Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Jairo

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Jairo »

Επειδή πολλοί δέν γνωρίζουν απο τακτικές...
εδώ και χιλιάδες χρόνια μία τακτική που φέρνει σχεδόν πάντα αποτέλεσμα είναι αυτή του "νταβατζή".

Σου βάζω χίλια εμπόδια, δημιουργώ κακές καταστάσεις και προβλήματα, στέλνω άγνωστους να σε εκβιάζουν, σου καταστρέφω το σπίτι και μετά σου στέλνω έναν σωτήρα να σου χτίσει το σπίτι με ευνοικούς όρους, να σε βοηθήσει και να σε προστατέψει απο εμένα τον κακό, και παίρνω αυτό που θέλω.

Αυτή η τακτική δουλεύει με πολλές παραλαγές...

Πάντα έτσι λειτουργεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jairo την Παρ 20 Ιουν 2025, 17:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Φίλε Ζινολά, στο έχω ξαναπεί χρειάζεται μεγάλη προσοχή τι λες και πως το λες.

Έχεις χτίσει ένα πρόσωπο στο φόρουμ χάρη στις πληροφορίες που κατά καιρούς μεταφέρεις για τις μεταγραφές.

Το τελευταίο μεγάλο διάστημα περισσότερο μεταφέρεις πικρία και κριτική για το πως δουλευουν οι μεταγραφές, παρά πληροφορίες. Απολύτως σεβαστό, πιθανότατα δίκαιο και εύστοχο.

Εδώ όμως δεν είναι μεταγραφές.

Πασχίζουμε να κρατήσουμε ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ και δίκαια κριτική προς όλες τις πλευρές, ΑΣΧΕΤΑ με τις ατομικές μας εντυπώσεις και απόψεις.

Πες καθαρά τι εννοείς για χωρίς εννοούμενα και υποννοούμενα.

ΥΓ. Προσωπική άποψη: Για μια μπίζνα που δεν έγινε, τι ακριβώς θα περίμενε κανείς να είναι η ψυχολογία της Χ Πόπουλους; Αχ τι καλά που δεν πήραμε ακόμα τα λεφτά; Προφανώς αρνητική θα είναι.

ΥΓ2. Εγώ είδα μια αρνητική έντονη και κακή αντίδραση του περιβάλλοντος Σαββίδη την επομένη της ανακοίνωσης Κατσαρή. Δεν βλέπω να το συνεχίζουν. Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά δε βλέπω και πολλά δημοσιεύματα για το θέμα γενικά, εκτός από συγκεκριμένα ΜΜΕ που λύσσαξαν να λένε πως όσοι έκαναν αρνητική κριτική για τον τρόπο του ΑΣ, είναι σιτιζόμενοι.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Συγκεκριμενα τι ζηταμε να αποδειξει ο GINOLA;

Το να μιλαμε π.χ. για νταβατζηδες και μπροστινους δεν θελουν αποδειξη;;; Ειναι αποψη;
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

κανενας δεν εθελοτυφλοι αλλα αν δεν μπορουμε να καταλαβουμε τα βασικα δηλαδη το προβλημα ρευστοτητας του ιβαν και ο τροπος που λειτουργησε ολη η εως τωρα διαδικασια για το γηπεδο μας δεν εχει καμια σχεση με την αντιστοιχη των αναταγωνιστων δεν μπορω να σε βοηθησω. Αν υπαρχουν αδυναμιες απο την πλευρα του ιβαν δεν ειναι απλως πασιφανες αλλα κραυγαζει, το προβλημα ομως ειναι οτι αν δεν μπορει ο ιβαν να κανει γηπεδο στο παοκ δεν μπορει να το κανει κανεις ! τοσο απλα.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

psykoman έγραψε:Συγκεκριμενα τι ζηταμε να αποδειξει ο GINOLA;

Το να μιλαμε π.χ. για νταβατζηδες και μπροστινους δεν θελουν αποδειξη;;; Ειναι αποψη;

+++
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

E δεν μπορεί να περισσεύουν οι χαρακτηρισμοί για το Σαββίδη, αλλα η στάση του Κατσαρή να είναι απλά "συζητήσιμη".

Δικαια του ασκείται κριτική του Ivan για τις καθυστερήσεις για το γήπεδο αλλα καλώς η κακώς δεν είναι αυτοσκοπός, ούτε κάτι εύκολα υλοποιήσιμο ακόμα και κάτω από ιδανικές συνθήκες.

Η πρωτοβουλία του ΑΣ δεν ήταν ούτε ενωτική, ούτε τίμια, ούτε πετυχημένη μπορεί να την πει κανεις. Και είμαι επιεικής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Παρ 20 Ιουν 2025, 17:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Παιδιά το καλύτερο θα ήταν όλοι οι σύνδεσμοι του Π.Α.Ο.Κ. να φέρουν κοντά και τους δύο Μεγιστάνες μέσω ενος ντιμπέιτ να επιχηρηματολογίσουν και να μας πούν τα ονειρά τους για τον ΠΑΟΚ μας .Ενωτικός θα είμαι απο εδώ και στο εξής όλες οι απόψεις προς ενώτητα θα είμαι μαζι σας !!! :nairepaok:
Billpaok666

Δημοσίευση από Billpaok666 »

PAOK_Antarctica έγραψε:
Billpaok666 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ γιατί να ειναι αλυσοδεμένος για πάντα ?

Εντάξει, τώρα το γαμησαμε και ψόφησε.

Ψοφιο ειναι εδω και πεντε χρονια.
και για να προλαβω καποιους,
Με τα χρηματα που εχουν πεσει, το αποτελεσμα ειναι λιγο.
Οχι μονο απο τιτλους, συμμετοχη τσουλου ας πουμε, υποδομες, υπεραξιες, στελεχη (εδω πεφτει πολυ γελιο) ενας Βιερινια ακομα ψαχνει τι θα κανει, και εναν Σβαμπ τον αφηνουμε να φυγει. Δεν προκειτε ΠΟΤΕ να χτισεις ετσι, οχι γηπεδο, αλλα εστω μια ΠΑΕ με προοπτικες.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Θα ψηφίσουμε κιόλας;
embuji

Δημοσίευση από embuji »

ο Σβαμπ ηθελε να παιξει μπαλα ρε φιλε τι ηθελες να κανουν να του σπασουν τα γονατα και να του κανουν ενα κοστουμι δωρο για να μπει στα γραφεια; ημαρτον
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Να τον ανανεώσουμε για να λέει μετά ότι 5 χρόνια τα πράγματα είναι ψόφια
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

DamoN έγραψε:Θα ψηφίσουμε κιόλας;

Φίλε το ακους αυτο που λέω περίεργο αλλά είναι το πιο ενωτικό που μπορούμε να κάνουμε όπως εξελίσετε η κατάσταση...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Πάντως από τα media ελέγχου του Ιβάν δεν έχει βγει το παραμικρό για επικείμενη παραίτηση Κατσαρή.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Προσωπικα δεν εχω θεμα αν μπορει να κανει το γηπεδο ο Ιβαν η οχι...αλλωστε οι ελπιδες μου εξανεμιστηκαν τα τελευταια 3 χρονια...
Μπορει να το κανει;;; Εχει καλος...Δεν μπορει για χ,ψ, προσωπικους λογους οκ δεκτον...Δεν ειμαι απ αυτους που θα του πουν αν δεν μπορεις πουλα...η αληθεια ειναι η κινηση Τιπιτελη δεν με ενθουσιασε...απλος με εκανε να πω μεσα μου...''βρε λες;;''
Αλλα οταν η τελευταια λεξη του δελτιου τυπου του Ιουλιου 2022 ηταν ''Ξεκιναμε!'' και η επομενη επισημη ενημερωση ηταν οι μπαρουφες του ΚυρΚυρ στην Γ.Σ στις 2 Ιουνιου 2025 3 χρονια μετα...χωρις ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ σαν ΠΑΕ για το που παμε...
Αυτο το ''Ξεκαθαρη σχεση με τον κοσμο'' του Ιβαν στην προχθεσινη του ανακοινωση για μενα εχει παει περιπατο...
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Eagle1980 έγραψε:
DamoN έγραψε:Θα ψηφίσουμε κιόλας;

Φίλε το ακους αυτο που λέω περίεργο αλλά είναι το πιο ενωτικό που μπορούμε να κάνουμε όπως εξελίσετε η κατάσταση...

Οτι πιο ενωτικό είναι να αμφισβητήσουμε και επίσημα τον ιβαν .
Μάλιστα . Τις ερωτήσεις ποιος θα τις κάνει ο μπουζας;
Θα είναι του τύπου παζάρι εσύ τι δίνεις ; Γήπεδο
Εσύ ; Εγω δυσκολεύομαι λίγο τώρα θα δώσω μια ανανέωση Ντελια;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”