Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Sera4 »

Προσπάθησα να διαβάσω τις αναλύσεις επί αναλύσεων αλλά δεν κατάφερα, καθώς από ένα σημείο και μετά το αίμα ανέβηκε πάνω από το κεφάλι και αν έγραφα αυτά που σκεφτόμουν, θα αναπολούσαμε το παλιό μας μέλος τον Κολοκοτρώνη για όσους τον θυμούνται.

Τελικά καταλήγω, πως τα μεγαλύτερα λάθη του Ιβάν ήταν 2.

Ένα που μετά την πρώτη του αποπομπή από αυτή την κατσαρίδα, δέχτηκε να ξαναέρθει και να μας ξεβλαχέψει, αντί να μας ρίξει στα τάρταρα, την περίοδο που μοίραζε ο -εξαφανισμένος αυτό τον καιρό είναι η αλήθεια, μάλλον τα μεσημέρια κρατάνε πολύ αυτές τις ημέρες για να ενοχληθεί με τέτοια ζητήματα, δεν είναι σαν τα βραδινά δελτία τύπου- θεματοφύλακας τα ραβασάκια περί δεύτερων σακακίων στα ερτζιανά της πόλης.

Το δεύτερο είναι που του τα συγχώρησε όλα αυτά και τον είχε χαϊδεμένο όλα αυτά τα χρόνια. Οι σουπιές δεν αλλάζουν και ελπίζω πλέον να του έγινε ένα καλό μάθημα.

Στα υπόλοιπα δεν θα μπω σε καμία ανάλυση. Χίλια μπράβο στον Χατζόπουλο και σε όποιον άλλο με δημόσιο βήμα κράτησε τη σημαία του συλλόγου ψηλά.

Και επειδή προσωπικά σε τέτοιες καταστάσεις δεν μου αρέσουν τα σορόπια -ακόμα και από την επικοινωνία της ΠΑΕ- περί ενότητας κλπ, εγώ απλά θα πω και θα αποχωρήσω από αυτό το άθλιο νήμα (πραγματικά δεν περίμενα ότι θα δω χειρότερο μυγόφτυμα από το νήμα της εκάστοτε μεταγραφικής περιόδου).

Με τον Ιβάν. Όχι λόγω καμίας προσωπολατρείας, αλλά για όλους τους υπόλοιπους αναρίθμητους λόγους.

Καλή συνέχεια σε όλους, τα λέμε με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, όπου ίσως πραγματικά θα υπάρχουν πραγματάκια -καλά ή κακά- για υγιή ψυχαγωγική συζήτηση.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

eorptol1 έγραψε:Τεράστιε Χατζόπουλε είσαι άνθρωπος αρχές.... Όχι όπως κάτι άλλοι που ακόμη κρύβονται

Μεγαλος μαγκας
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

O Xατζοπουλος δεν είναι απλά τεράστιος,είναι
Τε-ρα-στι-ο-τα-τος......Είπε αυτό που επρεπε να πούμε όλοι οι κοινοί θνητοί..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Sera4 έγραψε:Προσπάθησα να διαβάσω τις αναλύσεις επί αναλύσεων αλλά δεν κατάφερα, καθώς από ένα σημείο και μετά το αίμα ανέβηκε πάνω από το κεφάλι και αν έγραφα αυτά που σκεφτόμουν, θα αναπολούσαμε το παλιό μας μέλος τον Κολοκοτρώνη για όσους τον θυμούνται.

Τελικά καταλήγω, πως τα μεγαλύτερα λάθη του Ιβάν ήταν 2.

Ένα που μετά την πρώτη του αποπομπή από αυτή την κατσαρίδα, δέχτηκε να ξαναέρθει και να μας ξεβλαχέψει, αντί να μας ρίξει στα τάρταρα, την περίοδο που μοίραζε ο -εξαφανισμένος αυτό τον καιρό είναι η αλήθεια, μάλλον τα μεσημέρια κρατάνε πολύ αυτές τις ημέρες για να ενοχληθεί με τέτοια ζητήματα, δεν είναι σαν τα βραδινά δελτία τύπου- θεματοφύλακας τα ραβασάκια περί δεύτερων σακακίων στα ερτζιανά της πόλης.

Το δεύτερο είναι που του τα συγχώρησε όλα αυτά και τον είχε χαϊδεμένο όλα αυτά τα χρόνια. Οι σουπιές δεν αλλάζουν και ελπίζω πλέον να του έγινε ένα καλό μάθημα.

Στα υπόλοιπα δεν θα μπω σε καμία ανάλυση. Χίλια μπράβο στον Χατζόπουλο και σε όποιον άλλο με δημόσιο βήμα κράτησε τη σημαία του συλλόγου ψηλά.

Και επειδή προσωπικά σε τέτοιες καταστάσεις δεν μου αρέσουν τα σορόπια -ακόμα και από την επικοινωνία της ΠΑΕ- περί ενότητας κλπ, εγώ απλά θα πω και θα αποχωρήσω από αυτό το άθλιο νήμα (πραγματικά δεν περίμενα ότι θα δω χειρότερο μυγόφτυμα από το νήμα της εκάστοτε μεταγραφικής περιόδου).

Με τον Ιβάν. Όχι λόγω καμίας προσωπολατρείας, αλλά για όλους τους υπόλοιπους αναρίθμητους λόγους.

Καλή συνέχεια σε όλους, τα λέμε με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, όπου ίσως πραγματικά θα υπάρχουν πραγματάκια -καλά ή κακά- για υγιή ψυχαγωγική συζήτηση.

Χαίρομαι καταρχάς που είσαι καλά, Σεραφείμ. Βασικά για αυτό. Τα όσα διάβασα σε αυτό το ποστ δε μου προκάλεσαν κάποια εντύπωση.
JasonV4

Δημοσίευση από JasonV4 »

O Xατζόπουλος έδειξε τον δρόμο.

Με τον Ιβάν γιατί κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Sera4 έγραψε:Και επειδή προσωπικά σε τέτοιες καταστάσεις δεν μου αρέσουν τα σορόπια -ακόμα και από την επικοινωνία της ΠΑΕ- περί ενότητας κλπ, εγώ απλά θα πω και θα αποχωρήσω από αυτό το άθλιο νήμα (πραγματικά δεν περίμενα ότι θα δω χειρότερο μυγόφτυμα από το νήμα της εκάστοτε μεταγραφικής περιόδου).

Είσαι εντελώς άδικος και ξεσπάς σε συμφορουμίτες χωρίς λόγο φίλε Σέρα. Μπορεί σε πολλά να συμφωνούμε αλλά εδώ δεν είσαι σωστός.

Τι περίμενες δηλαδή, να μην συζητήσει ο κόσμος τη βόμβα που έσκασε;

Εγώ νομίζω οτι τηρουμένων των αναλογιών και δεδομένων των συνθηκών (απίστευτος συρφετός γελοίων και πιθανώς υποκινούμενων δημοσιευμάτων, ο γνωστός βόθρος των σόσιαλ μιντια και τόσα άλλα) εδώ μέσα μια χαρά επίπεδο κρατιέται, με μικρές αλλά απολύτως λογικές και αναμενόμενες εξαιρέσεις.

Και το σαιτ θεωρούμε οτι κράτησε τίμια και καθαρή στάση σε κείμενα και ποστ.

Χώρος διαλόγου ειναι. Ούτε εκκλησία, ούτε δημοτική βιβλιοθήκη.
icue

Δημοσίευση από icue »

Αυτη την στιγμη ενω φτανουμε στο τελος της εβδομαδας, ολο το αναθεμα το εχει φαει και δικαια ο ΑΣ. Και κατα την γνωμη μου οταν ξεκαθαρισει ολο το τοπιο και αν δεν ειναι κατι ανελπιστα θετικο για τον συλλογο που απλα λογω ανικανοτητας δεν καταφεραν να επικοινωνησουν στον κοσμο, θα πρεπει να τεθει και θεμα ηγεσιας στον ερασιτεχνη.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ε βέβαια

Εκεί έγκειται και ο πυρήνας του εγκλήματος που έγινε από τον ΑΣ.

Η κίνηση που αποφάσισε και έκανε, αναγκαστικά θα οδηγήσει σε τεκτονικές αλλαγές. Είτε στη μία, είτε στην άλλη πλευρά. Δεν μπορεί απλά να παρθεί πίσω ή να "σβήσει".
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ο Sera είναι από τα μέλη που σέβομαι και διαχρονικά στέκομαι στα γραπτά τους και δεν προσπερνώ ποτέ.

Νομίζω όμως ότι πέφτει σε ένα κλασικό φάουλ που γίνεται σε forums και social.
Αν δεν υπάρχει ομοφωνία, αν δε συμφωνούν μαζί μας, τείνουμε να βάζουμε κάθε άποψη σε έναν κουβά και να την χαρακτηρίζουμε με απαξιωτικούς όρους, πιστεύοντας πως η αλήθεια είναι μία και την κατέχουμε μόνο εμείς.

Αυτά που λέμε περί διχασμού ή ενότητας, ξεκινάνε από εμάς τους ίδιους.
Όλοι μα όλοι εδώ μέσα, θέλω να πιστεύω ότι εκφράζονται με γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ.
Το πώς το κρίνει ο καθένας είναι λογικό πολλές φορές να διαφέρει.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

παραιτήσου ρεεεεεε
[youtube]FwZxZ8IEzTo[/youtube]
Billpaok666

Δημοσίευση από Billpaok666 »

αααα γεια σου
Γιατι πρεπει το καλο του ΠΑΟΚ να ειναι ντε και καλα μονο η δικη μας οπτικη ?
Με γνωμονα οτι στοχος παντα ειναι το καλο της ομαδας και οχι οι προσωπικες επιθυμιες με το οποιο υποβαθρο ...
χαιρομαι που equalizer & black βγηκαν μπροστα αυτες τις μερες με σθενος χωρις τον φοβο να τσαλακωθουν.
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Equalizer έγραψε:Ε βέβαια

Εκεί έγκειται και ο πυρήνας του εγκλήματος που έγινε από τον ΑΣ.

Η κίνηση που αποφάσισε και έκανε, αναγκαστικά θα οδηγήσει σε τεκτονικές αλλαγές. Είτε στη μία, είτε στην άλλη πλευρά. Δεν μπορεί απλά να παρθεί πίσω ή να "σβήσει".

Αν ισχύει ότι ο Μυστακίδης κινείται πάντα επιθετικά στις επενδύσεις του με τη λογική «my way or the highway», δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση να «αδειάσει» τον ΑΣ και να φύγει. Παρ' όλα αυτά, δεν μπορώ να πειστώ ότι όλο αυτό δεν είναι άψογα οργανωμένο από όλους, και με πολύ αποτελεσματικά Plan B και Plan C, για να «μετακινήσουν» τον Ιβάν.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Η διαφορετικότητα των απόψεων έγκειται κατά τη γνώμη μου και στο γεγονός ότι αυτές εκφράζονται από άτομα που μπορεί είτε να έχουν μονόπλευρη εσωτερική πληροφόρηση είτε καθόλου πληροφόρηση. Ειδικά η πρώτη κατηγορία και ανάλογα από πια μεριά αντλεί την πληροφορία συνήθως εκφράζει άποψη και γνώμη μαζί υπέρ της πλευράς αυτής και ως ένα βαθμό διαμορφώνει και την άποψη της δεύτερης κατηγορίας ατόμων, αυτών δηλαδή που δεν έχουν καθόλου ενημέρωση. Συνεπώς εφόσον δεν έχουμε την πλήρη εικόνα από όλες τις πλευρές είναι δύσκολο να κάνουμε μία αντικειμενική κρίση.
Καλό είναι οτιδήποτε λέγεται να έχει γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ. (αυτονόητο κατ' εμέ)
Προς το παρόν και βάσει των γεγονότων, δηλαδή ανακοίνωση Κατσαρή - ΑΣ και ανακοίνωση Ιβάν Σαββίδη η αντικειμενική κρίση που μπορεί να γίνει είναι ότι ο Κατσαρής βιάστηκε και ενήργησε λάθος απέναντι στον Σαββίδη.
Καλό είναι να μας εξηγήσει τι τον ώθησε σε αυτήν την πράξη, δημιουργώντας αυτήν την αναταραχή.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Κυκλοφορεί ότι θα υπάρξει ανακοίνωση απο ΑΣ που θα κατονομάζει ποιο στέλεχος της ΠΑΕ έλαβε γνώση για την ύπαρξη επενδυτή .
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Για το πότε θα εξηγηθεί με ειλικρίνεια το τι έχει συμφωνηθεί και υπογραφεί με τον Μυστακίδη δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα καμία φήμη, υποθέτω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”