Νέο Γήπεδο

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
fidel

Re: Νέο Γήπεδο

Δημοσίευση από fidel »

nunies4 έγραψε:Σε νέα τους διαρροη πάντως λένε ότι η ενημέρωση θα είναι συχνότατη και ότι στο πολύ κοντινό διάστημα θα δώσουν λεπτομέρειες για την χρηματοδότηση του έργου

ΜΟΝΟ έργα, από λόγια χορτάσαμε από πράξεις πεινάσαμε'...
Άβαταρ μέλους
nunies4
Has thanked: 5 times
Been thanked: 15 times

Δημοσίευση από nunies4 »

Ναι αλλά κρίνεις εδώ και τόση ώρα. Δεν περιμένεις
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

Equalizer έγραψε:
nkoss έγραψε:
George Best έγραψε:Ολη η ανακοινωση αλλα και οι χωροταξικες φωτο νομιζω οτι φτιαχτηκαν την τελευταια εβδομαδα.
Την τρισδιαστατη απεικονιση δεν την σχολιαζω καν.

Αν εβγαινε το 2019 αυτο θα ελεγες οκ κατι γινεται.
Τωρα δεν ξερω καν αν αξιζει σχολιασμο.
Δεν υπαρχει καμια ουσιαστικη εξελιξη.

Το τοπιο για αλλη μια φορα στο ΠΑΟΚ πιο θολο γινεται αντι να καθαριζει.

Αυτοί τουλάχιστον εδωσαν 700 ευρω για 3d. Οι άλλοι?
Αυτή η λογική Α ΠΑ ΓΟ ΡΕΥ Ε ΤΑΙ

Σταματήστε να ρίχνεται κάρβουνο στη μηχανή της ξεφτιλας που στήθηκε εις βάρος του ΠΑΟΚ

Δεν έχει καμία λογική να μιλάμε για "άλλους".

Δεν οδηγεί πουθενά καλά

Δεν προσφέρει τίποτα πέρα από χάος και αυτοκαταστροφή

Συμφωνω απολυτως! Δεν ανεφερα ουτε αλλους, ουτε εκανα κανενα υπαινιγμο προς τον Ιβαν.
Μερικες φορες χρειαζονται ξεκαθαρες απαντησεις σε ζητηματα, ειτε Λουτσεσκου, ειτε γηπεδου, ειτε Κατσαρη.Οταν δεν δινονται οι ξεκαθαρες απαντησεις και υπαρχουν αυτα τα θολα νερα μονο προβληματα και γκρινια θα δημιουργησουν στο μελλον... Η ιστορια το εχει δειξει.
Δεν ειναι η πρωτη φορα που γινεται αυτο.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Τι τοξικότητα ειναι αυτή εδώ μέσα...Ο περα μαχαλας και ο δώθε μαχαλας....Ενας ειναι ο μαχαλας ... :pano:
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

fidel έγραψε:
panpangr77 έγραψε:Όταν δεν ξέρεις δικαιολόγησε να έχεις αρνητική άποψη και να θεωρείς ότι είναι πρόχειρο δουλειά όσα βγήκαν σήμερα . Μου φτάνει που η 4 ψιλοφαίνεται ότι θα ορθώνεται σαν τοίχος μπροστά στους αντιπάλους ,ότι οι κερκίδες θα είναι πολύ κοντά στον αγωνιστικό χώρο . Η ΠΑΕ έδωσε πολύ πολύ πολύ μικρό τυράκι από αυτά που έχουν σχεδιαστεί .
Να έχετε εμπιστοσύνη μακάρι να γίνει το γήπεδο και δεν θα μοιάζει με κανένα . Ήθελα να γράψω περισσότερα αλλά δεν κάνει .

Καλή η εμπιστοσύνης ακόμα καλύτερά ο έλεγχος...

Έχει πέσει πολύ μεράκι στο γήπεδο αδερφέ και η οικογένεια έχει μεταφέρει πολύ ΠΑΟΚ ψυχή στην διαμόρφωση του γηπέδου . Σήμερα ανέφερε πολλά και σε εικόνα έδωσε το 1%.Αυτή ίσως είναι η τελευταία αναφορά μου στο forum . Καταλαβαίνω τα παιδιά που έχουν μια πληροφορία για μεταγραφή Εδώ είναι ακόμα πιο δυσκολα τα πραγματα.Να ευχηθώ να γίνει .
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

panpangr77 έγραψε:Όταν δεν ξέρεις δικαιολόγησε να έχεις αρνητική άποψη και να θεωρείς ότι είναι πρόχειρο δουλειά όσα βγήκαν σήμερα . Μου φτάνει που η 4 ψιλοφαίνεται ότι θα ορθώνεται σαν τοίχος μπροστά στους αντιπάλους ,ότι οι κερκίδες θα είναι πολύ κοντά στον αγωνιστικό χώρο . Η ΠΑΕ έδωσε πολύ πολύ πολύ μικρό τυράκι από αυτά που έχουν σχεδιαστεί .
Να έχετε εμπιστοσύνη μακάρι να γίνει το γήπεδο και δεν θα μοιάζει με κανένα . Ήθελα να γράψω περισσότερα αλλά δεν κάνει .

Μηπως γνωριζεις για χωρητικοτητα;Οπως το βλεπω από τα σχέδια πηγαινει προς 40άρι.

Χαρηκα πολύ που τελικα δεν ειναι σαν το κακασχημο αρμαντίλο ή το καταθλιπτικό του σκωτσέζου.

Μόνο εχοντας υψηλές απαιτήσεις(ανάλογες του μεγεθους του μεγαλομετόχου) ασκώντας πίεση και κριτική,επιτυγχάνεις την ανάπτυξη.
****ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ/ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ****ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ****ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ****
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Λάδι λάδι κι από τηγανίτα ψίχουλα.
Σαν κίνηση πανικού μου μοιάζει ώστε να δείξουν κάτι, το οποίο μοιάζει να είναι ίδιο με το 2022.

Μακάρι να ακολουθήσουν ουσιαστικά βήματα και συχνή ουσιαστικη ενημέρωση, κι όχι να πούμε κάτι απλά για να πούμε. Ίσως υπάρχουν περισσότερα από αυτά που έσπευσαν να πουν σήμερα, υπό καθεστώς πίεσης.

Και για τις 2 πλευρές.

Και μακάρι να δούμε σύντομα νέο γήπεδο.
The North Remembers
“The fool strikes. The wise man smiles, and watches, and learns. Then strikes.”
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11
Has thanked: 3 times

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

panpangr77 έγραψε:
fidel έγραψε:

Έχει πέσει πολύ μεράκι στο γήπεδο αδερφέ και η οικογένεια έχει μεταφέρει πολύ ΠΑΟΚ ψυχή στην διαμόρφωση του γηπέδου . Σήμερα ανέφερε πολλά και σε εικόνα έδωσε το 1%.Αυτή ίσως είναι η τελευταία αναφορά μου στο forum . Καταλαβαίνω τα παιδιά που έχουν μια πληροφορία για μεταγραφή Εδώ είναι ακόμα πιο δυσκολα τα πραγματα.Να ευχηθώ να γίνει .

Δεν πειραζει,εσυ να εισαι καλα,να γινουν ολα τα βηματα για τον νεο μας ΝΑΟ.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

panpangr77 έγραψε:
fidel έγραψε:

Δεν αμφισβητώ, δε θέλω να ευχηθώ αλλά να το δω ....
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

panpangr77 έγραψε:
fidel έγραψε:

Φίλε από όσο θυμάμαι, δεν έχεις αναφερθεί ποτέ ως inside info για κάτι, οπότε κρατώ αυτά που λες ως όντως κάπως πιο ενημερωμένη άποψη και χαίρομαι. Να σαι καλά.
The North Remembers
“The fool strikes. The wise man smiles, and watches, and learns. Then strikes.”
Άβαταρ μέλους
Jairo
Has thanked: 2 times

Δημοσίευση από Jairo »

Μήπως η υπόθεση έχει κολλήσει κάτι χρόνια σε αυτά τα δύο σημεία;

1- Εγκριτικές αποφάσεις από συναρμόδια Υπουργεία.
2- Έκδοση οικοδομικής άδειας

το λέω γιατί ξέρω οτι εάν έχουν εντολή να μήν, τότε δέν....
agent of shield
kos

Δημοσίευση από kos »

Όταν δίνεις απαντήσεις σε ασήμαντα ερωτήματα που θέτεις μόνος σου και αφήνεις τα σημαντικά... Χωρίς να το καταλαβαίνεις απαντάς και στα σημαντικά που έχεις παραλείψει.

Ποιο είναι το κόστος κατασκευής του νέου γηπέδου;
Υπάρχουν τα απαιτούμενα κεφάλαια;
Έχουμε ζητήσει κρατική χρηματοδότηση για μέρος της συνολικής δαπάνης;
Αν ναι τι ποσό έχει ζητηθεί και τι απάντηση έχουμε λάβει;

Δεν νομίζω πως υπάρχει αμφισβήτηση για την πρόθεση να γίνει γήπεδο. Για την δυνατότητα υπάρχουν αμφιβολίες...
renegade
Has thanked: 1 time

Δημοσίευση από renegade »

Αυτή τη στιγμή, ο Ιβάν Σαββίδης έχει ανάγκη από κονσιλιέριδες που διαθέτουν βαθιά γνώση για τα του ΠΑΟΚ και για την ψυχοσύνθεση του κόσμου του — και δεν περιορίζονται στις προσωπικές τους απόψεις, στον στενό κύκλο τους και στις επιθυμίες τους.

Όλα αυτά είναι απολύτως απαραίτητα, ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον λάθη όπως το σημερινό, το οποίο αποτελεί προϊόν της πίεσης που έχει δημιουργηθεί.

Δυστυχώς, οι άνθρωποι που συμβουλεύουν αυτή τη στιγμή τον Ιβάν Σαββίδη είναι — σχεδόν στο σύνολό τους — ακατάλληλοι.
Δεν έχουν μόνο έλλειψη γνώσης της ιστορίας και της κουλτούρας του ΠΑΟΚ, η οποία είναι πολυεπίπεδη και πολυσύνθετη, αλλά αποδεικνύονται ανεπαρκείς τόσο στον στρατηγικό σχεδιασμό όσο και στην πρόβλεψη ή διαμόρφωση εξελίξεων.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ανακοινώσεις όπως η σημερινή, που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν κοροϊδία — και το λιγότερο προσβολή στη νοημοσύνη όσων πραγματικά αγαπούν την ομάδα.
Σε ένα φόρουμ καλώς ή κακώς δεν υπάρχει καν δημοκρατία
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Εγώ θα ευχηθώ να υπάρχει ομοψυχία ,το γήπεδο είναι πολύ δύσκολο εγχείρημα να γίνει γιατί πέρα του κατασκευαστικού του γηπέδου και οποίες δυσκολίες εμφανιστούν με το γκρέμισμα είναι και οι εξωτερικοι χώροι που έχουν σχεδιαστεί να είναι πόλος έλξης όλο τον χρόνο ,έχει πέσει και έκει πολύ δουλειά,ομορφαίνει η περιοχη . Και γενικά οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές . Μακάρι η ΠΑΕ να δίνει σιγά σιγά περισσότερες πληροφορίες ,να έρθει η στιγμή που θα πάμε να ψηφίσουμε για τα πιο από τα τρία σχέδια θέλουμε . Μακάρι να υπάρχει ομοψυχία να προχωρήσουμε γιατί το αξίζουμε .Είναι ένα θέμα που μας καιει και μπορεί να μας κάψει .
Για να το κλείσω το θέμα από μεριάς μου δουλειά σε όσα αναφέρει η ΠΑΕ έχει γίνει δεν πουλάει παπατζες . Είναι θέμα της ΠΑΕ πότε θα τα επικοινωνήσει στον κόσμο . Ομοψυχία παιδιά ερωτήματα να γίνονται και η αμφισβήτηση καλή είναι ,μακάρι να βγει ενωμένη η ομάδα και να γίνουν όλα. Έχουν δώσει το αίμα τους άνθρωποι για να φτιαχτεί το τωρινό γήπεδο ,μπορεί να μην είμαι Πόντιος,η γιαγιά μου ήταν πρόσφυγας εδώ στην Δραπετσώνα δεν την γνώρισα ποτέ , να μην μένω στην Θεσσαλονίκη ,δεν γεννήθηκα ΠΑΟΚ,ίσως να έγινα ΠΑΟΚ από αντιδραση για να ξεχωρίζω εδώ στην Αθήνα ,όμως καταλαβαίνω τον καημό του πρόσφυγα για ένα σπιτι.Θεωρώ ότι όλοι θέλουν να γίνει ένα νέο γήπεδο και έχουν καλές προθέσεις. Και το πέσιμο στον Κατσαρή δεν μου άρεσε . Ούτε μου αρέσει αυτή η τόση σκληρή κριτική που γίνεται στον πρόεδρο . Δεν είμαστε για τα εύκολα .
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

Jairo έγραψε:Μήπως η υπόθεση έχει κολλήσει κάτι χρόνια σε αυτά τα δύο σημεία;

1- Εγκριτικές αποφάσεις από συναρμόδια Υπουργεία.
2- Έκδοση οικοδομικής άδειας

το λέω γιατί ξέρω οτι εάν έχουν εντολή να μήν, τότε δέν....

Θα την πω την κακία μου αλλά αν είχε κολλήσε το γήπεδο εξαιτίας της κυβέρνησης και μόνο αυτής δεν θα έπρεπε τα μέσα ΠΑΟΚ να παίζουν όλη μέρα το θέμα…;

Για τον Μυστακίδη πως βγήκαν όλοι; :twisted:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”