Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Psagmenos4 έγραψε:Αυτά που λέτε τα σκέφτεστε ρε παιδιά? Πρώτον από την στιγμή που έδωσε εγγυητική και υπογράφτηκε δέσμευση κάνεις δεν μπορεί να κάνει πίσω, ο Τελης ακόμα και να μην μπει στην ΠΑΕ σίγουρα θα χτίσει το γήπεδο με χορηγους και θα έχει χώρους για εκμετάλλευση κάτι που όχι μόνο θα του κάνει απόσβεση, αλλά θα του δώσει και κέρδος. Επίσης όταν δούμε την νέα τουμπα να παίρνει σάρκα και οστά, στην πίεση θα είναι ο Σαββίδης αφού το αγωνιστικό που είναι και θέμα ανταγωνισμού θα πέφτει πάνω στο νέο γήπεδο κάτι που θα φέρει γκρίνια για τον ίδιο και αποθέωση για τον Τέλη. Με λίγα λογια ο Τελης θα ξεκινήσει το γήπεδο και πιστεύω θα χτυπήσει την ΠΑΕ λίγο πριν την ολοκλήρωση του.
Αγαπάω τον Ιβαν όσο κανένας ωστόσο να περιμένουμε να μας κάνει νέο γήπεδο είναι πραγματικά τρελό. Αν ήταν να το κάνει θα το είχε κάνει, στην ανακοίνωση του πάλι δεν μας δίνει ούτε χρονοδιάγραμμα ,ούτε κάποια προοπτική, μόνο ότι κάποια στιγμή θα το κάνει. Ψεύτης δεν είναι,αλλά ούτε και μάντης ώστε να ξέρει πότε οι σχέσεις Ρωσίας Δύσης θα επανέλθουν. Ο,Τελης πάλι ήρθε και μίλησε για ιδια κεφάλαια και μάλιστα το υπέγραψε, όσο για τον ΑΣ με 200 μέλη τα 170 του Κατσαρη και λοιπών, το 60% είναι σίγουρο. Περιμένω με ανυπομονησία την θέση άλλων συνδέσμων π.χ Τούμπα Μακεδόνες αμπαλεα που είναι κοντά στον Ιβάν αλλά και τους συνδέσμους από τα δυτικά που γενικά είχαν αρχίσει την γκρίνια για τον Ιβάν.
1000 δικια μπορει να εχει ο ΑΣ ,ο τροπος ομως που το χειριζεται ειναι λαθος. Πρωτο λαθος η αστεια πρωτη ανακοινωση και επομενο η εξαφανιση εκτοτε. Πρεπει να το μαζεψει αμεσα με μονη προφανη λυση μια συνεντευξη τυπου οπου θα πρεπει να ειπωθουν αληθειες οσο σκληρες και αν ειναι.
joshua έγραψε:1000 δικια μπορει να εχει ο ΑΣ ,ο τροπος ομως που το χειριζεται ειναι λαθος. Πρωτο λαθος η αστεια πρωτη ανακοινωση και επομενο η εξαφανιση εκτοτε. Πρεπει να το μαζεψει αμεσα με μονη προφανη λυση μια συνεντευξη τυπου οπου θα πρεπει να ειπωθουν αληθειες οσο σκληρες και αν ειναι.
Συνεχιζεται ορισμενοι, αλλος απο αφελεια, αλλος επειδη το θελει πολυ, αλλος για λογους που αυτος ξερει, να γραφεται πραγματα που δε μπορουν να γινουν.
Το ολο θεμα δεν ειναι το γηπεδο αλλα το ποιος θα παρει την ΠΑΕ. Ο Μυστακιδης δε θα χαρισει κανενα γηπεδο δεν ειναι ηλιθιος.
ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ. ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΕ ΚΑΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ. Συνεπως γηπεδο μπορει να φτιαξει μονο οποιος εχει την ΠΑΕ.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΠΑΕ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ Ο Μυστακιδης προσπαθησε με αχαρακτηριστο τροπο να παρει την ΠΑΕ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ. ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.
ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ ΦΑΚΑ.....
Και για οσους επιμενουν σε σεναρια 250 η ΠΑΕ 150 το γηπεδο 50 για μεταγραφες πρωτης χρονιας, προπονητικο,κλπ. ΣΥΝΟΛΟ ΚΟΝΤΑ ΜΙΣΟ ΔΙΣ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΔΙΕΤΙΑΣ; Ο ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ; Γυριστε πλευρο......
Δεδομένα 1. Ο Σαββίδης είτε πιο αργά είτε πιο γρήγορα κάνει σε μεγάλο βαθμό αυτό που λέει αλλά δεν είναι κ χαζός. 2. Η αεχ κ η ζελα φτιάξανε κ φτιάχνουν γήπεδο με χρηματοδότηση του κράτους. 3. Ο Σαββίδης μέσω κυρ κυρ λέει ότι δε θα είμαστε μια ζωή οι μαλακές όπως έχουν συνηθίσει οι κάτω - δυστυχώς κ εμείς ( σύνδρομο της Στοκχόλμης) - κ καλό θα ήταν να παίξουμε με τους ίδιους κανόνες. 4. Ζητάει κ ταυτόχρονα πιέζει τον ΑΣ να πιέσει με βάση τον θεσμικό του ρόλο την πολιτεία να έχουμε την ίδια αντιμετώπιση. 5. Ο ΑΣ παρουσιάζει συμφωνία με μυστακιδη - δικαιωλογωντας την λέγοντας αφού η παε δεν μπορεί κ άργησε - βρίσκοντας ταυτόχρονα λύση δίχως να ξεβολεψει ή να φέρει προ των ευθυνών της την κυβέρνηση κ ταυτόχρονα εκθέτει Σαββίδη. 6. Η θύρα 4 τρέχει να προσυπογραψει ταβτου ΑΣ 7. Η ΝΔ που βολεύεται απίστευτα με αυτό κ για να μην ξοδευτεί πέρα από το αγαπημένο της ποκ κ για μη δώσει λεφτά στο Ρώσο ολιγαρχη λέει ααα εγώ δεν ξέρω τπτ.
Πάνω κάτω αυτά καταλαβαίνω. Ακούω αυτούς που λένε κ τι μας νοιάζει εμάς δεν είμαστε ούτε ΑΣ ούτε Σαββίδης ούτε Μυστακιδης ούτε ΝΔ εμείς είμαστε ΠΑΟΚ κ αυτό που πρέπει να μας νοιάζει είναι το γήπεδο, το αποτέλεσμα. Εδώ λοιπόν θα διαφωνήσω. Αυτά είναι για τους άλλους. Εγώ ετών 44 κ νότιος ΠΑΟΚΤΖΗΣ μεγαλώσα με το μυαλό οτι το τελευταίο που με νοιάζει είναι το αποτέλεσμα ή ο τίτλος. Μεγάλωσα δίνοντας σημασία στο τρόπο που θα παλέψω, αυτό με έκανε να στέκομαι περήφανος μόνος μου πολλες φορές απέναντι στο σχολείο μικρός, στη σχολή αργότερα, στη δουλειά είτε σε ολόκληρη την πόλη μου μιας κ βρίσκομαι κάτω από το αυλάκι. Αυτό είναι το πλεονέκτημα μου απέναντι τους κ όχι οι τίτλοι με όποιο κόστος. Δεν ζηλεύω παράγοντες σαν τον μπεο κ τον τρακη. Δεν θέλω δικηγόρους σαν τον κουγια κ τον μπαλτακο.
Εγώ αυτό που είδα από τον ΑΣ δεν ήταν ΠΑΟΚ όπως εγώ σωστά ή λανθασμένα έχω στο μυαλό μου. Δεν ηταν ηθικό. Τον μόνο που βολεψε ήταν το σύστημα που μας θέλει υποτελεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Τετ 18 Ιουν 2025, 09:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Δεν μπορώ να διασταυρώσω αν ισχύει πάντως σε ραδιόφωνο ακούστηκε ότι πολύ μικρό ποσοστό ιδιοκτητών ομάδας είναι και ιδιοκτήτες των γηπέδων τους. Συνεχίζουμε.
dragon μπερδευεσαι σε πολλα σημεια. Υπαρχουν πολλες διαφορες και πολλες ομοιοτητες στις περιπτωσεις που παρουσιαζεις αλλα ολες ειχαν σημεια και βηματα εκκινησης τα οποια αρνειται να κανει ο Ιβαν εδω και χρονια για τους λογους που μονο ο ιδιος ξερει.
dragon έγραψε:Δεδομένα 1. Ο Σαββίδης είτε πιο αργά είτε πιο γρήγορα κάνει σε μεγάλο βαθμό αυτό που λέει αλλά δεν είναι κ χαζός. 2. Η αεχ κ η ζελα φτιάξανε κ φτιάχνουν γήπεδο με χρηματοδότηση του κράτους. 3. Ο Σαββίδης μέσω κυρ κυρ λέει ότι δε θα είμαστε μια ζωή οι μαλακές όπως έχουν συνηθίσει οι κάτω - δυστυχώς κ εμείς ( σύνδρομο της Στοκχόλμης) - κ καλό θα ήταν να παίξουμε με τους ίδιους κανόνες. 4. Ζητάει κ ταυτόχρονα πιέζει τον ΑΣ να πιέσει με βάση τον θεσμικό του ρόλο την πολιτεία να έχουμε την ίδια αντιμετώπιση. 5. Ο ΑΣ παρουσιάζει συμφωνία με μυστακιδη - δικαιωλογωντας την λέγοντας αφού η παε δεν μπορεί κ άργησε - βρίσκοντας ταυτόχρονα λύση δίχως να ξεβολεψει ή να φέρει προ των ευθυνών της την κυβέρνηση κ ταυτόχρονα εκθέτει Σαββίδη. 6. Η θύρα 4 τρέχει να προσυπογραψει ταβτου ΑΣ 7. Η ΝΔ που βολεύεται απίστευτα με αυτό κ για να μην ξοδευτεί πέρα από το αγαπημένο της ποκ κ για μη δώσει λεφτά στο Ρώσο ολιγαρχη λέει ααα εγώ δεν ξέρω τπτ.
Πάνω κάτω αυτά καταλαβαίνω. Ακούω αυτούς που λένε κ τι μας νοιάζει εμάς δεν είμαστε ούτε ΑΣ ούτε Σαββίδης ούτε Μυστακιδης ούτε ΝΔ εμείς είμαστε ΠΑΟΚ κ αυτό που πρέπει να μας νοιάζει είναι το γήπεδο, το αποτέλεσμα. Εδώ λοιπόν θα διαφωνήσω. Αυτά είναι για τους άλλους. Εγώ ετών 44 κ νότιος ΠΑΟΚΤΖΗΣ μεγαλώσα με το μυαλό οτι το τελευταίο που με νοιάζει είναι το αποτέλεσμα ή ο τίτλος. Μεγάλωσα δίνοντας σημασία στο τρόπο που θα παλέψω, αυτό με έκανε να στέκομαι περήφανος μόνος μου πολλες φορές απέναντι στο σχολείο μικρός, στη σχολή αργότερα, στη δουλειά είτε σε ολόκληρη την πόλη μου μιας κ βρίσκομαι κάτω από το αυλάκι. Αυτό είναι το πλεονέκτημα μου απέναντι τους κ όχι οι τίτλοι με όποιο κόστος. Δεν ζηλεύω παράγοντες σαν τον μπεο κ τον τρακη. Δεν θέλω δικηγόρους σαν τον κουγια κ τον μπαλτακο.
Εγώ αυτό που είδα από τον ΑΣ δεν ήταν ΠΑΟΚ όπως εγώ σωστά ή λανθασμένα έχω στο μυαλό μου. Δεν ηταν ηθικό. Τον μόνο που βολεψε ήταν το σύστημα που μας θέλει υποτελεις
Montrealiotis έγραψε:Και σε 15 μέρες βρήκε 130 εκατομμύρια; Μπράβο αποτελεσματικότητα! Αντε να βρει 4-5 και στο μπάσκετ να πρωταγωνιστήσουμε τώρα που τα έχει εύκολα
Εσυ ποσες μερες πιστευεις οτι χρειαζεται καποιος για να βρει καποιον επενδυτη για το φιλετο της Τουμπας; Για να δω ποσο ψηλα εχεις το brand name του ΠΑΟΚ...
καποιος μπορει να σου πει κιολας οτι ειναι απογοητευμενος που βρεθηκε μονο ενας σε 15 μερες...
Να σημειωθεί πάντως ότι ... φίλοι του ΠΑΟΚ μεσολάβησαν, κατά τα αναφερθέντα στη δήλωση του ΑΣ, και έφεραν σε επαφή τις 2 πλευρές. Χωρίς τη συνδρομή τους ίσως δεν είχε κατορθώσει ο κύριος Κατσαρής να εντοπίσει την πλευρά Μυστακίδη .
Την ΠΑΕ δεν θα την πάρει άμεσα ίσως και ποτέ ενώ το γήπεδο πρέπει να ξεκινήσει άμεσα λόγω χρονικών περιορισμων.Μην στοιχιματιζετε τόσο εύκολα σε δισεκατομμυριουχους(ανατολής η δύσης) αυτοί ζουν σε διαφορετικό πλανήτη από εμάς. Σύντομα στις οθόνες μας.