Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Για κάποια παιδιά που ίσως είναι πιο νέα,Ας γράψω δυο σειρές για το ποιός ήταν ο Θανάσης Κατσαρης μέχρι πριν από μία εβδομάδα.Οποιος θέλει διορθώνει ή συμπληρώνει την αποτύπωση,που προφανώς έχει καθαρά ιστορικό χαρακτήρα.
Ανέπτυξε όλα τα τμήματα του ερασιτέχνη, επί προεδρίας του υπήρξαν πολλές επιτυχίες.Το τμήμα πάλης ξαναγεννήθηκε και έφερε επιτυχίες και διακρίσεις χάρη σε αυτόν, όπως και το τμήμα άρσης βαρών που από ξεχασμένο έφτασε στο σημείο να φέρει μεχρι και πρωτάθλημα . Πολλά τμήματα επί ημερών του πρωταγωνίστησαν στην πρώτη κατηγορία, εκεί που ήταν ξεχασμένα.
Εκανε εκκαθάριση στην ΚΑΕ,η οποία ήταν χρεωμένη μέχρι τον λαιμό πληρώνοντας τα ανοίγματα και τις οικονομικές αμαρτίες της δεκαετίας 1990-2000, ιδρύοντας την ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2004 κάτι που επέτρεψε στην ομάδα μπάσκετ να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Α1.Η εκκαθάριση της ΚΑΕ έγινε το 2001, ενώ ακολούθησε το άρθρο 99 το 2009, τότε που οι διάφοροι περίεργοι χρέωσαν εκ νέου την ΚΑΕ για να κάνουν τους μπρουκληδες.
Το Παλατάκι ολοκληρώθηκε το 2000 επί ημερών του καθώς όταν έγινε Πρόεδρος το 1998 ήταν ακόμα στα μπετά.Η διατήρηση της ιδιοκτησίας στο Παλατάκι,όπως και στην Τούμπα, παρά τις πιέσεις που δεχόταν από ΠΑΕ και ΚΑΕ για μεταβίβαση του ελέγχου από τον ΑΣ, οφείλεται σε αυτόν,που προστάτευσε διαχρονικά την περιουσία του ΠΑΟΚ από τους διάφορους περίεργους που πέρασαν από ΠΑΕ και ΚΑΕ πριν τον Ιβάν .
Για την οικονομική διαχείριση του τι να πει κανείς...πριν τον Ιβάν δεν έπαιρνε δεκάρα τσακιστη (προφανώς είναι κατανοητή εδώ η υπερβολή μου), παρόλα αυτά ήταν νοικοκύρης και τα έφερνε βόλτα χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα.Εξαιρετικος στις διαπραγματεύσεις,ήταν γνωστός για την συνήθεια του κάθε Μάιο που έπρεπε να εξοφλήσει την σεζόν να παίρνει το ψαλίδι και να κουρευει τις υποχρεώσεις
Πολλά από τα παραπάνω ακούγονται αντιτουριστικα και ασήμαντα, αλλά καθορίζουν εάν ένα σωματείο ,και μάλιστα ένα σωματείο όπως ο ΠΑΟΚ που οι απαιτήσεις και η πίεση είναι μεγάλες,είναι βιώσιμο ή όχι διαχρονικά
EDIT. Τώρα είδα ότι το προηγούμενο ποστ που αναφέρεται στον Κατσαρή. Αν κρίνεται περιττό το ποστ μου από τους μοντς, μπορώ να το σβήσω,Η πρόθεση μου είναι αυστηρά η μερική καταγραφή της προσφοράς του στον Σύλλογο μέχρι την έλευση του Ιβάν
Ανέπτυξε όλα τα τμήματα του ερασιτέχνη, επί προεδρίας του υπήρξαν πολλές επιτυχίες.Το τμήμα πάλης ξαναγεννήθηκε και έφερε επιτυχίες και διακρίσεις χάρη σε αυτόν, όπως και το τμήμα άρσης βαρών που από ξεχασμένο έφτασε στο σημείο να φέρει μεχρι και πρωτάθλημα . Πολλά τμήματα επί ημερών του πρωταγωνίστησαν στην πρώτη κατηγορία, εκεί που ήταν ξεχασμένα.
Εκανε εκκαθάριση στην ΚΑΕ,η οποία ήταν χρεωμένη μέχρι τον λαιμό πληρώνοντας τα ανοίγματα και τις οικονομικές αμαρτίες της δεκαετίας 1990-2000, ιδρύοντας την ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2004 κάτι που επέτρεψε στην ομάδα μπάσκετ να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Α1.Η εκκαθάριση της ΚΑΕ έγινε το 2001, ενώ ακολούθησε το άρθρο 99 το 2009, τότε που οι διάφοροι περίεργοι χρέωσαν εκ νέου την ΚΑΕ για να κάνουν τους μπρουκληδες.
Το Παλατάκι ολοκληρώθηκε το 2000 επί ημερών του καθώς όταν έγινε Πρόεδρος το 1998 ήταν ακόμα στα μπετά.Η διατήρηση της ιδιοκτησίας στο Παλατάκι,όπως και στην Τούμπα, παρά τις πιέσεις που δεχόταν από ΠΑΕ και ΚΑΕ για μεταβίβαση του ελέγχου από τον ΑΣ, οφείλεται σε αυτόν,που προστάτευσε διαχρονικά την περιουσία του ΠΑΟΚ από τους διάφορους περίεργους που πέρασαν από ΠΑΕ και ΚΑΕ πριν τον Ιβάν .
Για την οικονομική διαχείριση του τι να πει κανείς...πριν τον Ιβάν δεν έπαιρνε δεκάρα τσακιστη (προφανώς είναι κατανοητή εδώ η υπερβολή μου), παρόλα αυτά ήταν νοικοκύρης και τα έφερνε βόλτα χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα.Εξαιρετικος στις διαπραγματεύσεις,ήταν γνωστός για την συνήθεια του κάθε Μάιο που έπρεπε να εξοφλήσει την σεζόν να παίρνει το ψαλίδι και να κουρευει τις υποχρεώσεις
Πολλά από τα παραπάνω ακούγονται αντιτουριστικα και ασήμαντα, αλλά καθορίζουν εάν ένα σωματείο ,και μάλιστα ένα σωματείο όπως ο ΠΑΟΚ που οι απαιτήσεις και η πίεση είναι μεγάλες,είναι βιώσιμο ή όχι διαχρονικά
EDIT. Τώρα είδα ότι το προηγούμενο ποστ που αναφέρεται στον Κατσαρή. Αν κρίνεται περιττό το ποστ μου από τους μοντς, μπορώ να το σβήσω,Η πρόθεση μου είναι αυστηρά η μερική καταγραφή της προσφοράς του στον Σύλλογο μέχρι την έλευση του Ιβάν
Έχουμε εκλογές στον ΑΣ και δεν το ξερω;
Καταλήξαμε τώρα να κάνουμε απολογισμό προεδρίας;
Ο Κατσαρης είναι πρόεδρος για κάποιον λόγο
Οι πρόεδροι έχουν κάνει θετικά έχουν κι αρνητικα
Καλούνται να πάρουν και δύσκολες αποφάσεις
Και κρίνονται από το πως τις διαχειριζονται
Καταλήξαμε τώρα να κάνουμε απολογισμό προεδρίας;
Ο Κατσαρης είναι πρόεδρος για κάποιον λόγο
Οι πρόεδροι έχουν κάνει θετικά έχουν κι αρνητικα
Καλούνται να πάρουν και δύσκολες αποφάσεις
Και κρίνονται από το πως τις διαχειριζονται
Δεν νομίζω ότι έχουμε μόνο πενηνταρηδες στο φόρουμ.Ενας 20χρονος ή ένας 30χρονος είναι απολύτως λογικό να μην ξέρει πολλά για τον Κατσαρή στα πέτρινα χρόνια πριν τον Ιβάν.Δεν προσπαθώ να διαμορφώσω την άποψη κανενός είτε για τον Ιβάν, είτε για τον Κατσαρή.Προσπαθω να είμαι δίκαιος με όλους.
Παρόλα αυτά ,αν κριθεί ότι ξέφυγα,δεν έχω κανένα θέμα να κατέβει το ποστ.
Παρόλα αυτά ,αν κριθεί ότι ξέφυγα,δεν έχω κανένα θέμα να κατέβει το ποστ.
Daskalos_4 έγραψε:Αρθρο στο SDNA του 2018. Περιεχει μια καλη σουμα των εργων του Κατσαρη.
Θανάσης Κατσαρής: Ένας ήρεμος χαρακτήρας με... υψηλές αντιστάσεις!
Αγιογραφία.
Το σημαντικότερο είναι απ όσα λεει το αρθρο οτι δεν αφησε τον Μπατατουδη να του πάρει την διοικηση του ερασιτεχνη. ΟΚ θετικό.
Κάποια σχόλια
1. Ολοι ξερουμε πως ο Ζαγοράκης ήρθε μετά από λαική απαίτηση να φύγει ο Γουμενος. Δεν εμπόδισε τον Γουμενο ο Κατσαρής
2. Για τα τμήματα σε άλλα αθλήματα πολλά μπορούν να ειπωθούν. Ας πει όμως κάτι κάποιος και για το αν υπαρχει έστω ένα ιδιόκτητο γήπεδο σε αυτά τα τμήματα, έστω πληρωμένο από το κράτος. Τι υποδομές άφηνει ο Κατσαρής στον ερασιτεχνη 30 χρόνια πρόεδρος. Αντιστοιχα και οι άλλες τρεις ανταγωνιστικές με εμάς ομάδες αύξησαν τα τμήματα που έχουν. Εχουν και ιδιόκτητα γήπεδα.
3. Το παλατάκι έτυχε να ολοκληρωθεί όταν έγινε προέδρος. Για το φαιναλ φορ της ευρωλίγκας (που δεν έπαιζε ο ΠΑΟΚ ευρωλίγκα) στα αρχίδια μας.
4.
Το 2004 και ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη, πρωτοστάτησε στην ειδική εκκαθάριση του νόμου Βενιζέλου, για την οικονομική εξυγίανση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ήταν ο μόνος που είχε τις αντιρρήσεις του στην έλευση Δρόσου στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ το 2008 και τελικά δικαιώθηκε πολύ σύντομα. Το 2009 με πρόεδρο τον Μιλτιάδη Κανώτα στην ΚΑΕ, έβαλαν τον Δικέφαλο στο άρθρο 99, για την εκ νέου οικονομική εξυγίανση της εταιρείας.
Τι δεν λέει το αρθρο. Από το 2004 εως το μισό 2007 όπως και πριν την εκκαθαριση (την χρονιά που παραλίγο να πέσουμε) κουμάντο στο μπάσκετ έκανε ο Πανελούδης (κουμπάρος του). Εκεί ξαναδημιουργήθηκαν χρέη που ακόμα πληρώνουμε σε ρυθμίσεις όπως και πολλά που η εποχή Χατζόπουλου έχει ξεχρεώσει. Δεν λέει επίσης πως ο ερασιτέχνης ήταν υπεύθυνος να ελεγχει κάθε διοικηση πρωτοδικείου από την εποχή Πρελεβιτς και μετά (όταν τα χρέη του μπάσκετ παραδόθηκαν περίπου 7 εκατομμύρια). Σε αυτά και τα δανεικά και αγυριστα του Σαββίδη.
5. Καλό θα ήταν να μας τα πει αυτά για να τα μάθουμε
Βέβαια κανείς δεν ξέρει το ακριβές ποσό που δαπάνησε από την περιουσία του, καθώς ουδέποτε… διαφήμισε τα ποσά που χρειάστηκαν σε διάφορες στιγμές να βάλει, προκειμένου να μην έχει θέμα ο Α.Σ. ΠΑΟΚ
Χρήματα που προφανώς βγάζει για να διαθέτει στον ΠΑΟΚ απο αυτά
[b][/b]Η μέρα του ξεκινάει στις 5 τα ξημερώματα, όταν παίρνει το δρόμο για το γραφείο του που ασχολείται με εκκλησιαστικά άμφια, αν και έχει τελειώσει την βιομηχανική της Θεσσαλονίκης[/b]
Από που προέκυψε ότι η populus κοστολογησε τη νέα Τούμπα 250εκ και το δέσαμε και κόμπο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος beyes4 την Σάβ 21 Ιουν 2025, 19:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Daskalos_4
alp920 έγραψε:Για κάποια παιδιά που ίσως είναι πιο νέα,Ας γράψω δυο σειρές για το ποιός ήταν ο Θανάσης Κατσαρης μέχρι πριν από μία εβδομάδα.Οποιος θέλει διορθώνει ή συμπληρώνει την αποτύπωση,που προφανώς έχει καθαρά ιστορικό χαρακτήρα.
Ωραιος φιλε alp. Θα πρεπει να αναδεικνυονται ολες οι πλευρες κατα την αποψη μου.
Y.γ. Παιδες, κανεις (απο εμας τους οπαδους εννοω, οχι απο τους αρδ) δε στηνει την αγιογραφια του Κατσαρη ουτε ισχυριζεται πως υπηρξε αλανθαστος μεχρι τωρα. Το να αντιμετωπιζεται ωστοσο σαν κανενας τυχαρπαστος ή κανενας τυχοδιωκτης προσβαλλει την ιδια την ιστορια του συλλογου, γιατι καλως ή κακως ειναι ενα σημαντικο κεφαλαιο της ιστοριας μας. Αυτο και τιποτα παραπανω. Απλα η απαξιωση του (ειδικα εκτος PAOKMANIA) εχει φτασει σε αλλα επιπεδα. Θα διαβαζουν τιποτα μικρα παιδια και θα λενε ποιος ξερει τι μεγαλοαπατεωνας ειναι αυτος ξερω 'γω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daskalos_4 την Σάβ 21 Ιουν 2025, 19:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Μάλλον από fake news διαρροές ως δικαιολογία τις καθυστερήσεις διέρρευσε το 250. Δεν υπάρχει από καμία επίσημη πηγή με ονοματεπώνυμο.
Παιδιά ειλικρινά δεν ξέρω τι έχετε
ζήσει, αλλά επειδή εδώ και 17 χρονια
λόγω Ζαγοράκη και Ιβάν σήμερα δεν
λέει κανείς τίποτα και δεν έχει ανοίξει
ρουθούνι και επειδή ο ΠΑΟΚτσης
ζει σε κατάσταση επικίνδυνου ΖΕΝ
και περιμένει να τον βγάλει στο δρόμο
ο Ιβάν και όταν βγαίνει είναι 5.000 Μαξ
όπως τότε στην Καμάρα και η ομάδα
πρέπει να κερδίζει 3-0 για να φωνάζουμε,
Όλο αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα
χρόνια από το 1985 που ήμουν 12 χρόνων.
Βουλινος, Μπατατούδης, Γούμενος, σφαγές
και όχι διαμαρτυρία για 20 εκατοστά οφσάιντ,
συνδέσμους να μαζεύουν λεφτά, ξύλο για να φύγει
ο Βουλινος, ξύλο με Γούμενο, Ξύλο για Πρέλεβιτς,
Συγκέντρωση πριν φύγει ο Βουλινος που
θα είχε 50.000 κοσμο και για αυτό έφυγε,
Θύρα 4 σε άγρια κατάσταση, Χάρη Σαββίδη
είσαι μεγάλο....., Να δέρνουν τον Νικόλα, να δέρνει
ο Νικόλας σε προπόνηση που φοβομασταν να μιλήσουμε,
να φεύγει ο Μανάβης στη μέση του αγώνα
και να σπάει η Παράδοση, οι παλιότεροι
να μιλήσουν για Παντελάκη που του σπαγαν
το μαγαζί, να σου φορμαρουν Μπατατούδη,
να κυνηγάνε τον Κλαδά της θύρας 4 ο Βουλινος
με επίσημες καταγγελίες, να διώχνουμε
και εγώ μαζί 15 χρόνων των καλύτερο
πρόεδρο και μοναδικό για μένα ευεργέτη
του ΠΑΟΚ Δεδεογλου(δωρεά οικοπέδου παλατάκι),
και άλλα χίλια που δεν ξέρω γιατί
δεν ημουν κανας χωμένος χουλιγκαν-
Συνδέσμους, να φεύγει η Νεάπολη
από την 4 γιατί ήταν πολύ χουλιγκανοι.....
Και τώρα κάθεστε και λέτε για Κατσαρή
και τραμπουκο. Αν γινόταν αυτό
το πράγμα τότε, που τέτοιο
τρύπημα δεν έχει ξαναγίνει
φανερά από μέσα τον Σύλλογο
στην ιστορία του ΠΑΟΚ, τώρα
θα είχαμε βγει έξω με τα μαχαίρια
και θα σφαζομασταν.......
ζήσει, αλλά επειδή εδώ και 17 χρονια
λόγω Ζαγοράκη και Ιβάν σήμερα δεν
λέει κανείς τίποτα και δεν έχει ανοίξει
ρουθούνι και επειδή ο ΠΑΟΚτσης
ζει σε κατάσταση επικίνδυνου ΖΕΝ
και περιμένει να τον βγάλει στο δρόμο
ο Ιβάν και όταν βγαίνει είναι 5.000 Μαξ
όπως τότε στην Καμάρα και η ομάδα
πρέπει να κερδίζει 3-0 για να φωνάζουμε,
Όλο αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα
χρόνια από το 1985 που ήμουν 12 χρόνων.
Βουλινος, Μπατατούδης, Γούμενος, σφαγές
και όχι διαμαρτυρία για 20 εκατοστά οφσάιντ,
συνδέσμους να μαζεύουν λεφτά, ξύλο για να φύγει
ο Βουλινος, ξύλο με Γούμενο, Ξύλο για Πρέλεβιτς,
Συγκέντρωση πριν φύγει ο Βουλινος που
θα είχε 50.000 κοσμο και για αυτό έφυγε,
Θύρα 4 σε άγρια κατάσταση, Χάρη Σαββίδη
είσαι μεγάλο....., Να δέρνουν τον Νικόλα, να δέρνει
ο Νικόλας σε προπόνηση που φοβομασταν να μιλήσουμε,
να φεύγει ο Μανάβης στη μέση του αγώνα
και να σπάει η Παράδοση, οι παλιότεροι
να μιλήσουν για Παντελάκη που του σπαγαν
το μαγαζί, να σου φορμαρουν Μπατατούδη,
να κυνηγάνε τον Κλαδά της θύρας 4 ο Βουλινος
με επίσημες καταγγελίες, να διώχνουμε
και εγώ μαζί 15 χρόνων των καλύτερο
πρόεδρο και μοναδικό για μένα ευεργέτη
του ΠΑΟΚ Δεδεογλου(δωρεά οικοπέδου παλατάκι),
και άλλα χίλια που δεν ξέρω γιατί
δεν ημουν κανας χωμένος χουλιγκαν-
Συνδέσμους, να φεύγει η Νεάπολη
από την 4 γιατί ήταν πολύ χουλιγκανοι.....
Και τώρα κάθεστε και λέτε για Κατσαρή
και τραμπουκο. Αν γινόταν αυτό
το πράγμα τότε, που τέτοιο
τρύπημα δεν έχει ξαναγίνει
φανερά από μέσα τον Σύλλογο
στην ιστορία του ΠΑΟΚ, τώρα
θα είχαμε βγει έξω με τα μαχαίρια
και θα σφαζομασταν.......
Κάπου διάβασα ότι ο Ιβάν δίνει 2εκ. στον ΑΣ και ο Κατσαρης δηλώνει ότι παίρνει 600χιλ.
Υπάρχει μια διαφορά των 1.2εκ...
Τελικά ποιο είναι το ποσό;
Φίλε αμπαλαεα, το γράψιμο σου θυμίζει μοντεκριστο έτσι που γράφεις σε φέτες και είναι πολύ κουραστικό στο μάτι και το διάβασμα. Αν γίνετε, γράφε φυσιολογικά.
Ευχαριστώ.
Φίλε αμπαλαεα, το γράψιμο σου θυμίζει μοντεκριστο έτσι που γράφεις σε φέτες και είναι πολύ κουραστικό στο μάτι και το διάβασμα. Αν γίνετε, γράφε φυσιολογικά.
Ευχαριστώ.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Daskalos_4 έγραψε:Μαυρο Χιονι έγραψε:Daskalos_4 έγραψε:Κατηγορειτε για πραξικοπημα και αποκαλειτε (ορισμενοι) κατσαριδα τον Κατσαρη. Τον Θαναση τον Κατσαρη. Συνεχιστε.
Δείξε μου σε παρακαλώ πολύ ποστ που αποκαλεί τον πρόεδρο του ΑΣ κατσαρίδα. Ήταν τόσα πολλά τα ποστ αυτές τις μέρες που δεν το είδα.
Δεν θα ηθελα να καταδειξω σχολια συγκεκριμενων μελων που χρησιμοποιησαν τον εν λογω χαρακτηρισμο. Υπαρχει τροπος, τον οποιον προφανως γνωριζεις, για να εντοπιστουν. Ελπιζω να μη παρεξηγηθει το υφος μου φιλικη ειναι η διαθεση μου.
Στο ορυμαγδο μηνυμάτων τις τελευταίες μέρες ομολογώ πως δεν διάβασα όλα τα ποστ. Θα ήθελα πραγματικά όμως τη βοήθεια όλων των μελών και της δικής σου να βρουν τα συγκεκριμένα ποστς. Διότι το να αποκαλεί κάποιος ή κάποιοι κατσαρίδα τον Πρόεδρο του ΑΣ δίνει προσβλητικό και πρέπει να τιμωρηθούν.
- sourmenetes
- Moderator
Εγώ από παλιό παίκτη του πόλο του ΠΑΟΚ είχα ακούσει για 700 χιλιάρικα. Αυτό πριν 7-8 χρόνια.Jairo έγραψε:Κάπου διάβασα ότι ο Ιβάν δίνει 2εκ. στον ΑΣ και ο Κατσαρης δηλώνει ότι παίρνει 600χιλ.
Ευχαριστώ.
Την παρουσίαση του 5ετους πλάνου ανάπτυξης που έβγαλε επίσημα η ΠΑΕ πριν από 11 χρόνια τη θυμάται κανένας;
Στο youtube αν μπείτε στο επίσημο κανάλι θα δείτε και το βίντεο της Νέας Τούμπας, που τότε έλεγαν ότι θα κοστίσει 40 εκατομμύρια.
Για αυτά φαντάζομαι ζητήθηκαν πολλές φορές εξηγήσεις.
Και δόθηκαν φουλ απαντήσεις.
Στο youtube αν μπείτε στο επίσημο κανάλι θα δείτε και το βίντεο της Νέας Τούμπας, που τότε έλεγαν ότι θα κοστίσει 40 εκατομμύρια.
Για αυτά φαντάζομαι ζητήθηκαν πολλές φορές εξηγήσεις.
Και δόθηκαν φουλ απαντήσεις.
η λυσα του συγκροτηματος του καταχρεωμενου συγκροτηματος εξηγει τα παντα.....ΠΟΥΣΕΕΕΕ ΘΑΝΑΣΗΗΗΗΗΗ ΠΟΥΣΕ ΘΑΝΑΣΗΗΗΗΗΗ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ......και φυσικα να μας πεις ποιοι ηταν στην συναντηση ολα στο φως....
Edited ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟ ΣΑΙΤ ΜΗΝ ΓΡΆΦΕΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ
Edited ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟ ΣΑΙΤ ΜΗΝ ΓΡΆΦΕΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ
Ιάσονας έγραψε:joshua έγραψε:icue έγραψε:Μην μπερδευεστε με τους κατω. Συγκεκριμενοι και μονο λατρεψαν ξαφνικα τον Ιβαν γιατι ειδαν τον κινδυνο οι φιλικοι προς την κυβερνηση ιδιοκτητες να γινουν τρεις απο δυο και να βρεθουν σε απομονωση σε αυτον τον τομεα.
Τα κυβερνητικα μεσα τον Μυστακιδη λατρεψαν.
Πιστευεις οτι αυτη τη στιγμη ο Ιβαν προκαλει καποιου ειδους φοβο εδω κατω? Πιστευεις οτι στην Αθηνα ειπαν ααααα τι καλα θα φυγει ο Ιβαν και θα ερθει ο Μυστακιδης? Ειμαστε τοσο αφελεις η τοσο στραβοι?
Οχι δεν προκαλεί φόβο.
Εχει όμως δύο επιχειρήσεις ( ΟΛΘ και Open) που η κυβέρνηση θέλει να αλλάξουν χέρια και το ζήτημα αυτό π΄ρεπει να είναι τυφλός κάποιος αν δεν το βλέπει.
Ο ΟΛΘ θέλουν να αλλάξει χέρια και να πάει σε φιλοαμερικάνο επιχειρηματία η σ φιλοαμερικάνικο fund. Αυτό έγινε ξεκάθαρο και από το τι έγινεε με τον διαγωνισμό του λιμένος Βολου και πως τον πήραν από τον Σαββίδη με ξεκάθαρα αδιαφανή τρόπο για να κάνουν ένα statement.
Για το OPEN αν κάνει κάποιος ένα google search θα δει πεντακόσια άρθρα πίεσης οτι ο Σαββίδης το πουλάει τα τελέυταία 6 χρόνια. Ο λόγος δεν είναι πως είναι αντιπολιτευόμενο όπως λένε όλοι ( το Mega είναι σαφέστατα πιο αντιπολιτευόμενο αυτή την στιγμή) αλλά επειδή έχει λόγο φιλορωσικό και αυτό δεν είναι αποδεκτό από αυτή την κυβέρνηση. Το θέμα με το OPEN είναι η κάλυψη των θεμάτων εξωτερικής πολιτικής κυρίως.
Η γνώμη μου, όσο μπορώ να έχω γιατί οσο ο Κατσαρης το παίζει μουγκός ενώ ο ρόλος του στον ΠΑΟΚ ξεκινάει από την διαφανή διαχείριση του ερασιτέχνη, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, είναι η εξης.
1. Ο Μυστακίδης πράγματι ενδιαφερεται να αγορασει τον ΠΑΟΚ, σιγουρα υπαρχει αντιπαθεια μεταξύ αυτού και του Σαββίδη, και πιστεύω πως ο Σαββίδης του ζητάει εξωφρενικά πράγματα για να του τον δώσει.
2. Ο Κατσαρής, σε συνεννόηση (σε υποτέλεια, σε εξυπηρέτηση) με την κυβέρνηση, προωθεί την λύση Μυστακίδη με διπλό σκοπό. Αν μπορέσει να διώξει τον Σαββίδη από τον ΠΑΟΚ αλλά κυρίως να τον κάνει να χάσει κομμάτι του σεβασμού που έχει ο κόσμος απέναντί του ώστε να δημιουργηθεί κλίμα εναντίον του γενικό. Γενικά ο Κατσαρής αποδείκτηκε κατώτερος των περιστάσεων, χαμηλής ηθικής, και πρέπει να παραιτηθεί και να μην ξαναασχοληθεί ποτε με τίποτα στον ΠΑΟΚ αφου πρώτα όμως δώσει εξηγήσεις για όσα έγιναν, και απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα τόσο για τα πρόσφατα όσο και για πολλά που συνέβησαν στην διαρκεια της θητείας του σε μπασκετ και βόλλευ. Φυσικά στον ερασιτέχνη πρέπει να γίνει και εξονυχιστικός οικονομικός έλεγχος.
3. Αν ο Μυστακίδης φτιάξει γηπεδο στον ΠΑΟΚ, που δεν το θεωρώ σχεδόν καθόλου πιθανό, αυτό είναι ο απόλυτος μοχλός πίεσης στο Σαββίδη για να φύγει τόσο από τον ΠΑΟΚ όσο και από τον ΟΛΘ και το OPEN. Αστεγος ΠΑΟΚ για 3-4 χρόνια, έρμαιο του κάθε αυγενάκη για να ανακαινίσει το καυκαvτζόγλειο και κάθε τρεις και λίγο να σε δημιουργούν προβλήματα. Ο Σαββίδης το ξέρει πως αυτό θα τον φθείρει άπειρα στα μάτια των οπαδών γιατί και διάρκεια θα έχουν τα προβλήματα και θα φαίνεται αδύναμος. Γενικά είναι σε πολύ δύσκολη θέση και άν θέλει να βγι από αυτή υπάρχουν δύο προυποθέσεις. Να φτιάξει σοβαρή ομάδα κάνοντας κανονικές μεταγραφές, να σταματήσει τις πρακτικές στις μεταγραφές που κάνουν τον ΠΑΟΚ να φαίνεται Πανιώνιος και να αφήσει τις αυτάρκειες, και να αρχίσει να διοικείται ο ΠΑΟΚ με σοβαρό τρόπο και όχι σαν δημόσια υπηρεσία της Σοβιετικής Ενωσης το 1980.
4. Ο Μυστακίδης πρέπει να καταλάβει οτι ο Παοκτσης απαιτεί ανοιχτά χαρτιά και εντιμότητα. Δεν είναι το ίδιο να αγοράζεις τον ΠΑΟΚ με το να αγοράζεις ένα ορυχείο στην Κενυα. Αν θέλεις να εμπλακείς βγες, μίλα, εξήγησε τι προτείνεις και πως θα γίνει αυτό. Μην πας με πλάγιο τρόπο.
Δηλαδή φίλε μου, με το νο. 3 αυτό που λες είναι ότι οποτεδήποτε και από οποιονδήποτε αποπειραθεί να γίνει το γήπεδο, η κατασκευή του γηπέδου είναι ο απόλυτος μοχλός πίεσης για τον Ιβάν για να φύγει από ΠΑΟΚ, όπεν και ΟΛΘ. Άρα; Να μη γίνει ποτέ και από κανέναν; Άρα δε θα πρέπει να θέλει ο Ιβάν να γίνει ποτέ. Σωστά;