Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από aivas19 »

Caballo Viejo έγραψε:Τώρα που μας τελείωσε ο Κατσαρής ήρθε η ώρα να μας πει ο Σαββίδης τι θα κάνει για το γήπεδο. Αφού το ζητήσαμε από τον Κατσαρή και του δώσαμε και διορία, να κάνουμε το ίδιο και με τον Σαββίδη. Τι όχι; Αλλιώτικα ας φάμε το παραμύθι της διπλής ανάπλασης, όπως οι βάζελοι για δυο δεκαετίες κι ας βαράμε το κεφάλι μας στον τοίχο αν τελικά καταφέρουμε να ξενερώσουμε τον Μυστακίδη, που φαίνεται ότι θα μπορούσε να είναι η συνέχεια μιας εποχής επιτυχιών. Μιας εποχής όμως που τελειώνει, αν δεν έχει ήδη τελειώσει, διότι ο Σαββίδης κάνει διαχείριση πλέον και αυτό είναι ολοφάνερο. Όσο για ότι την έφεραν στον Σαββίδη τα ακούω βερεσέ. Ας μην είχε την ομάδα παρατημένη πέντε χρόνια τώρα και θα τα άκουγα με προσοχή. Τώρα τα ακούω κενά και άνευ νοήματος. Έλεος πια με τις προδοσίες και τα άλλα δακρύβρεχτα. Έλεος.

Με παρατημενη ομαδα πηραμε πρωταθλημα οκ
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Ο ερασιτέχνης είναι ο θεματοφύλακας του συλλόγου. Πολύ πριν φτάσουμε στην κατάσταση που είμαστε σήμερα , ας πάρουμε σαν δεδομένο ότι η πλευρά του ερασιτέχνη έχει δίκιο . Ότι δεν ενδιαφέρεται ο Ιβάν να κάνει κανένα γήπεδο και ότι απόεπενδύει από την ομάδα . Επειδή ακριβώς ο ΑΣ είναι ο θεματοφύλακας κι το πρόβλημα όπως παρουσιάζεται είναι των τελευταίων ετών θα μπορούσε πολύ εύκολα η πλευρά Κατσαρή σε μια από τις τακτικές γενικές συνελεύσεις να αναφερθεί στο θέμα. θα μπορούσε να το κάνει κλιμακωτά χωρίς συγκρούσεις πάρα μόνο με επισημάνσεις. Θα μπορούσε επίσης να το κάνει έμμεσα αναφερόμενη ,αν ισχύει, στις προθεσμίες του προεδρικού διατάγματος . Όλα αυτά χωρίς καμία διάθεση σύγκρουσης αλλά επικοινωνώντας με τον κόσμο και επισημαίνοντας οποία προβλήματα παρουσιαζόταν . Το ζουμί όμως είναι ότι Θα μπορούσε ακόμα καλύτερα να είχε αναλάβει τις ευθύνες που τις αντιστοιχούν και σε συνδυασμό με την διαρκή ενημέρωση του κόσμου να φωτίζει τις δυνατότητες χρηματοδότησης μέρος του έργου από την πολιτεία και να βγάζει στην σέντρα όποιον μπαίνει εμπόδιο. Όπως δηλαδή έβγαλε στην σέντρα τον Ιβάν. Γιατί δεν το έπραξε με τις δυσκολίες που μας εμφανιζόταν μέχρι την έκδοση του ΠΔ ή τις μεθοδευσεις για το Καυτατζόγλειο.Ποιες ήταν οι κινήσεις του ερασιτέχνη σε αυτό το επίπεδο; Μαζί σας λοιπόν ο Ιβάν δεν μπορεί. Πριν φτάσουμε σε αυτό τι ακριβώς έκανε ο ερασιτέχνης κάτι από τα παραπάνω ώστε κι να έχει λειτουργήσει σύμφωνα με τον θεσμικό του ρόλο , και να εμφανιστεί ενώπιον της πολιτείας ότι άλλο ο Σαββίδης που εσείς δεν γουστάρετε άλλο εμείς σαν οντότητα ΠΑΟΚ . Θα είχε αποσυμφορήσει έτσι την κατάσταση όπου κάποιοι επιτήδειοι να συνδέουν σώνει κι καλά την οντότητα ΠΑΟΚ μόνο με τον Ιβάν Σαββίδη.
Όχι είμαστε ΠΑΟΚ ούτε Ιβάν ούτε άλλος πρόεδρος κι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να έχουμε συσπείρωμενο και ενημερωμένο τον κόσμο μας για το Κολοσσιαίο θέμα του γηπέδου μας.θα ήταν δηλαδή ο ΑΣ ο πραγματικός θεματοφύλακας των συμφερόντων της ομάδας μας. Διάλεξε αυτό το δρόμο;; ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ !! Γιατι?
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Τα σχόλια για "σιωνιστές ναζί" είναι εντάξει με τους κανόνες του φόρουμ?
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Equalizer έγραψε:1. Όπως πολύ σωστά υπενθυμίζει ο Τζόσουα, εξ αρχής το όλο θέμα ήταν για ΑΡΧΙΚΑ βήματα συμφωνίας. Δεν ήταν (και δεν θα μπορούσε να είναι) οριστική και δεσμευτική καθώς εμπλέκονται κατασταστικά, συνελεύσεις κλπ. ΟΛΟΙ όσοι εξοργιστήκαμε από την υπόθεση πρωτίστως και ΜΑΖΙΚΑ σταθήκαμε στον ΤΡΟΠΟ που επιχειρήθηκε και που ανακοινώθηκε όλο αυτό.

2. Όπως πολύ σωστά αναφέρει ο Φιντέλ: "Ο Κατσαρής θα ήταν καβάλα στο άλογο αν είχε καλέσει ΔΣ μαζί και την ΠΑΕ για να ζητήσει την επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ για όλα όσα έχουν να κάνουν με το γήπεδό ....". Αυτό ΤΣΙΡΙΖΩ εξ αρχής. Και αυτό είναι και η ΒΑΣΙΚΗ απάντηση σε όσους σπεύδουν με γελοία επιχειρηματολογία που όλως περιέργως ταυτίζεται με το βοθρόκωλις, να πουνε ότι είμαστε σιτιζόμενοι, κατευθυνόμενοι κλπ. ΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ τον Σαββίδη καλώντας τον να εξηγήσει τη θέση που, επικαλέσου οτι έχεις επενδυτές που πιέζουν για το γήπεδο, ζήτα εξηγήσεις και χρονοδιαγράμματα και πες "Εφόσον δεν μπορείτε, θα απευθυνθώ στο σώμα του ΑΣ". Έτσι έχεις τον κόσμο, το ήθος και τους τύπους με το μέρος σου και είσαι καβάλα στ' άλογο.

3 Ο,ΤΙ και να πει ο Κατσαρής στην ανακοίνωση/παραίτηση (?) του, είναι ΠΑΛΙ λάθος και ανεπαρκέστατο. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ως ΠΑΟΚτση, να παραιτηθεί. Με ένοιαζε να είχε εξηγήσει ΑΜΕΣΑ τι στο διαολο σκέφτονται και τι συνέβη, ώστε να προσπαθήσει ΚΑΙ να μαζέψει το κακό, και να περιορίσει τη διχόνοια που έσπειρε ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΘΕΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ (αν οχι για πάντα).

4. Για ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ που παριστάνουν και τους θιγμένους από το πως ΦΑΙΝΕΤΑΙ να εξελίσσεται η υπόθεση: Σταματήστε εδώ και τώρα να μας περνάτε για ηλιθιους. Σταματήστε εδώ και τώρα να χλευάζετε τους συνομιλητές σας με γελοίες ειρωνίες και υφάκι ενοχλημένης γκόμενας. Σας εχει δοθεί η ευκαιρία να εκφράζετε την άποψή σας ΠΑΡΟΤΙ ξεκάθαρα πάρα πολλές φορές διαφαίνεται και το ύφος και η προαίρεσή σας ενάντια στην ομόνοια ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ οχι των παραγόντων.

ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ αλλιώς θα φύγετε αμέσως από εδώ μέσα χωρίς καν περαιτέρω εξηγήσεις. Έχουμε κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΟ αγώνα να είμαστε αυστηροί μεν, δίκαιοι και ισορροπημένοι δε. Δεν θα μας τα γαμάτε όλα εσείς με τις εξυπνάδες σας.

Αν φωτογραφίζεις το δικό μου ποστ πιο πάνω κάνεις μεγάλο λάθος. Βλέπω ότι έχουμε την ίδια χρονολογία εγγραφής εδώ μέσα και ουδέποτε έχω προκαλέσει ή δημιουργήσει πρόβλημα. Ωστόσο, έχω την αίσθηση ότι όταν παίζεται το μέλλον του γηπέδου και του ποδοσφαιρικού τμήματος για τις επόμενες δεκαετίες ο Παοκτσής δεν μπορεί να σιωπήσει. Από το δημοτικό σχολείο που ήμουν μόνος μου ανάμεσα σε τριακόσια παιδιά και φώναζα ΠΑΟΚ ουδέποτε έχω σιωπήσει. Εφόσον θεωρείς επιζήμια την παρουσία μου εδώ και ότι δημιουργώ πρόβλημα, αν και θα λυπηθώ πολύ, κάνε ότι νομίζεις. Δεν με νοιάζει ούτε ο Σαββίδης ούτε ο Μυστακίδης. Θέλω νέο γήπεδο και τον ΠΑΟΚ μεγάλο. Θεώρησα καλό να στα γράψω, γιατί όπως σου έγραψα πιο πάνω δεν έχω μάθει να σιωπώ. Καλό απόγευμα.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Χαιρομαι που αποτι φαινετε τα αντανακλαστικα του συλλογου εδειξαν επι τω πλειστον οτι τετοιου τυπου τρυπηματα δεν περνανε...

Επισης εξεπλαγην οτι εμφανιστηκαν ατομα μες το φορουμ να υπερασπιζονται την εκδιωξη Σαββιδη λες και ηταν λογαριασμοι του Πορτοσαλτε,μιλωντας για παρατημενες ομαδες και οργανισμους ( περσι πηραμε πρωταθλημα εντωμεταξυ )

Η πλειοψηφεια παντως εδειξε πως δεν ειναι αγνωμωνες και ουτε τσιμπησαν στην κυβερνητικη προπαγανδα και μια μειοψηφια για τους χ ψ λογους με προφαση την καθυστερηση του γηπεδου , βρηξε την αφορμη να κανει σφοδρη αντιπολιτευση.

Η κινηση του κατσαρη,ακομα και αγνες προθεσεις να χε, εγινε με 100% λανθασμενο τροπο και εκει ειναι που φαινετε οτι υπηρχε δολιο παρασκηνιο δυστυχως.

Τελος,ελπιζω ολη αυτη η ιστορια να μας βγει σε καλο , πεισμωνοντας ακομα περισσοτερο τον Ιβαν και ενωνοντας περισσοτερο τον κοσμο και ισως παραμεροντας καποιους δουρειους ιππους που εχουμε σαν οργανισμο
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Στην συγκεκριμένη υπόθεση πάντως το "γίναμε σοφότεροι" δεν είναι κενό περιεχομένου.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Caballo Viejo έγραψε:
Equalizer έγραψε:1. Όπως πολύ σωστά υπενθυμίζει ο Τζόσουα, εξ αρχής το όλο θέμα ήταν για ΑΡΧΙΚΑ βήματα συμφωνίας. Δεν ήταν (και δεν θα μπορούσε να είναι) οριστική και δεσμευτική καθώς εμπλέκονται κατασταστικά, συνελεύσεις κλπ. ΟΛΟΙ όσοι εξοργιστήκαμε από την υπόθεση πρωτίστως και ΜΑΖΙΚΑ σταθήκαμε στον ΤΡΟΠΟ που επιχειρήθηκε και που ανακοινώθηκε όλο αυτό.

2. Όπως πολύ σωστά αναφέρει ο Φιντέλ: "Ο Κατσαρής θα ήταν καβάλα στο άλογο αν είχε καλέσει ΔΣ μαζί και την ΠΑΕ για να ζητήσει την επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ για όλα όσα έχουν να κάνουν με το γήπεδό ....". Αυτό ΤΣΙΡΙΖΩ εξ αρχής. Και αυτό είναι και η ΒΑΣΙΚΗ απάντηση σε όσους σπεύδουν με γελοία επιχειρηματολογία που όλως περιέργως ταυτίζεται με το βοθρόκωλις, να πουνε ότι είμαστε σιτιζόμενοι, κατευθυνόμενοι κλπ. ΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ τον Σαββίδη καλώντας τον να εξηγήσει τη θέση που, επικαλέσου οτι έχεις επενδυτές που πιέζουν για το γήπεδο, ζήτα εξηγήσεις και χρονοδιαγράμματα και πες "Εφόσον δεν μπορείτε, θα απευθυνθώ στο σώμα του ΑΣ". Έτσι έχεις τον κόσμο, το ήθος και τους τύπους με το μέρος σου και είσαι καβάλα στ' άλογο.

3 Ο,ΤΙ και να πει ο Κατσαρής στην ανακοίνωση/παραίτηση (?) του, είναι ΠΑΛΙ λάθος και ανεπαρκέστατο. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ως ΠΑΟΚτση, να παραιτηθεί. Με ένοιαζε να είχε εξηγήσει ΑΜΕΣΑ τι στο διαολο σκέφτονται και τι συνέβη, ώστε να προσπαθήσει ΚΑΙ να μαζέψει το κακό, και να περιορίσει τη διχόνοια που έσπειρε ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΘΕΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ (αν οχι για πάντα).

4. Για ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ που παριστάνουν και τους θιγμένους από το πως ΦΑΙΝΕΤΑΙ να εξελίσσεται η υπόθεση: Σταματήστε εδώ και τώρα να μας περνάτε για ηλιθιους. Σταματήστε εδώ και τώρα να χλευάζετε τους συνομιλητές σας με γελοίες ειρωνίες και υφάκι ενοχλημένης γκόμενας. Σας εχει δοθεί η ευκαιρία να εκφράζετε την άποψή σας ΠΑΡΟΤΙ ξεκάθαρα πάρα πολλές φορές διαφαίνεται και το ύφος και η προαίρεσή σας ενάντια στην ομόνοια ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ οχι των παραγόντων.

ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ αλλιώς θα φύγετε αμέσως από εδώ μέσα χωρίς καν περαιτέρω εξηγήσεις. Έχουμε κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΟ αγώνα να είμαστε αυστηροί μεν, δίκαιοι και ισορροπημένοι δε. Δεν θα μας τα γαμάτε όλα εσείς με τις εξυπνάδες σας.

Αν φωτογραφίζεις το δικό μου ποστ πιο πάνω κάνεις μεγάλο λάθος. Βλέπω ότι έχουμε την ίδια χρονολογία εγγραφής εδώ μέσα και ουδέποτε έχω προκαλέσει ή δημιουργήσει πρόβλημα. Ωστόσο, έχω την αίσθηση ότι όταν παίζεται το μέλλον του γηπέδου και του ποδοσφαιρικού τμήματος για τις επόμενες δεκαετίες ο Παοκτσής δεν μπορεί να σιωπήσει. Από το δημοτικό σχολείο που ήμουν μόνος μου ανάμεσα σε τριακόσια παιδιά και φώναζα ΠΑΟΚ ουδέποτε έχω σιωπήσει. Εφόσον θεωρείς επιζήμια την παρουσία μου εδώ και ότι δημιουργώ πρόβλημα, αν και θα λυπηθώ πολύ, κάνε ότι νομίζεις. Δεν με νοιάζει ούτε ο Σαββίδης ούτε ο Μυστακίδης. Θέλω νέο γήπεδο και τον ΠΑΟΚ μεγάλο. Θεώρησα καλό να στα γράψω, γιατί όπως σου έγραψα πιο πάνω δεν έχω μάθει να σιωπώ. Καλό απόγευμα.
Γουατ;

Όχι φίλε δεν αναφέρομαι σε εσένα. Και ειλικρινά δεν είχα καν δει κάποιο ποστ σου
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Ο Κατσαρής πληρώνει το γεγονός ότι δεν κινήθηκε θεσμικά και δεν ενημέρωσε έγκαιρα τον κόσμο.

Δεν γνωρίζω για ποιόν λόγο επιχείρησε να κινηθεί αιφνιδιαστικά απέναντι στον Ιβάν. Μπορεί να εισέπραξε αδιαφορία. Δεν το αποκλείω.

Μπορεί να πιέστηκε από την άλλη πλευρά (Μυστακίδη) με μια πρόταση take it or leave it. Δεν το αποκλείω.

Εν πάσει περιπτώσει, ο Κατσαρής τελειώνει, ας πρόσεχε, ας κινούταν θεσμικά ή στην τελική ας ενημέρωνε έγκαιρα για τα πάντα τον κόσμο.

Ας πρόσεχε να μην χάσει την επικοινωνιακή διαμάχη.

Δεν θα βάλω και τις μαύρες πλερέζες για τον Κατσαρή.

Όπως δεν έβαλα και τις πλερέζες, για την προσχηματική, επικοινωνιακή και δήθεν ηθικοπλαστική - ηθικολογική επιχειρηματολογία της άλλης πλευράς, απέναντι σε μία ΠΑΕ, που μας έχει στο σκοτάδι εδώ και 3 χρόνια για το νέο γήπεδο που μας υποσχέθηκε ο ευεργέτης (πότε; κάποτε, όταν, εφόσον, ίσως, ίσως και όχι, ίσως και ανακατασκευή, ίσως και συμπαίκτες, αλλά όχι συμπαίκτες - εγώ μπροστά, μας βάζουν εμπόδια, ακρίβυναν τα μπετά κλπ κλπ κλπ).

Από την άλλη πλευρά, όλα αυτά που είδαμε να διαδραματίζονται επικοινωνιακά αυτές τις μέρες, όταν θίχτηκε ο εγωισμός του ευεργέτη, από τους πρώην ΜΟΥΓΓΟΥΣ, στις πριονοκορδέλες του ΠΑΟΚ, αλλά και στις ερωτήσεις για το γήπεδο που δεν έπρεπε να φέρνουν σε δύσκολη θέση τον ευεργέτη, εμένα προσωπικά, με έχουν κάνει να μην έχω πλέον καμία εμπιστοσύνη σε ένα ολόκληρο σύστημα που βλέπω ότι υπάρχει πέριξ του οργανισμού του ΠΑΟΚ.

Πλέον θα είμαι ακόμα περισσότερο καχύποπτος, με κάθε φύσης δημοσιεύματα, διαρροές, πληροφορίες, αφωνία ή μη κριτική.

Και σίγουρα θα είμαι πολύ περισσότερο προσεκτικός να μην χτυπιέται το σαμάρι.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Και εννοώ την όσον το δυνατόν ταχύτερη ανέγερση του Νέου Γηπεδου από τον Σαββίδη ή χωρίς τον Σαββίδη.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Special 4 έγραψε:Ο Κατσαρής πληρώνει το γεγονός ότι δεν κινήθηκε θεσμικά και δεν ενημέρωσε έγκαιρα τον κόσμο.

Δεν γνωρίζω για ποιόν λόγο επιχείρησε να κινηθεί αιφνιδιαστικά απέναντι στον Ιβάν. Μπορεί να εισέπραξε αδιαφορία. Δεν το αποκλείω.

Μπορεί να πιέστηκε από την άλλη πλευρά (Μυστακίδη) με μια πρόταση take it or leave it. Δεν το αποκλείω.

Εν πάσει περιπτώσει, ο Κατσαρής τελειώνει, ας πρόσεχε, ας κινούταν θεσμικά ή στην τελική ας ενημέρωνε έγκαιρα για τα πάντα τον κόσμο.

Ας πρόσεχε να μην χάσει την επικοινωνιακή διαμάχη.

Δεν θα βάλω και τις μαύρες πλερέζες για τον Κατσαρή.

Όπως δεν έβαλα και τις πλερέζες, για την προσχηματική, επικοινωνιακή και δήθεν ηθικοπλαστική - ηθικολογική επιχειρηματολογία της άλλης πλευράς, απέναντι σε μία ΠΑΕ, που μας έχει στο σκοτάδι εδώ και 3 χρόνια για το νέο γήπεδο που μας υποσχέθηκε ο ευεργέτης (πότε; κάποτε, όταν, εφόσον, ίσως, ίσως και όχι, ίσως και ανακατασκευή, ίσως και συμπαίκτες, αλλά όχι συμπαίκτες - εγώ μπροστά, μας βάζουν εμπόδια, ακρίβυναν τα μπετά κλπ κλπ κλπ).

Από την άλλη πλευρά, όλα αυτά που είδαμε να διαδραματίζονται επικοινωνιακά αυτές τις μέρες, όταν θίχτηκε ο εγωισμός του ευεργέτη, από τους πρώην ΜΟΥΓΓΟΥΣ, στις πριονοκορδέλες του ΠΑΟΚ, αλλά και στις ερωτήσεις για το γήπεδο που δεν έπρεπε να φέρνουν σε δύσκολη θέση τον ευεργέτη, εμένα προσωπικά, με έχουν κάνει να μην έχω πλέον καμία εμπιστοσύνη σε ένα ολόκληρο σύστημα που βλέπω ότι υπάρχει πέριξ του οργανισμού του ΠΑΟΚ.

Πλέον θα είμαι ακόμα περισσότερο καχύποπτος, με κάθε φύσης δημοσιεύματα, διαρροές, πληροφορίες, αφωνία ή μη κριτική.

Και σίγουρα θα είμαι πολύ περισσότερο προσεκτικός να μην χτυπιέται το σαμάρι.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Και εννοώ την όσον το δυνατόν ταχύτερη ανέγερση του Νέου Γηπεδου από τον Σαββίδη ή χωρίς τον Σαββίδη.

εχω συμφωνησει στο 10000%
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Αντί να βγει ως πρόεδρος του ΑΣ και να πει: «Με αυτό και αυτό το σκεπτικό αποφάσισα να κάνω το συγκεκριμένο», τώρα παραιτείται και δίνει εξηγήσεις στο Δ.Σ. του ΑΣ — το ίδιο Δ.Σ. που τον εξουσιοδότησε να κάνει ό,τι έκανε. Παραιτείται επειδή εξέθεσε το Δ.Σ.; Παραιτείται επειδή κατάλαβε ότι τα έκανε χάλια; Να μην παραιτηθεί καθόλου. Πρώτα να συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του ΑΣ και να εξηγήσει το σκεπτικό του. Το πρώτο μέρος της συνέλευσης να είναι ανοιχτό στους δημοσιογράφους, σαν συνέντευξη Τύπου.

Και αφού ολοκληρωθεί η Γ.Σ., και αναλόγως της αντίδρασης ΟΛΩΝ των μελών — με μια σαφή τοποθέτηση ή ακόμα και με ψηφοφορία, εν είδει ψήφου εμπιστοσύνης — τότε, και μόνο τότε, αν διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη από το Σώμα, να δηλώσει παραίτηση.

Η παραίτηση εκ των προτέρων δεν είναι κολυμβήθρα του Σιλωάμ. Ούτε πρόκειται να κλείσει τις πληγές που άνοιξε· το αντίθετο: θα γεννήσει περισσότερη ίντριγκα και καχυποψία.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μια χαρα! Παραιτηση Κατσαρη, παντοδυναμια Ιβαν και αν δειτε γηπεδο ή επενδυση σφυριχτε μου! Αλλα μη σκατε, το παν ειναι να μην θιγουν τα επιχειρηματικά συμφεροντα του Ιβαν. Ποιος νοιαζεται για τον ΠΑΟΚ? Εξαλλου πως ειπε ο Ιβαν, τον ΠΑΟΚ δεν τον πουλαω γιατι τον αγαπω. Τοση αγαπη που εχει να πατήσει στην Τουμπα 6 χρονια και εχει αφησει ολους τους ασχετους να κακοδιοικουν την αγαπη του...
Παντως τον παραδεχομαι, μολις τον θιξαν εμφανιστηκε και ενεργοποιήθηκε και θυμηθηκε οτι του ανηκου τον οπεν και το sdna. Οταν πηγαιναν φετος πριονοκορδελα την ομαδα και τον προπονητη κουβεντα δεν εβγαλε...
Για μενα μεγαλυτεη ηττα απο το οως αλλαξε η συμπεριφορα του στο συγκεκριμενο θεμα δεν υπαρχει.
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

Τα πάντα είναι στα χέρια του Σαββίδη πλέον,ανανέωση Κωνσταντελια και όχι καμιά πώληση με 18 μύρια...ανακοίνωση ξεκάθαρη για το γήπεδο και το προπονητικό με χρονοδιαγράμματα από τον ίδιο τον Σαββίδη όχι άλλους μπροστά και δεν το εννοώ έτσι λάθος διατύπωση και να είχαμε να λεγαμε και φυσικά ομαδάρα...πλέον η άλλη πλευρά τρώει ποπ κορν και περιμένει σίγουρη για τα λάθη σου
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Εγώ που προσπαθώ μόνος μου να βγάλω κάποιο συμπέρασμα , βοηθήστε με παρακαλώ να καταλάβω την πρεμούρα των μίντια μόλις έγινε όλο αυτό . Την πρεμούρα των μεχρι πρότινος «μουγγών» μίντια .

Αλήθεια ρωτάω γιατί έχω μπερδευτεί αρκετά .

Μου αρέσει η δυναμική και εγώ ο ίδιος σε προηγούμενα ποστ στήριξα και στηριζω έντονα Σαββιδη .
Αλλα και αυτή η έντονη στήριξη από μέχρι προτινος άφαντων , μου θυμίζει πολύ έντονα κάτι ειδήσεις προπαγάνδας εν καιρω πολεμου .

Εξηγήστε μου πραγματικά οποίος έχει ορεξη και διάθεση .
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Psaras έγραψε:Αντί να βγει ως πρόεδρος του ΑΣ και να πει: «Με αυτό και αυτό το σκεπτικό αποφάσισα να κάνω το συγκεκριμένο», τώρα παραιτείται και δίνει εξηγήσεις στο Δ.Σ. του ΑΣ — το ίδιο Δ.Σ. που τον εξουσιοδότησε να κάνει ό,τι έκανε. Παραιτείται επειδή εξέθεσε το Δ.Σ.; Παραιτείται επειδή κατάλαβε ότι τα έκανε χάλια; Να μην παραιτηθεί καθόλου. Πρώτα να συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του ΑΣ και να εξηγήσει το σκεπτικό του. Το πρώτο μέρος της συνέλευσης να είναι ανοιχτό στους δημοσιογράφους, σαν συνέντευξη Τύπου.

Και αφού ολοκληρωθεί η Γ.Σ., και αναλόγως της αντίδρασης ΟΛΩΝ των μελών — με μια σαφή τοποθέτηση ή ακόμα και με ψηφοφορία, εν είδει ψήφου εμπιστοσύνης — τότε, και μόνο τότε, αν διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη από το Σώμα, να δηλώσει παραίτηση.

Η παραίτηση εκ των προτέρων δεν είναι κολυμβήθρα του Σιλωάμ. Ούτε πρόκειται να κλείσει τις πληγές που άνοιξε· το αντίθετο: θα γεννήσει περισσότερη ίντριγκα και καχυποψία.
Αυτό ακριβως
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

Είναι αυτό που κράζουμε το κράτος ότι είναι άχρηστο και δεν προστατεύει τους πολίτες από μια φυσική καταστροφή πχ αλλά όταν είναι να διαλύσει μια συγκέντρωση τα κάνει όλα τέλεια. Έτσι και εδώ, τρώμε την εξωαγωνιστική καρπαζιά, τα Μέσα του προέδρου άφαντα, αλλά τώρα που κάποιος αμφισβήτησε την ηγεμονία του Σαββίδη, τσουπ παρ’ του το κεφάλι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”