Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
-
makispaspartou
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ο Σαββίδης δείχνει άλλη μία φορά πόσο σκληρός καριόλης είναι, καθώς μετά από τόσες πιέσεις που δέχεται και πισώπλατες μαχαιριές δεν έχει αφήσει καμία επένδυσή του. Εκείνο που με τρομάζει μονάχα είναι η παραδοχή ότι το λιμάνι στη σωστή τιμή θα το δώσει υπό την έννοια ότι όσο υπάρχουν οι κυρώσεις λόγω του πολέμου ο Ιβάν στηρίζει τη ρευστότητά του στο λιμάνι. Κατά τα άλλα ο Κατσαρής θα μείνει ως κηλίδα εφόσον παραιτηθεί χωρίς να μιλήσει και ο Τέλης μάλλον θα κάψει οριστικά το χαρτί πιθανής αγοράς του ΠΑΟΚ στο μέλλον.
- PAOK_Antarctica
Gospi έγραψε:PAOK_Antarctica έγραψε:Έγινε μπρο.
Ελα ρε Ανταρκτικα τωρα... αληθεια πιστευεις οτι παιζει να φτιαξει ο Ιβαν ποτε γηπεδο? Ουτε καν το μαστερ πλαν και τον προυπολογισμο του εργου δεν μπηκαν στον κοπο να βγαλουν. Να δειξουν εστω τα 3 τελικα σχεδια.
Όχι, θα έχτιζε γήπεδο ο άλλος που μόλις τον κάνανε "μπου" τρόμαξε και τα μάζεψε και έφυγε.
Έχω από την μία έναν που έχει κάνει τα πάντα για τον ΠΑΟΚ και έχω από την άλλη έναν που δεν έχει κάνει τίποτα για τον ΠΑΟΚ.
Ε προτιμώ να βασίζομαι στον πρώτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK_Antarctica την Παρ 20 Ιουν 2025, 13:58, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εγω για να καταλαβω ο Μυστακιδης με τον Κατσαρη σαν ιδιωτη υπεγραψε το συμφωνητικο; Οχι σαν προεδρο του ΑΣ;
Gospi έγραψε:PAOK_Antarctica έγραψε:Έγινε μπρο.
Ελα ρε Ανταρκτικα τωρα... αληθεια πιστευεις οτι παιζει να φτιαξει ο Ιβαν ποτε γηπεδο? Ουτε καν το μαστερ πλαν και τον προυπολογισμο του εργου δεν μπηκαν στον κοπο να βγαλουν. Να δειξουν εστω τα 3 τελικα σχεδια.
Το πρόβλημα είναι να πιστεύεις ότι θα φτιάξει κάποιος που εμφανίστηκε από το πουθενά.
Καλό είναι τώρα αυτή η πιπίλα περί κυνηγημένου από όλους Ιβάν να μπει σε μια πιο ρεαλιστική βάση.
Από την Τρίτη τα ΜΜΕ τον πήγαν κάτι παραπάνω από μια χαρά.
icue έγραψε:Εγω για να καταλαβω ο Μυστακιδης με τον Κατσαρη σαν ιδιωτη υπεγραψε το συμφωνητικο; Οχι σαν προεδρο του ΑΣ;
Με τον ΑΣ μωρέ. Αλλά δεν τους συμφέρει το αφήγημα. Αν θέλει ο Μυστακίδης μπορεί να εμμένει στη στάση του και τις προθέσεις του και να το συνεχίσει κάποιος άλλος. Προφανώς δεν παίζει τέτοιο σενάριο.
Patron έγραψε:Καλό είναι τώρα αυτή η πιπίλα περί κυνηγημένου από όλους Ιβάν να μπει σε μια πιο ρεαλιστική βάση.
ναι , στρωμένος με ροδοπέταλα είναι ο δρόμος του τόσα χρονια
PAOK_Antarctica έγραψε:Gospi έγραψε:PAOK_Antarctica έγραψε:Έγινε μπρο.
Όχι, θα έχτιζε γήπεδο ο άλλος που μόλις τον κάνανε "μπου" τρόμαξε και τα μάζεψε και έφυγε.
Έχω από την μία έναν που έχει κάνει τα πάντα για τον ΠΑΟΚ και έχω από την άλλη έναν που δεν έχει κάνει τίποτα για τον ΠΑΟΚ.
O Gospi πιο πολύ για management of expectations μιλάει νομίζω.
astral έγραψε:Gospi έγραψε:PAOK_Antarctica έγραψε:Έγινε μπρο.
Το πρόβλημα είναι να πιστεύεις ότι θα φτιάξει κάποιος που εμφανίστηκε από το πουθενά.
Αντε παλι τα ιδια. Ποιος Μυστακιδης μωρε? Απλα η υπαρξη του εβαλε πιεση στον Ιβαν και τον ενεργοποιησε. Μπορουσε δεν μπορουσε ο Μυστακιδης να κανει γηπεδο μονο π εμφανιστηκε αναγκασε τον Ιβάν να βγει να μιλησει και να μας πει οτι και καλα βρηκε χρηματοδοτηση και οτι ειχε σκοπο να κανει ανακοινωσεις. Τωρα λοιπον που θα μας τελειωσει το αντιπαλο δεος αντε να δουμε ποτε θα ξανακουσουμε για γηπεδο. Αλλα αληθεια ξεκολλατε λιγο με το αν θα εκανε ο Τελης. Στα παπαρια μας. Ο Ιβαν ειναι το θεμα να ενεργοποιηθει και οι εξελιξεις αυτες ειναι οι βολικοτερες για να αραξει και να συνεχισει να μας εχει στον αυτοματο.
astral έγραψε:Patron έγραψε:Καλό είναι τώρα αυτή η πιπίλα περί κυνηγημένου από όλους Ιβάν να μπει σε μια πιο ρεαλιστική βάση.
Οχι φυσικά, αλλά δεν είναι κ κατατρεγμενος όπως παρουσιάζεται. Τόσες μέρες οι θέσεις του προβάλλονται συνεχώς.
alexgarcia6 έγραψε:DimitrisS έγραψε:Ο,τι και να συμβει σε αυτη την υποθεση.
Να μη ξεχασετε ποτε ποιοι, τι και πως εγραφαν ο,τι εγραφαν.
Σιγουρα δεν θα ξεχασω τον μπασκετικο γαυρο Σταθοπουλο να μας λεει στο ΣΔΝΑ οτι "ΠΑΟΚ χωρις τον Ιβαν δεν υπαρχει"
Τι θες να πεις δηλαδή; μπορείς να το πεις στα ίσια αυτό που εννοείς;
Απο που προκτυπτει ρε παιδια οτι ο Τιπιτελης τρομαξε και τα μαζεψε και εφυγε;;;
Τι αλματα παρα-λογικης ειναι αυτα;;;
Αν παραιτηθει ο προεδρος του Ερασιτεχνη που ηρθε σε συμφωνια τι θελετε να κανει δλδ;;;
Να βγαλει ανακοινωση και να πει...''Εγω θα το κανω το γηπεδο νταηλικι χωρις να ερθω σε επαφη μ αυτον που εχει το οικοπεδο;;;'''
Patron έγραψε:astral έγραψε:Patron έγραψε:Καλό είναι τώρα αυτή η πιπίλα περί κυνηγημένου από όλους Ιβάν να μπει σε μια πιο ρεαλιστική βάση.
Οχι φυσικά, αλλά δεν είναι κ κατατρεγμενος όπως παρουσιάζεται. Τόσες μέρες οι θέσεις του προβάλλονται συνεχώς.
Η κυβέρνηση προσπαθεί ενεργά , (ανοιχτά και κρυφά) να τον διώξει εδώ και χρονια. Δεν ξέρω τι θα πει κατατρεγμένος, αλλα συμβαίνουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα από 5 post σε κάποια ΜΜΕ.
A, και τα ΜΜΕ της πόλης που ακούνε και διαβάζουν οι οπαδοί μας, τι παίζουν αυτές τις μέρες?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Παρ 20 Ιουν 2025, 14:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- WestBlock4
Ωραια μυστακιδης απο οτι φαίνεται μας τελείωσε...
Αρα γηπεδο το 2050 κ βλεπουμε.
Ευεργέτης ο ιβαν σε όλα του αλλα για το γήπεδο δεν δειχνει οτι μπορει η θελει να το φτιαξει.
Εδω κάνουμε 1 χρόνο να ανανεώσουμε παιχτη μας επένδυση για ποιο γηπεδο μιλαμε.
Καμία.προετοιμασια , κανενα πλανο να γινει γηπεδο κατι σχέδια που τα έβγαζε κ ο τσακας κάποτε.
Αρα γηπεδο το 2050 κ βλεπουμε.
Ευεργέτης ο ιβαν σε όλα του αλλα για το γήπεδο δεν δειχνει οτι μπορει η θελει να το φτιαξει.
Εδω κάνουμε 1 χρόνο να ανανεώσουμε παιχτη μας επένδυση για ποιο γηπεδο μιλαμε.
Καμία.προετοιμασια , κανενα πλανο να γινει γηπεδο κατι σχέδια που τα έβγαζε κ ο τσακας κάποτε.
1. Όπως (πέρα από το πόσο έξαλλοι γίναμε με την απαράδεκτη προσέγγιση του ΑΣ) προειδοποιήσαμε και ζητήσαμε από όλους να είναι μετρημένοι και να λειτουργούν υπέρ του ΠΑΟΚ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΦΗΜΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΓΕΛΟΙΑ ΜΜΕ, έτσι και τώρα που φαίνεται να υπάρχει μια φήμη για δήθεν κατάρρευση του εγχειρήματος Μυστακίδη, ΑΠΕΧΟΥΜΕ από το να πιστέψουμε άμεσα τι συμβαίνει και καλούμε ξανά άπαντες να είναι σοβαροί.
2. Όπως υπαινίχθηκα ή και ρητά είπα οτι δεν είναι δυνατόν συγκεκριμένα ΜΜΕ που έχουν αποδείξει τον φιδίσιο ρόλο τους εις βάρος ΠΑΟΚ για ΠΑΝΩ από μια δεκαετία, έτσι και προσθέτω οτι μόνο και μόνο το γεγονός οτι ανέχεται ο Κατσαρής να διαρρέουν πράγματα στο ή με το ονομά του, είναι έγκλημα και φαουλ από μόνο του. Άσχετα με γήπεδο, Μυστακίδη, Σαββίδη κλπ
3. Όπως επίσης ξεκάθαρα τόνισα απ το δευτερόλεπτο που βγήκε η φοβερή και τρομερή ανακοίνωση του ΑΣ, μόνο και μόνο η αναφορά Μυστακίδη σε "γήπεδο προδιαγραφών ΟΥΕΦΑ" δείχνει παντελή ασχετοσύνη από ΠΑΟΚ (γιατί δεν ρίχνεις τέτοια βόμβα τριών σειρών λέγοντας τέτοια μπαρούφα), από ποδόσφαιρο (πόσα γήπεδα προδιαγραφών CONCACAF έχουν χτιστεί άραγε στην Ευρώπη; ) και ταυτόχρονα ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ υποδηλώνει μια ΤΟΣΟ - ΟΣΟ δέσμευση επένδυσης ίσα ίσα για να πάρεις το έργο.
Πιστεύω απολύτως τους συνοπαδούς που λένε οτι σε διάφορα ΜΜΕ έχουν πέσει μαύρες πλερέζες ΑΛΛΑ θυμίζω οτι δεν είναι δυνατόν να τους ακούτε ακόμα ρε μάγκες. Δεν είναι δυνατόν ούτε απο πλευράς ποιότητας ενημέρωσης, ούτε από πλευράς προθέσεων, ούτε από πλευράς καν ακροατή που ψάχνει ένα ραδιόφωνο να του φτιάχνει τη διάθεση. ΑΙΣΧΟΣ
2. Όπως υπαινίχθηκα ή και ρητά είπα οτι δεν είναι δυνατόν συγκεκριμένα ΜΜΕ που έχουν αποδείξει τον φιδίσιο ρόλο τους εις βάρος ΠΑΟΚ για ΠΑΝΩ από μια δεκαετία, έτσι και προσθέτω οτι μόνο και μόνο το γεγονός οτι ανέχεται ο Κατσαρής να διαρρέουν πράγματα στο ή με το ονομά του, είναι έγκλημα και φαουλ από μόνο του. Άσχετα με γήπεδο, Μυστακίδη, Σαββίδη κλπ
3. Όπως επίσης ξεκάθαρα τόνισα απ το δευτερόλεπτο που βγήκε η φοβερή και τρομερή ανακοίνωση του ΑΣ, μόνο και μόνο η αναφορά Μυστακίδη σε "γήπεδο προδιαγραφών ΟΥΕΦΑ" δείχνει παντελή ασχετοσύνη από ΠΑΟΚ (γιατί δεν ρίχνεις τέτοια βόμβα τριών σειρών λέγοντας τέτοια μπαρούφα), από ποδόσφαιρο (πόσα γήπεδα προδιαγραφών CONCACAF έχουν χτιστεί άραγε στην Ευρώπη; ) και ταυτόχρονα ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ υποδηλώνει μια ΤΟΣΟ - ΟΣΟ δέσμευση επένδυσης ίσα ίσα για να πάρεις το έργο.
Πιστεύω απολύτως τους συνοπαδούς που λένε οτι σε διάφορα ΜΜΕ έχουν πέσει μαύρες πλερέζες ΑΛΛΑ θυμίζω οτι δεν είναι δυνατόν να τους ακούτε ακόμα ρε μάγκες. Δεν είναι δυνατόν ούτε απο πλευράς ποιότητας ενημέρωσης, ούτε από πλευράς προθέσεων, ούτε από πλευράς καν ακροατή που ψάχνει ένα ραδιόφωνο να του φτιάχνει τη διάθεση. ΑΙΣΧΟΣ