Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Re: Fernando Santos
δεν διαφωνω καπου αλλα ξανατονιζω οτι το "το 1η χρονια εξυγίανση, 2η χρονια Ευρώπη και 3η χρονια πρωταθλητισμός" ειναι απλουστευση χαμηλου επιπεδου (δεν ειναι αιχμη για κανενα).
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
Για μένα χρονιά=προετοιμασία-μεταγραφές...
Άρα η πρώτη χρονιά Σάντος δεν πιάνεται...
Thx, Admin Team
Για μένα χρονιά=προετοιμασία-μεταγραφές...
Άρα η πρώτη χρονιά Σάντος δεν πιάνεται...
Μια παρατητηρηση . Και οι 3 ( και οχι μονο αλλα και οι αλλες που ερχονται) ειναι χρονιες οικονομικης - κυριως- εξυγιανσης. Αυτο υστερα απο προσπαθεια καποιων ανθρωπων , για να μην βρεθουμε στα χαλια της πριγκηπισσας του νοτια.
Η προσπαθεια και η συνεισφορα Σαντος ( σε αυτα τα 3 χρονια) ειναι η αγωνιστικη αναταση και αποκατασταση της αξιοπιστιας και του ονοματος του ΠΑΟΚ καθως και η καθιερωση του στις -οσο δυνατον- ψηλοτερες θεσεις της βαθμολογιας.
Εαν τωρα αυτο εχει σαν επακολουθο να μην βλεπουμε και το πιο ποιοτικο ποδοσφαιρο, ε για αυτο δεν μπορουμε να κανουμε κατι. Δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολα.
Εμενα προσωπικα δεν με χαλαει.
Η προσπαθεια και η συνεισφορα Σαντος ( σε αυτα τα 3 χρονια) ειναι η αγωνιστικη αναταση και αποκατασταση της αξιοπιστιας και του ονοματος του ΠΑΟΚ καθως και η καθιερωση του στις -οσο δυνατον- ψηλοτερες θεσεις της βαθμολογιας.
Εαν τωρα αυτο εχει σαν επακολουθο να μην βλεπουμε και το πιο ποιοτικο ποδοσφαιρο, ε για αυτο δεν μπορουμε να κανουμε κατι. Δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολα.
Εμενα προσωπικα δεν με χαλαει.

kos έγραψε:δεν διαφωνω καπου αλλα ξανατονιζω οτι το "το 1η χρονια εξυγίανση, 2η χρονια Ευρώπη και 3η χρονια πρωταθλητισμός" ειναι απλουστευση χαμηλου επιπεδου (δεν ειναι αιχμη για κανενα).
«Θαύματα μπορεί να κάνει μόνο ο Θεός», είπε ο Φερνάντο Σάντος για τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ. Τίτλο σε δύο χρόνια υποσχέθηκε ο Πορτογάλος αναχωρώντας από την Πορτογαλία για την Θεσσαλονίκη, ενώ στην παρουσίασή του μίλησε για το τριετές πλάνο που έθεσε με το Ζαγοράκη, βάση του οποίου ο ΠΑΟΚ θα χτίζοντας έτσι ώστε τη 2008-09 να βγει στην Ευρώπη και τη σεζόν 2009-10 να χτυπήσει το πρωτάθλημα.
http://www.gosports.gr/Superleague/paok ... zagor.html
«Σε τρία χρόνια στην κορυφή»
"Goal" 07:56 7/9/2007
Τους στόχους του όχι μόνο για την επόμενη μέρα, αλλά και για την επόμενη τριετία έθεσε χθες ο Φερνάντο Σάντος. Ο πορτογάλος τεχνικός, που παρουσιάστηκε επίσημα, δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του και ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή τι ήρθε να κάνει στην Τούμπα. Ηρθε για να δημιουργήσει μια ομάδα που θα μπορεί σε τρία χρόνια να κάνει πρωταθλητισμό. Και μια ομάδα που μέχρι τότε να προσπαθεί να κερδίζει κάθε παιχνίδι.
«Επιθυμία μου είναι να χτίζω μια ομάδα που σε τρία χρόνια θα βρίσκεται στην πρώτη θέση. Αυτός είναι ο στόχος. Σε δύο ή τρία χρόνια ο ΠΑΟΚ να διεκδικεί την πρώτη θέση. Αν βέβαια μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά τώρα, δεν θα πούμε όχι. Θα παλέψουμε για να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Αν δεν μπορούμε να πάρουμε την 1η θέση, θα παλέψουμε για τη 2η, την 3η ή την 4η. Θα προσπαθήσουμε να κερδίζουμε και βήμα βήμα να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Καλό ποδόσφαιρο για μένα είναι η νίκη. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βάζουμε γκολ και να κερδίζουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και κάθε προπονητής θα ήθελε δουλέψει εδώ. Ελπίζω ο γάμος μου με τον ΠΑΟΚ να είναι επιτυχημένος όχι ασανσέρ και να καταφέρουμε να γίνουμε όλοι μαζί μια οικογένεια».
http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... bid=566492
- PABLO GARCIA1
Νομίζω δεν υπάρχει λόγος ούτε και θα βγει κάποιο συμπέρασμα αν πιανόμαστε από κάτι τέτοιες δηλώσεις...και αυτό το λέω εγώ που κάθε άλλο παρά εξυμνώ τον Σάντος.
Το αν πριν 3 χρόνια κάνει κάποιος μιά δήλωση και αυτή δεν επιβεβαιώνεται δεν μου λέει κάτι ούτε και θα τον καθήσω στο σκαμνί γι' αυτό....δεν μπορεί να υπάρχει εγγύηση για το αν θα πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα.
Εγώ θα είμαι πολύ ευχαριστημένος αν ο ΠΑΟΚ δείξει επιτέλους ότι δεν τους φοβάται...όταν θα δω την ομάδα να παίζει για να μην κλέψει αποτέλεσμα....και ας χάσει και ματς με αυτούς και πρωταθλήματα...και είμαι σίγουρος ότι όταν συμβεί αυτό θα έρθει και το πρωτάθλημα.
Το αν πριν 3 χρόνια κάνει κάποιος μιά δήλωση και αυτή δεν επιβεβαιώνεται δεν μου λέει κάτι ούτε και θα τον καθήσω στο σκαμνί γι' αυτό....δεν μπορεί να υπάρχει εγγύηση για το αν θα πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα.
Εγώ θα είμαι πολύ ευχαριστημένος αν ο ΠΑΟΚ δείξει επιτέλους ότι δεν τους φοβάται...όταν θα δω την ομάδα να παίζει για να μην κλέψει αποτέλεσμα....και ας χάσει και ματς με αυτούς και πρωταθλήματα...και είμαι σίγουρος ότι όταν συμβεί αυτό θα έρθει και το πρωτάθλημα.
Μα δεν πόσταρα τις δηλώσεις του Σάντος για να τον καθίσω στο σκαμνί. Να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Απλά νομίζω ότι υπάρχει αυτό το πλάνο (δεν θυμάμαι επίσημα κάποια δήλωση να το αναιρεί). Η μόνη διαφωνία μου είναι ότι βρισκόμαστε στην τρίτη χρονιά του Σάντος και όχι στη δεύτερη όπως δήλωσε σήμερα ο ίδιος και συμφώνησαν πολλοί συνοπαδοί στο topic. Φυσικά και δεν θα "φθαίει" μόνον αυτός αν δεν διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα φέτος. Και για μένα είναι σημαντικότερο να δούμε αγωνιστική πρόοδο στην ομάδα σε σχέση με πέρυσι. Με λίγα λόγια να δούμε ομορφότερο ποδόσφαιρο... κι ας τερματίσουμε 15 βαθμούς από τον πρώτο.. δεν θα είναι αποτυχία
η συνεντευξη ειναι 7/9/2007 σε τρια χρονια η κορυφη ειναι 7/9/2010...αρα το σεπτεμβρη θα μαστε κορυφη....πορτογαλικη σοφια βουτηγμενη σε σαλονικιωτικο μυαλο

Θα επαναλάβω ξανά κάτι που έχει μαλιάσει η γλώσσα μου να λέω εδώ και δέκα χρόνια.
Ένας προπονητής πρέπει να μένει χρόνια στην ομάδα (εφόσον υπάρχει πρόοδος σε σχέση με την κατάσταση πριν έρθει).
Και εφόσον υπάρχει πρόοδος (δεύτερη θέση πέρυσι και τρίτη μέχρι στιγμής φέτος) τότε ας του δώσουμε χρόνο.Αλλά κι αν φέτος βγούμε τρίτοι δεν σημαίνει ότι πρέπει να φάει πόδι.
Για παράδειγμα,μετά το 1999 που ο Φέργκιουσον πήρε το treble (με τον τελικό του CL να είναι ξεφτιλιστικός για την Μαντσεστερ) τί έπρεπε να κάνει παραπάνω? Να πάρει και πρωτάθλημα Ισπανίας με την Μαντσεστερ? Και θα μου πείτε τώρα: "Τι συγκρίνεις βρε αγόρι μου,άι τράβα παίξε με τα playmobil σου".
Και όμως,μην το βλέπετε σαν σύκριση γιατί όντως δεν υπάρχει. Δείτε το όμως σαν αναλογία. Με το εξαιρετικό υλικό που είχε τότε ο Φεργκιουσον και τα άπειρα λεφτά της Μάντσεστερ αυτό ήταν το ταβάνι τους, το treble. Έτσι και για μας,με το υλικό που έχει ο προπονητής μας το ταβάνι είναι η δεύτερη θέση.
Πολύ θα το ήθελα, αλλά δυστυχώς δεν έχω Σισέ,δεν έχω Κοντοπούτανο, δεν έχω Γκαλέτι, δεν έχω Μέλμπεργκ. Όταν με το καλό απαλλαγώ από τις αμαρτίες των προηγούμενων ανίκανων που νόμιζαν ότι διοικούν τον ΠΑΟΚ μας και πάρω ισάξιους παίχτες τότε σε ενδεχόμενες αποτυχίες ας πέσουν τα τσιμέντα.
Σόρυ αν κούρασα.
Ένας προπονητής πρέπει να μένει χρόνια στην ομάδα (εφόσον υπάρχει πρόοδος σε σχέση με την κατάσταση πριν έρθει).
Και εφόσον υπάρχει πρόοδος (δεύτερη θέση πέρυσι και τρίτη μέχρι στιγμής φέτος) τότε ας του δώσουμε χρόνο.Αλλά κι αν φέτος βγούμε τρίτοι δεν σημαίνει ότι πρέπει να φάει πόδι.
Για παράδειγμα,μετά το 1999 που ο Φέργκιουσον πήρε το treble (με τον τελικό του CL να είναι ξεφτιλιστικός για την Μαντσεστερ) τί έπρεπε να κάνει παραπάνω? Να πάρει και πρωτάθλημα Ισπανίας με την Μαντσεστερ? Και θα μου πείτε τώρα: "Τι συγκρίνεις βρε αγόρι μου,άι τράβα παίξε με τα playmobil σου".
Και όμως,μην το βλέπετε σαν σύκριση γιατί όντως δεν υπάρχει. Δείτε το όμως σαν αναλογία. Με το εξαιρετικό υλικό που είχε τότε ο Φεργκιουσον και τα άπειρα λεφτά της Μάντσεστερ αυτό ήταν το ταβάνι τους, το treble. Έτσι και για μας,με το υλικό που έχει ο προπονητής μας το ταβάνι είναι η δεύτερη θέση.
Πολύ θα το ήθελα, αλλά δυστυχώς δεν έχω Σισέ,δεν έχω Κοντοπούτανο, δεν έχω Γκαλέτι, δεν έχω Μέλμπεργκ. Όταν με το καλό απαλλαγώ από τις αμαρτίες των προηγούμενων ανίκανων που νόμιζαν ότι διοικούν τον ΠΑΟΚ μας και πάρω ισάξιους παίχτες τότε σε ενδεχόμενες αποτυχίες ας πέσουν τα τσιμέντα.
Σόρυ αν κούρασα.
Και δεν κούρασες και είπες αυτά που έπρεπε για μία ακόμη φορά, μπας και μερικοί βάλουν μυαλό!
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 56309.html
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 56309.html
- Maximus
Σαντος: ''Η σεζόν πάει οπως την ειχαμε σχεδιασει...''
Μάλιστα... Και ο ευρωπαικός όμιλος που ειναι; Γιατί εγώ έτσι θα το σχεδιάζα...
Το επισημαινω συνεχεια και συνεχεια και δικαια θα με πειτε, ''ως πότε θα το πετάς συνεχεια'' ; Θα το πετάω μέχρι να αρχισετε και ολοι σας να το θυμαστε ενίοτε και οχι να μην το αναφερετε μονιμως στον απολογισμό της φετινής σεζόν...
- Στις δηλώσεις του Σάντος που ποσταρε ο Hideguti μου εκανε και εμενα εντυπωση ''ο δευτερος χρονος του πλανου''... Δυο πραγματα συμβαινουν...Ειτε διοικηση-Σαντος-παιχτες εχουν ολοι διαφορετικη αντιληψη πλάνου και στοχων (αν αναλυσεις τις δηλωσεις ολοι λενε κατι διαφορετικό -''Πάμε για πρωτη θεση-πάμε για τσαμπιονσ λιγκ-παμε για ευρωπη-παμε για κυπελλο-πάμε πρωταθλητισμο (?)- δεν ειμαστε για πολλα πολλα'' ), είτε το πλάνο ειναι ενιαιο και εχει μετατεθεί για ενα χρονο παραπέρα... Και βλέπουμε για ποσο παραπέρα ακομα...
- Επειδή βλέπω πολλά κοινά σημεία σε οτι αφορα την αναταση του ΠΑΟΚ επι εποχής μπατατουδη και επι εποχης Ζαγοράκη (δεν συγκρινω,μην πεσετε να με φατε, μιλάω για αγωνιστικη αναταση)...σας ρωτάω λοιπον...
Η αναταση ήρθε λόγω προπονητή ή λόγω διοικησης;
Να θυμισω οτι τοτε καναμε μεταγραφαρες (Φρατζεσκος, Βρυζας, κλπ κλπ) και η ομαδα σταθεροποιηθηκε στην τεταρτη θεση...
Ηταν λόγω προπονητή ή λόγω φράγκων-διοικησης και μεταγραφικων επιλογών;
Και καταληγω, μην σας πρήζω... Οποιοσδηποτε προπονητής που θα ειχε καλη επικοινωνιακή σχέση με τους παιχτες , θα μπορουσε να βγαλει τον ΠΑΟΚ τεταρτο (και χωρις κυπελλο και χωρις ευρωπαικη προκριση) ! Τον ΠΑΟΚ με τους Γκαρσια,Κονσεισαο,Κοντρερας,Μουσλιμοβιτς,Βερον κλπ κλπ... Ακομα περιμενουμε να δουμε το κατι παραπανω...Μια νικη με ΠΟΚ στην Τουμπα...ή ενα Χ με ΠΟΚ στην Αθηνα...
ΥΓ.
Ετσι και δεν φερουμε τουλαχιστον Χ με το τωρινό ''άεκακι'' στην Αθηνα, θα γραψω ενα πανό ''καρπουζάς'' και θα το κρεμασω εξω απο το σπιτι του!
Ειλικρινά, αν δεν το καταφερει τωρα η ομαδα, ποτε θα το καταφερει;
Αν ερθει Χ, καλως...
Αν νικησουμε, υπαρχει ελπιδα για κατι παραπανω...
Μάλιστα... Και ο ευρωπαικός όμιλος που ειναι; Γιατί εγώ έτσι θα το σχεδιάζα...
Το επισημαινω συνεχεια και συνεχεια και δικαια θα με πειτε, ''ως πότε θα το πετάς συνεχεια'' ; Θα το πετάω μέχρι να αρχισετε και ολοι σας να το θυμαστε ενίοτε και οχι να μην το αναφερετε μονιμως στον απολογισμό της φετινής σεζόν...
- Στις δηλώσεις του Σάντος που ποσταρε ο Hideguti μου εκανε και εμενα εντυπωση ''ο δευτερος χρονος του πλανου''... Δυο πραγματα συμβαινουν...Ειτε διοικηση-Σαντος-παιχτες εχουν ολοι διαφορετικη αντιληψη πλάνου και στοχων (αν αναλυσεις τις δηλωσεις ολοι λενε κατι διαφορετικό -''Πάμε για πρωτη θεση-πάμε για τσαμπιονσ λιγκ-παμε για ευρωπη-παμε για κυπελλο-πάμε πρωταθλητισμο (?)- δεν ειμαστε για πολλα πολλα'' ), είτε το πλάνο ειναι ενιαιο και εχει μετατεθεί για ενα χρονο παραπέρα... Και βλέπουμε για ποσο παραπέρα ακομα...
- Επειδή βλέπω πολλά κοινά σημεία σε οτι αφορα την αναταση του ΠΑΟΚ επι εποχής μπατατουδη και επι εποχης Ζαγοράκη (δεν συγκρινω,μην πεσετε να με φατε, μιλάω για αγωνιστικη αναταση)...σας ρωτάω λοιπον...
Η αναταση ήρθε λόγω προπονητή ή λόγω διοικησης;
Να θυμισω οτι τοτε καναμε μεταγραφαρες (Φρατζεσκος, Βρυζας, κλπ κλπ) και η ομαδα σταθεροποιηθηκε στην τεταρτη θεση...
Ηταν λόγω προπονητή ή λόγω φράγκων-διοικησης και μεταγραφικων επιλογών;
Και καταληγω, μην σας πρήζω... Οποιοσδηποτε προπονητής που θα ειχε καλη επικοινωνιακή σχέση με τους παιχτες , θα μπορουσε να βγαλει τον ΠΑΟΚ τεταρτο (και χωρις κυπελλο και χωρις ευρωπαικη προκριση) ! Τον ΠΑΟΚ με τους Γκαρσια,Κονσεισαο,Κοντρερας,Μουσλιμοβιτς,Βερον κλπ κλπ... Ακομα περιμενουμε να δουμε το κατι παραπανω...Μια νικη με ΠΟΚ στην Τουμπα...ή ενα Χ με ΠΟΚ στην Αθηνα...
ΥΓ.
Ετσι και δεν φερουμε τουλαχιστον Χ με το τωρινό ''άεκακι'' στην Αθηνα, θα γραψω ενα πανό ''καρπουζάς'' και θα το κρεμασω εξω απο το σπιτι του!

Ειλικρινά, αν δεν το καταφερει τωρα η ομαδα, ποτε θα το καταφερει;
Αν ερθει Χ, καλως...
Αν νικησουμε, υπαρχει ελπιδα για κατι παραπανω...
Μπορεί κανείς να εγγυηθεί ότι δεν έχει γίνει λάθος στο 2 ή 3 απο την εφημερίδα?
Τυπογραφικό λάθος εννοώ και όχι μεταφραστικό.
Γιατί είναι σαφές ότι διανύουμε την 3η χρονιά του πλάνου.
Τυπογραφικό λάθος εννοώ και όχι μεταφραστικό.
Γιατί είναι σαφές ότι διανύουμε την 3η χρονιά του πλάνου.
Η αναταση αγωνιστικη και οχι μονο οφειλεται σε διοικηση-προπονητη-παιχτες. Ολοι αυτοι οι παιχτες που ηρθαν ειχαν πρωτιστα την αποδοχη του προπονητη και υστερα της διοικησης . Η χημεια που υπαρχει μεταξυ διοικησης και τεχνικης ηγεσιας ειναι οντως πολυ καλη.
ο ΠΑΟΚ δεν ειναι γαυρος να φερνει ο προεδρος παιχτες της αρεσκειας του και ο προπονητης να τους αποδεχεται.Και αυτο για 2 λογους . Ο πρωτος ειναι οτι δεν υπαρχουν φραγκα για πεταμα και ο δευτερος οτι ο Σαντος εχει την καθολικη αποδοχη της διοικησης και δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο.
Αυτα προς το παρον.
Υ.Γ. Για τον Βιερινια που ολοι θαυμαζουμε καθως και για τον Βιτολο, ο πορτογαλλος επεμενε να τους παρουμε ενω βοηθησε και στην μεταγγραφη τους. Και υπαρχουν και αλλοι.
Υ.Γ. 2 Εκεινον τον Μπρουνο Αλβες της 44 τον θυμαστε ? Εγω παντως τον θαυμασα στο παιχνιδι της εθνικης του .
Υ.Γ. 3 εαν το προβλημα για μια ολοκληρη σεζον ειναι αν θα νικησω τις ομαδες του ΠΟΚ , τοτε τι να πω. Η περηφανεια μου δεν εξαντλειται μονο εκει. ( Καποτε εχανε ο γαυρος απο τα Τεμπη και την επομενη κυριακη χαναμε απο τον Απολλωνα Αθηνων για 12 μαλιστα συναπτα ετη η' κερδιζαμε στις Σερρες και μετα απο 7 ημερες επαιρνε μεταγγραφη ο προπονητης και ενας παιχτης για την Αθηνα)
ο ΠΑΟΚ δεν ειναι γαυρος να φερνει ο προεδρος παιχτες της αρεσκειας του και ο προπονητης να τους αποδεχεται.Και αυτο για 2 λογους . Ο πρωτος ειναι οτι δεν υπαρχουν φραγκα για πεταμα και ο δευτερος οτι ο Σαντος εχει την καθολικη αποδοχη της διοικησης και δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο.
Αυτα προς το παρον.
Υ.Γ. Για τον Βιερινια που ολοι θαυμαζουμε καθως και για τον Βιτολο, ο πορτογαλλος επεμενε να τους παρουμε ενω βοηθησε και στην μεταγγραφη τους. Και υπαρχουν και αλλοι.
Υ.Γ. 2 Εκεινον τον Μπρουνο Αλβες της 44 τον θυμαστε ? Εγω παντως τον θαυμασα στο παιχνιδι της εθνικης του .
Υ.Γ. 3 εαν το προβλημα για μια ολοκληρη σεζον ειναι αν θα νικησω τις ομαδες του ΠΟΚ , τοτε τι να πω. Η περηφανεια μου δεν εξαντλειται μονο εκει. ( Καποτε εχανε ο γαυρος απο τα Τεμπη και την επομενη κυριακη χαναμε απο τον Απολλωνα Αθηνων για 12 μαλιστα συναπτα ετη η' κερδιζαμε στις Σερρες και μετα απο 7 ημερες επαιρνε μεταγγραφη ο προπονητης και ενας παιχτης για την Αθηνα)
- Maximus
Οχι...Το προβλημα ειναι αν η ομαδα μπορει να νικησει αντιπαλο ο οποιος να ειναι ισαξιος ή καλύτερος απο εμάς.Εκει ειναι το προβλημα...Γιατι αν δεν λυθει αυτό, τοτε τσαμπα τα πλει οφ και τσαμπα το κυπελλο...Γιατί στον ημιτελικό ή τελικό κυπέλλου ή στα πλει οφ, θα βρεις βαζελο,γαυρο και ρουλα...Εκει θα εξαντληθει η δικη μου περηφανια...Αλλιως παραμενουμε στην τεταρτη θεση και να χαιρομαστε που πηραμε νικη επι του ρούλη...shark4 έγραψε: Υ.Γ. 3 εαν το προβλημα για μια ολοκληρη σεζον ειναι αν θα νικησω τις ομαδες του ΠΟΚ , τοτε τι να πω. Η περηφανεια μου δεν εξαντλειται μονο εκει. ( Καποτε εχανε ο γαυρος απο τα Τεμπη και την επομενη κυριακη χαναμε απο τον Απολλωνα Αθηνων για 12 μαλιστα συναπτα ετη η' κερδιζαμε στις Σερρες και μετα απο 7 ημερες επαιρνε μεταγγραφη ο προπονητης και ενας παιχτης για την Αθηνα)
σύμφωνw στα περισσότερα αλλα διαφωνώ στις τελευταίες προτάσεις. Εμενα το μονο που με ενδιαφέρει είναι ο ΠΑΟΚ να είναι κοντά σε βαθμολογική απόσταση από τους πρώτους. και όταν λέω κοντά εννοώ έως 5 με 6 βαθμούς.ioanmits έγραψε:. Και για μένα είναι σημαντικότερο να δούμε αγωνιστική πρόοδο στην ομάδα σε σχέση με πέρυσι. Με λίγα λόγια να δούμε ομορφότερο ποδόσφαιρο... κι ας τερματίσουμε 15 βαθμούς από τον πρώτο.. δεν θα είναι αποτυχία