icue έγραψε:Εγω αρχιζω να πιστευω πως ηταν αλλος ο σκοπος τελικα. Χωρις να εχω παρει θεση αναμεσα σε Σαββιδη και Μυστακιδη απο την αρχη και βλεποντας καπως πιο αντικειμενικα τα πραγματα, νομιζω πως ανεξαρτητα του λογου το αποτελεσμα ειναι συγκεκριμενο. Και αυτο ειναι οτι εχει πληγει η εικονα του Σαββιδη.
Ουτε κερδισε οπαδους μετα απο αυτο, ουτε καλυτερεψε την εικονα του. Και δεν εχει να κανει μονο με τον σπορο αμφισβητησης που μπηκε απο την Δευτερα το βραδυ, αλλα και απο την δικια του αντιδραση. Τα αρθρα αγιοποιησης σε εθνος και sdna ηταν υπερβολικα και ασκοπα. Υπερβολικα γιατι ηταν λες και απευθυνονταν σε κοσμο που εχει μηδενικη κριση να καταλαβει καποια βασικα πραγματα και ασκοπα γιατι δεν αλλαξε την γνωμη κανενος. Αυτοι που τον αμφισβητουν θα συνεχισουν να το κανουν ενω σε μενα πχ που εχω ηδη μια Α καλη εικονα για τον Σαββιδη δεν μου εκανε καλυτερη την εικονα του. Μαλλον το αντιθετο θα ελεγα ως ενα βαθμο.
Τωρα αν ο λογος ηταν αποκλειστικα αυτος, δηλαδη να φθαρει η εικονα του χωρις να υπαρχει "μετα" ή ο Μυστακιδης ακολουθει την λογικη του ωριμου φρουτου και απλα περιμενει την ωρα του και στις δυο περιπτωσεις ο Κατσαρης ηταν ο "χρησιμος ηλιθιος" της υποθεσης.
Για να το παρομοιασω πολιτικα, ειναι σαν να βγαινει δημοσκοπηση που δειχνει την αντιπολιτευση μια ανασα πισω αν οχι πανω απο την κυβερνηση, ενα χρονο πριν τις εκλογες. Αυτοματα αυτος ο χρονος θα ειναι δυσκολος και με αποφασεις που θα βασιζονται σε αυτη την δημοσκοπηση.
Και οσο θα περνανε οι μερες χωρις να υπαρχει κατι νεωτερο απο τον ΑΣ και αν ειδικα ολο αυτο αποδειχθει πυροτεχνημα, θα σιγουρευτω οτι αυτο ισχυει.
Αν αποδειχθεί πυροτέχνημα, δηλαδή αν ο Μυστακίδης υποχωρήσει τώρα -ασχέτως Κατσαρή- δε θα υπάρχει αντιπολίτευση στην ουσία.
Ακόμη κι αν ο Κατσαρής βγει από το κάδρο, κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει τον Μυστακίδη να επαναφέρει την ίδια πρόταση και να κριθεί από την νέα διοίκηση του ΑΣ.
Αν γίνει λαγός, θα τελειώσει δια παντός.