 100-200χιλ και εμεις περιενουμε μεταγραφες εκατομυριων!!
Πηγαινεται για βουτιες τελη Ιουλιου ισως παρει μπρος το πραγμα...
Οχι διετες, οχι 1+1 ,οχι δεν θελει η γυναικα του ταδε, οχι εχει προτασεις απο καλο πρωταθλημα ο αλλος και ετσι περναει ο καιρος μπαινει ο Ιουλιος και οχι μεταγραφες, ουτε ανανεωσεις δεν εχουν γινει ακομα...
Θα περιμενουμε το 1,5εκ απο τον Τισουνταλι να μπει, μπας και γινει καμια ανανεωση και μετα τα λεφτα του Τζιμα, ειναι ολοφανερο οτι ρευστοτητα γιοκ....
Κατα τα αλλα το γηπεδο μας μαρανε γενικα και αοριστα ΘΑ γινει, χωρις κανενα οργανογραμμα,χωρις καμια συγκεκριμενη ημερομηνια, ΟΤΑΝ και ΑΝ ολη η ανακοινωση...
Παζαρευουμε και φετος 100-200χιλ και εμεις περιενουμε μεταγραφες εκατομυριων!!
Πηγαινεται για βουτιες τελη Ιουλιου ισως παρει μπρος το πραγμα...
- john4serres
- Been thanked: 2 times
Εν τω μεταξύ ακόμη κι αν τα βρούμε με τον Σουαλιό, ακολουθούν οι διαπραγματεύσεις με την Μπενφικα.
Λιγα παζάρια και εκεί, να μην χαθεί ένα 10ημερο;
Λιγα παζάρια και εκεί, να μην χαθεί ένα 10ημερο;
-
ισως η λευκη επιταγη στον προπονητη ακυρωθηκε. παμα ξανα μανα απο την αρχη ......
Equalizer έγραψε:Δεν συμφωνώ οτι είναι παικταράς ο Ταισον και ειδικότερα εφόσον ισχύει το σενάριο οτι δεν θα είναι ακριβώς παγκίτης, προτιμώ να μην κατσει
Οπότε μαζί με τον Κωνσταντελια και τον Μειτε προσθέτουμε και τον Τάισον στην λίστα με τους παίκτες που δεν σου κάνουν για τον ΠΑΟΚ λόγω χαρακτηριστικών.
-
Πώς θα λειτουργούσε ένα σοβαρό κλαμπ.
Ανανέωση Ντέλια και επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2029 με αυξημένες αποδοχές άνω το εκατομμυρίου.
Ανανέωση παικτών που θέλει ο προπονητής και έχουν λήξει τα συμβόλαια. Όττο, Μέιτε, Παβλένκα, Τάισον.
Ανανέωση παικτών που μπαίνουν στο τελευταίο έτος συμβολαίου. Μπάμπα, Κετζιόρα.
Απόκτηση τουλάχιστον τριών παικτών με προσυμφωνίες από συμβόλαια που λήγουν τον Ιούνιο του 2024. Ένα αριστερό μπακ, ένα σέντερ μπακ και ένα χαφ.
Απόκτηση φορ και εξτρέμ που κάνουν τη διαφορά.
Αυτός ο προγραμματισμός θα ήταν ενδεικτικός ενός κλαμπ που αποπνέει υγεία και οργάνωση στο κομμάτι του αγωνιστικού αλλά και του διοικητικού. Στο οικονομικό θα έπρεπε ακόμη και στις διαπραγματεύσεις να φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ ανήκει σε δισεκατομμυριούχο και όχι σε διοικούσα επιτροπή που κάνει διαχείριση.
Όλα αυτά λοιπόν που δεν γίνονται συνθέτουν ένα κλίμα εκνευρισμού, απογοήτευσης, έλλειψης οράματος. Σε συνδυασμό με την Νέα Τούμπα που ήταν κλεισμένη στα χρονοντούλαπα του 2022, δημιουργείται μία κατάσταση που προφανώς και επιτρέπει να παίζονται παιχνίδια εξουσίας σε βάρος του ΠΑΟΚ.
Πείτε μου αλήθεια, αν ο ΠΑΟΚ πήγαινε φουριόζος για ομίλους ΤσουΛου με μεταγραφές παικταράδων και έχοντας κατακτήσει ένα ακόμη πρωτάθλημα ποιος θα μπορούσε να διανοηθεί να επιχειρήσει τρύπημα στον Ιβάν Σαββίδη? Ποια μερίδα του κόσμου θα μπορούσε ποτέ να αμφισβητήσει έστω και λίγο τον πρόεδρο?
Ιβάν μία είναι η λύση. Δώσε και πάλι στον κόσμο το όραμα με πράξεις και όχι με λόγια, να επιστρέψει η καύλα να τους γαμήσουμε όλους.
Ανανέωση Ντέλια και επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2029 με αυξημένες αποδοχές άνω το εκατομμυρίου.
Ανανέωση παικτών που θέλει ο προπονητής και έχουν λήξει τα συμβόλαια. Όττο, Μέιτε, Παβλένκα, Τάισον.
Απόκτηση τουλάχιστον τριών παικτών με προσυμφωνίες από συμβόλαια που λήγουν τον Ιούνιο του 2024. Ένα αριστερό μπακ, ένα σέντερ μπακ και ένα χαφ.
Αυτός ο προγραμματισμός θα ήταν ενδεικτικός ενός κλαμπ που αποπνέει υγεία και οργάνωση στο κομμάτι του αγωνιστικού αλλά και του διοικητικού. Στο οικονομικό θα έπρεπε ακόμη και στις διαπραγματεύσεις να φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ ανήκει σε δισεκατομμυριούχο και όχι σε διοικούσα επιτροπή που κάνει διαχείριση.
Όλα αυτά λοιπόν που δεν γίνονται συνθέτουν ένα κλίμα εκνευρισμού, απογοήτευσης, έλλειψης οράματος. Σε συνδυασμό με την Νέα Τούμπα που ήταν κλεισμένη στα χρονοντούλαπα του 2022, δημιουργείται μία κατάσταση που προφανώς και επιτρέπει να παίζονται παιχνίδια εξουσίας σε βάρος του ΠΑΟΚ.
Πείτε μου αλήθεια, αν ο ΠΑΟΚ πήγαινε φουριόζος για ομίλους ΤσουΛου με μεταγραφές παικταράδων και έχοντας κατακτήσει ένα ακόμη πρωτάθλημα ποιος θα μπορούσε να διανοηθεί να επιχειρήσει τρύπημα στον Ιβάν Σαββίδη? Ποια μερίδα του κόσμου θα μπορούσε ποτέ να αμφισβητήσει έστω και λίγο τον πρόεδρο?
Ιβάν μία είναι η λύση. Δώσε και πάλι στον κόσμο το όραμα με πράξεις και όχι με λόγια, να επιστρέψει η καύλα να τους γαμήσουμε όλους.
- obanebane
Μα είμαστε σε κατάσταση ντούκου, εδώ και 3 χρόνια, είναι ξεκάθαρο.
Ή στηρίζουμε ή πιέζουμε να φύγει ο Ιβάν, τώρα που βγήκε μπροστά άλλος.
Αυτός είναι ο δρόμος.
Αν όμως με Ιβάν να κάνει ντούκου, πήρες πρωτάθλημα, με Ιβάν να παίζει ρέστα, τι κάνεις,γαμας και δέρνεις μήπως;
Τώρα αν το ντούκου κρατήσει 1-2 χρόνια ακόμα, λογικά ο Ιβάν θα φύγει μόνος του.
Αυτά ειναι τα δεδομένα.
Ή στηρίζουμε ή πιέζουμε να φύγει ο Ιβάν, τώρα που βγήκε μπροστά άλλος.
Αυτός είναι ο δρόμος.
Αν όμως με Ιβάν να κάνει ντούκου, πήρες πρωτάθλημα, με Ιβάν να παίζει ρέστα, τι κάνεις,γαμας και δέρνεις μήπως;
Τώρα αν το ντούκου κρατήσει 1-2 χρόνια ακόμα, λογικά ο Ιβάν θα φύγει μόνος του.
Αυτά ειναι τα δεδομένα.
- nunies4
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 23 times
makispaspartou έγραψε:Πώς θα λειτουργούσε ένα σοβαρό κλαμπ.
Τιποτα απο οσα παραθετεις (τα σωστα σε μεγαλο βαθμο) δεν κανει καμια ελληνικη ομαδα βεβαια (και πολλες ευρωπαικες φανταζομαι).
Η δε αεκ χθες εφυγε προετοιμασια με μια μονο μεταγραφη και με μοναδικο αριστερο μπακ στο ροστερ τον Πηλιο
-
- Has thanked: 4 times
“Έχω συμβόλαιο μέχρι το τέλος του Ιουνίου με τον ΠΑΟΚ. Έχουμε ήδη μιλήσει με την ομάδα και τις τελευταίες μέρες μου έγινε μια δεύτερη πρόταση. Μου έδωσαν λίγο χρόνο να τη σκεφτώ κι έχω κάνει και μία αντιπρόταση εγώ“
Ταισον μολις τωρα, απο 24 μεσω Βραζιλιας
Νεο σηριαλ
Ταισον μολις τωρα, απο 24 μεσω Βραζιλιας
Νεο σηριαλ
- john4serres
Βλέπω του Τάισον δεν είναι καθόλου οριστικό, όπως έλεγαν ότι θα έχουμε ανακοίνωση εντός της ημέρας.