Kabamaru11 έγραψε:embuji,θα διαφωνησω μαζι σου,δεν ειναι καλο πρωτο βημα,τουναντιον,ειναι κακη η πρωτη εντυπωση.Καλο πρωτο βημα θα ηταν αν εβγαινε παραεξω οτι συνομιλησε με Ιβαν για το γηπεδικο η οτι θα δωσει χορηγιες στον ΑΣ η στην ΚΑΕ.
Αυτο που εκανε ηταν ακρως επιθετικο προς τον Ιβαν,γνωμη μου.
Μακαρι αυριο/μεθαυριο να τα βρουνε με τον Σαββιδη ειτε προκειται για το γηπεδο ειτε ακομα κ για την ΠΑΕ (δεν ειμαι αρνητικος προς τον Μυστακιδη,παμπλουτος ειναι),αλλα οχι πισωπλατα.Δεν αξιζει στον προεδρο ολο αυτο.Στο DNA μας,υπαρχουν καποιες αξιες,ο Ιβαν εδειξε οτι ειναι ενας απο εμας,ο Μυστακιδης οχι,τουλαχιστον οχι ακομα κ ετσι οπως συμπεριφερθηκε,με χαλασε.
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα,ρδελο την ολη φαση την εκανε ο ΑΣ.
Ειναι προφανες οτι δεν θελει να γινει συμπαικτης. Να παρει την ΠΑΕ θελει, αρα η συνεργασια των 2 φανταζει δυσκολη εως ακατορθωτη. Εχει προσπαθησει να αγορασει σαν κυριος την ΠΑΕ στο παρελθον, την μια του ειπε οχι την αλλη του ζητησε ενα ποσο το οποιο στον κοσμο τους μπορει να θεωρηθει και προσβλητικο προς τον αλλον.
Σε καμια περιπτωση δεν αξιζει στον Σαββιδη ουτε ενα HT ουτε να μην αποχωρησει σαν ο τεραστιος ευεργετης του ποδοσφαιρικου τμηματος, μην λεμε ψεματα ομως. Η ΠΑΕ δειχνει σημαδια στασιμοτητας για να μην πω σηψης καθως ειναι βαρυ εδω και μια 5ετια. Πολλα κρυφτηκαν κατω απο το χαλακι με τον εξωπραγματικο αθλο του λουτσεσκου και των παικτων στο πιο τρελο πρωταθλημα στην ιστορια της Ελλαδας. Οι παθογενειες ομως βγηκαν το ακριβως επομενο καλοκαιρι ξανα. Εγω πλεον εχω τεραστιες αμφιβολιες οτι ο Σαββιδης μπορει να παει παραπερα τον ΠΑΟΚ.
1) Γιατι τον ακουσα σε 3 μερες οσο τον ακουσα εδω και μια 5ετια. 2) Γιατι ξαφνικα ο Σαββιδης 4 χρονια μετα μιλησε για το γηπεδο χωρις ομως να μας παρουσιαζει κατι και απλα να λεει θα το κανω εγω. Που ειναι τα κεφαλαια που ειναι το master plan; Μιλαμε για 4 χρονια χωρις να δουμε τιποτα. Αρα ενιωσε στο πετσι του την απειλη.
Ο Μυστακιδης ειναι ενας δισεκατομμυριουχος. Κανενας δε βαζει το "δισ" μπροστα απο την περιουσια του με τον σταυρο στο χερι. Εγω σου λεω οτι αν ο Μυστακιδης ηθελε να παρει επιθετικα την ΠΑΕ εχει τροπους να το κανει γιατι πολυ απλα εχει ΠΟΛΛΑ λεφτα και εχει και την ελευθερια μετακινησης κεφαλαιων. Το οτι δεν τον εχει στην μπουκα και το κρατος ειναι μεγαλο +.