dragon έγραψε:Ναι αλλά ο Σαββίδης είναι έτσι, ναι αλλά ο Μυστακιδης είναι εκείνο κ ούτε το καθεξής. Το θέμα δεν είναι αι τι είναι αυτοί , αν κ ποιανού μπροστινοι είναι, αν αγαπάνε ΠΑΟΚ ή απλά είναι επιχειρηματίες. Το ζήτημα είμαι τι είμαστε εμείς? Αν εμείς μας αρέσει να φωτομοντέλο σωστά κ μη ήθος. Αν εμείς ξεπουλάνε την ψυχή μας κ τις αρχες μας για ένα κύπελλο, ένα πρωτάθλημα ή ένα γήπεδο. Αν ξεπουλαμε την έννοια ΠΑΟΚ έτσι όπως την έχω εγώ στο μυαλό μου τουλάχιστον . Ο ΑΣ αυτό θεωρώ οτι έκανε κ οι λόγοι είναι προφανείς
Τι θα πει ξεπουλαμε ρε αδερφε
Τι εγινε το παντρευτηκαμε τον σαββιδη και δεν το καταλαβα??
Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ουτε σαββιδης ουτε μυστακιδης ουτε κανενας. Ο σαββιδης ειναι Ευεργετης με ολα αυτα που εκανε. Ποιος διαφωνει?
Αλλα τι πρεπει να κανουμε. Να περιμενουμε ποτε θα τελειωσει ο πολεμος ή ποτε θα δωσει το οκ ο πουτιν για τα κεφαλαια??
Ο μυστακιδης ολοι λενε οτι εχει κανει προτασεις για την παε. Γιατι προδιαθετετε οτι δεν εχει κανει?
Και σαν λυση ο μυστακιδης με χρηματα σε Ελβετια Αγγλια Ιταλια ειναι πολυ πιο safe επιλογη απο καποιον που δεν ξερουμε ποτε θα λυθει το θεμα του και ΑΝ θα λυθει ποτε. Και τι θα κανει ο ΠΑΟΚ δηλαδη θα ειναι ομηρος του νεου ψυχρου πολεμου? Ναι ο Ιβαν ειναι εγκλωβισμενος, ΕΜΕΙΣ τι φταιμε?
Ας πουλησει να ειναι για ΠΑΝΤΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ. Που ειναι το κακο?
ΥΓ. Καποιοι λενε οτι "πεταμε τον ιβαν σαν στυμενη λεμονοκουπα". Πως τον πεταμε, τη στιγμη που αν φυγει θα φυγει ΣΑΝ ΗΡΩΑΣ και μαλιστα οχι τσαμπα αλλα θα εχει παρει και ενα σοβαρο ποσο?? Και παντα θα ειναι ευπροσδεκτος στην Τουμπα?