Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από nunies4 »

icue έγραψε:
nunies4 έγραψε:Μου προκαλεί εντύπωση που κάποιοι σοκαρεστε ότι ο Ιβάν μέσω των ΜΜΕ του αντέδρασε. Προφανώς και θα το έκανε.

Φυσικα και θα αντιδρουσε, για αυτο υπαρχουν κιολας. Αλλα δεν ειναι ολες οι αντιδρασεις ιδιες. Η απαντηση του την Τριτη ηταν σωστη και ψυχραιμη. Στα μεσα του ο ιδιος εμπλεξε το λιμανι και διαφορα αλλα που ναι μεν μπορει να ισχυουν, αλλα δεν εχουν καμια απολυτως σχεση με τον ΠΑΟΚ.

Ναι αλλα ο ΠΑΟΚ ειναι ο δικος μας μικροκοσμος και ενδιαφερει αποκλειστικα εμας. Το παιχνιδι ειναι προφανως πιο μεγαλο.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Μοντρεαλ ο τροπος είναι που μας γύρισε το μυαλό . Βασικά εμένα προσωπικά ο τρόπος ήταν αυτός που ήταν και δικαίωμα του , ότι αυτός ο άκομψος τρόπος προς τον ευεργέτη του συλλόγου σε μια περίοδο που δεν είναι στα καλύτερα του και δέχεται πόλεμο θα είχε απήχηση και θα ήταν οκ από μερίδα οπαδών μας εμένα προσωπικά με διέλυσε .
Αν υποθετικά ο μυστα πήγαινε στον ιβαν και τα βρίσκανε και έβγαζε μια ανακοίνωση αυτός είμαι , ήρθα να βοηθήσω ο ιβαν δεν έχει θέμα θα ήμουν μια χαρά χαρούμενος .
Αυτό γιατί πρέπει να εξηγούμαι τα αυτονόητα εδώ μέσα .
Λες και εμείς δεν θέλουμε γήπεδο
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

icue έγραψε:Εγω αρχιζω να πιστευω πως ηταν αλλος ο σκοπος τελικα. Χωρις να εχω παρει θεση αναμεσα σε Σαββιδη και Μυστακιδη απο την αρχη και βλεποντας καπως πιο αντικειμενικα τα πραγματα, νομιζω πως ανεξαρτητα του λογου το αποτελεσμα ειναι συγκεκριμενο. Και αυτο ειναι οτι εχει πληγει η εικονα του Σαββιδη.

Ουτε κερδισε οπαδους μετα απο αυτο, ουτε καλυτερεψε την εικονα του. Και δεν εχει να κανει μονο με τον σπορο αμφισβητησης που μπηκε απο την Δευτερα το βραδυ, αλλα και απο την δικια του αντιδραση. Τα αρθρα αγιοποιησης σε εθνος και sdna ηταν υπερβολικα και ασκοπα. Υπερβολικα γιατι ηταν λες και απευθυνονταν σε κοσμο που εχει μηδενικη κριση να καταλαβει καποια βασικα πραγματα και ασκοπα γιατι δεν αλλαξε την γνωμη κανενος. Αυτοι που τον αμφισβητουν θα συνεχισουν να το κανουν ενω σε μενα πχ που εχω ηδη μια Α καλη εικονα για τον Σαββιδη δεν μου εκανε καλυτερη την εικονα του. Μαλλον το αντιθετο θα ελεγα ως ενα βαθμο.

Τωρα αν ο λογος ηταν αποκλειστικα αυτος, δηλαδη να φθαρει η εικονα του χωρις να υπαρχει "μετα" ή ο Μυστακιδης ακολουθει την λογικη του ωριμου φρουτου και απλα περιμενει την ωρα του και στις δυο περιπτωσεις ο Κατσαρης ηταν ο "χρησιμος ηλιθιος" της υποθεσης.

Για να το παρομοιασω πολιτικα, ειναι σαν να βγαινει δημοσκοπηση που δειχνει την αντιπολιτευση μια ανασα πισω αν οχι πανω απο την κυβερνηση, ενα χρονο πριν τις εκλογες. Αυτοματα αυτος ο χρονος θα ειναι δυσκολος και με αποφασεις που θα βασιζονται σε αυτη την δημοσκοπηση.

Και οσο θα περνανε οι μερες χωρις να υπαρχει κατι νεωτερο απο τον ΑΣ και αν ειδικα ολο αυτο αποδειχθει πυροτεχνημα, θα σιγουρευτω οτι αυτο ισχυει.

Αν αποδειχθεί πυροτέχνημα, δηλαδή αν ο Μυστακίδης υποχωρήσει τώρα -ασχέτως Κατσαρή- δε θα υπάρχει αντιπολίτευση στην ουσία.
Ακόμη κι αν ο Κατσαρής βγει από το κάδρο, κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει τον Μυστακίδη να επαναφέρει την ίδια πρόταση και να κριθεί από την νέα διοίκηση του ΑΣ.
Αν γίνει λαγός, θα τελειώσει δια παντός.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Δεν μπορείς να βρεθείς εκτεθειμένος αν πάντοτε ενημερώνεις ΟΛΕΣ τις πλευρές . Δεν μπορείς να βρεθείς εκτεθειμένος αν φέρεσαι με σύνεση και ήθος .
Εγώ δεν είδα όλες τις πλευρές ενημερωμένες και εκ του αποτελέσματος δεν διακρίνω ήθος .
Επομένως, για εμένα εκτέθηκαν άνθρωποι που έτρεξαν αυτό το θέμα στον ΑΣ.
Α-Τελης (ειρωνία ε ; ) λοιπόν η όλη διαδικασία και μεμπτή .
Πραγματικά χαίρομαι με τις ανακοινώσεις των παλαίμαχων , του Χατζόπουλου και του Τσαλοπουλου.
Αν τυχών ο κύριος Κατσαρής παραιτηθεί , θα ήθελα ένα εκ των δύο επικεφαλή του ΑΣ,αλλά δυστυχώς το μπάσκετ μας τους χρειάζεται .
Χρειαζόμαστε περισσότερους ΠΑΟΚτσηδες με παντελόνια και σαφή κρίση . Από ότι φαίνεται θα καθαρίσει το τοπίο από «ανθρώπους παγίδες» εντός του συλλόγου .

Το γήπεδο αν πω ότι δεν με καίει θα είναι ψέμα . Με καίει ισόποσα όμως και η βιωσιμότητα του συλλόγου . Βάση ιστορίας μάλλον αυτή δεν υπάρχει χωρίς τον Ιβαν .
Και μην πάτε μακριά … τα δήθεν χαϊδεμένα της Αθήνας ήταν άστεγα πόσα χρόνια .
Φανταστείτε πόσα θα μείνει ο ΠΑΟΚ μας , αν στηθεί αυτο το εγχείρημα έστω με μια μικρή διαρροή .
Για να μην μιλήσω για το ψυχολογικό αντίκτυπο ενός γκρεμίσματος της Τούμπας μας .

ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ .

Υ.Γ Ας φροντίσει η ΠΑΕ την απαγόρευση εισόδου σε εχθρικά μίντια προς αυτήν .
Δεν θα μας λείψουν καθόλου .
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Billpaok666 έγραψε:Αν ο Ιβάν αγαπούσε τόσο πολύ τον ΠΑΟΚ, έχοντας πει το υπερβολικό (οπως και ενα σωρό αλλα) ότι θέλει να θάψουν την καρδια του στα θεμέλια της νέας Τούμπας ή κατι τετοιο αν θυμάμαι καλά, ξέροντας ότι έχει εναντίον του ΝΔ Αμερικανούς το σύστημα ολόκληρο, και λεφτά γιοκ, θα έβαζε νερό στο κρασί του, να κάτσει σε ένα τραπέζι με τον οποιοδήποτε ενδιαφερόταν να χτίσει το νέο γήπεδο.
Οι δουλειές του να γίνονται (φανερές κ κρυφες) και ποιος γαμει την ομάδα και τα χαϊβάνια τους οπαδούς της.
Όπως εμφανίστηκε χθες λόγω πίεσης έτσι θα εξαφανιστεί και πάλι.

Οτι ο Τελης ηθελε να χτισει το γηπεδο για να το δωσει στον Ιβαν που εχει την ΠΑΕ δλδ.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Αφού τους διώξαμε τους κακούς, να μπαίνει σιγά σιγά το λουκετάκι εδώ και να μεταφερθούμε στο τόπικ της Νέας Τούμπας που θα κάνει ο Ιβάν.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Μπορεί να το πηγαίνω μακριά. Αλλά όταν ο Μυστακίδης πριν από περισσότερο από μήνα πήγε στον ΑΣ, ήταν ανοιχτό ακόμα και το θέμα του Λουτσέσκου.
Μπορεί να έπαιξε κι αυτό ρόλο στην παραμονή του, στο επίπεδο της επικοινωνίας.
Οπότε αυτό που γράψανε κάποιοι ότι μπορεί να κάνει και καλό εντέλει το να υπάρχει στο κάδρο ο Μυστακίδης, το ακούω πραγματικά.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Γιάννη Δεν νομίζω να μπει λουκέτο γιατί δεν μπορώ να διανοηθώ ένας άνθρωπος με το μπακραουντ του μυστα να μην το συνεχίσει και να φύγει έτσι απλά ….
Αναμένουμε συνέχεια
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω παντως οσο σκεφτομαι την ανακοινωση του ΑΣ τοσο αρχιζω και πιστευω οτι ηταν τρυπημα καποιων στον Κατσαρη και τον Μυστακιδη, οχι στον Ιβαν. Αδυνατω να πιστεψω οτι ενας παραγοντας με εμπειρια 30 χρονων επελεξε να βγαλει μια ανακοινωση ,μεταξυ των αλλων ασυντακτη και ξεκαθαρα προχειρογραμμενη, στην οποια θα συμπεριλαβει ως 4ο θεμα την συμφωνια με το γηπεδο. Μιλαμε για μνημειωδες μεγεθος βλακειας
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

icue έγραψε:Μην μπερδευεστε με τους κατω. Συγκεκριμενοι και μονο λατρεψαν ξαφνικα τον Ιβαν γιατι ειδαν τον κινδυνο οι φιλικοι προς την κυβερνηση ιδιοκτητες να γινουν τρεις απο δυο και να βρεθουν σε απομονωση σε αυτον τον τομεα.

Τα κυβερνητικα μεσα τον Μυστακιδη λατρεψαν.

Εικόνα
Η αληθεια
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

john4serres έγραψε:Αφού τους διώξαμε τους κακούς, να μπαίνει σιγά σιγά το λουκετάκι εδώ και να μεταφερθούμε στο τόπικ της Νέας Τούμπας που θα κάνει ο Ιβάν.

Μέχρι προχθές (Δευτέρα) το θέμα δεν πολυσκαλιζοταν βέβαια. Μας ένοιαζε ο Ντελιας και αν θα ανανεώσει ο Μειτε
Αλλά έτσι είναι πάντα με τα καθρεφτακια στους ιθαγενείς. Γυαλίζουν
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Αυτό που ήθελε η Αθήνα το πέτυχε.
Έπεσε το κάστρο από μέσα ή τουλάχιστον έγινε η πρώτη μεγάλη φθορά.
Ο Λάος λέει πως τα στερνά τιμούν τα πρώτα, Κατσαρή κ θ4 είστε εκτεθειμένοι.
Ο Μυστακίδης κάνει μπίζνες με την κυβέρνηση, δεν είναι μέλος της οικογένειας οπότε δεν με ενδιαφέρει.

Χατζοπουλε είσαι ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ
embuji

Δημοσίευση από embuji »

τρομακτικος μηχανισμος μιντια που αντι τοσα χρονια να χρησιμοποιειται για την προστασια της ομαδας εμφανιστηκε μονο οταν ηταν για τα συμφεροντα του Σαββιδη. Εχουμε ξεσκισει τον Κατσαρη που βρηκε λυση στο μεγαλυτερο προβλημα του ΠΑΟΚ αυτη την στιγμη.

Ο ΠΑΟΚ ειναι διοικητικα ενα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. Δε πειραζει ομως στεναχωρεθηκε ο Ιβαν. Ας κατσουμε λοιπον με το ετοιμοροπο γηπεδο γιατι ο Ιβαν 4 χρονια μετα μας ειπε οτι μπορει να το φτιαξει τωρα 3 βδομαδες αφου βγηκε ο Κυρ κυρ και ειπε οτι δε μπορουμε αυτη την στιγμη. Αλλα μην στεναχωρηθει ο Ιβαν. Η προσωπολατρεια εχει φτασει στο πικ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

icue έγραψε:Μην μπερδευεστε με τους κατω. Συγκεκριμενοι και μονο λατρεψαν ξαφνικα τον Ιβαν γιατι ειδαν τον κινδυνο οι φιλικοι προς την κυβερνηση ιδιοκτητες να γινουν τρεις απο δυο και να βρεθουν σε απομονωση σε αυτον τον τομεα.

Τα κυβερνητικα μεσα τον Μυστακιδη λατρεψαν.

Πιστευεις οτι αυτη τη στιγμη ο Ιβαν προκαλει καποιου ειδους φοβο εδω κατω? Πιστευεις οτι στην Αθηνα ειπαν ααααα τι καλα θα φυγει ο Ιβαν και θα ερθει ο Μυστακιδης? Ειμαστε τοσο αφελεις η τοσο στραβοι?
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ (Π.Ο.Κ.) ΜΕ ΕΝΩΤΗΤΑ (Π.Α.Ο.Κ.) ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ !!!
[youtube]BZAwYkOQ_c0[/youtube]
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”