Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Magpies4 »

Jairo έγραψε:
Magpies4 έγραψε:Ο ΑΣ του έδωσε την δικαιοδοσία να προχωρήσει. Δεν το έκανε μόνος του. Τουλάχιστον αυτό λἔει η ανακοίνωση.

Άρα ο ΑΣ θα πρέπει να εξηγήσει τί ακριβώς συνέβη είτε με τον πρόεδρό του είτε με κάποιον άλλον που θα εξουσιοδοτήσει.

Να προσθέσω οτι το όλο εγχείρημα θα πρέπει να περάσει σε συνέλευση του ΑΣ. Έχουμε απομονώσει ένα άτομο αλλά εδώ φαίνεται οτι η όλη υπόθεση συμπεριλαμβάνει ομάδα ατόμων στον ΑΣ. Δεν ξέρουμε αν γίνονται επαφές με την ΠΑΕ αυτή την στιγμή ή υπάρχουν δύο πλευρές και ίσως αυτό να καθυστερεί τίς όποιες εξηγήσεις που σίγουρα θα γίνουν.

Πάντως για να φτάσει ο ΑΣ στην ανακοίνωση για το γήπεδο, προφανώς πρέπει να υπήρχε σχετική δυσαρέσκεια με την ΠΑΕ, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αυτό θα βγεί και από την νέα ανακοίνωση του ΑΣ που θα εξηγήσει το σκεπτικό τους.

Για να φτάσει στην ανακοίνωση θα έπρεπε πρώτα να διασφαλίσει την χρηματοδότηση από την πολιτεία για τον περιβάλλοντα χώρο, να διασφαλίσει γήπεδο για να παίζει η ομάδα όσο γίνονται εργασίες, να διασφαλίσει κεφάλαια χορηγών, και μετά να έδινε το οκ στην ΠΑΕ να ξεκινήσει τα έργα.
Έκανε κάτι από αυτά που έπρεπε να κάνει;
Δεν χρειάζεται καν εξήγηση.
Το ότι υπάρχει δάκτυλος κυβερνητικός και δόλος είναι ντε φακτο....

Δυστυχώς γήπεδο χωρίς την κυβέρνηση στην μέση δέν γίνεται. ´Οπως και σε όλα στην Ελλάδα γενικά. Το άν υπάρχει δόλος ή αυτό είναι μια καθαρά επιχειρηματική τακτική, εννοώ τον αψή τρόπο που γίναν όλα, θα φανεί. Πιστεύω η ιστορία καί του Τέλη καί του Ιβαν στο να φτάσουν εκεί που έφτασαν από απλοί υπάλληλοι, λογικά περιλαμβάνει πολλές ανάλογες τακτικές. Δεν ξέρω αν η λέξη δόλος ταιριάζει.
icue

Δημοσίευση από icue »

Εγω αρχιζω να πιστευω πως ηταν αλλος ο σκοπος τελικα. Χωρις να εχω παρει θεση αναμεσα σε Σαββιδη και Μυστακιδη απο την αρχη και βλεποντας καπως πιο αντικειμενικα τα πραγματα, νομιζω πως ανεξαρτητα του λογου το αποτελεσμα ειναι συγκεκριμενο. Και αυτο ειναι οτι εχει πληγει η εικονα του Σαββιδη.

Ουτε κερδισε οπαδους μετα απο αυτο, ουτε καλυτερεψε την εικονα του. Και δεν εχει να κανει μονο με τον σπορο αμφισβητησης που μπηκε απο την Δευτερα το βραδυ, αλλα και απο την δικια του αντιδραση. Τα αρθρα αγιοποιησης σε εθνος και sdna ηταν υπερβολικα και ασκοπα. Υπερβολικα γιατι ηταν λες και απευθυνονταν σε κοσμο που εχει μηδενικη κριση να καταλαβει καποια βασικα πραγματα και ασκοπα γιατι δεν αλλαξε την γνωμη κανενος. Αυτοι που τον αμφισβητουν θα συνεχισουν να το κανουν ενω σε μενα πχ που εχω ηδη μια Α καλη εικονα για τον Σαββιδη δεν μου εκανε καλυτερη την εικονα του. Μαλλον το αντιθετο θα ελεγα ως ενα βαθμο.

Τωρα αν ο λογος ηταν αποκλειστικα αυτος, δηλαδη να φθαρει η εικονα του χωρις να υπαρχει "μετα" ή ο Μυστακιδης ακολουθει την λογικη του ωριμου φρουτου και απλα περιμενει την ωρα του και στις δυο περιπτωσεις ο Κατσαρης ηταν ο "χρησιμος ηλιθιος" της υποθεσης.

Για να το παρομοιασω πολιτικα, ειναι σαν να βγαινει δημοσκοπηση που δειχνει την αντιπολιτευση μια ανασα πισω αν οχι πανω απο την κυβερνηση, ενα χρονο πριν τις εκλογες. Αυτοματα αυτος ο χρονος θα ειναι δυσκολος και με αποφασεις που θα βασιζονται σε αυτη την δημοσκοπηση.

Και οσο θα περνανε οι μερες χωρις να υπαρχει κατι νεωτερο απο τον ΑΣ και αν ειδικα ολο αυτο αποδειχθει πυροτεχνημα, θα σιγουρευτω οτι αυτο ισχυει.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι υπήρξε "σύμπραξη" τριών διαφορετικών πλευρών με διαφορετικά κίνητρα και αφετηρίες και διαφορετικούς σκοπούς χωρίς απαραίτητα προσυνενοηση και ύφανση κάποιου πολυμηνου σχεδίου αλλά προσπάθεια εκμετάλλευσης της στιγμής.
1. Κατσαρης: ο οποίος αντιλαμβανόμενος εδώ και καιρό την οικονομική δυσκολία Ιβάν στο θέμα ρευστότητας έψαχνε τον επόμενο μεγάλο συμπαίκτη
2. Μυστακίδης ο οποίος εκμεταλλευόμενος την πρόσκληση του ΑΣ έκανε κίνηση για το γήπεδο με απώτερο στόχο προφανώς την ΠΑΕ και άλλα ασετς του Ιβάν (όπως λιμάνι)
3. Φυσικά η κυβέρνηση που είδε μια μοναδική ευκαιρία να διώξει τον Ιβάν από το επιχειρηματικό γίγνεσθαι της χώρας.

Μου προκαλεί εντύπωση που κάποιοι σοκαρεστε ότι ο Ιβάν μέσω των ΜΜΕ του αντέδρασε. Προφανώς και θα το έκανε.

Τέλος...αν νομίζετε ότι η οποία παραίτηση Κατσαρή θα εξομαλύνει την κατάσταση γελιεστε. Η πίεση στον Ιβάν μόλις ξεκίνησε και θα αυξάνεται συνεχώς ακόμα και δια ασήμαντες αφορμές όπως το δοκάρι και έξω.

Δυστυχώς η αδιανόητα αγαρμπη κίνηση του ΑΣ άνοιξε πληγή που δεν βλέπω να κλείνει σύντομα
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Ιάσονας έγραψε:Σου φαινεται λογικο κάποιος να βγαζει τετοια ανακοινωση και μετα να εξαφανίζεται και τοσες χιλιαδες οπαδοι να καθόμαστε να προσπαθούμε 5 μέρες να ερμηνευσουμε τι εννοουσε ο προεδρος του ερασιτεχνη στην πεμπτη παραγραφο της ανακοινωσης μετα απο τα ασημαντα που εγραφε στις προηγουμενες.
Τι νομίζουν οτι ήταν η ανακοινωσή τους, η Βίβλος?
Αν φοβάται, μπορει να βγαλει δελτίο τύπου που να εξηγει τα πάντα και οχι να δωσει συνεντευξη. Αν όμως φτασαμε ο 40 χρονια προεδρος του ερασιτεχνη να φοβάται τον λαό του ΠΑΟΚ κάτι δεν έχει κάνει καλά και ο προεδρος.

Ακριβως. Αφησε ο Κατσαρης τις 10 εντολες μεσω της ανακοινωσης και εγινε καπνος
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Aφελεις δισεκατομμυριουχοι δεν υπάρχουν. Από εκεί και πέρα οι από κάτω κάνανε κακάκια στη σκέψη και μόνο και αρχίσανε να λατρεύουν Ιβαν. Σε ένα νορμάλ κόσμο αυτή η αντιπαράθεση γιατί για συνεραγασια δεν παίζει μόνο καλό μπορεί να κάνει (ήδη έχει κάνει) εμείς είμαστε ικανοί να κάνουμε μονομαχία οπαδών για το ποιος είναι πιο ΠΑΟΚτσης. Απλά το ΠΑΟΚ μέτρο δεν έχει ανακαλυφθεί έως σήμερα.
icue

Δημοσίευση από icue »

Μην μπερδευεστε με τους κατω. Συγκεκριμενοι και μονο λατρεψαν ξαφνικα τον Ιβαν γιατι ειδαν τον κινδυνο οι φιλικοι προς την κυβερνηση ιδιοκτητες να γινουν τρεις απο δυο και να βρεθουν σε απομονωση σε αυτον τον τομεα.

Τα κυβερνητικα μεσα τον Μυστακιδη λατρεψαν.
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Ο καθένας εξυπηρετεί τον σκοπό του. Εμείς που δεν έχουμε κέρδος από πουθενά καλό είναι να περιμένουμε για να δούμε. Που θα πάει η ομάδα και αν και από ποιον θα γίνει το γήπεδο.
icue

Δημοσίευση από icue »

nunies4 έγραψε:Μου προκαλεί εντύπωση που κάποιοι σοκαρεστε ότι ο Ιβάν μέσω των ΜΜΕ του αντέδρασε. Προφανώς και θα το έκανε.

Φυσικα και θα αντιδρουσε, για αυτο υπαρχουν κιολας. Αλλα δεν ειναι ολες οι αντιδρασεις ιδιες. Η απαντηση του την Τριτη ηταν σωστη και ψυχραιμη. Στα μεσα του ο ιδιος εμπλεξε το λιμανι και διαφορα αλλα που ναι μεν μπορει να ισχυουν, αλλα δεν εχουν καμια απολυτως σχεση με τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Η κίνηση του ΑΣ ήταν άγαρμπη, απότομη, συζητήσιμη κλπ μέχρι την Τρίτη το βράδυ μαξ. Από εκεί και πέρα έγινε ένα ντροπιαστικό πραξικόπημα. Που εχουν εξαφανιστεί και δεν λέει κανένας τίποτα. Εχουν βάλει την ομάδα σε τρομερή εσωστρέφεια, και όλα αυτά στα 100 χρόνια, που θα έπρεπε να πρωτοστατούν.
Που αντί να πιέζουμε για μεταγραφές και να κάνουμε ομαδάρα, ασχολούμαστε αν ο Μυστακίδης δίνει 150 εκατομμύρια για να κανει γήπεδο.

Και ο Μυστακίδης αυτός ο φοβερός και τρανός δισεκατομμυριούχος ΠΑΟΚτσης, θέλει να πάρει τον ΠΑΟΚ επιτιθέμενος στον ευεργέτη του συλλόγου; Άλλος τρόπος δεν υπήρχε το να κερδίσει την συμπάθεια του οπαδού. Εγώ τέτοιον ιδιοκτήτη δεν θέλω στον ΠΑΟΚ. Δεν τον εμπιστεύομαι όσα λεφτά και να έχει.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

icue έγραψε:
nunies4 έγραψε:Μου προκαλεί εντύπωση που κάποιοι σοκαρεστε ότι ο Ιβάν μέσω των ΜΜΕ του αντέδρασε. Προφανώς και θα το έκανε.

Φυσικα και θα αντιδρουσε, για αυτο υπαρχουν κιολας. Αλλα δεν ειναι ολες οι αντιδρασεις ιδιες. Η απαντηση του την Τριτη ηταν σωστη και ψυχραιμη. Στα μεσα του ο ιδιος εμπλεξε το λιμανι και διαφορα αλλα που ναι μεν μπορει να ισχυουν, αλλα δεν εχουν καμια απολυτως σχεση με τον ΠΑΟΚ.

Ναι αλλα ο ΠΑΟΚ ειναι ο δικος μας μικροκοσμος και ενδιαφερει αποκλειστικα εμας. Το παιχνιδι ειναι προφανως πιο μεγαλο.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Μοντρεαλ ο τροπος είναι που μας γύρισε το μυαλό . Βασικά εμένα προσωπικά ο τρόπος ήταν αυτός που ήταν και δικαίωμα του , ότι αυτός ο άκομψος τρόπος προς τον ευεργέτη του συλλόγου σε μια περίοδο που δεν είναι στα καλύτερα του και δέχεται πόλεμο θα είχε απήχηση και θα ήταν οκ από μερίδα οπαδών μας εμένα προσωπικά με διέλυσε .
Αν υποθετικά ο μυστα πήγαινε στον ιβαν και τα βρίσκανε και έβγαζε μια ανακοίνωση αυτός είμαι , ήρθα να βοηθήσω ο ιβαν δεν έχει θέμα θα ήμουν μια χαρά χαρούμενος .
Αυτό γιατί πρέπει να εξηγούμαι τα αυτονόητα εδώ μέσα .
Λες και εμείς δεν θέλουμε γήπεδο
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

icue έγραψε:Εγω αρχιζω να πιστευω πως ηταν αλλος ο σκοπος τελικα. Χωρις να εχω παρει θεση αναμεσα σε Σαββιδη και Μυστακιδη απο την αρχη και βλεποντας καπως πιο αντικειμενικα τα πραγματα, νομιζω πως ανεξαρτητα του λογου το αποτελεσμα ειναι συγκεκριμενο. Και αυτο ειναι οτι εχει πληγει η εικονα του Σαββιδη.

Ουτε κερδισε οπαδους μετα απο αυτο, ουτε καλυτερεψε την εικονα του. Και δεν εχει να κανει μονο με τον σπορο αμφισβητησης που μπηκε απο την Δευτερα το βραδυ, αλλα και απο την δικια του αντιδραση. Τα αρθρα αγιοποιησης σε εθνος και sdna ηταν υπερβολικα και ασκοπα. Υπερβολικα γιατι ηταν λες και απευθυνονταν σε κοσμο που εχει μηδενικη κριση να καταλαβει καποια βασικα πραγματα και ασκοπα γιατι δεν αλλαξε την γνωμη κανενος. Αυτοι που τον αμφισβητουν θα συνεχισουν να το κανουν ενω σε μενα πχ που εχω ηδη μια Α καλη εικονα για τον Σαββιδη δεν μου εκανε καλυτερη την εικονα του. Μαλλον το αντιθετο θα ελεγα ως ενα βαθμο.

Τωρα αν ο λογος ηταν αποκλειστικα αυτος, δηλαδη να φθαρει η εικονα του χωρις να υπαρχει "μετα" ή ο Μυστακιδης ακολουθει την λογικη του ωριμου φρουτου και απλα περιμενει την ωρα του και στις δυο περιπτωσεις ο Κατσαρης ηταν ο "χρησιμος ηλιθιος" της υποθεσης.

Για να το παρομοιασω πολιτικα, ειναι σαν να βγαινει δημοσκοπηση που δειχνει την αντιπολιτευση μια ανασα πισω αν οχι πανω απο την κυβερνηση, ενα χρονο πριν τις εκλογες. Αυτοματα αυτος ο χρονος θα ειναι δυσκολος και με αποφασεις που θα βασιζονται σε αυτη την δημοσκοπηση.

Και οσο θα περνανε οι μερες χωρις να υπαρχει κατι νεωτερο απο τον ΑΣ και αν ειδικα ολο αυτο αποδειχθει πυροτεχνημα, θα σιγουρευτω οτι αυτο ισχυει.

Αν αποδειχθεί πυροτέχνημα, δηλαδή αν ο Μυστακίδης υποχωρήσει τώρα -ασχέτως Κατσαρή- δε θα υπάρχει αντιπολίτευση στην ουσία.
Ακόμη κι αν ο Κατσαρής βγει από το κάδρο, κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει τον Μυστακίδη να επαναφέρει την ίδια πρόταση και να κριθεί από την νέα διοίκηση του ΑΣ.
Αν γίνει λαγός, θα τελειώσει δια παντός.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Δεν μπορείς να βρεθείς εκτεθειμένος αν πάντοτε ενημερώνεις ΟΛΕΣ τις πλευρές . Δεν μπορείς να βρεθείς εκτεθειμένος αν φέρεσαι με σύνεση και ήθος .
Εγώ δεν είδα όλες τις πλευρές ενημερωμένες και εκ του αποτελέσματος δεν διακρίνω ήθος .
Επομένως, για εμένα εκτέθηκαν άνθρωποι που έτρεξαν αυτό το θέμα στον ΑΣ.
Α-Τελης (ειρωνία ε ; ) λοιπόν η όλη διαδικασία και μεμπτή .
Πραγματικά χαίρομαι με τις ανακοινώσεις των παλαίμαχων , του Χατζόπουλου και του Τσαλοπουλου.
Αν τυχών ο κύριος Κατσαρής παραιτηθεί , θα ήθελα ένα εκ των δύο επικεφαλή του ΑΣ,αλλά δυστυχώς το μπάσκετ μας τους χρειάζεται .
Χρειαζόμαστε περισσότερους ΠΑΟΚτσηδες με παντελόνια και σαφή κρίση . Από ότι φαίνεται θα καθαρίσει το τοπίο από «ανθρώπους παγίδες» εντός του συλλόγου .

Το γήπεδο αν πω ότι δεν με καίει θα είναι ψέμα . Με καίει ισόποσα όμως και η βιωσιμότητα του συλλόγου . Βάση ιστορίας μάλλον αυτή δεν υπάρχει χωρίς τον Ιβαν .
Και μην πάτε μακριά … τα δήθεν χαϊδεμένα της Αθήνας ήταν άστεγα πόσα χρόνια .
Φανταστείτε πόσα θα μείνει ο ΠΑΟΚ μας , αν στηθεί αυτο το εγχείρημα έστω με μια μικρή διαρροή .
Για να μην μιλήσω για το ψυχολογικό αντίκτυπο ενός γκρεμίσματος της Τούμπας μας .

ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ .

Υ.Γ Ας φροντίσει η ΠΑΕ την απαγόρευση εισόδου σε εχθρικά μίντια προς αυτήν .
Δεν θα μας λείψουν καθόλου .
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Billpaok666 έγραψε:Αν ο Ιβάν αγαπούσε τόσο πολύ τον ΠΑΟΚ, έχοντας πει το υπερβολικό (οπως και ενα σωρό αλλα) ότι θέλει να θάψουν την καρδια του στα θεμέλια της νέας Τούμπας ή κατι τετοιο αν θυμάμαι καλά, ξέροντας ότι έχει εναντίον του ΝΔ Αμερικανούς το σύστημα ολόκληρο, και λεφτά γιοκ, θα έβαζε νερό στο κρασί του, να κάτσει σε ένα τραπέζι με τον οποιοδήποτε ενδιαφερόταν να χτίσει το νέο γήπεδο.
Οι δουλειές του να γίνονται (φανερές κ κρυφες) και ποιος γαμει την ομάδα και τα χαϊβάνια τους οπαδούς της.
Όπως εμφανίστηκε χθες λόγω πίεσης έτσι θα εξαφανιστεί και πάλι.

Οτι ο Τελης ηθελε να χτισει το γηπεδο για να το δωσει στον Ιβαν που εχει την ΠΑΕ δλδ.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Αφού τους διώξαμε τους κακούς, να μπαίνει σιγά σιγά το λουκετάκι εδώ και να μεταφερθούμε στο τόπικ της Νέας Τούμπας που θα κάνει ο Ιβάν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”