Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
dragon

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από dragon »

giliopoulos έγραψε:Το οπεν κανει κριτικαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Εμενα πιο υποπτη απο μυστακιδη μου φαινεται η στηριξη ΟΛΩΝ των μιντια υπερ του σαββιδη απο γαυρους δημοσιογραφους, απο βαζελους βλεπε βεργης, απο tanea.gr, απο to10.gr.

Χεσμενοι ειναι που μπαινει ενα τερας οπως ο μυστα αντι του γεματου προβληματα ιβαν

Δεν έχουν καμία πρεμουρα ούτε για Σαββίδη ούτε για Μυστακιδη. Τον σπορο του εμφυλίου ποτίζουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Τετ 18 Ιουν 2025, 20:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Equalizer έγραψε:.........................

.

σε παρακαλω.....

...........Τραβα παρτον στον σπιτι σου τον ιβαν να σου μιλαει για την παναγια σουμελα
Ελευθερωστε τον ΠΑΟΚ ομως....................

αυτη η προταση και αυτος που το εγραψε τι ακριβως δουλεια εχει εδω μεσα??
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

embuji,θα διαφωνησω μαζι σου,δεν ειναι καλο πρωτο βημα,τουναντιον,ειναι κακη η πρωτη εντυπωση.Καλο πρωτο βημα θα ηταν αν εβγαινε παραεξω οτι συνομιλησε με Ιβαν για το γηπεδικο η οτι θα δωσει χορηγιες στον ΑΣ η στην ΚΑΕ.
Αυτο που εκανε ηταν ακρως επιθετικο προς τον Ιβαν,γνωμη μου.

Μακαρι αυριο/μεθαυριο να τα βρουνε με τον Σαββιδη ειτε προκειται για το γηπεδο ειτε ακομα κ για την ΠΑΕ (δεν ειμαι αρνητικος προς τον Μυστακιδη,παμπλουτος ειναι),αλλα οχι πισωπλατα.Δεν αξιζει στον προεδρο ολο αυτο.Στο DNA μας,υπαρχουν καποιες αξιες,ο Ιβαν εδειξε οτι ειναι ενας απο εμας,ο Μυστακιδης οχι,τουλαχιστον οχι ακομα κ ετσι οπως συμπεριφερθηκε,με χαλασε.

Τα πραγματα ειναι πολυ απλα,ρδελο την ολη φαση την εκανε ο ΑΣ.
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Σε όλο αυτό απολαμβάνω τους "είναι πολύ καλό για την ΠΑΟΚαρα μας που 5 δις ευρώ μαλώνουν για το μαγαζί γωνία"....
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Kabamaru11 έγραψε:embuji,θα διαφωνησω μαζι σου,δεν ειναι καλο πρωτο βημα,τουναντιον,ειναι κακη η πρωτη εντυπωση.Καλο πρωτο βημα θα ηταν αν εβγαινε παραεξω οτι συνομιλησε με Ιβαν για το γηπεδικο η οτι θα δωσει χορηγιες στον ΑΣ η στην ΚΑΕ.
Αυτο που εκανε ηταν ακρως επιθετικο προς τον Ιβαν,γνωμη μου.

Μακαρι αυριο/μεθαυριο να τα βρουνε με τον Σαββιδη ειτε προκειται για το γηπεδο ειτε ακομα κ για την ΠΑΕ (δεν ειμαι αρνητικος προς τον Μυστακιδη,παμπλουτος ειναι),αλλα οχι πισωπλατα.Δεν αξιζει στον προεδρο ολο αυτο.Στο DNA μας,υπαρχουν καποιες αξιες,ο Ιβαν εδειξε οτι ειναι ενας απο εμας,ο Μυστακιδης οχι,τουλαχιστον οχι ακομα κ ετσι οπως συμπεριφερθηκε,με χαλασε.

Τα πραγματα ειναι πολυ απλα,ρδελο την ολη φαση την εκανε ο ΑΣ.

Ειναι προφανες οτι δεν θελει να γινει συμπαικτης. Να παρει την ΠΑΕ θελει, αρα η συνεργασια των 2 φανταζει δυσκολη εως ακατορθωτη. Εχει προσπαθησει να αγορασει σαν κυριος την ΠΑΕ στο παρελθον, την μια του ειπε οχι την αλλη του ζητησε ενα ποσο το οποιο στον κοσμο τους μπορει να θεωρηθει και προσβλητικο προς τον αλλον.

Σε καμια περιπτωση δεν αξιζει στον Σαββιδη ουτε ενα HT ουτε να μην αποχωρησει σαν ο τεραστιος ευεργετης του ποδοσφαιρικου τμηματος, μην λεμε ψεματα ομως. Η ΠΑΕ δειχνει σημαδια στασιμοτητας για να μην πω σηψης καθως ειναι βαρυ εδω και μια 5ετια. Πολλα κρυφτηκαν κατω απο το χαλακι με τον εξωπραγματικο αθλο του λουτσεσκου και των παικτων στο πιο τρελο πρωταθλημα στην ιστορια της Ελλαδας. Οι παθογενειες ομως βγηκαν το ακριβως επομενο καλοκαιρι ξανα. Εγω πλεον εχω τεραστιες αμφιβολιες οτι ο Σαββιδης μπορει να παει παραπερα τον ΠΑΟΚ.

1) Γιατι τον ακουσα σε 3 μερες οσο τον ακουσα εδω και μια 5ετια. 2) Γιατι ξαφνικα ο Σαββιδης 4 χρονια μετα μιλησε για το γηπεδο χωρις ομως να μας παρουσιαζει κατι και απλα να λεει θα το κανω εγω. Που ειναι τα κεφαλαια που ειναι το master plan; Μιλαμε για 4 χρονια χωρις να δουμε τιποτα. Αρα ενιωσε στο πετσι του την απειλη.

Ο Μυστακιδης ειναι ενας δισεκατομμυριουχος. Κανενας δε βαζει το "δισ" μπροστα απο την περιουσια του με τον σταυρο στο χερι. Εγω σου λεω οτι αν ο Μυστακιδης ηθελε να παρει επιθετικα την ΠΑΕ εχει τροπους να το κανει γιατι πολυ απλα εχει ΠΟΛΛΑ λεφτα και εχει και την ελευθερια μετακινησης κεφαλαιων. Το οτι δεν τον εχει στην μπουκα και το κρατος ειναι μεγαλο +.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν ξέρω τι να πρωτοκανω...Να γελάσω με τον τρόπο που εμφανίζουν καποιοι τον Μυστακιδη η να κλάψω με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον Σαββιδη καποιοι άλλοι...
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Φιλικά…ότι και να κάνεις, μέσα είσαι
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Είναι απλά τα πράματα, όσοι είναι μυστακιοφοροι υποστηρίζουν Μυστακίδη, οι γεννειοφόροι και σπανοί τον Ιβάν.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Το θέμα έχει την πορεία που έχουν όλα τα θέματα που διχάζουν τον κόσμο στην εποχή μας. Είμαστε στην φάση που δεν υπάρχει κανένα λογικό επιχείρημα, καμία σοβαρή συζήτηση . Μόνο κράξιμο ο ένας στον άλλον . Σ αυτό βάζουν και το χεράκι τους και οι δύο επιχειρηματίες απ ότι φαίνεται με τα στρατευμένα καρτούν .

Μ αυτά και μ αυτά θα φτάσουμε Αύγουστο στο πρώτο παιχνίδι στη Τούμπα όπου αν δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση είναι πολύ πιθανό να γίνει το μπαμ . Δηλαδή να πω την αλήθεια αν συνεχίσουν έτσι είμαι πολύ κοντά να πω να πάνε να γ@μηθουν και οι δύο.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Άκουσα μια φανταστική ιστορία πρόσφατα: Όταν ο Τέλης προσέγγισε τον Γιάννη για να εξαγοράσει την ΠΑΕ, ο Γιάννης του ζήτησε 250 εκ. και του Τέλη του φάνηκαν πολλά... Το έχετε ακούσει και εσείς αυτό το στόρι?
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Για το συμφορουμιτη που έγραψε
για τη Microsoft παρότι διαφωνούμε
θα το συζητήσω και θα του πω ότι
Η πουστια λέγεται πουστια.
Και ο ΘΕΟΣ να ερχόταν πουστικα
ΠΟΥΣΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑ.

Πέρα από αυτό, αυτό που με αηδιάζει
με στεναχωρεί και με πληγώνει
δεν είναι αυτοί που διαφωνώ.
Με αηδιάζουν όμως όπως και
στη ζωή μου και σε ότι έχω ασχοληθεί
(κοινά) οι άνθρωποι που είτε
συμφωνώ είτε διαφωνώ οτι λένε
και ότι κάνουν είναι για να κερδίσουν
κάτι, έχουν κάποιο συμφέρον.

Έτσι σιχαίνομαι αυτούς που είτε σε
φόρουμ, ραδιόφωνα, οπουδήποτε,
'στηριζουν" Ιβάν η Μυστακίδη
για να κερδίσουν κάτι. Για μια
μπουκιά ψωμί πουλάνε και τις μάνες τους.

Είναι οι ίδιοι που σαν αυλοκολακες
τη μια μέρα κάνουν κάποιον θεό
και την άλλη τον φτύνουν.
Αυτούς σιχαίνομαι και αυτοί
καταστρέφουν τη ζωή μας σε κάθε επίπεδο.....

Αυτοί κάνουν και τη ζημιά τώρα
στον ΠΑΟΚ μας. Για αυτό μη χαίρεστε
πάντα οποία και αν είναι η άποψη σας
και προσέξτε ποιοι είναι και τι
λένε αυτοί που συμφωνείτε....
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Guitarman έγραψε:Άκουσα μια φανταστική ιστορία πρόσφατα: Όταν ο Τέλης προσέγγισε τον Γιάννη για να εξαγοράσει την ΠΑΕ, ο Γιάννης του ζήτησε 250 εκ. και του Τέλη του φάνηκαν πολλά... Το έχετε ακούσει και εσείς αυτό το στόρι?

Ναι γραφτηκε και απο αλλα 2 μελη εδω μεσα
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Τα κάστρα πέφτουν πάντα από μέσα.
Προσοχή σε όλους. Τα τρυπήματα
δεν σταματάνε στον ΠΑΟΚ. Τα χειρότερα είναι
από μέσα.

Ιβάν που είναι τώρα οι αυλοκολακες
που σε εγλυφαν; Αλλά οι αυλές
αυτά έχουν. Αυτό είναι δικό σου λάθος
και εσύ το δημιούργησες. Και το ήξερες
και το ήθελες.

Ξύπνα και άκου αυτούς που σε βρίζουν
μπροστά γιατί αγαπάνε τον ΠΑΟΚ....
Οι yesmen αυτά έχουν, υπηρετούν
το νέο αφεντικό....
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

aivas19 έγραψε:
Guitarman έγραψε:Άκουσα μια φανταστική ιστορία πρόσφατα: Όταν ο Τέλης προσέγγισε τον Γιάννη για να εξαγοράσει την ΠΑΕ, ο Γιάννης του ζήτησε 250 εκ. και του Τέλη του φάνηκαν πολλά... Το έχετε ακούσει και εσείς αυτό το στόρι?

Ναι γραφτηκε και απο αλλα 2 μελη εδω μεσα

Ευχαριστώ Αιβα. Αν λοιπόν ισχύει αυτό το σενάριο, να θυμόμαστε ότι ο Γιάννης έχει βάλει καμία 200ρια μέχρι σήμερα... Το να ζητήσει 250 που σε διαπραγματεύσεις μεταξύ τους το νούμερο θα έπεφτε σίγουρα, είναι σαν να του είπε "δώσε όσα έβαλα και πάρτην ομάδα" και ο φιλέσπλαχνος, Σαλονικιος και ΠΑΟΚτσης Τέλης είπε "όχι - θα σου την πάρω μέσω του ΑΣ"... Και υπάρχουν άτομα που παίρνουν το μέρος του Τέλη που θα μας φτιάξει και γήπεδο και θα το γράψει και στον ΑΣ... Τζάμπα! Για την ψυχή της μάνας του... Εξάλλου είναι Σαλονικιός... δεν γεννήθηκε σε τίποτα Ρωσίες... άρα σίγουρα έχει αγνές προθέσεις. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Αυτες τις μερες αυτο προσπαθουσα να πω κιθαριστα αλλα εσυ το ειπες καλυτερα. Η απαντηση ηταν οτι η χαρτινη με γηπεδο εκανε 90 οποτε δε γινεται να ζηταει ο Ιβαν τοσα πολλα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”