Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Fawkes

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Fawkes »

renegade έγραψε:Άποψή μου είναι πως οποιαδήποτε δυνητική αγωνιστική επιτυχία, αγωνιστική πρόοδος ή εταιρική ανάπτυξη δεν πρέπει ποτέ να υπερκαλύπτει το μέσο και τον τρόπο με τον οποίο επιτυγχάνεται.

Οι λίγες αξίες με τις οποίες πορεύομαι και η ακεραιότητα που προσπαθώ να διατηρώ, μου επιβάλλουν — απέναντι σε ανθρώπους που θεωρώ οικογένεια, ανθρώπους που μου έδωσαν, που μου πρόσφεραν χαρές — να σταθώ στο πλευρό τους στις δύσκολες στιγμές τους. Αυτό είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω.

Ανήκω σε μια γενιά που — τολμώ να πω — ίσως είναι και η τελευταία που, όταν κάτι χαλάει, προσπαθεί να το διορθώσει και όχι να το πετάξει για να αγοράσει κάτι καινούργιο.

Όχι, ο Ιβάν δεν είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι, μπροστά στην ελπίδα (γιατί περί ελπίδας πρόκειται, και όχι κάτι χειροπιαστό) για μια καλύτερη ομάδα ή ένα πιο "luxus" γήπεδο, θα πετάξω σαν στημένη λεμονόκουπα έναν άνθρωπο που έδωσε όχι μόνο τα λεφτά του αλλά και την ψυχή του για αυτήν την ομάδα.

Έναν άνθρωπο που κατάφερε να ανατρέψει όλο το βρώμικο και πουλημένο σύστημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ώστε να μπορεί σήμερα ο ΠΑΟΚ και οι υπόλοιπες ομάδες να διεκδικούν — σχεδόν ισότιμα — τον τίτλο κάθε χρονιά. Και όλα αυτά με προσωπικό κόστος.

Οποιαδήποτε απόφαση πέρα από το να σταθώ στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη, όσο εκείνος δεν δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα, θα με οδηγούσε στο να μην μπορώ να κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη.

Και με μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω πως, σε αυτήν εδώ την κοινότητα, τα μέλη που εκτιμώ έχουν παρόμοιο τρόπο σκέψης και φιλοσοφίας.

Μου τα χαλάει λίγο ο Τζόσουα — αλλά δεν πειράζει :D

++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Εγώ μετά από πολλά χρόνια εδώ μέσα νιώθω αυτή τη στιγμή ωραία συναισθήματα για το φόρουμ .
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Ας μη γράφουμε βλακείες.
Ο δισεκατομμυριούχος πιόνι του Κούλη;
Και ο Ιβάν όταν ήρθε μια χαρά ήταν και με στελέχη της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων.
Αυτοί τους έχουν ανάγκη περισσότερο.
Αυτά τα βουνά είναι "σκληροί καριόληδες".
Αν είναι ο Ιβάν να πιεστεί έχοντας πλέον έναν τεράστιο παίκτη απέναντι...Ε, ας πιεστεί.
Προφανώς δεν πουλάει ή πουλάει με τεράστιο αντίτιμο.
Είπε ότι θα το κάνει το γήπεδο. Ναι αλλά άλλο να το κάνει σε 5 χρόνια άλλο σε 20.
Αυτό που ζητάμε πιστοποιητικά απ' τον Μυστακίδη τι είναι;
Δηλαδή ο Ιβάν είχε δείξει κάτι πριν αναλάβει;
Τι πρέπει να κάνει να αναλάβει το μπάσκετ, το πόλο;
Τι βλακείες είναι αυτές.
Και ο Ιβάν τη Ροστόφ δεν την άφησε σε καλό σημείο.
Και τον ερασιτέχνη έχει χρόνια να τον πληρώσει απ' ότι λένε.
Ο Κυρ Κυρ δεν πέταξε το μπαλάκι στον ΑΣ;
Δηλαδή ναι ευεργέτης ο Ιβάν αλλά έχει μια πενταετία που ακόμα κι όταν ήταν 100 χλμ απ'τη Τούμπα δεν ήρθε στο γήπεδο. Ας το πάρει αλλιώς.
Επίσης πλέον δεν δικαιολογείται κανείς στο θέμα της Τούμπας.
Υπάρχει κάποιος που λέει πως μπορεί να το ξεκινήσει.
Να κόψουν το λαιμό τους να το ξεκινήσουν λοιπόν.
icue

Δημοσίευση από icue »

Υπαρχει ενδεχομενο ο Μυστακιδης να μεινει στο γηπεδο; Ναι η κοινη λογικη λεει οτι δεν μπορει να το εκανε χωρις να εχει στοχο την ΠΑΕ, αλλα απο αυτα που διαβαζω ο ανθρωπος απεχθανεται την δημοσιοτητα σαν ο διαολος το λιβανι.

Το τελευταιο πραγμα που θα θελει ενας τετοιος ανθρωπος ειναι να αποκτησει μια μεγαλη ομαδα. Θα βγουν πραγματα στην επιφανεια και φυσικα ακομα και πραγματα που δεν θα ισχυουν.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

renegade έγραψε:Άποψή μου είναι πως οποιαδήποτε δυνητική αγωνιστική επιτυχία, αγωνιστική πρόοδος ή εταιρική ανάπτυξη δεν πρέπει ποτέ να υπερκαλύπτει το μέσο και τον τρόπο με τον οποίο επιτυγχάνεται.

Οι λίγες αξίες με τις οποίες πορεύομαι και η ακεραιότητα που προσπαθώ να διατηρώ, μου επιβάλλουν — απέναντι σε ανθρώπους που θεωρώ οικογένεια, ανθρώπους που μου έδωσαν, που μου πρόσφεραν χαρές — να σταθώ στο πλευρό τους στις δύσκολες στιγμές τους. Αυτό είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω.

Ανήκω σε μια γενιά που — τολμώ να πω — ίσως είναι και η τελευταία που, όταν κάτι χαλάει, προσπαθεί να το διορθώσει και όχι να το πετάξει για να αγοράσει κάτι καινούργιο.

Όχι, ο Ιβάν δεν είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι, μπροστά στην ελπίδα (γιατί περί ελπίδας πρόκειται, και όχι κάτι χειροπιαστό) για μια καλύτερη ομάδα ή ένα πιο "luxus" γήπεδο, θα πετάξω σαν στημένη λεμονόκουπα έναν άνθρωπο που έδωσε όχι μόνο τα λεφτά του αλλά και την ψυχή του για αυτήν την ομάδα.

Έναν άνθρωπο που κατάφερε να ανατρέψει όλο το βρώμικο και πουλημένο σύστημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ώστε να μπορεί σήμερα ο ΠΑΟΚ και οι υπόλοιπες ομάδες να διεκδικούν — σχεδόν ισότιμα — τον τίτλο κάθε χρονιά. Και όλα αυτά με προσωπικό κόστος.

Οποιαδήποτε απόφαση πέρα από το να σταθώ στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη, όσο εκείνος δεν δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα, θα με οδηγούσε στο να μην μπορώ να κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη.

Και με μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω πως, σε αυτήν εδώ την κοινότητα, τα μέλη που εκτιμώ έχουν παρόμοιο τρόπο σκέψης και φιλοσοφίας.

1000 μπράβο ρε rene
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

fossa έγραψε:Ας μη γράφουμε βλακείες.
Ο δισεκατομμυριούχος πιόνι του Κούλη;
Και ο Ιβάν όταν ήρθε μια χαρά ήταν και με στελέχη της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων.
Αυτοί τους έχουν ανάγκη περισσότερο.
Αυτά τα βουνά είναι "σκληροί καριόληδες".
Αν είναι ο Ιβάν να πιεστεί έχοντας πλέον έναν τεράστιο παίκτη απέναντι...Ε, ας πιεστεί.
Προφανώς δεν πουλάει ή πουλάει με τεράστιο αντίτιμο.
Είπε ότι θα το κάνει το γήπεδο. Ναι αλλά άλλο να το κάνει σε 5 χρόνια άλλο σε 20.
Αυτό που ζητάμε πιστοποιητικά απ' τον Μυστακίδη τι είναι;
Δηλαδή ο Ιβάν είχε δείξει κάτι πριν αναλάβει;
Τι πρέπει να κάνει να αναλάβει το μπάσκετ, το πόλο;
Τι βλακείες είναι αυτές.
Και ο Ιβάν τη Ροστόφ δεν την άφησε σε καλό σημείο.
Και τον ερασιτέχνη έχει χρόνια να τον πληρώσει απ' ότι λένε.
Ο Κυρ Κυρ δεν πέταξε το μπαλάκι στον ΑΣ;
Δηλαδή ναι ευεργέτης ο Ιβάν αλλά έχει μια πενταετία που ακόμα κι όταν ήταν 100 χλμ απ'τη Τούμπα δεν ήρθε στο γήπεδο. Ας το πάρει αλλιώς.
Επίσης πλέον δεν δικαιολογείται κανείς στο θέμα της Τούμπας.
Υπάρχει κάποιος που λέει πως μπορεί να το ξεκινήσει.
Να κόψουν το λαιμό τους να το ξεκινήσουν λοιπόν.

Η πλειοψηφία των συνοπαδων δεν έχει στραφεί εναντίον του Μυστακίδη (και σωστά). Τις προθέσεις του θα τις δούμε.
Η συντριπτική πλειοψηφία έχει σταθεί απέναντι στην στάση και τον ρόλο του ερασιτέχνη. Στάση η οποία δεν καταπίνεται με τίποτα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

+++++++++++

Εικόνα
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

jibbie έγραψε:καλησπέρα και από μένα μετά από αρκετό καιρό με μερικές σκόρπιες σκέψεις σχετικά με τα άκρως ανησυχητικά των τελευταίων ωρών.

Τεράστια ετεροντροπη για τον ΑΣ. Αμέριστη συμπαράσταση στον μεγάλο Ιβαν. Η σχέση μου με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν ποτέ σχέση αριθμών, αλλά αξιών. Υπ αυτή την έννοια χίλιες φορές στα καψουροτσιμεντα της τούμπας με τον ιβαν μέχρι να βρει την άκρη του.

να στε καλά όλοι.

Καλησπέρα φίλε και εύχομαι να είσαι καλά..

Δυστυχώς δεν μπορεί να την βρει την άκρη για μένα ..φτάνει στο τέλος.
Δεν την βρήκε στο πρώτο πρωτάθλημα που ήταν καβάλα στο άλογο κάνοντας απειρες μαλακιες θα την βρει τώρα με τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει;

Αν ο Τελης έχει σκοπό να αποκτήσει την ΠΑΕ ,θα το κάνει με μαθηματική ακρίβεια.

Και για αυτό θα έχει συμβάλει ο κόσμος.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

icue έγραψε:Υπαρχει ενδεχομενο ο Μυστακιδης να μεινει στο γηπεδο; Ναι η κοινη λογικη λεει οτι δεν μπορει να το εκανε χωρις να εχει στοχο την ΠΑΕ, αλλα απο αυτα που διαβαζω ο ανθρωπος απεχθανεται την δημοσιοτητα σαν ο διαολος το λιβανι.

Το τελευταιο πραγμα που θα θελει ενας τετοιος ανθρωπος ειναι να αποκτησει μια μεγαλη ομαδα. Θα βγουν πραγματα στην επιφανεια και φυσικα ακομα και πραγματα που δεν θα ισχυουν.

Εδώ οι βαθείς γνωρίζοντες περί Μυστακίδη πάντως έχουν γράψει μέχρι και συγκεκριμένα νούμερα των προτάσεων προς τον Σαββίδη για εξαγορά της ΠΑΕ, που δεν αποδέχτηκε ο Ιβάν.
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

navigator11 έγραψε:
paokspren έγραψε:
ΥΓ. Ναι προφανώς και η κυβέρνηση θέλει να φύγει ο Ιβάν από την Ελλάδα, και προφανώς έκαναν και θα κάνουν κάθε διευκόλυνση που μπορούν στον Μυστακίδη, αλλά ας μην μπερδεύουμε την δυναμική της σχέσης. Ο Μυστακίδης είναι γι'αυτούς κάτι ανάμεσα σε μάνα εξ ουρανού και sugar daddy, όχι πιόνι.

Και ξαναρωτώ. Επειδή δε βρισκόμαστε ούτε στην Αγγλετέρα, μήτε στη Γερμανία, στον συγκεκριμένο μπουρδελότοπο θα συνεχίσουμε να ζούμε και να αγωνιζόμαστε ως ΠΑΟΚ, το ότι αυτοί που θέλουν αποδεδειγμένα λυσσωδώς να εξαφανιστεί ο Σαββίδης από τον χάρτη του τσιφλικιού τους στηρίζουν ή έστω δε δείχνουν σαφή διάθεση να βάλουν εμπόδιο σε ένα ακόμα ισχυρότερο "βουνό" να εμπλακεί στα του ΠΑΟΚ, πράγμα που μπορεί, εφόσον τους έχει, κατά τα γραφόμενα διαφόρων, ο Μυστακίδης για πρωινό τους κούληδες κλπ, να ναρκοθετήσει τα του εγχώριου ποδοσφαίρου, σας φαίνεται φυσιολογικό;

Ναι, απόλυτα φυσιολογικό. Ο βασικός λόγος είναι ότι ο Ιβάν είναι Ρώσος οπότε ανεπιθύμητος για χίλιους λόγους. Επίσης, τα λεφτά στο ποδόσφαιρο πλέον είναι στην μέγιστη εμπορευματοποίηση ενός ποιοτικού και ανταγωνιστικού προιόντος. Ο Ιβάν μας έχει αλλάξει επίπεδο τόσο πολύ (και το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα γενικά) που αυτό πλέον δεν γίνεται χωρίς τον ΠΑΟΚ.

Gentrification θέλουν να μας κάνουν.
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Ας παρουσιαστεί ο κ. Μυστακίδης να μας πει ποιος είναι, τι σχέδια έχει για τον ΠΑΟΚ, τι μας υπόσχεται να κάνει, τι ευθύνες αναλαμβάνει.
Όμορφα, υπεύθυνα, αντρικια, μπεσαλιδικα....
Και επίσης, ας βγει και ο Ιβάν να μας πει τι προβλήματα έχει, πως βλέπει το μέλλον, που μπορεί να πάει την ομάδα
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ, ΕΙΚΑΣΙΕΣ, ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ.....
ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

aivas19 έγραψε:

+++++++++++

Εικόνα

:nairepaok:
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Ο Μυστακίδης ήταν ξεκάθαρος. Δίνω τα λεφτά μου στην ομάδα μου τον ΠΑΟΚ για την Νέα Τούμπα. Ο Σαββίδης επίσης ξεκάθαρος. Πάμε να την φτιάξουμε μαζί. Να δούμε πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nkoss την Τρί 17 Ιουν 2025, 20:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

αρα το πλανο ποιο ειναι συμφωνα με renegade?
Περιμενουμε τον σαββιδη ποτε και να θα βρει λεφτα? Μεχρι ποτε?
Καμια 20ετια καλα ειναι?
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

O Μυστακίδης γιατί δε στηρίζει αρχικά τον ερασιτέχνη,αφού τα έχουν βρει στο κάτω κάτω, ως μοχλό πίεσης στον Ιβάν??2-3 εκατομμύρια για έναν δισεκατομμυριούχο δεν είναι τίποτα...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”