Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Patron

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από Patron »

Βάλε ελιά για τα παιδιά σου κ συκιά για την κοιλιά σου.

Μάλλον άσχετο αλλά θυμήθηκα την παραπάνω ρήση του πατέρα μου. Την τήρησε κ βγάζω τώρα ένα λάδι χρυσάφι.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Gospi αυτό περι αποπληρωμής του δανείου στη dimera από πού ακριβώς προκύπτει. Οποίο ομολογιακό δάνειο εκδόθηκε εδώ και χρόνια μετοχοποιηθηκε. Επίσης αντίστοιχα μπορώ να πω ότι όταν και αν ο ΑΣ εμφανίσει τη συμφωνία με τον Μυστακίδη το συζητάμε. Ο Ιβάν έχει αποδείξει τις προθέσεις του, ο Μυστακίδης όχι
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Gospi έγραψε:
Psaras έγραψε:Ο Τζίμας ήταν δανεικός στη Γερμανία. Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ τυπικά στις 01/07. Από 01/07 η γερμανική ομάδα καταβάλλει τη ρήτρα αγοράς και έπειτα τον πουλάει επίσημα στην Αγγλία. Σήμερα που μιλάμε 19/06, στα χαρτιά ο Τζίμας παραμένει δανεικός παίκτης του ΠΑΟΚ στην Νυρεμβέργη. Αυτό γνωρίζω εγώ.

Αρα δεν γνωρίζεις με σιγουρια, και απλά υποθέτεις και παρουσιαζεις την υποθεση/εκτιμηση σου ως βεβαιότητα.
Και εγω λοιπόν έχω την εικόνα πως η αγορά έγινε από τον Γενάρη και τότε δόθηκε η πρωτη δόση των 5μυριων. Εκ τοτε παρεμεινε δανεικος και φυσικα επεστρεψε άμεσα στην Μπράιτον όπου και συμμετέχει στις προπονησεις τωρα. Τωρα το αν δίνονται λεφτά κάτω από το τραπέζι και πως είναι άλλου παπα ευαγγέλιο. Επίσης αν υπάρχει δάνειο που δεν έχει μετοχοποιηθεί σημαινει πως πιθανον να πληρώνονται και δόσεις δανείου από την ΠΑΕ στην Διμερα.
Τέλος ακομη δεν μου απάντησες πως ακριβώς αποτελεί ευχάριστη εξέλιξη και έργο εφάμιλλο της κατασκευης γηπέδου, ένα προπονητικό ιδιοκτησίας των υιών Σαββίδη, από τη στιγμή που δεν θα μείνει στην ΠΑΕ.
Γιατι στα δικά μου μάτια ο Ιβάν αντί να ασχοληθεί ενεργά με την κατασκευή του γηπέδου (που θα άνηκε στον ΑΣ και όχι σε αυτόν) προτίμησε να επενδύσει σε αγορά έκτασης και σε κατασκευή προπονητικού το οποίο θα ανήκει αποκλειστικά σε αυτόν. Αρα εκει π θα ηταν απόλυτα κερδισμένη η ΠΑΕ τωρα θα είναι απόλυτα κερδισμένος ο Ιβάν και η ΠΑΕ θα έχει παράπλευρη ωφέλεια για όσο διάστημα μεγαλομέτοχος είναι ο Ιβάν. Όταν και αν εμφανίσει παραχώρηση χρήσης του προπονητικού από την ΠΑΕ και τις ακαδημίες για 50 και πάνω χρόνια με τυπικό αντίτιμο, τότε το ξανασυζητάμε.

Η επένδυση του Ιβάν στο προπονητικό μπορεί να είναι "παγίδα" για τον ίδιο, αν τελικά τον εκπαραθυρώσουν Αν δεν δέσει την ΠΑΕ με κάποιο συμβόλαιο χρήσης, κινδυνεύει να έχει ένα σύγχρονο "άδειο κουφάρι", που ούτε αξιοποιείται, ούτε αποφέρει έσοδα (δεν φτιάχνεις 5x5 για εμπορική εκμεταλλευση με τέτοια επένδυση …).

Η Μεσημβρία ανήκει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ – όποιος ελέγχει την ΠΑΕ, έχει πρόσβαση σε αυτή. Αν ο Τέλης πάρει την ΠΑΕ:
Μπορεί να επιστρέψει εκεί αν δεν έχει πρόσβαση στο νέο προπονητικό. Ή να φτιάξει δικό του από την αρχή, αν έχει χρήμα και σχέδιο.

Το γήπεδο της Τούμπας είναι του Α.Σ. ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ έχει δικαίωμα χρήσης και είναι η φυσική και ιστορική έδρα της ομάδας. Καμία ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είτε του Ιβάν είτε του Τέλη είτε άλλου, δεν μπορεί να φύγει αυθαίρετα ή να μετακινηθεί σε άλλη περιοχή χωρίς ουσιαστικά να διαλυθεί η ταυτότητά της. Η Νέα Τούμπα δεσμεύει την ΠΑΕ. Το νέο προπονητικό ΟΧΙ.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εμένα μου είναι παγερά αδιάφορος ο Μυστακίδης. Να το ξεκαθαρίσω για να μην παρεξηγούμαι. Και ούτε πιστεύω οτι μπορεί να ευοδωθεί ποτέ το συγκεκριμένο πρότζεκτ της δήθεν κατασκευής γηπέδου από τον Μυστακίδη με ίδιους πόρους. Στο μυαλό μου φαντάζει πιο πιθανό μετά την οποια υπογραφή συμφωνίας ο Μυστακίδης να καταφέρει να εξασφαλίσει χρηματοδότηση από Περιφέρειες δημόσιο αναπτυξιακούς Εσπα και ό,τι άλλο και στο τέλος να βάλει λιγότερα από τα μισά. Το θέμα μου είναι με τον Ιβάν και την διαχείριση που κάνει σε σχέση με την ΠΑΕ από το 2019. Την έχει βάλει στο ρελαντί και τρέχει μόνο τα ζητήματα που τον καίνε και προσωπικά. Το προπονητικό είναι ένα από αυτά.
Επίσης δεν μπορώ να διαβάζω πανηγύρια για το προπονητικό όταν δεν παραβλέπεται το γεγονός πως εξ ολοκλήρου ΑΝΗΚΕΙ στην οικογένεια Σαββίδη. Είναι σαν να πανηγυρίζουμε που αγόρασε το Μακεδονία Παλάς γιατί δεν θα πληρώνει πια η ΠΑΕ ξενοδοχείο για να μένει η ομάδα. Όταν και αν παραχωρηθεί το προπονητικό στην ΠΑΕ τότε θα πανηγυρίσω.
Τέλος κάπου διάβασα πως η χρηματοδότηση του προπονητικού είναι εξασφαλισμένη. Δηλαδή ο Ιβαν που τρώει πόλεμο κατάφερε και βρήκε 10-15 μυρια από τον αναπτυξιακό για να χτίσει το προπονητικό ΤΟΥ, αλλά για την Τούμπα ακόμη περιμένουμε το μαστερ πλαν. Εγώ αυτά δεν τα βρίσκω ιδιαίτερα ενθαρρυντικά στοιχεία.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Psaras έγραψε:
Gospi έγραψε:
Psaras έγραψε:Ο Τζίμας ήταν δανεικός στη Γερμανία. Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ τυπικά στις 01/07. Από 01/07 η γερμανική ομάδα καταβάλλει τη ρήτρα αγοράς και έπειτα τον πουλάει επίσημα στην Αγγλία. Σήμερα που μιλάμε 19/06, στα χαρτιά ο Τζίμας παραμένει δανεικός παίκτης του ΠΑΟΚ στην Νυρεμβέργη. Αυτό γνωρίζω εγώ.

Αρα δεν γνωρίζεις με σιγουρια, και απλά υποθέτεις και παρουσιαζεις την υποθεση/εκτιμηση σου ως βεβαιότητα.
Και εγω λοιπόν έχω την εικόνα πως η αγορά έγινε από τον Γενάρη και τότε δόθηκε η πρωτη δόση των 5μυριων. Εκ τοτε παρεμεινε δανεικος και φυσικα επεστρεψε άμεσα στην Μπράιτον όπου και συμμετέχει στις προπονησεις τωρα. Τωρα το αν δίνονται λεφτά κάτω από το τραπέζι και πως είναι άλλου παπα ευαγγέλιο. Επίσης αν υπάρχει δάνειο που δεν έχει μετοχοποιηθεί σημαινει πως πιθανον να πληρώνονται και δόσεις δανείου από την ΠΑΕ στην Διμερα.
Τέλος ακομη δεν μου απάντησες πως ακριβώς αποτελεί ευχάριστη εξέλιξη και έργο εφάμιλλο της κατασκευης γηπέδου, ένα προπονητικό ιδιοκτησίας των υιών Σαββίδη, από τη στιγμή που δεν θα μείνει στην ΠΑΕ.
Γιατι στα δικά μου μάτια ο Ιβάν αντί να ασχοληθεί ενεργά με την κατασκευή του γηπέδου (που θα άνηκε στον ΑΣ και όχι σε αυτόν) προτίμησε να επενδύσει σε αγορά έκτασης και σε κατασκευή προπονητικού το οποίο θα ανήκει αποκλειστικά σε αυτόν. Αρα εκει π θα ηταν απόλυτα κερδισμένη η ΠΑΕ τωρα θα είναι απόλυτα κερδισμένος ο Ιβάν και η ΠΑΕ θα έχει παράπλευρη ωφέλεια για όσο διάστημα μεγαλομέτοχος είναι ο Ιβάν. Όταν και αν εμφανίσει παραχώρηση χρήσης του προπονητικού από την ΠΑΕ και τις ακαδημίες για 50 και πάνω χρόνια με τυπικό αντίτιμο, τότε το ξανασυζητάμε.

Η επένδυση του Ιβάν στο προπονητικό μπορεί να είναι "παγίδα" για τον ίδιο, αν τελικά τον εκπαραθυρώσουν Αν δεν δέσει την ΠΑΕ με κάποιο συμβόλαιο χρήσης, κινδυνεύει να έχει ένα σύγχρονο "άδειο κουφάρι", που ούτε αξιοποιείται, ούτε αποφέρει έσοδα (δεν φτιάχνεις 5x5 για εμπορική εκμεταλλευση με τέτοια επένδυση …).

Η Μεσημβρία ανήκει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ – όποιος ελέγχει την ΠΑΕ, έχει πρόσβαση σε αυτή. Αν ο Τέλης πάρει την ΠΑΕ:
Μπορεί να επιστρέψει εκεί αν δεν έχει πρόσβαση στο νέο προπονητικό. Ή να φτιάξει δικό του από την αρχή, αν έχει χρήμα και σχέδιο.

Το γήπεδο της Τούμπας είναι του Α.Σ. ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ έχει δικαίωμα χρήσης και είναι η φυσική και ιστορική έδρα της ομάδας. Καμία ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είτε του Ιβάν είτε του Τέλη είτε άλλου, δεν μπορεί να φύγει αυθαίρετα ή να μετακινηθεί σε άλλη περιοχή χωρίς ουσιαστικά να διαλυθεί η ταυτότητά της. Η Νέα Τούμπα δεσμεύει την ΠΑΕ. Το νέο προπονητικό ΟΧΙ.

Δεν μπορεί να το χρησιμοποιεί για την προετοιμασία ομάδων από Ρωσια? και γενικότερα από χώρες που κάνουν χειμερινή πρετοιμασία και θέλου πιο ήπιες κλιματικές συνθήκες?
Δηλαδή τι μου λες? Περιμένει την παραχώρηση στην ΠΑΕ με τίμημα για να κάνει απόσβεση του προπονητικού και να βγάλει και κερδος?
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Αν είναι τόσο επικερδής η φιλοξενία ρωσικών ομάδων για έναν μήνα κάθε χειμώνα — και δεδομένου ότι μόνο μία ομάδα μπορεί να φιλοξενηθεί — ας μπούμε κι εμείς συμμέτοχοι, να βγάλουμε το κάτι τις μας. Όποιες ομάδες μπορέσουν (αν μπορέσουν) να φιλοξενηθούν στο νέο προπονητικό, θα το γίνει απλώς για να καλυφθούν κάποια βασικά έξοδά του. Ουσιαστικά, αν μπαίνει μέσα από τα πάγια έξοδα, να μπαίνει λίγο. Τίμημα που να πληρώνει η ΠΑΕ δεν υπάρχει, με βάση όσα μας έχουν πει. Γιατί, λοιπόν, να επιμένουμε πάντα σε ένα φανταστικό αρνητικό σενάριο;

Αυτό που σου λέω είναι ότι το προπονητικό θα είναι άχρηστο, αχρείαστο, αν αλλάξει ιδιοκτησία η ΠΑΕ και ο νέος ιδιοκτήτης δεν το θέλει ή το θεωρεί προβληματικό. Ο Αλαφούζος πήρε την ομάδα, που προπονούνταν στην Παιανία (ιδιοκτησίας Βαρδινογιάννη), και τη μετέφερε στο Κορωπί. Χρειάστηκαν 12 χρόνια για να καταφέρει ο Βαρδινογιάννης να την ξεφορτωθεί, τελικά στην ΕΠΟ.

Το προπονητικό δεν είναι αυτόματα επένδυση στον ΠΑΟΚ.
Είναι επένδυση του Ιβάν, υπέρ του ΠΑΟΚ — όσο είναι αυτός εκεί.
Μετά; Αν δεν το χαρίσει ή συμπεριλάβει στο τίμημα της εξαγοράς, μπορεί να γίνει μια άδεια εγκατάσταση και βάρος στον Ιβάν.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Βαρδινογιαννης - Παιανία - βαζελακος είναι ένα ωραίο case study. Τώρα έναντι του ευτελούς ποσού των 20+ μίλλιον εουρος έγινε η βάση της εθνικής. Αυτές είναι μπίζνες ...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Patron

Δημοσίευση από Patron »

Εχουμε κ τοποθέτηση προιόντος;
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Τα ματια μας 14 με τα περιεργα και τους περιεργους.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

black death έγραψε:Δανεικος απ τη μπραιτον ήταν απο γεναρη και μετά.

Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ τον πούλησε στη Νυρεμβέργη τον Γενάρη.
constantinooo

Δημοσίευση από constantinooo »

Psaras έγραψε:Αν είναι τόσο επικερδής η φιλοξενία ρωσικών ομάδων για έναν μήνα κάθε χειμώνα — και δεδομένου ότι μόνο μία ομάδα μπορεί να φιλοξενηθεί — ας μπούμε κι εμείς συμμέτοχοι, να βγάλουμε το κάτι τις μας. Όποιες ομάδες μπορέσουν (αν μπορέσουν) να φιλοξενηθούν στο νέο προπονητικό, θα το γίνει απλώς για να καλυφθούν κάποια βασικά έξοδά του. Ουσιαστικά, αν μπαίνει μέσα από τα πάγια έξοδα, να μπαίνει λίγο. Τίμημα που να πληρώνει η ΠΑΕ δεν υπάρχει, με βάση όσα μας έχουν πει. Γιατί, λοιπόν, να επιμένουμε πάντα σε ένα φανταστικό αρνητικό σενάριο;

Αυτό που σου λέω είναι ότι το προπονητικό θα είναι άχρηστο, αχρείαστο, αν αλλάξει ιδιοκτησία η ΠΑΕ και ο νέος ιδιοκτήτης δεν το θέλει ή το θεωρεί προβληματικό. Ο Αλαφούζος πήρε την ομάδα, που προπονούνταν στην Παιανία (ιδιοκτησίας Βαρδινογιάννη), και τη μετέφερε στο Κορωπί. Χρειάστηκαν 12 χρόνια για να καταφέρει ο Βαρδινογιάννης να την ξεφορτωθεί, τελικά στην ΕΠΟ.

Το προπονητικό δεν είναι αυτόματα επένδυση στον ΠΑΟΚ.
Είναι επένδυση του Ιβάν, υπέρ του ΠΑΟΚ — όσο είναι αυτός εκεί.
Μετά; Αν δεν το χαρίσει ή συμπεριλάβει στο τίμημα της εξαγοράς, μπορεί να γίνει μια άδεια εγκατάσταση και βάρος στον Ιβάν.

Αν, όπως λένε, είναι το καλύτερο προπονητικό των Βαλκανίων, δεν θα είναι άχρηστο για τουλάχιστον 50 χρόνια, ότι και αν συμβεί.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

H Παιανία πάντως που ήταν το καλύτερο σε όλα τα Βαλκάνια , 12 χρόνια άχρηστο ηταν μέχρι που ήρθε η ΕΠΟ. Δεν είναι βλάκας ο Βαρδινογιάννης να μην το νοικιάζει για προετοιμασίες άλλων ομάδων να βγάζει κέρδος. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος στην συγκεκριμένη αγορά για την χειμερινή περίοδο. Τουρκία, Μάλτα, Αραβικές χώρες, ΗΠΑ, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Νότια Γαλλία, Αίγυπτος, Μαρόκο, Τυνησία και πρόσφατα Κύπρος (Cap St Georges Hotel & Resort).

Στα της Παιανίας

Ας δούμε αναλυτικά τι βρίσκεται μέσα στην έκταση των 70 στρεμμάτων…

Α) Γηπεδικές υποδομές: Έχει τρία γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα και άλλα τρία με συνθετικό τάπητα. Το ένα με συνθετικό είναι διαστάσεων 11 VS 11, το δεύτερο είναι 8VS8 και το τρίτο 5VS5. Επίσης, διαθέτει επιφάνεια για τένις. Οι χλοοτάπητες θα χρειαστούν νέα σπορά, ενώ οι συνθετικοί τάπητες είναι παλιάς γενιάς. Όλα τα γήπεδα διαθέτουν ηλεκτροφωτισμό.

Β) Έναν ξενώνα με 27 δίκλινα δωμάτια και με υποστηρικτικές αίθουσες φαγητού, διασκέδασης, ψυχαγωγίας και συνεδριάσεων. Εκεί διέμεναν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πριν τους αγώνες τους στην Αθήνα μέχρι τον Μάιο του 2013. Προφανώς, θα απαιτηθεί ολική ανακαίνιση.

Γ) Ο ξενώνας υποστηρίζει εσωτερική πισίνα, σάουνα, γυμναστήριο και φυσικοθεραπευτήριο, όλα άμεσα προσβάσιμα στους διαμένοντες.

Δ) Το κτίριο με την επωνυμία «Γυάλινο» λόγω της εξωτερικής πρόσοψης του. Εκεί διέμεναν οι εσώκλειστεοι αθλητές της ακαδημίας του Παναθηναϊκού και η χρήση του μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες της ΕΠΟ.

Ε) Δύο μεγάλα κεντρικά κτίρια που στέγαζαν τα αποδυτήρια της πρώτης ομάδας και των τμημάτων υποδομής, το γυμναστήριο και γραφεία για τους προπονητές. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα διατηρήσουν την ίδια χρήση.

Ζ) Το πρώτο κτίριο που συναντά στην είσοδο του προπονητηρίου, φιλοξενούσε κάποτε το Μουσείο του Παναθηναϊκού. Επίσης, η αξιοποίηση του εναπόκειται στους ανθρώπους της ΕΠΟ.

Η) Διαμόρφωση για πάρκινγ που χωρά αρκετά αυτοκίνητα και πούλμαν, για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των Εθνικών ομάδων και των εργαζόμενων στον χώρο.
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

Εμένα μου κάνει εντύπωση η στροφή του Τζορματζόγλου στα δύο τελευταία άρθρα του στο gazzetta. Σαν να τα ’γραψε άλλος άνθρωπος
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

που σεεεε θανασηηηηη μαλον κοιματε τετοια ωρα μεγαλος ανθρωπος .....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”