Εχω κάνει μια σκέψει απο την ώρα που άκουσα το νέο που δεν την εχω ακούσει εως τώρα και μπορεί και να είναι βλακεία όμως θα την πω
Με αυτή του την κίνηση ο Κατσαρής, εαν πετύχει το να φτιάξει το γήπεδο ο Μυστακίδης με δικά του χρήματα (δηλαδή 130 εκ +) στον χώρο της σημερινής Τούμπας, δεσμεύει 2 κρίσους στο άρμα του ΠΑΟΚ, τον 1αν απο τους 2ο μάλιστα για τα επόμενα 50 χρόνια.
1) Ο ένας Ιβαν Σαββίδης με την ανάσα του Αριστοτέλη στον σβέρκο του δεσμεύεται για ακόμα ποιο ανταγωνιστικό ΠΑΟΚ και δραστηριότητες στην πόλη τουλάχιστον για όσο του επιτάσσουν οι γεωπολιτική σκοποί (και λέω τουλάχιστον γιατί μπορεί αν αυτοί οι σκοποί παρέλθουν να φύγει, όλοι έχουμε καλή την πίστη απέναντι στην προεδράρα μας ότι έγινε ΠΑΟΚ αλλά εδω μιλάμε για πολιτική, δεν είμαι μέσα στην ψυχούλα του καλός η κακός)
2) Ο δεύτερος Αριστοτέλης Μυστακίδης δεσμεύεται με το να θέλει να είναι ανταγωνιστικός ο ΠΑΟΚ για όλα τα χρόνια ζωής του γηπέδου γιατί κάνεις δεν θα φτιάξει ένα τέτοιο έργο στο οποίο η ομάδα που θα παίζει δεν θα θέλει να την βλέπει κανείς, συνεπώς σε περίπτωση που φύγει ο Σαββίδης θα τον αναλάβει.
Συνεπώς ΠΑΟΚ first, εγώ προς το παρόν είμαι με Κατσαρή.