Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Psagmenos4

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Σε όλο αυτό οι σύνδεσμοι δεν απάντησαν τίποτα, αφού θα γίνει συνέλευση. Όλα ήταν λόγια του Ιβάν που όπως ξανά γράφω ήταν πολύ νευριάσμενος και τόνισε πολλές φορές ότι δεν πουλάει τον ΠΑΟΚ. Τώρα γιατί στην ανακοίνωση του λέει ότι όποιος θέλει να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος αλλά στην συνάντηση( που κάποιοι αμφισβητουν ενώ κρατησε πολύ ώρα και άλλωστε όσοι μπορεί να πέρασαν από την Τούμπα χθες αργά το βράδυ είδαν τι γίνεται μέσα και ποιοι είναι) είπε ότι με τον Μυστακιδη γήπεδο με τίποτα ίσως φανεί όταν εμφανιστεί ο Κατσαρης και μας πει τι έταξε στον Μυστακιδη αν δεν υπάρχει κάτι περίεργο τότε ίσως είναι ποντιακό πείσμα .
Ο Θανάσης πάντως είναι εξαφανισμένος αφού τον ψαχνουν και οι οργανωμένοι και δεν τον βρίσκουν, γιατί για να βγάλουν την ανακοίνωση θέλουν όλες τις πλευρές.
Το μόνο σίγουρο σημείο της ανακοίνωσης που έρχεται είναι ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ τα υπόλοιπα θα τα μάθουμε σε λίγες μέρες.
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Εντ μεταξύ από την ώρα που βγήκε η ΝΔ δεν τον θέλουν, δηλαδή κάπου το καλοκαίρι του 19, 6 χρόνια πριν δλδ, αλλά οκ.
Billpaok666

Δημοσίευση από Billpaok666 »

Ο black αποτύπωσε την πραγματικότητα όπως έχει σήμερα.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ολα καλά όλα ωραία εγώ προσωπικά τα δέχομαι για χάρη της κουβέντας όλα τα επιχειρήματα όσο και να προσβάλουν τον αξιακό μου κώδικα.
Δεν μπορεί ο ιβαν , τον πολεμανε, εμείς τον ευχαριστούμε τον αγαπάμε αλλά αφού δεν μπορεί δεν είμαστε σαββιδης είμαστε ΠΑΟΚ ας πάει στο καλό και μπλα μπλα μπλα.
Οτι συμφώνησε με έναν άνθρωπο που ο Ιβαν έχει δικαστικές διαμάχες πόσο αστείο είναι;
Και ο Μαρινακης μπορεί να είχε την δυνατότητα να ρίξει 150 ζεστά . Γιατί δεν ρώτησε και από εκεί;
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Psagmenos4 έγραψε:Σε όλο αυτό οι σύνδεσμοι δεν απάντησαν τίποτα, αφού θα γίνει συνέλευση. Όλα ήταν λόγια του Ιβάν που όπως ξανά γράφω ήταν πολύ νευριάσμενος και τόνισε πολλές φορές ότι δεν πουλάει τον ΠΑΟΚ. Τώρα γιατί στην ανακοίνωση του λέει ότι όποιος θέλει να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος αλλά στην συνάντηση( που κάποιοι αμφισβητουν ενώ κρατησε πολύ ώρα και άλλωστε όσοι μπορεί να πέρασαν από την Τούμπα χθες αργά το βράδυ είδαν τι γίνεται μέσα και ποιοι είναι) είπε ότι με τον Μυστακιδη γήπεδο με τίποτα ίσως φανεί όταν εμφανιστεί ο Κατσαρης και μας πει τι έταξε στον Μυστακιδη αν δεν υπάρχει κάτι περίεργο τότε ίσως είναι ποντιακό πείσμα .
Ο Θανάσης πάντως είναι εξαφανισμένος αφού τον ψαχνουν και οι οργανωμένοι και δεν τον βρίσκουν, γιατί για να βγάλουν την ανακοίνωση θέλουν όλες τις πλευρές.
Το μόνο σίγουρο σημείο της ανακοίνωσης που έρχεται είναι ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ τα υπόλοιπα θα τα μάθουμε σε λίγες μέρες.
Δεν το λέω για σένα το λέω για όλους:

ΜΗΝ ΠΑΊΡΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΤΉΣ ΚΑΘΕ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΎΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΛΗΓΩΘΕΊΤΕ.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Τα περί εμφυλίου αφορούν τους παράγοντες.
Όταν ακούσουμε και τη πλευρά ΑΣ-Μυστακίδη μπορεί να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι.
Ένα είναι το σίγουρο.
Το αγωνιστικό θα παίξει τεράστιο ρόλο.
Το γηπεδικό μπορεί και μεγαλύτερο.
Ιβάν είσαι σχεδόν 15 χρόνια στον ΠΑΟΚ.
Τα περισσότερα απ'αυτά η ομάδα ΔΕΝ χτίστηκε σωστά.
Για πραγματικό πρωταθλητισμό η ομάδα ήταν τη περίοδο '17-20.
Μέχρι προχθές έσπρωχνες τον Ντέλια προς την έξοδο.
Στο δε γηπεδικό δεν μπορείς να κάνεις πίσω.
Ή το προχωράς χωρίς δικαιολογίες ή το δίνεις στους άλλους.
Αδιαφορώ ποιός θα βγάζει λεφτά απ' αυτό.
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Portable έγραψε:
Psagmenos4 έγραψε:Σε όλο αυτό οι σύνδεσμοι δεν απάντησαν τίποτα, αφού θα γίνει συνέλευση. Όλα ήταν λόγια του Ιβάν που όπως ξανά γράφω ήταν πολύ νευριάσμενος και τόνισε πολλές φορές ότι δεν πουλάει τον ΠΑΟΚ. Τώρα γιατί στην ανακοίνωση του λέει ότι όποιος θέλει να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος αλλά στην συνάντηση( που κάποιοι αμφισβητουν ενώ κρατησε πολύ ώρα και άλλωστε όσοι μπορεί να πέρασαν από την Τούμπα χθες αργά το βράδυ είδαν τι γίνεται μέσα και ποιοι είναι) είπε ότι με τον Μυστακιδη γήπεδο με τίποτα ίσως φανεί όταν εμφανιστεί ο Κατσαρης και μας πει τι έταξε στον Μυστακιδη αν δεν υπάρχει κάτι περίεργο τότε ίσως είναι ποντιακό πείσμα .
Δεν το λέω για σένα το λέω για όλους:

ΜΗΝ ΠΑΊΡΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΤΉΣ ΚΑΘΕ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΎΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΛΗΓΩΘΕΊΤΕ.

Αυτά που έγραψα δεν αμφισβητούντε γιατί είναι από άτομο που ήταν μπροστά στην όλη συζήτηση. Δεν του είπανε,δεν άκουσε από τρίτο ήταν μπροστά. Αν λέει ψέματα που δεν υπάρχει λόγος τι να πω. Όλοι πάντως περιμένουν τον αφαντο 3 μέρες Κατσαρη.
Billpaok666

Που ήταν ο αξιακος μας κώδικας όταν βαζαμε σαν Παε τον Κούγια να μας εκπροσωπήσει ?
Που ήταν όταν πηγαίναμε μια με τον νιαου και τώρα με τον μονίμως αθώο ?
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Σου είπε τι απάντησε για το θέμα Ντέλια;
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Blackgr4 έγραψε:Δεν κατανοώ την ανάγκη που έχετε ορισμένοι να διαλέξετε αμέσως πλευρά και να συμμετέχετε ενεργά στον διχασμό που έχει δημιουργηθεί.
Εγώ ΠΑΟΚ θυμάμαι να είμαι και δεν έχω σκοπό να αλλάξω με βάση το σε ποιον θα ανήκει η ομάδα.

Τα όσα έχει κάνει ο Ιβάν, δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Και τα καλά και τα στραβά.

Βάσει όσων έχει πετύχει μέχρι τώρα, πρέπει να χτιστεί ένα άγαλμα του μέσα στο γήπεδο της Τούμπας.
Είτε της παλιάς, είτε της νέας αν αποκτήσουμε ποτέ μας, ακόμα και αν την χτίσει άλλος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και στα της ΠΑΕ, πριν καν εμφανισθεί ο οποιοσδήποτε Μυστακίδης, Παπ@ρίδης, Τρεχαγυρευόπουλος, εγώ προσωπικά έχω πολύ συγκεκριμένα παράπονα και άλλη εικόνα για τον Ιβάν πριν το 2020 και άλλη για τον Ιβάν μετά το 2020.

Είτε ονομάζεται πόλεμος, είτε FFP, είτε Covid, είτε ΝΔ, είτε βάλτε ότι σκ@τά θέλετε ως δικαιολογία, δεν θεωρώ (ΕΓΏ) πως μπορεί να ακολουθήσει το επίπεδο επενδύσεων του ΠΟΚ.
Αυτό έχω καταλάβει από τις ΠΡΆΞΕΙΣ του, από ένα σημείο και μετά.

Όπου βασικά το έχω γράψει κιόλας αρκετά πριν εμφανιστεί ο Μυστακίδης. Το ιδανικό για εμένα θα ήταν ο ΠΑΟΚ με Ιβάν όπως ήταν. Τελειώσαμε.

Με τον Ιβάν όπως είναι ή με τα παιδιά του ιδιοκτήτες, αμφιβάλω πάρα πολύ για το τι θα ακολουθήσει.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως επειδή εμφανίστηκε ξαφνικά κάποιος στη ζωή του ΠΑΟΚ, θα αρχίσω τα "Σαββίδη πούλα". Πρέπει να είσαι πολύ αφελής και αχάριστος για να το πεις αυτό.

Αν δεν μπορεί να ακολουθήσει ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΆ, αν δεν μπορεί να ακολουθήσει ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΆ, ναι τότε προφανώς και τίθεται (ΓΙΑ ΜΈΝΑ ΠΆΝΤΑ) θέμα ιδιοκτησίας.
Προφανώς και θέλω το καλό του ΠΑΟΚ, άρα προφανώς θέλω αυτός που έχει τον ΠΑΟΚ να κοιτάζει επενδυτικά και αναπτυξιακά το ΠΟΚ στα μάτια ΚΆΘΕ ΧΡΌΝΟ, όχι μια φορά κάθε τόσο ή μόνο όταν ευνοούν οι συνθήκες ή μόνο όταν ξεσηκώνεται ο κόσμος (αυτό το τελευταίο με ερωτηματικό γιατί έχουμε πολλά χρόνια να ξεσηκωθούμε..).

Υ.Γ Επίσης μιας και έχει ανοίξει η συζήτηση σε πολιτικό επίπεδο, εγώ ακόμα περιμένω να μάθω πότε κατατέθηκαν οι αγωγές κατά του Αρκούδη και της Μαρούπα. Έτσι μας είχαν πει αν θυμάμαι καλά. Κάτι για μαύρο χιόνι θυμάμαι και μαύρο χιόνι δεν έχουμε δει 5 χρόνια μετά.
Εχθροί μας ήταν και θα είναι. Δεδομένο.
Δεν σημαίνει όμως πως δεν κάνουμε γήπεδο 100% επειδή φταίνε αυτοί, ούτε ο ΠΑΟΚ παρόλο που πουλάει κάθε χρόνο παίκτες μπαίνει μέσα εξαιτίας τους, ούτε το πρωτάθλημα το χάνουμε κάθε χρόνο εξαιτίας τους.
Στο τέλος θα φορτώσουμε στη ΝΔ και το γεγονός πως ο Ντέλιας έχει το 17ο συμβόλαιο της ομάδας. Ε δεν πάει έτσι.

Στο δια ταύτα. Όποιος έχει τον ΠΑΟΚ (ιδανικά ο Ιβάν) στα δικά μου μάτια οφείλει να φτιάξει - φτιάχνει ομάδα που θα κάνει κάθε χρόνο πρωταθλητισμό, οφείλει να χτίσει γήπεδο, οφείλει να ανεβάζει σταθερά κάθε χρόνο επίπεδο όλο τον σύλλογο.
Δεν θέλω να πάρει άλλος τον ΠΑΟΚ. Θέλω ο Ιβάν να κάνει ότι έκανε μέχρι το 2020, με καλύτερη στελέχωση, καλύτερη οργάνωση και πιο ποδοσφαιρικά ορθολογικές κινήσεις. Μπορεί; Ας τα κάνει. Αυτά.

Μετα απο αυτην την τοποθέτηση ειναι περιττο να ειπωθει οτιδηποτε αλλο. Ευγε φιλε Black.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Billpaok666 έγραψε:Που ήταν ο αξιακος μας κώδικας όταν βαζαμε σαν Παε τον Κούγια να μας εκπροσωπήσει ?

Ποτε πηγαμε με τον Νιαου και με τον μονιμως αθωο; Τι γραφεις;
Billpaok666

Σοβαρά τώρα ?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Πολλές φορές τα πράγματα είναι απλά, πιο απλά από όσο πιστεύουμε.

250 δις σε περιουσιακά στοιχεία Ρώσων έχει δεσμευσει η ΕΕ από Ρώσους με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία. Κι ο Αμπράμοβιτς πχ είχε ευρωπαϊκό διαβατήριο και δεν τον έσωσε από κάτι, την ώρα που ο Ιβαν έχει αποδεδειγμένα συνεργαστεί με τον Πούτιν.

Που κολλάει αυτό;

Αν ο Ιβάν δεν είχε τον ΠΑΟΚ, και αν ο ΠΑΟΚ δεν είχε έναν λαό που με τα χίλια στραβά του μπορούσε να φέρει την βόρεια Ελλάδα ανάποδα, θα του τα είχαν πάρει όλα. Και λιμάνια, και ξενοδοχεια και κανάλια και τα πάντα. Ο ΠΑΟΚ είναι η ασπίδα του, η ασφάλεια του.

Και τον ΠΑΟΚ θα τον χάσει, όταν χάσει την υποστήριξη του κόσμου, όχι όταν και αν κάποιος πιο πλούσιος προσπαθήσει να τον αγοράσει.

Οι τελευταίες εξελίξεις σίγουρα τον τρόμαξαν.

Από εξαφανισμένος, ξαφνικά έκανε πολύωρα meeting με όλους στην ομάδα, από το διοικητικό συμβούλιο μέχρι τα αρρωστάκια των συνδέσμων. Αυτός που δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ τα κανάλια προς κάποια κατεύθυνση έβγαλε μέχρι και δημοσιογράφους που καλύπτουν άλλες ομάδες και άλλα αθλήματα να μιλάνε υπέρ του. Δημοσίευση non paper από το έθνος, και άρθρα επι άρθρων από τους γνωστούς δημοσιογράφους. Ο Κωνσταντελιας που είναι παρατημένος με 500και τον δειγματιζαμε παντού, θα κλείσει για νέο συμβόλαιο, ξαφνικά την εβδομάδα μετά την επιθετική κίνηση του Μυστακίδη, ο ΠΑΟΚ θα πάρει παικταράδες ενώ μέχρι προχθές ακουγόταν κάτι περίεργοι από Β Ισπανίας, οριακά μέχρι και 250 εκατομμύρια για το γήπεδο βρέθηκαν δέκα μέρες μετά τη δήλωση του ΚυρΚυρ ότι πρέπει να βρεθούν χρηματοδότες γιατί ο Ιβάν δεν μπορεί.

Αυτά όλα είναι πολύ καλά για τον ΠΑΟΚ.

Το αγωνιστικό μπαίνει σε πρώτο πλάνο, ο Σαββιδης ξανά δραστηριοποιείται, ξανά μιλάμε για γήπεδο, όλα μια χαρά.

Η αλλαγή στάση του Ιβάν όμως είναι τεράστια! Οταν πήγαν να του πάρουν το λιμάνι ή όταν ακύρωσαν τον διαγωνισμό στον Βόλο δεν αντέδρασε ούτε στο 1/100 αυτού που γίνεται τώρα.

Ισως και ο ίδιος να χρειαζόταν αυτό το σοκ. Αν χάσει τον ΠΑΟΚ αυτόματα τα χάνει όλα. Αν χάσει την στήριξη του κόσμου αυτόματα τα χάνει όλα. Και τώρα που πλησιάσαμε κοντά στην καταστροφή, ο ΠΑΟΚ ξανά ενισχύεται και πάμε για τα καλυτερα.

Μεγάλο καλό μας έκανε η εμφανιση Μυστακιδη.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Billpaok666 έγραψε:Που ήταν ο αξιακος μας κώδικας όταν βαζαμε σαν Παε τον Κούγια να μας εκπροσωπήσει ?

Μ αρέσει αυτή η κουβέντα του μια σου και μια μου
Το να τρυπήσεις τον άνθρωπο που του έγλυφες άντε να μην πω τι μέχρι προχθές είναι το ίδιο με το να προσπαθήσεις με ηλιθιο τρόπο να ρίξεις την άδικη και εξωφρενική ποινή στην μπανανία νομίζοντας ότι αν βάλεις κάποιον δικό τους θα γίνει η δουλειά .
Το να προσπαθήσεις να ρίξεις την 20ετη παράγκα με τα μέσα που ήταν διαθεσιμα ( για το δεύτερο σκέλος δεν θα σχολιάσω καν μόνο χάρτινη και ληκια τα λένε αυτά ) είναι το ίδιο με το να εύχεσαι και να ωθείς με την στάση σου, τον άνθρωπο που σ έκανε μάγκα από το πουθενά (αγωνιστικά πάντα , γιατί μάγκες ήμασταν πάντα ) ή σε έσωσε από τουρνέ στις επαρχίες .
Ουσιαστικά μου λες ότι τα λάθη του που έχουν τονιστεί από όλους μας τόσες και τόσες φορές είναι σημαντικότερα από την αχαριστία .
Τέλος πάντων τα ίδια και τα ίδια λέμε σορυ κιόλας δεν το συνεχίζω από την πλευρά μου …
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Πέμ 19 Ιουν 2025, 23:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Blackgr4
Όλα κατανοητά και αντικείμενο διαλόγου και προβληματισμού ίσως, τα όσα εκτενώς αναφέρεις. Αλλά σου διέφυγε κάτι. Το θέμα των μηνύσεων στα μέλη της εεα. Ο αυνανάκης (ναι, αυτός για τον οποίο ήρθε κατηγορητήριο από την ευρωπαϊκή εισαγγελία για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ), μόλις έβγαλε απόφαση το CAS φρόντισε να απαλλάξει δια νόμου όλα τα μέλη της εεα, της στημένης επιτροπής του. Οπότε δεν είχε και δεν έχει πλέον νόημα καμία ενέργεια.
Καταλαβαίνουμε όλοι ότι ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης είχαν και έχουν απέναντί τους άτομα βουτηγμένα μέχρι το κεφάλι μέσα στα περιττώματα, τα οποία περιττώματα όμως μπορούν να πουλάνε σαν άρωμα Channel ή Hermes;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”