Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11
Has thanked: 4 times

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

danirifle έγραψε:κάτι τέτοιες διορίες έδινα κι εγώ στην πρώην μου για να απαντήσει αν θέλει να τα ξαναβρούμε

5 χρόνια μετά, ακόμα περιμένω απάντηση

Ελα απο το μαγαζι,να σου δωκω ενα μονοπετρο,μπουσουλωντας θα ρθει μετα :lol:
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Καλοπροαιρετα ας πούμε ότι το +1 πιάνεται εύκολα και απλά δεν θέλουν τον παίκτη να δέσει το γάιδαρο του.

Από την άλλη, με τις τακτικές της ΠΑΕ σε μεταγραφες και ειδικά οποίου φωστήρα είναι πίσω από τέτοιες ιδέες, δεν μπορείς να μην σκεφτείς ότι απλά πάνε για άλλη μια πατάτα.
Papa9

Δημοσίευση από Papa9 »

Καλησπέρα σε όλους. Διαβάζω για τις πάλινωδιες και τις ατέρμονες διαπραγματεύσεις, μήπως φταίει η Μαρία. , μήπως ο Ραζβαν, μήπως ο Κυρ Κυρ, μήπως ο άγνωστος Χ. Παιδιά στον ΠΑΟΚ κανένας δεν κάνει του κεφαλιού του. Όλοι κάνουν μόνο ακριβως αυτό που θα πει ο Ιβαν. Μη ψάχνουμε φαντάσματα, ούτε ευθύνες σε τρίτους. Το 1+1 του Μπείτε το θέλει ο Ιβάν, καμία Μαρία.
Κανένας άλλος δεν έχει πρωτοβουλίες. Ούτε για να αγοράσουν τασακια δεν μπορούν χωρίς να πει ο Ιβάν.
Dillinger

Δημοσίευση από Dillinger »

Για αριστερό μπακ σύμφωνα με Τσόρμπα ούτε η δεύτερη περίπτωση φαίνεται να προχωράει
Άβαταρ μέλους
nunies4
Has thanked: 5 times
Been thanked: 20 times

Δημοσίευση από nunies4 »

Πάμε για την 3η
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Dillinger έγραψε:Για αριστερό μπακ σύμφωνα με Τσόρμπα ούτε η δεύτερη περίπτωση φαίνεται να προχωράει
Είπε λόγο?

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dillinger

Δημοσίευση από Dillinger »

Jim_Chatz έγραψε:
Dillinger έγραψε:Για αριστερό μπακ σύμφωνα με Τσόρμπα ούτε η δεύτερη περίπτωση φαίνεται να προχωράει
Είπε λόγο?

Μόνο κάτι αοριστίες ότι δεν πήγε τόσο καλά όσο ήθελαν, άντε βγάλε άκρη τώρα. Και για τον φορ ότι κάπως προχωράει καλύτερα. Υπομονή και θα δούμε
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin
Has thanked: 2 times
Been thanked: 19 times

Δημοσίευση από Equalizer »

Πιστεύω οτι από τα χείλη του Τσορμπατζόγλου δεν έχω ακούσει ΠΟΤΕ τίποτα ενθαρρυντικό.

Είναι τρομερό, προφανώς τις περισσότερες φορές δεν φταίει αυτός που μεταφέρει αρνητικές ειδήσεις (κάποιες σίγουρα έχει) απλά είναι απίστευτο στατιστικό
Άβαταρ μέλους
Daskalos_4
Has thanked: 1 time

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Οκ στο ποδόσφαιρο δε χωρανε συναισθηματισμοι, αλλα ρε σεις δεν ειναι λιγακι μλκια να λες ψιλοεμμεσα σε παιχτη που εχει αγωνιστει με τη φανελα σου "επειδη ξερουμε οτι εισαι ψιλομαλακακος δε σε εμπιστευόμαστε για κλειστο 2ιετες. Παρε 1+1 και βλεπουμε";

Γιατι δε μιλαμε για κανα μπάρμπα, αλλα για 31χρονο ποδοσφαιριστη που αγωνιστικα εχει δειξει ποια ειναι η αξια του.

Εκτος αν κατι δεν εχω καταλαβει καλα οσον αφορα το σκεπτικο του 1+1.
Άβαταρ μέλους
Athens
Has thanked: 4 times

Δημοσίευση από Athens »

Η περίπτωση του αριστερού Μπακ είναι προχωρημένη μας ελεγαν
Papa9

Δημοσίευση από Papa9 »

Συμφωνώ με τον equalizer έστω και εάν όντως και εγώ θεωρώ ότι δέν είναι θέμα Τσορμπατζογλου. Δεν θυμάμαι να έχει δώσει ΠΟΤΕ θετική είδηση...
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Daskalos_4 έγραψε:Οκ στο ποδόσφαιρο δε χωρανε συναισθηματισμοι, αλλα ρε σεις δεν ειναι λιγακι μλκια να λες ψιλοεμμεσα σε παιχτη που εχει αγωνιστει με τη φανελα σου "επειδη ξερουμε οτι εισαι ψιλομαλακακος δε σε εμπιστευόμαστε για κλειστο 2ιετες. Παρε 1+1 και βλεπουμε";

Γιατι δε μιλαμε για κανα μπάρμπα, αλλα για 31χρονο ποδοσφαιριστη που αγωνιστικα εχει δειξει ποια ειναι η αξια του.

Ειναι χοντρη κατα τη γνωμη μου
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator
Has thanked: 1 time

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Εντωμεταξυ χτες η ΠΑΕ έδωσε μήνυμα σε όλους ότι είμαστε κοντά σε αριστερό Μπακ.

Προτρεχαν μάλλον..
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Ίσως ήταν κοντά και στους δύο και απλά είχε προβάδισμα αυτός που τελικά δεν πήγε καλά. Όνειρα θερινής νυκτός αλλά οκ

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Nik MK_UK

Δημοσίευση από Nik MK_UK »

Ιάσονας έγραψε:
Daskalos_4 έγραψε:Οκ στο ποδόσφαιρο δε χωρανε συναισθηματισμοι, αλλα ρε σεις δεν ειναι λιγακι μλκια να λες ψιλοεμμεσα σε παιχτη που εχει αγωνιστει με τη φανελα σου "επειδη ξερουμε οτι εισαι ψιλομαλακακος δε σε εμπιστευόμαστε για κλειστο 2ιετες. Παρε 1+1 και βλεπουμε";

Ειναι χοντρη κατα τη γνωμη μου

Τα ειχα γραψει και στο thread του Ιβαν.
Ανεξαρτητα με το τι πιστευει ο καθενας μας για τον οποινδηποτε ποιοτικο παικτη μας ( γιατι σε αυτο δε διαφωνει κανενας νομίζω για Μειτε), αυτο το ειδος management ( ο θεος να το κανει τετοιο δηλαδη) αναρωτιεμαι τι ακριβως νομίζουν οτι θα αποφερει ?
Δηλαδη οτι " κατσε καλα Χ παικτη , γιατι πρεπει να μας αποδειξεις οτι αξιζεις να εισαι εδω" . Και αυτο ας πουμε θα κανει το Χ παικτη ( που το εχει παοδειξει , μας αρεσει δε μας αρεσει) να παιζει σα σκυλι, ας πουμε....

Βαλκανιζατερ χωρις αμορτισερ. Κριμα ρε γαμωτο. Γενικα- οχι σε σχεση με Μειτε μονο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”