danirifle έγραψε:κάτι τέτοιες διορίες έδινα κι εγώ στην πρώην μου για να απαντήσει αν θέλει να τα ξαναβρούμε
5 χρόνια μετά, ακόμα περιμένω απάντηση
Ελα απο το μαγαζι,να σου δωκω ενα μονοπετρο,μπουσουλωντας θα ρθει μετα

danirifle έγραψε:κάτι τέτοιες διορίες έδινα κι εγώ στην πρώην μου για να απαντήσει αν θέλει να τα ξαναβρούμε
5 χρόνια μετά, ακόμα περιμένω απάντηση
Είπε λόγο?Dillinger έγραψε:Για αριστερό μπακ σύμφωνα με Τσόρμπα ούτε η δεύτερη περίπτωση φαίνεται να προχωράει
Είπε λόγο?Jim_Chatz έγραψε:Dillinger έγραψε:Για αριστερό μπακ σύμφωνα με Τσόρμπα ούτε η δεύτερη περίπτωση φαίνεται να προχωράει
Dillinger έγραψε:Για αριστερό μπακ σύμφωνα με Τσόρμπα ούτε η δεύτερη περίπτωση φαίνεται να προχωράει
Daskalos_4 έγραψε:Οκ στο ποδόσφαιρο δε χωρανε συναισθηματισμοι, αλλα ρε σεις δεν ειναι λιγακι μλκια να λες ψιλοεμμεσα σε παιχτη που εχει αγωνιστει με τη φανελα σου "επειδη ξερουμε οτι εισαι ψιλομαλακακος δε σε εμπιστευόμαστε για κλειστο 2ιετες. Παρε 1+1 και βλεπουμε";
Γιατι δε μιλαμε για κανα μπάρμπα, αλλα για 31χρονο ποδοσφαιριστη που αγωνιστικα εχει δειξει ποια ειναι η αξια του.
Εκτος αν κατι δεν εχω καταλαβει καλα οσον αφορα το σκεπτικο του 1+1.
Ιάσονας έγραψε:Daskalos_4 έγραψε:Οκ στο ποδόσφαιρο δε χωρανε συναισθηματισμοι, αλλα ρε σεις δεν ειναι λιγακι μλκια να λες ψιλοεμμεσα σε παιχτη που εχει αγωνιστει με τη φανελα σου "επειδη ξερουμε οτι εισαι ψιλομαλακακος δε σε εμπιστευόμαστε για κλειστο 2ιετες. Παρε 1+1 και βλεπουμε";
Γιατι δε μιλαμε για κανα μπάρμπα, αλλα για 31χρονο ποδοσφαιριστη που αγωνιστικα εχει δειξει ποια ειναι η αξια του.
Εκτος αν κατι δεν εχω καταλαβει καλα οσον αφορα το σκεπτικο του 1+1.
Ειναι χοντρη κατα τη γνωμη μου