Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
aivas19
Has thanked: 9 times
Been thanked: 6 times

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από aivas19 »

Δηλαδη η «συμφωνια για το γηπεδο ωστε να προσωρησει ταχιστα η κατασκευη» ήταν απλά concepts of a plan; Και καποιοι εδω μεσα λεγανε για ομηριες και masterplan λες και χτιστηκε το γηπεδο ηδη;
Άβαταρ μέλους
joshua
Has thanked: 1 time
Been thanked: 15 times

Δημοσίευση από joshua »

Σίγουρα εχετε διαβάσει κάποιοι την ανακοίνωση του ΑΣ. Ξαναλεω αυτή γραφει ότι ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΣ εξουσιοδοτει τον Κατσαρη να υπογράψει M.O.U. Για αρχή αν πρέπει να παραιτηθεί ο Κατσαρης πρέπει να παραιτηθεί όλο το ΔΣ του Α.Σ. Δεν υπογράφει καμία παραχώρηση,καμία συμφωνία για ανέγερση καθώς δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει κάτι τέτοιο με απόφαση ΔΣ. Η συνέχεια στις οθόνες μας αλλά να θέτουμε τους πάντες προ ευθυνών τους γιατί βολικά στρέφονται όλοι κατά του Κατσαρη
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Αυτή τη φορά δε θα προτρέξω για τον Κατσαρή.

Κάποια σάιτ γράφουν για ανακοίνωση
και άλλα για παραίτηση.
Την άλλη φορά το μέτρο σπορτ
έλεγε για σκέψεις. Θα σημειώσω
ότι η απόφαση του ΔΣ ήταν ομόφωνη
οπότε μπορεί και να μη γινει δεκτή παραίτηση.

Κατά τα άλλα μακάρι. Στο καλό να πάει!
Και πάμε παρακάτω. Δε φεύγει ο Ιβάν,
ούτε ο Κούδας.

Επί του θέματος μας θα συμφωνήσω
ξανά με την πρόταση του daskalos4
να ζητήσουμε από τις δύο πλευρές τα πλάνα
και να βασιστούμε στην πρόταση Ιβάν για συνεργασία.

Πάμε παρακάτω. Ενα-ενα τα θέματα να τελειώνουν.
Φανταζεστε αγώνα στην Τούμπα με
ανοιχτη πληγή;
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Εγώ δεν καταλαβαίνω, πριν λίγους μήνες έγιναν εκλογές στον ΑΣ και η πλευρά Σαββίδη δήλωσε στήριξη στον Κατσαρή, εκτός αν ήταν ψεύτικα τα δημοσιεύματα. Αυτό που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα δείχνει ότι οι 2 άνδρες δεν έχουν επικοινωνία. Έχει προηγηθεί κάτι; Ναι άγαρμπη η ανακοίνωση του ΑΣ αλλά μου φαίνεται αδιανόητο ένας άνθρωπος με τόσες δεκαετίες προσφοράς στον ΠΑΟΚ να προχωρά σε τέτοιου είδους και ύφους πρωτοβουλία. Προφανώς υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρουμε και ίσως δε μάθουμε και ποτέ. Η μεγάλη εικόνα είναι μεν αυτή που δείχνει "πραξικόπημα" αλλά εμένα με τρώει το γιατί.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

VfB v2 έγραψε:
fidel έγραψε:Ο κ. Κατσαρής αντί να τοποθετηθεί δημόσια και να εξηγήσει τη θέση του, επιλέγει να παραιτηθεί σιωπηλά. Μια κίνηση που συνήθως γίνεται μόνο από κάποιον που έχει λερωμένη τη φωλιά του.
Αυτό κατά τη γνώμη μου επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του κ. Μυστακίδη και μάλιστα με τόσο πραξικοπηματικό τρόπο ήταν καθαρά επισκοπική, βασισμένη στο αρνητικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί εναντίον του κ. Σαββίδη.

Δυστυχώς για εκείνον φαίνεται πως το στοίχημά του δεν του βγήκε. Περαστικά λοιπόν και στα “γαλάζια πουλιά” που γνώριζαν για το ντιλ μέρες πριν και λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο.

Σειρά να παίρνουν και τα υπόλοιπα μέλη του ΑΣ που στήριξαν αυτό το εγχείρημα ντροπής.

Η μια ανάγνωση είναι αυτή, το ότι μπορεί να συμβαίνει οτι όντως παραδέχεται το σφάλμα του με την παραίτησή αλλά δεν θα τοποθετηθεί για να προστατεύσει την Ενότητά στον σύλλογο...Κάποιο θα πει δεν έχει τπτ να πει η ότι δεν έχει στοιχεία...Αν έχει, να βγάζει τα άπλυτα στην φορα? Θα είναι προς το συμφέρων του συλλόγου ? Τα εν οικώ μη εν δήμω... Αν επιλέξει τελικά την παραίτηση δεν θα μιλήσει...

Έκανε μία εβδομάδα να τοποθετηθεί. Είχε υπεραρκετό χρόνο ώστε να επικοινωνήσει ορισμένα πράγματα, για να μη φτάσει η κατάσταση εκεί όπου τελικά οδηγήθηκε, αλλά δεν το έκανε ποτέ.
Και όταν λέμε να επικοινωνήσει, δεν εννοούμε να βγάλει τα άπλυτα στη φόρα. Αρκούσε να εξηγήσει το πώς, το γιατί και το πού ακριβώς κολλάει ο κ. Μυστακίδης.
Για μένα αυτή η σιωπή μέχρι τα μισόλογα της παραίτησης δεν δηλώνει τίποτα άλλο παρά ενοχή.[/quote]

Έκανε μια φορά το λάθος με την ανακοίνωση να κάνει και δεύτερο λάθος με το να 'επικοινωνήσει' ορισμένα πράγματά ? Ο Κατσαρής θα ήταν καβάλα στο άλογο αν είχε καλέσει ΔΣ μαζί και την ΠΑΕ για να ζητήσει την επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ για όλα όσα έχουν να κάνουν με το γήπεδό ....
Άβαταρ μέλους
Daskalos_4
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

flash4 έγραψε:Εγώ δεν καταλαβαίνω, πριν λίγους μήνες έγιναν εκλογές στον ΑΣ και η πλευρά Σαββίδη δήλωσε στήριξη στον Κατσαρή, εκτός αν ήταν ψεύτικα τα δημοσιεύματα. Αυτό που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα δείχνει ότι οι 2 άνδρες δεν έχουν επικοινωνία. Έχει προηγηθεί κάτι; Ναι άγαρμπη η ανακοίνωση του ΑΣ αλλά μου φαίνεται αδιανόητο ένας άνθρωπος με τόσες δεκαετίες προσφοράς στον ΠΑΟΚ να προχωρά σε τέτοιου είδους και ύφους πρωτοβουλία. Προφανώς υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρουμε και ίσως δε μάθουμε και ποτέ. Η μεγάλη εικόνα είναι μεν αυτή που δείχνει "πραξικόπημα" αλλά εμένα με τρώει το γιατί.

Μια απο τα ιδια. Οπως αδιανοητο φαινεται το να μπλεχτηκε ο Μυστακιδης σε μια τετοια περιπετεια προσβαλλοντας την ιδια του την εικονα απεναντι στο λαο του ΠΑΟΚ. Σιγουρα δεν γνωριζουμε ουτε το 10% του παρασκηνιου.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

psykoman έγραψε:Δεν εχει υπογραφτει τιποτα...

Δε τα ξέρεις καλα. Εχει υπογράψει για αυτο κ η παραίτηση... να μας πει ο κατσαρης τι πήρε κατω απο το τραπέζι κ γιατι εκανε τη κοτα οταν συναντήθηκε.με οργανωμένους.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Αυτό που έγινε είναι ένα ακόμα δείγμα του παρελθόντος ... πριν από τον Σαββίδη

ότι δηλαδή δεν ελέγχεται από τον Σαββίδη, είναι σε μεγάλο ποσοστό αμφισβητούμενης πρόθεσης για τον ΠΑΟΚ και τα συμφέροντα μας ...

ο Κατσαρής έπαιξε το παιχνίδι του Μυστακίδη και από ότι φαίνεται καίγεται ... γιατί ο Μυστακίδης δεν θέλει να συνεργαστεί με Σαββίδη ... αν ήθελε, ο Κατσαρής δεν θα παραιτούνταν ... αυτή είναι για εμένα η βασική μετάφραση ...

Κρίμα γιατί ο Κατσαρής των λίγων δυνατοτήτων είναι ένας από τους ανθρώπους που πάντα στήριζε τον ΠΑΟΚ ... όχι πάντα επιτυχημένα αλλά τέλος πάντων ήταν πάντα εκεί ...

Χαίρομαι που η πλειοψηφία της επίσημης οικογένειας του ΠΑΟΚ είχε την αντίδραση της πλειοψηφίας των φίλων και συνοπαδών εδώ μέσα ... αλλά η ουσία που μένει πίσω παραμένει αναλείωτη ...

Ο Σαββίδης πρέπει να βελτιωθεί πολύ γιατί κάνει πολλά λάθη ... και το γήπεδο και το πως το έχει χειριστεί τελευταία είναι ένα από αυτά ... μίλα ανοιχτά Σαββίδη και άσε τα παιχνίδια με το κράτος ... πες το πρόβλημα ...
Ο Μυστακίδης εάν θέλει να γίνει μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ πρέπει να προσεγγίσει τον ΠΑΟΚτσή πάντα στα ίσια ... αλλιώς έχουμε αλλεργία ... ήδη είμαστε κάθε μέρα καμμένοι στην καθημερινότητα από αυτό το μπουρδέλο ... δεν θέλουμε πουστιά και δυσωδία και μέσα στην οικογένεια ... επειδή εσύ Μυστακίδη δεν μπορείς να παραιτηθείς σαν τον Κατσαρή, τώρα πρέπει να πεις κάτι και να εκτεθείς ... αλλιώς καίγεσαι για πάντα ...
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

WestBlock4 έγραψε:
psykoman έγραψε:Δεν εχει υπογραφτει τιποτα...

Δε τα ξέρεις καλα. Εχει υπογράψει για αυτο κ η παραίτηση... να μας πει ο κατσαρης τι πήρε κατω απο το τραπέζι κ γιατι εκανε τη κοτα οταν συναντήθηκε.με οργανωμένους.

Η Θ4 δεν είναι οργανωμένοι ?
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Εγω μιλάω για αυτούς που συνάντησαν το κατσαρη 2 φορές μετα την ανακοίνωση. Ο μόνος τρόπος να ακυρωθεί η συμφωνια εινια να παραιτηθει ο κατσαρης .
Andrew R
Has thanked: 1 time

Δημοσίευση από Andrew R »

psykoman έγραψε:
nkoss έγραψε:Απ,ότι φαίνεται πρόκειται για μια μεγάλη νίκη του κόσμου του ΠΑΟΚ. Φαίνεται ότι όντως επρόκειτο για ένα ιδιότυπο πραξικόπημα. Μια οργανωμένη προσπάθεια (από ποιόν?) με το τετράπτυχο ΑΣ, Μυστακίδης, Όμιλος Μέτρο, Θ4 να ενεργεί ταυτόχρονα. Μπορεί να μην προέκυψε το καλύτερο σενάριο, αλλά τουλάχιστον αποφεύχθηκε το χειρότερο. Πολλά τα οφέλη της όλης διαδικασίας.
Ας περιμένουμε να δούμε την ανακοίνωση του Κατσαρή και την αντίδραση του Τέλη που για εμένα είναι το σημαντικότερο. Λίγη υπομονή ακόμη

Μην βιάζεσαι να πανηγυρίσεις...γιατί εμένα μου φαίνεται σαν μια νίκη ενός ιδιώτη απέναντι σε ένα θεσμικό όργανο...και οποιος κατάλαβε.. κατάλαβε...
Μην απαξιώνεται έτσι τον ΑΣ για τα συμφέροντα ενός επιχειρηματία...έστω και ευεργέτη

Μα το πρόβλημα είναι ότι ακριβώς ο ΑΣ δεν λειτούργησε σαν θεσμικό όργανο. Δεν σεβάστηκε ούτε κατά το ελάχιστο την ιδιότητα του σαν θεματοφύλακας του συλλόγου. Αν υπήρχε πρόβλημα εδώ κι κάποιο χρονικό διάστημα δεν φρόντισε καν να μπει στον κόπο να κρούση το καμπανάκι του κινδύνου για το γήπεδο. Όπως δεν έκανε τίποτα με τον υπερκομματικό ρόλο που θα είχε ώστε η διελκυστίνδα Ιβάν κυβέρνησης να έχει όσο το δυνατόν λιγότερο επίπτωση στα θέματα μας.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Κι αν εν τελεί ο ΠΑΟΚ δεν αποκτήσει γήπεδο και μείνει κάτι έτη φωτός πίσω από τις ομάδες των Αθηνών, ποιος θα αναλάβει την ευθύνη;
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Έχω σιχαθεί Μ αυτά που διαβάζω εδώ μέσα.
Ντροπή για τα σχόλια και για Ιβάν και για Κατσαρή.

Το μπαλάκι στην ΠΑΕ τώρα για το γήπεδο. Αισιοδοξία μηδέν. Τρία χρόνια δεν έγινε τίποτα. Μπλα μπλα θα παίξει για μερικούς μήνες, θα ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και τέλος.

Και ένα τελευταίο από μένα. Αν ήμουν ο Λουτσε αυτή τη βδομάδα θα έβραζα.
Θα σκεφτόμουν όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι που σκίστηκαν για τον Ιβάν, εγώ όταν την έφαγα για 2 μήνες που ήταν?
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Μόνο μια εικόνα δεν πρέπει να τσαλακωθεί, οι υπόλοιποι αναλώσιμοι
dev

Δημοσίευση από dev »

ωραια περιμενουμε τωρα το χρονοδιαγραμμα ανεγερσης του γηπεδου απο τον Ιβαν γιατι εχουν περασει 4 χρονια και δεν εχει βαλει ουτε τουβλο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”