fossa έγραψε:Την έπεσαν στο μαγαζί του Κατσαρή;
Μέχρι πριν 3 μέρες ήταν ο καλύτερος, τώρα μας χάλασε;
Το άκουσα και εγώ αυτό..
DimitrisS έγραψε:Καλα συγγνωμη, πιστευε κανεις οτι με τον τροπο που εδρασε ο Κατσαρης και μετα την αντιδραση του Σαββιδη που ουσιαστικα εκανε μια επικλιση στο συναισθημα και με την δικη του ανακοινωση αλλα και μεσω των μεσων επιρροης του, δε θα υπηρχαν και αντιδρασεις προς τον Κατσαρη ακομα και ακραιες; Και δεν ξερω αν εχει γινει κατι, αλλα δε θα μου κανει και καμια απολυτως εντυπωση.
Οταν κανεις μια τετοια κινηση αδειασματος σε εναν ανθρωπο τοσο ισχυρο και με τοσο μεγαλη επιρροη, θα πρεπει να εισαι ετοιμος και για τις αντιδρασεις, ειδικα αν εχεις διπλα σου εναν επισης ισχυρο ανθρωπο.
DimitrisS έγραψε:Καλα συγγνωμη, πιστευε κανεις οτι με τον τροπο που εδρασε ο Κατσαρης και μετα την αντιδραση του Σαββιδη που ουσιαστικα εκανε μια επικλιση στο συναισθημα και με την δικη του ανακοινωση αλλα και μεσω των μεσων επιρροης του, δε θα υπηρχαν και αντιδρασεις προς τον Κατσαρη ακομα και ακραιες; Και δεν ξερω αν εχει γινει κατι, αλλα δε θα μου κανει και καμια απολυτως εντυπωση.
Οταν κανεις μια τετοια κινηση αδειασματος σε εναν ανθρωπο τοσο ισχυρο και με τοσο μεγαλη επιρροη, θα πρεπει να εισαι ετοιμος και για τις αντιδρασεις, ειδικα αν εχεις διπλα σου εναν επισης ισχυρο ανθρωπο.
DimitrisS έγραψε:Εννοειται οχι ρε συ Ναβι, δε λεω αυτο.
Προφανως δεν ειναι καθολου "κανονικο" κατι τετοιο αν εχει συμβει.
Nikodiai, να το αναλυσουμε αν θελεις, γιατι κι μενα καποια πραγματα που γραφτηκαν απο μεσα επιρροης του Ιβαν δεν μου αρεσαν, γιατι εβαζαν ουσιαστικα σε μια θεση επιλογης με επικλιση στο συναισθημα τον αναγνωστη/οπαδο. Ομως οταν δεχεται μια τετοια επιθεση, γιατι αυτο εγινε μεσω της ανακοινωσης του ΑΣ, το βρισκω λογικα να αμυνθει με αυτα τα μεσα.
Απο εκει και περα ο καθενας θα πρεπει να φιλτραρει τι διαβαζει και τι υιοθετει.