Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Mīngus »

Το θέμα δεν είναι τι πιστεύουμε εγώ κι εσύ.
Το θέμα είναι τι θα γίνει στην πράξη.
Μέχρι τότε μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε, για όσο θέλουμε.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ένα στα 100 μηνύματα να τον αναφέρει φυτευτο τύπου καμπάνη... και φυσικά αυτός που το γράφει εκτίθεται.
Εγώ δεν διακρίνω κάποιο άμεσο πρόβλημα των περισωτέρων με τον επιχειρηματία μυστακίδη.
Όλες οι ενστάσεις που υπάρχουνε αφορούν τον τρόπο με τον οποίον χειρίστηκε το θέμα ο ερασιτέχνης
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

renegade έγραψε:Φίλε μου κιθάριστα συγγνώμη αλλά είσαι για ξύλο.
Το τελευταίο διάστημα ( και δεν εννοώ τώρα τι έγινε με τον α σ) υπάρχει μία ενορχιστρωμένη προσπάθεια που δυστυχώς την βλέπουμε και εδώ μέσα , που φτάνει μέχρι και στο σημείο να γράφεται ότι ο ιβάν παντελονιάζει ( δες π.χ παραπάνω μήνυμα) .
Θεωρώ ότι οι άνθρωποι όπως εσύ θα έπρεπε να γράφουνε ποιος συχνά και με τις γνώσεις τους νατρίβουν στην μούρη τα δήθεν επιχειρήματα τους και την προπαγάνδα τους.

Να σαι καλά Rene. Εδώ είμαι πάντοτε. Διαβάζω αλλά κρατιέμαι σε απόσταση γιατί όταν μπαίνω στην διαδικασία να γράψω, διαβάζω κάτι απαντήσεις σαν αυτές που παρέθεσα πριν και μετά χάνω τον υπνο μου... :mrgreen:

Να πω την αλήθεια, πιο πολύ "στεναχωριέμαι" με φωνές σαν του Mingus (χωρίς παρεξήγηση φίλε Mingus) που είναι παλιοί στο φόρουμ, που ξέρω ότι είναι ΠΑΟΚ μέχρι κόκκαλο αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη χάνουν το δάσος επειδή ήρθε στη δύσκολη στιγμή του Ιβάν ένας "Θεσσαλονικευς" και τους υποσχέθηκε γήπεδο... Δηλαδή δεν αξίζει να στηρίξουμε τον άνθρωπο που μας ξελάσπωσε την στιγμή που περνάει δύσκολα? Δεν νιώθετε ότι υποστηρίζοντας τον Τέλη (και κυρίως τις μεθόδους του) πετάτε σα στυμένη λεμονόκουπα ίσως τον μεγαλύτερο ευεργέτη του συλλόγου? Για ποιον? Για κάποιον που παίζει παιχνίδια? Δεν ξέρω τι (και εάν) κρύβονται πολιτικα παιχνίδια. Δεν με νοιάζει. Με νοιάζει ότι αυτή η συμπεριφορά προς τον Ιβάν δεν του αξίζει και δεν αξίζει σε αυτό που θέλουμε να λέμε ότι πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

abc_o_ karpouzas έγραψε:Mīngus

τι να πιστεψω...

οτι θα βαλει 150 εκατμ. προσεχεις ? εκατομ. και οχι φραγκοδυφραγκα και θα τα κανει δωρο στον ΑΣ??

μπολικα τα εχει?? και απο την αλλην του φανηκαν πολλα τα 250 που οπως λενε ..οι ψαγμενοι..του ζητησε ο ιβαν??

στην κινηση αυτην που εκανε ο ΑΣ , ειναι πραξικόπημα, πραγμα το οποιο το εχει ξανακανει ο συγκεκριμενος προεδρος, ο μυστακιδης μαλλον δεν εχει καταλαβει τι κανει...

ειναι δυνατον να εισαι αυτος ο ...μπρουκλης...που εισαι με της επιχειρησεις και τις τραπεζες και θελεις να κανεις μια εμπορικη συναλλαγη και εμφανιζεσε πισω απο τον κυρ θαναση??

ασε με ρε φιλε τωρα....

Για δωρο δεν ειπε κανεις...
Την εκμεταλλευση των εμπορικων χωρων θα εχει...

Και μια απλη ερωτηση...Δινεις 150 για ενα εργο που μακροχρονια θα αποπληρωθει και θα σου φερει κερδος ή 250 για εναν τρυπιο κουμπαρα που σε βαζει μεσα καθε χρονο;
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

κιθαριστα μελωδια εισαι ρε φιλε

:opaokara: :opaokara:

.............σε αυτό που θέλουμε να λέμε ότι πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Κιθαριστα θα μπορουσα πολλα να σου γραψω περι οικονομικων-ισολόγισμων -κερδων κτλ...
Αλλα δεν ειναι της παρουσης με τοσο φυτιλιασμενο κλιμα...μην τιναξουμε το φορουμ στον αερα...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Guitarman έγραψε:
Το τελευταίο διάστημα ( και δεν εννοώ τώρα τι έγινε με τον α σ) υπάρχει μία ενορχιστρωμένη προσπάθεια που δυστυχώς την βλέπουμε και εδώ μέσα , που φτάνει μέχρι και στο σημείο να γράφεται ότι ο ιβάν παντελονιάζει ( δες π.χ παραπάνω μήνυμα) .
Θεωρώ ότι οι άνθρωποι όπως εσύ θα έπρεπε να γράφουνε ποιος συχνά και με τις γνώσεις τους νατρίβουν στην μούρη τα δήθεν επιχειρήματα τους και την προπαγάνδα τους.

Να σαι καλά Rene. Εδώ είμαι πάντοτε. Διαβάζω αλλά κρατιέμαι σε απόσταση γιατί όταν μπαίνω στην διαδικασία να γράψω, διαβάζω κάτι απαντήσεις σαν αυτές που παρέθεσα πριν και μετά χάνω τον υπνο μου... :mrgreen:

Να πω την αλήθεια, πιο πολύ "στεναχωριέμαι" με φωνές σαν του Mingus (χωρίς παρεξήγηση φίλε Mingus) που είναι παλιοί στο φόρουμ, που ξέρω ότι είναι ΠΑΟΚ μέχρι κόκκαλο αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη χάνουν το δάσος επειδή ήρθε στη δύσκολη στιγμή του Ιβάν ένας "Θεσσαλονικευς" και τους υποσχέθηκε γήπεδο... Δηλαδή δεν αξίζει να στηρίξουμε τον άνθρωπο που μας ξελάσπωσε την στιγμή που περνάει δύσκολα? Δεν νιώθετε ότι υποστηρίζοντας τον Τέλη (και κυρίως τις μεθόδους του) πετάτε σα στυμένη λεμονόκουπα ίσως τον μεγαλύτερο ευεργέτη του συλλόγου? Για ποιον? Για κάποιον που παίζει παιχνίδια? Δεν ξέρω τι (και εάν) κρύβονται πολιτικα παιχνίδια. Δεν με νοιάζει. Με νοιάζει ότι αυτή η συμπεριφορά προς τον Ιβάν δεν του αξίζει και δεν αξίζει σε αυτό που θέλουμε να λέμε ότι πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ.

Φίλε κιθαρίστα ειλικρινά δεν μπορώ να κατανοήσω σε ποια συνθήκη αυτή τη στιγμή χρειάζεται στήριξη ο Ιβάν. Εγώ το διάρκειας μου όπως κάθε χρόνο θα το αγοράσω και θα είμαι δίπλα στην ομάδα.
Δεν είναι θέμα παράταξης και προτίμησης.
Είπα και ξαναλέω καθαρά και ξαστερα. Αν ο Ιβάν είχε τη δυνατότητα να κάνει το γήπεδο και του την αποστερούσαν με τέτοιο τρόπο θα ήμουν απέναντι στον ΑΣ με όλη μου την ψυχή.
Αυτή τη στιγμή ο μόνος που μπορεί είναι ο Μυστακίδης και υπάρχει το διάταγμα που σε ένα χρόνο λέει αντίο Νέα Τούμπα.
Δεν ξέρω τι επιτάσσει η λογική και το συναίσθημα του καθενός και δε θα το επιβάλλω σε κανέναν.
Για μένα όπως έχουν τα πράγματα πάμε με ένα υπερσύγχρονο γήπεδο και τον Ιβάν ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, απλά με μεγαλύτερη πίεση και απαιτήσεις.
Ο Ιβάν είναι το πιο ιερό τοτέμ του συλλόγου σε επίπεδο παραγοντισμου αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να πούμε όχι σε ένα νέο γήπεδο γιατί δημιουργεί μια ορατή εναλλακτική στα μάτια του κόσμου. Γιατί αυτή τη στιγμή μόνο αυτό γίνεται ουσιαστικά.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

abc_o_ karpouzas έγραψε:κιθαριστα μελωδια εισαι ρε φιλε

:opaokara: :opaokara:

.............σε αυτό που θέλουμε να λέμε ότι πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ.

Έχω άδικο ρε φίλε? Στο τέλος θα γίνω ντράμερ...

psykoman έγραψε:Κιθαριστα θα μπορουσα πολλα να σου γραψω περι οικονομικων-ισολόγισμων -κερδων κτλ...
Αλλα δεν ειναι της παρουσης με τοσο φυτιλιασμενο κλιμα...μην τιναξουμε το φορουμ στον αερα...

Δεν τινάζεται κανένα φόρουμ στον αέρα. Αν θες να πεις κάτι πες το. Μην αγχώνεσαι για το φόρουμ... παλιά καραβάνα είσαι και ξέρεις ότι αντέχει ;)
Άβαταρ μέλους
psykoman

Κατσε να πεσει λιγο ο κουρνιαχτος και θα τα πουμε...
Εχουμε τον καθε μπαγλαμα εκατερωθεν που φυτιλιαζουν το κλιμα...τα ΜΜΕ...και ολον αυτον τον συφερτο...ε μην το τιναξουμε κι εμεις σαν ''παλιες καραβανες'' οπως λες...ξερουμε ποτε το ταιμινγκ ειναι καλο να πουμε κατι και ποτε οχι
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

psykoman έγραψε:.....................

Για δωρο δεν ειπε κανεις...
Την εκμεταλλευση των εμπορικων χωρων θα εχει...

Και μια απλη ερωτηση...Δινεις 150 για ενα εργο που μακροχρονια θα αποπληρωθει και θα σου φερει κερδος ή 250 για εναν τρυπιο κουμπαρα που σε βαζει μεσα καθε χρονο;

η εκμεταλλευση των εμπορικων χωρων απο που προκυπτει.... το ειδες σε καποια συμφωνια η ετσι υπολογιζεις...

και να δεχτουμε οτι ετσι ειναι ....τι εσοδα νομιζεις οτι εχουν οι ... εμπορικοι χωροι...

θα γινει αποσβεση και μετα θα μεινει και καποιο κερδος απο ..ζαρα σκλαβενιτη και σινεμαδες??

οσο για τον τρυπιο κουμπαρα που λες...βρες μια ομαδα που ο κουμπαρας δεν ειναι τρυπιος....

οταν ηρθε ο σαββιδης ο κουμπαρας του ΠΑΟΚ σαν μια μαυρη τρυπα του διαστηματος ηταν.. και ομως την πηρε..
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Δεν είπε κανείς ότι παντελονιάζει ο Ιβάν απ'τον ΠΑΟΚ αλλά όταν λέμε πχ έβαλε 200 όλα τα χρόνια είναι ηλίθιο. Μόνο απ'τις πωλήσεις έχει πάρει η ΠΑΕ 70+.
Όπως ειπώθηκε ελάχιστες ομάδες στην Ευρώπη παρουσιάζουν κέρδη και αυτές όχι για συνεχόμενα χρόνια.
Κι αν κλαίγεται -που δεν κλαίγεται ο Ιβάν- τι να πουν οι παλιοί μεγαλομέτοχοι που πραγματικά έχαναν λεφτά και δεν ήταν βουνά κιόλας, με μόνα έσοδα κάτι εισιτήρια...
Άβαταρ μέλους
psykoman

Καρπουζα χωρις πολλα πολλα γιατι ειπαμε δεν ειναι της παρουσης...
Εχω ενστασεις οτι οι ομαδες ειναι τρυπιοι κουμπαραδες...και δεν εννοω μονο τον ΠΑΟΚ...για να μην παρεξηγηθω...αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο...
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Mīngus έγραψε:
Guitarman έγραψε:

Φίλε κιθαρίστα ειλικρινά δεν μπορώ να κατανοήσω σε ποια συνθήκη αυτή τη στιγμή χρειάζεται στήριξη ο Ιβάν. Εγώ το διάρκειας μου όπως κάθε χρόνο θα το αγοράσω και θα είμαι δίπλα στην ομάδα.
Δεν είναι θέμα παράταξης και προτίμησης.
Είπα και ξαναλέω καθαρά και ξαστερα. Αν ο Ιβάν είχε τη δυνατότητα να κάνει το γήπεδο και του την αποστερούσαν με τέτοιο τρόπο θα ήμουν απέναντι στον ΑΣ με όλη μου την ψυχή.
Αυτή τη στιγμή ο μόνος που μπορεί είναι ο Μυστακίδης και υπάρχει το διάταγμα που σε ένα χρόνο λέει αντίο Νέα Τούμπα.
Δεν ξέρω τι επιτάσσει η λογική και το συναίσθημα του καθενός και δε θα το επιβάλλω σε κανέναν.
Για μένα όπως έχουν τα πράγματα πάμε με ένα υπερσύγχρονο γήπεδο και τον Ιβάν ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, απλά με μεγαλύτερη πίεση και απαιτήσεις.
Ο Ιβάν είναι το πιο ιερό τοτέμ του συλλόγου σε επίπεδο παραγοντισμου αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να πούμε όχι σε ένα νέο γήπεδο γιατί δημιουργεί μια ορατή εναλλακτική στα μάτια του κόσμου. Γιατί αυτή τη στιγμή μόνο αυτό γίνεται ουσιαστικά.

Φίλε Mingus... Ορισμένα ερωτήματα (προφανώς φορτισμένα με το δικό μου συναίσθημα...):

- Πώς βρίσκεις τον τρόπο που κινήθηκε ο ΑΣ? Είναι θεμιτός για εσένα?
- Θεωρείς ότι υπάρχει δυνατότητα συνύπαρξης Γιάννη-Τέλη? Ρεαλιστικά μιλώντας?
- Από την στιγμή που είναι γνωστό ότι ο Τέλης ήθελε την ΠΑΕ εδώ και χρόνια, δεν βλέπεις την κίνηση με το γήπεδο ως μέτρο αποδυνάμωσης του Ιβάν στα μάτια του κόσμου με έναν ύπουλο τρόπο?
- O Γιάννης βγήκε ξεκάθαρα και είπε "αν θέλετε να μπείτε συμπαίκτες be my guests". Ο ΑΣ γιατί δεν άπλωσε χέρι?
- Στο υποθετικό σενάριο ότι ο Τέλης θέλει όντως μόνο εκμετάλλευση της Τούμπας, αν βάλει τα μισά και έχει τα μισά κέρδη, η επένδυσή του θα έχει την ίδια απόδοση. Άρα από καθαρά οικονομικής πλευράς είναι μία η άλλη. Γιατί δεν δέχεται την πρόταση του Ιβάν?

Ειλικρινα: Προτιμώ άλλα 10 χρόνια παλιά τσιμέντα μέχρι να έρθει η ώρα να γίνει το γήπεδο κάτω από καλές προϋποθέσεις, παρά αυτό το τουρλουμπούκι που γίνεται τώρα.

Και επειδή αναρωτήθηκες σε ποια συνθήκη αυτή τη στιγμή χρειάζεται στήριξη ο Ιβάν: Είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει μετρητό. Δεν ξέρω γιατί, ούτε είμαι μέσα στις επιχειρήσεις του. Αλλά φαίνεται να υπάρχει μία στενότητα. Επίσης, ακούγονται πολλά και για άλλα θέματα... πιο προσωπικά του. Αν λοιπόν όλα αυτά ισχύουν.... ε ναι. θεωρώ ότι χρειάζεται στήριξη.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

fossa έγραψε:Δεν είπε κανείς ότι παντελονιάζει ο Ιβάν απ'τον ΠΑΟΚ αλλά όταν λέμε πχ έβαλε 200 όλα τα χρόνια είναι ηλίθιο. Μόνο απ'τις πωλήσεις έχει πάρει η ΠΑΕ 70+.
Όπως ειπώθηκε ελάχιστες ομάδες στην Ευρώπη παρουσιάζουν κέρδη και αυτές όχι για συνεχόμενα χρόνια.
Κι αν κλαίγεται -που δεν κλαίγεται ο Ιβάν- τι να πουν οι παλιοί μεγαλομέτοχοι που πραγματικά έχαναν λεφτά και δεν ήταν βουνά κιόλας, με μόνα έσοδα κάτι εισιτήρια...

Ρε συ Fossa με το συμπαθιο. Αλλα με αυτά που γράφεις και τα χαρατηρίζεις "ηλίθια" εκτίθεσαι

Άλλη είναι η τσέπη της ΠΑΕ και άλλη του ιδιοκτήτη. Τα 200 μύρια τα έβαλε ο ιδιοκτήτης στην ΠΑΕ. Τα 70 ήταν έσοδα της ΠΑΕ από τα οποία πληρώθηκαν έξοδα της ΠΑΕ. Δεν τα πήρε ο Ιβάν. Μην μπλέκεις τα λεφτά που βάζει ένας ιδιοκτήτης οποιασδήποτε εταιρίας σαν κεφάλαιο με τα έσοδα και τα έξοδα της εταρίας. Ο Ιβάν έβαλε 200 και άμεσα από την ΠΑΕ δεν πήρε φράγκο. Τα 70 δόθηκαν για λειτουργίες της ΠΑΕ (μισθοί, συμβόλαια, λειτουργικα έξοδα κτλ).
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Ενα σχόλιο και για μένα κλείνει το θέμα.
Ξέρουμε την μεγάλη προσφορά του Ιβαν. Δεν χρειάζεται να την ξαναπούμε, η ιστορία την έχει καταγράψει δεν μπορεί να αφαιρέσει.
Όπως ξέρουμε όμως ότι αυτήν την στιγμή υπάρχουν δυσκολίες.
Από την άλλη υπάρχει και ένας άλλος άνθρωπος για τον οποίο γνωρίζουμε ότι έχει τεράστια οικονομική επιφάνεια, είναι ΠΑΟΚτσής και θέλει να κάνει την Νέα Τούμπα. Δεν γνωρίζουμε όμως τίποτε περισσότερο για το όραμα που έχει, και τις σκέψεις του για τον ΠΑΟΚ της επόμενης ημέρας όπως αυτός την φαντάζεται. Κάποια στιγμή, φαντάζομαι σύντομα, θα πρέπει να τα μάθουμε.

Όποιος θέλει να ταυτιστεί απόλυτα με την μια πλευρά ή την άλλη πλευρά ας το κάνει, πρόβλημά του.

Κάντε ότι θέλετε δικαίωμα σας. Ξεκατινιαστείτε μέσα στο φόρουμ. Δεν θα είναι η πρώτη φορά.
Έχει γίνει και με την περίπτωση Σάλπι, έχει γίνει και με τον Λουτσέσκου, έχει...έχει...έχει...
Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι εύχομαι οι επόμενες εξελίξεις (ή οι μη εξελίξεις) να είναι για το καλό της ομάδας.

Ο καθένας ζει μέσα στον μικρόκοσμό του άλλωστε. Για το θέμα έχω διαμορφώσει κάποια άποψη η οποία όμως δεν είναι πλήρως αποκρυσταλλωμένη. Προτιμώ να ασχολούμαι με τον δικό μου μικρόκοσμο που αποτελείται με την εξέλιξη της ομάδας, τις μεταγραφές, τις πωλήσεις, το ρόστερ και την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας κ.λ.π.
Για τα υπόλοιπα ας αφήσουμε χωρίς κραυγές τον χρόνο να τρέξει και να δείξει τελικά σε ποιόν δρόμο θα οδηγηθούν τα πράγματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Πέμ 19 Ιουν 2025, 00:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”