Eagle1980 έγραψε:Μπραβο στους βετεράνους ζητούν να κοινωνήσει ο ΑΣ τι συνεννοήθηκαν με Τέλη.
επιτελους μια πολυ σωστη τοποθετηση των παλαιμαχων
Eagle1980 έγραψε:Μπραβο στους βετεράνους ζητούν να κοινωνήσει ο ΑΣ τι συνεννοήθηκαν με Τέλη.
eorptol1 έγραψε:περιμενουμε να δουμε τι συμφωνησαν και το κρατανε μυστικο σαν κατι να περιμενουν.....αθλιοι αχαριστοι και ψευτες.....και ποιοι πηγατε και συμφωνησατε ερημην ολων μην ντρεπεστε πεστε το ονομα σας δεν ειναι κακο
eorptol1 έγραψε:omerta76 έγραψε:Το 4 και 5 πρέπει να μας τα απαντήσει και ο Σαββίδης κάποτε, όταν τον ξαναδούμε. Ή ο Κυρ Κυρ, όταν ξανακάνει... μονόλογο - συνέντευξη τύπου
θα τον ξαναδεις και δυστυχως για σενα θα περνουμε τιτλους με αυτον που τον κραζεις απο τοτε που ηρθε....αλλα τι νακανουμε .....![]()
Jean Valjean έγραψε:Να απαντησει ο Ιβάν; απο που κι ως που;
Φτηνά κόλπα....για να αλλάξει η ατζέντα της συζήτησης.
Και μόνο που γράφονται δημιουργεί ερωτήματα.
Το θέμα δεν είναι να απαντησει ο Ιβάν Σαββίδης.
Το θέμα είναι ο Κατσαρης και ο Μυστακίδης.
Και κυρίως ο Κατσαρης.
Ερασιτεχνική αντιμετώπιση ενός τόσο σοβαρου ζητήματος δεν δικαιολογείται από τον Πρόεδρο του ΑΣ. Είναι αντίθετη τυπικά και ουσιαστικά, ηθικά και πραγματικά με τον θεσμικό του ρόλο.
Θέτει ζήτημα απιστίας και αποτελεί αιτία έγκλησής του από την ΓΣ με το ερώτημα της διαγραφής.
omerta76 έγραψε:eorptol1 έγραψε:omerta76 έγραψε:Το 4 και 5 πρέπει να μας τα απαντήσει και ο Σαββίδης κάποτε, όταν τον ξαναδούμε. Ή ο Κυρ Κυρ, όταν ξανακάνει... μονόλογο - συνέντευξη τύπου
θα τον ξαναδεις και δυστυχως για σενα θα περνουμε τιτλους με αυτον που τον κραζεις απο τοτε που ηρθε....αλλα τι νακανουμε .....![]()
Εγώ τον κράζω από την ώρα που ήρθε;
Δυστυχώς για μένα;
Τι έγινε, βγάλαμε ΠΑΟΚομετρα;
Άντε σοβαρεψου λιγο
psykoman έγραψε:eorptol1 έγραψε:περιμενουμε να δουμε τι συμφωνησαν και το κρατανε μυστικο σαν κατι να περιμενουν.....αθλιοι αχαριστοι και ψευτες.....και ποιοι πηγατε και συμφωνησατε ερημην ολων μην ντρεπεστε πεστε το ονομα σας δεν ειναι κακο
Ωραια και ευκολα τα γραφεις αυτα μπρο αλλα:
Ποιος αφησε τον ερασιτεχνη με αυτα τα μελη και οι συνεδριασεις γινονται μεταξυ συγγενων και φιλων;;;
Για ολα εχουμε το αναθεμα ευκολο και παντα την ουρα μας απ εξω...
Που ειναι ο μεγαλος ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ;;;;
Γιατι δεν συμμετεχει στον ερασιτεχνη;;;;
Σ ολα αυτα κι εγω μεσα...μεγαλο μου λαθος που δεν ειμαι μελος στον ερασιτεχνη...
υ.γ.Εστω και τωρα μπορουμε να κανουμε μια κινηση οργανωσης απο εδω μεσα και να μαζευτουμε οσοι μπορουμε να γινουμε μελη στον ερασιτεχνη;;; Και ετσι μεσα απο εδω θα μπορουμε να στελνουμε ολες μας τις αποριες αποψεις κτλ για οσους για καποιο λογω δεν μπορουμε να παρεβρισκομαστε σε ολες τις συνεδριασεις...
eorptol1 έγραψε:το ιβαν λενε δεν εμφανιζετε ο κατσαρης ουτε σε φωτογραφια πλεον......που εισαι θανασηηηηηηηη ρωτα τον καλαφατη πως θα διαχειριστεις την παπαρια σας.....