nunies4 έγραψε:Σε νέα τους διαρροη πάντως λένε ότι η ενημέρωση θα είναι συχνότατη και ότι στο πολύ κοντινό διάστημα θα δώσουν λεπτομέρειες για την χρηματοδότηση του έργου
ΜΟΝΟ έργα, από λόγια χορτάσαμε από πράξεις πεινάσαμε'...
nunies4 έγραψε:Σε νέα τους διαρροη πάντως λένε ότι η ενημέρωση θα είναι συχνότατη και ότι στο πολύ κοντινό διάστημα θα δώσουν λεπτομέρειες για την χρηματοδότηση του έργου
Equalizer έγραψε:Αυτή η λογική Α ΠΑ ΓΟ ΡΕΥ Ε ΤΑΙnkoss έγραψε:George Best έγραψε:Ολη η ανακοινωση αλλα και οι χωροταξικες φωτο νομιζω οτι φτιαχτηκαν την τελευταια εβδομαδα.
Την τρισδιαστατη απεικονιση δεν την σχολιαζω καν.
Αν εβγαινε το 2019 αυτο θα ελεγες οκ κατι γινεται.
Τωρα δεν ξερω καν αν αξιζει σχολιασμο.
Δεν υπαρχει καμια ουσιαστικη εξελιξη.
Το τοπιο για αλλη μια φορα στο ΠΑΟΚ πιο θολο γινεται αντι να καθαριζει.
Αυτοί τουλάχιστον εδωσαν 700 ευρω για 3d. Οι άλλοι?
Σταματήστε να ρίχνεται κάρβουνο στη μηχανή της ξεφτιλας που στήθηκε εις βάρος του ΠΑΟΚ
Δεν έχει καμία λογική να μιλάμε για "άλλους".
Δεν οδηγεί πουθενά καλά
Δεν προσφέρει τίποτα πέρα από χάος και αυτοκαταστροφή
fidel έγραψε:panpangr77 έγραψε:Όταν δεν ξέρεις δικαιολόγησε να έχεις αρνητική άποψη και να θεωρείς ότι είναι πρόχειρο δουλειά όσα βγήκαν σήμερα . Μου φτάνει που η 4 ψιλοφαίνεται ότι θα ορθώνεται σαν τοίχος μπροστά στους αντιπάλους ,ότι οι κερκίδες θα είναι πολύ κοντά στον αγωνιστικό χώρο . Η ΠΑΕ έδωσε πολύ πολύ πολύ μικρό τυράκι από αυτά που έχουν σχεδιαστεί .
Να έχετε εμπιστοσύνη μακάρι να γίνει το γήπεδο και δεν θα μοιάζει με κανένα . Ήθελα να γράψω περισσότερα αλλά δεν κάνει .
Καλή η εμπιστοσύνης ακόμα καλύτερά ο έλεγχος...
panpangr77 έγραψε:Όταν δεν ξέρεις δικαιολόγησε να έχεις αρνητική άποψη και να θεωρείς ότι είναι πρόχειρο δουλειά όσα βγήκαν σήμερα . Μου φτάνει που η 4 ψιλοφαίνεται ότι θα ορθώνεται σαν τοίχος μπροστά στους αντιπάλους ,ότι οι κερκίδες θα είναι πολύ κοντά στον αγωνιστικό χώρο . Η ΠΑΕ έδωσε πολύ πολύ πολύ μικρό τυράκι από αυτά που έχουν σχεδιαστεί .
Να έχετε εμπιστοσύνη μακάρι να γίνει το γήπεδο και δεν θα μοιάζει με κανένα . Ήθελα να γράψω περισσότερα αλλά δεν κάνει .
panpangr77 έγραψε:fidel έγραψε:panpangr77 έγραψε:Όταν δεν ξέρεις δικαιολόγησε να έχεις αρνητική άποψη και να θεωρείς ότι είναι πρόχειρο δουλειά όσα βγήκαν σήμερα . Μου φτάνει που η 4 ψιλοφαίνεται ότι θα ορθώνεται σαν τοίχος μπροστά στους αντιπάλους ,ότι οι κερκίδες θα είναι πολύ κοντά στον αγωνιστικό χώρο . Η ΠΑΕ έδωσε πολύ πολύ πολύ μικρό τυράκι από αυτά που έχουν σχεδιαστεί .
Έχει πέσει πολύ μεράκι στο γήπεδο αδερφέ και η οικογένεια έχει μεταφέρει πολύ ΠΑΟΚ ψυχή στην διαμόρφωση του γηπέδου . Σήμερα ανέφερε πολλά και σε εικόνα έδωσε το 1%.Αυτή ίσως είναι η τελευταία αναφορά μου στο forum . Καταλαβαίνω τα παιδιά που έχουν μια πληροφορία για μεταγραφή Εδώ είναι ακόμα πιο δυσκολα τα πραγματα.Να ευχηθώ να γίνει .
panpangr77 έγραψε:fidel έγραψε:panpangr77 έγραψε:Όταν δεν ξέρεις δικαιολόγησε να έχεις αρνητική άποψη και να θεωρείς ότι είναι πρόχειρο δουλειά όσα βγήκαν σήμερα . Μου φτάνει που η 4 ψιλοφαίνεται ότι θα ορθώνεται σαν τοίχος μπροστά στους αντιπάλους ,ότι οι κερκίδες θα είναι πολύ κοντά στον αγωνιστικό χώρο . Η ΠΑΕ έδωσε πολύ πολύ πολύ μικρό τυράκι από αυτά που έχουν σχεδιαστεί .
Έχει πέσει πολύ μεράκι στο γήπεδο αδερφέ και η οικογένεια έχει μεταφέρει πολύ ΠΑΟΚ ψυχή στην διαμόρφωση του γηπέδου . Σήμερα ανέφερε πολλά και σε εικόνα έδωσε το 1%.Αυτή ίσως είναι η τελευταία αναφορά μου στο forum . Καταλαβαίνω τα παιδιά που έχουν μια πληροφορία για μεταγραφή Εδώ είναι ακόμα πιο δυσκολα τα πραγματα.Να ευχηθώ να γίνει .
Jairo έγραψε:Μήπως η υπόθεση έχει κολλήσει κάτι χρόνια σε αυτά τα δύο σημεία;
1- Εγκριτικές αποφάσεις από συναρμόδια Υπουργεία.
2- Έκδοση οικοδομικής άδειας
το λέω γιατί ξέρω οτι εάν έχουν εντολή να μήν, τότε δέν....