Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από Equalizer »

Dillinger έγραψε:Για αριστερό μπακ σύμφωνα με Τσόρμπα ούτε η δεύτερη περίπτωση φαίνεται να προχωράει

Πιστεύω οτι από τα χείλη του Τσορμπατζόγλου δεν έχω ακούσει ΠΟΤΕ τίποτα ενθαρρυντικό.

Είναι τρομερό, προφανώς τις περισσότερες φορές δεν φταίει αυτός που μεταφέρει αρνητικές ειδήσεις (κάποιες σίγουρα έχει) απλά είναι απίστευτο στατιστικό
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Οκ στο ποδόσφαιρο δε χωρανε συναισθηματισμοι, αλλα ρε σεις δεν ειναι λιγακι μλκια να λες ψιλοεμμεσα σε παιχτη που εχει αγωνιστει με τη φανελα σου "επειδη ξερουμε οτι εισαι ψιλομαλακακος δε σε εμπιστευόμαστε για κλειστο 2ιετες. Παρε 1+1 και βλεπουμε";

Γιατι δε μιλαμε για κανα μπάρμπα, αλλα για 31χρονο ποδοσφαιριστη που αγωνιστικα εχει δειξει ποια ειναι η αξια του.

Εκτος αν κατι δεν εχω καταλαβει καλα οσον αφορα το σκεπτικο του 1+1.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Η περίπτωση του αριστερού Μπακ είναι προχωρημένη μας ελεγαν
Papa9

Δημοσίευση από Papa9 »

Συμφωνώ με τον equalizer έστω και εάν όντως και εγώ θεωρώ ότι δέν είναι θέμα Τσορμπατζογλου. Δεν θυμάμαι να έχει δώσει ΠΟΤΕ θετική είδηση...
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Daskalos_4 έγραψε:Οκ στο ποδόσφαιρο δε χωρανε συναισθηματισμοι, αλλα ρε σεις δεν ειναι λιγακι μλκια να λες ψιλοεμμεσα σε παιχτη που εχει αγωνιστει με τη φανελα σου "επειδη ξερουμε οτι εισαι ψιλομαλακακος δε σε εμπιστευόμαστε για κλειστο 2ιετες. Παρε 1+1 και βλεπουμε";

Γιατι δε μιλαμε για κανα μπάρμπα, αλλα για 31χρονο ποδοσφαιριστη που αγωνιστικα εχει δειξει ποια ειναι η αξια του.

Ειναι χοντρη κατα τη γνωμη μου
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Εντωμεταξυ χτες η ΠΑΕ έδωσε μήνυμα σε όλους ότι είμαστε κοντά σε αριστερό Μπακ.

Προτρεχαν μάλλον..
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Ίσως ήταν κοντά και στους δύο και απλά είχε προβάδισμα αυτός που τελικά δεν πήγε καλά. Όνειρα θερινής νυκτός αλλά οκ

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Nik MK_UK

Δημοσίευση από Nik MK_UK »

Ιάσονας έγραψε:
Daskalos_4 έγραψε:Οκ στο ποδόσφαιρο δε χωρανε συναισθηματισμοι, αλλα ρε σεις δεν ειναι λιγακι μλκια να λες ψιλοεμμεσα σε παιχτη που εχει αγωνιστει με τη φανελα σου "επειδη ξερουμε οτι εισαι ψιλομαλακακος δε σε εμπιστευόμαστε για κλειστο 2ιετες. Παρε 1+1 και βλεπουμε";

Ειναι χοντρη κατα τη γνωμη μου

Τα ειχα γραψει και στο thread του Ιβαν.
Ανεξαρτητα με το τι πιστευει ο καθενας μας για τον οποινδηποτε ποιοτικο παικτη μας ( γιατι σε αυτο δε διαφωνει κανενας νομίζω για Μειτε), αυτο το ειδος management ( ο θεος να το κανει τετοιο δηλαδη) αναρωτιεμαι τι ακριβως νομίζουν οτι θα αποφερει ?
Δηλαδη οτι " κατσε καλα Χ παικτη , γιατι πρεπει να μας αποδειξεις οτι αξιζεις να εισαι εδω" . Και αυτο ας πουμε θα κανει το Χ παικτη ( που το εχει παοδειξει , μας αρεσει δε μας αρεσει) να παιζει σα σκυλι, ας πουμε....

Βαλκανιζατερ χωρις αμορτισερ. Κριμα ρε γαμωτο. Γενικα- οχι σε σχεση με Μειτε μονο.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, πέντε μέρες κοσκινίζει.

Οι άνθρωποι απλά δεν θέλουν, το πάνε χαλαρααααα γιατί έχουν χρόνο μας λένε. Και το δούλεμα συνεχίζεται.

Περιμένω άρθρα, στόχος το 80% του ρόστερ να είναι στην Ολλανδία :twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Παικταραδες θα πάρουμε πάλι ,το θέμα είναι να στηριχτούν από Λουτσεσκου γιατί διαφορετικά παίχτες επιπέδου τύπου Κολεί,Λοβρεν και λοιποί θα μετατραπούν σε παλτά...Από κόσμο δεν περίμενω να στηριχτούν.Μονο για πανηγύρια είμαστε πλέον...
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Jim_Chatz έγραψε:
Dillinger έγραψε:Για αριστερό μπακ σύμφωνα με Τσόρμπα ούτε η δεύτερη περίπτωση φαίνεται να προχωράει
Είπε λόγο?

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λογικά θα ζήτησε χρήματα.
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Hayate έγραψε:Παικταραδες θα πάρουμε πάλι ,το θέμα είναι να στηριχτούν από Λουτσεσκου γιατί διαφορετικά παίχτες επιπέδου τύπου Κολεί,Λοβρεν και λοιποί θα μετατραπούν σε παλτά...Από κόσμο δεν περίμενω να στηριχτούν.Μονο για πανηγύρια είμαστε πλέον...

Τρελό hot take :D

Τι εννοείς ομώς? Πιστεύω ότι οι μόνοι που δεν πήραν σοβαρή ευκαιρία πέρυσι ήταν ο Πένια και ο Θυμιάνης.
Άβαταρ μέλους
DaVinci

Δημοσίευση από DaVinci »

Αναμένεται σκληρό πόκερ με Άρη και Τρίπολη για τον Φαρές λοιπόν. Μακάρι να βγούμε νικητές και να τον πείσουμε με το πρότζεκτ μας. Οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Πόσο τραγελαφικο ρε φουστη μου... οι ίδιοι άνθρωποι που του έδωσαν 8 κατοσταρικα με 9 μήνες αποχή από τα γήπεδα,να έρθει εδώ και να βρει τον Ρυθμό του, είναι τώρα αυτοί που δεν του σιγουρευουν το 1,κάτι του δεύτερου έτους.
Νόμπελ στους κυρίους και τις κυρίες
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Τι Νόμπελ; Χημείας;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”