Gospi έγραψε:Psaras έγραψε:Ο Τζίμας ήταν δανεικός στη Γερμανία. Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ τυπικά στις 01/07. Από 01/07 η γερμανική ομάδα καταβάλλει τη ρήτρα αγοράς και έπειτα τον πουλάει επίσημα στην Αγγλία. Σήμερα που μιλάμε 19/06, στα χαρτιά ο Τζίμας παραμένει δανεικός παίκτης του ΠΑΟΚ στην Νυρεμβέργη. Αυτό γνωρίζω εγώ.
Αρα δεν γνωρίζεις με σιγουρια, και απλά υποθέτεις και παρουσιαζεις την υποθεση/εκτιμηση σου ως βεβαιότητα.
Και εγω λοιπόν έχω την εικόνα πως η αγορά έγινε από τον Γενάρη και τότε δόθηκε η πρωτη δόση των 5μυριων. Εκ τοτε παρεμεινε δανεικος και φυσικα επεστρεψε άμεσα στην Μπράιτον όπου και συμμετέχει στις προπονησεις τωρα. Τωρα το αν δίνονται λεφτά κάτω από το τραπέζι και πως είναι άλλου παπα ευαγγέλιο. Επίσης αν υπάρχει δάνειο που δεν έχει μετοχοποιηθεί σημαινει πως πιθανον να πληρώνονται και δόσεις δανείου από την ΠΑΕ στην Διμερα.
Τέλος ακομη δεν μου απάντησες πως ακριβώς αποτελεί ευχάριστη εξέλιξη και έργο εφάμιλλο της κατασκευης γηπέδου, ένα προπονητικό ιδιοκτησίας των υιών Σαββίδη, από τη στιγμή που δεν θα μείνει στην ΠΑΕ.
Γιατι στα δικά μου μάτια ο Ιβάν αντί να ασχοληθεί ενεργά με την κατασκευή του γηπέδου (που θα άνηκε στον ΑΣ και όχι σε αυτόν) προτίμησε να επενδύσει σε αγορά έκτασης και σε κατασκευή προπονητικού το οποίο θα ανήκει αποκλειστικά σε αυτόν. Αρα εκει π θα ηταν απόλυτα κερδισμένη η ΠΑΕ τωρα θα είναι απόλυτα κερδισμένος ο Ιβάν και η ΠΑΕ θα έχει παράπλευρη ωφέλεια για όσο διάστημα μεγαλομέτοχος είναι ο Ιβάν. Όταν και αν εμφανίσει παραχώρηση χρήσης του προπονητικού από την ΠΑΕ και τις ακαδημίες για 50 και πάνω χρόνια με τυπικό αντίτιμο, τότε το ξανασυζητάμε.
Η επένδυση του Ιβάν στο προπονητικό μπορεί να είναι "παγίδα" για τον ίδιο, αν τελικά τον εκπαραθυρώσουν Αν δεν δέσει την ΠΑΕ με κάποιο συμβόλαιο χρήσης, κινδυνεύει να έχει ένα σύγχρονο "άδειο κουφάρι", που ούτε αξιοποιείται, ούτε αποφέρει έσοδα (δεν φτιάχνεις 5x5 για εμπορική εκμεταλλευση με τέτοια επένδυση …).
Η Μεσημβρία ανήκει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ – όποιος ελέγχει την ΠΑΕ, έχει πρόσβαση σε αυτή. Αν ο Τέλης πάρει την ΠΑΕ:
Μπορεί να επιστρέψει εκεί αν δεν έχει πρόσβαση στο νέο προπονητικό. Ή να φτιάξει δικό του από την αρχή, αν έχει χρήμα και σχέδιο.
Το γήπεδο της Τούμπας είναι του Α.Σ. ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ έχει δικαίωμα χρήσης και είναι η φυσική και ιστορική έδρα της ομάδας. Καμία ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είτε του Ιβάν είτε του Τέλη είτε άλλου, δεν μπορεί να φύγει αυθαίρετα ή να μετακινηθεί σε άλλη περιοχή χωρίς ουσιαστικά να διαλυθεί η ταυτότητά της. Η Νέα Τούμπα δεσμεύει την ΠΑΕ. Το νέο προπονητικό ΟΧΙ.