renegade έγραψε:Άποψή μου είναι πως οποιαδήποτε δυνητική αγωνιστική επιτυχία, αγωνιστική πρόοδος ή εταιρική ανάπτυξη δεν πρέπει ποτέ να υπερκαλύπτει το μέσο και τον τρόπο με τον οποίο επιτυγχάνεται.
Οι λίγες αξίες με τις οποίες πορεύομαι και η ακεραιότητα που προσπαθώ να διατηρώ, μου επιβάλλουν — απέναντι σε ανθρώπους που θεωρώ οικογένεια, ανθρώπους που μου έδωσαν, που μου πρόσφεραν χαρές — να σταθώ στο πλευρό τους στις δύσκολες στιγμές τους. Αυτό είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω.
Ανήκω σε μια γενιά που — τολμώ να πω — ίσως είναι και η τελευταία που, όταν κάτι χαλάει, προσπαθεί να το διορθώσει και όχι να το πετάξει για να αγοράσει κάτι καινούργιο.
Όχι, ο Ιβάν δεν είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι, μπροστά στην ελπίδα (γιατί περί ελπίδας πρόκειται, και όχι κάτι χειροπιαστό) για μια καλύτερη ομάδα ή ένα πιο "luxus" γήπεδο, θα πετάξω σαν στημένη λεμονόκουπα έναν άνθρωπο που έδωσε όχι μόνο τα λεφτά του αλλά και την ψυχή του για αυτήν την ομάδα.
Έναν άνθρωπο που κατάφερε να ανατρέψει όλο το βρώμικο και πουλημένο σύστημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ώστε να μπορεί σήμερα ο ΠΑΟΚ και οι υπόλοιπες ομάδες να διεκδικούν — σχεδόν ισότιμα — τον τίτλο κάθε χρονιά. Και όλα αυτά με προσωπικό κόστος.
Οποιαδήποτε απόφαση πέρα από το να σταθώ στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη, όσο εκείνος δεν δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα, θα με οδηγούσε στο να μην μπορώ να κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη.
Και με μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω πως, σε αυτήν εδώ την κοινότητα, τα μέλη που εκτιμώ έχουν παρόμοιο τρόπο σκέψης και φιλοσοφίας.
Μου τα χαλάει λίγο ο Τζόσουα — αλλά δεν πειράζει
++++++++++++++++++++++++