Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Όλοι εσείς λοιπόν που θέλετε να σταθείτε δίπλα στο Σαββίδη, προφανώς δεν θα έχετε πρόβλημα να βλέπετε τον ΠΑΟΚ (ΠΑΟΚ είμαστε, μην το ξεχνάμε) στη μέση ενός πολέμου μεταξύ πλευράς συμφερόντων Σαββίδη αφενός και πλευράς ανταγωνιστικών παραγόντων, συμφερόντων αφετέρου.
Δεν θα έχετε πρόβλημα να στέκεστε στο πλευρό του Σαββίδη που θα υπάρχει κάπου στο μακρινό Ροστόφ και θα παίζει δήθεν σκάκι στην σκακιέρα των επιχειρηματικών ή γεωπολιτικών ανταγωνισμών ενώ ο ΠΑΟΚ εδώ στο ελλαδισταν θα υφίσταται όλες τις επιπτώσεις.
Ας πολεμήσει ο Ιβάν τους εχθρούς του και του εύχομαι (σε αυτό είμαι μαζί του) να βγεί αλώβητος όσο γίνεται και να συνεχίσει τις δραστηριότητες του.
Αλλά, ο ΠΑΟΚ, να μείνει μακριά και ανεπηρέαστος. Όσο είναι ιδιοκτησίας Σαββίδη αυτό δεν διασφαλίζεται.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Κανείς δε χαρίζει λεφτά.
Ποιος Μυστακίδης θα το κάνει
επειδή είναι ΠΑΟΚ;

Ο Ιβάν όταν κάποτε αν φύγει
θα χαρίσει τον ΠΑΟΚ και το γήπεδο;

Ο μόνος στην ιστορία του ΠΑΟΚ
που χάρισε κάτι και κτίσαμε
το γήπεδο μπάσκετ είναι οι
αδελφοί Δεδεογλου. Οι μόνοι
για μένα πραγματικοί ευεργέτες.

Ο Γιάννης Δεδεογλου για όσους δεν
ξέρουν ήταν πρόεδρος στην ΠΑΕ
πριν τον Βουλινο. Μας άντεξε
ένα χρόνο. Ήρθε μια φορά στην 4
γιατι τότε γινόταν φασαρίες συνέχεια
και του κλεψανε το πορτοφόλι....
Έφερε παιχταραδες και τον διώξαμε

Ήμουν 15;χρόνων όταν ανίδεος και παιδακι φώναζα
μαζί με δύο χιλιάδες Παοκτσηδες
έτσι το θέλει ο λαός πρόεδρος στον
ΠΑΟΚ ο Μάκης Βουλινος.....Ο αντικατάστασης
του Δεδεογλου....Η συνέχεια γνωστή.....

Ζήσαμε τον εφιάλτη και μεγαλύτερο
καταστροφέα του ΠΑΟΚ.
Εμένα μου στέρησε τα πιο ζωντανά
χρόνια αγάπης για τον ΠΑΟΚ
μου κατεστρεψε τη ζωή μου όσο
βαρύ κι αν ακούγεται γιατί ήθελα
να είμαι όλη μέρα δίπλα στην ομάδα
και να ζω για αυτήν. Επτά χρόνια
καταστροφής.

Αυτά για τους "Ευεργέτες"!, τους
εφιάλτες, τους "πουστηδες" και
τους πραγματικούς "μάγκες" και
ο νόων νοειτω......

Εμείς δε θα 'πουστεψουμε" όμως
στα γεράματα και δε θα σκάβουμε
λακους προέδρων που τουλάχιστον
έχουν @@ παρά τα πολλά λάθη τους.....

Δίκασες φιλαράκι. Ωραίος
TwoDoubles

Δημοσίευση από TwoDoubles »

gpap5 έγραψε:διαβάζω κάτι σχολια σαν πχ του ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ4 και μου θυμίζουν τον Πορτοσάλτε, όταν υποστηρίζει την ΝΔ ή όταν καταφέρεται κατά της αντιπολίτευσης.

Για μισό λεπτό βρε παιδιά:
1. από που προκύπτει πως ο Σαββίδης ''δεν μπορεί'';
Από τις αποτυχημένες μεταγραφές;
Μα, από την ημέρα που ήρθε, κάθε χρονιά γίνονται αποτυχημένες μεταγραφές.
Από την αδυναμία να χτιστεί η νέα Τούμπα;
Μα, από την ημέρα που υπήρξε η πρώτη αναφορά για χτίσιμο νέου γηπέδου, έπεσαν πάνω του σαν ακρίδες οι διαπλεκόμενοι της ΝΔ και λοιπόν κομμάτων, να σταματήσουν οποιαδήποτε συζήτηση για συμμετοχή του κράτους στο έργο - την στιγμή που για τα γήπεδα του γαύρου και της κούλας, το κράτος όχι απλά συμμετείχε αλλά έριξε και πολλά χρήματα. Εδώ του ζήτησαν να ανακατασκευάσει το Καυτατζόγλειο έως να χτιστεί το γήπεδο, αλλά να μην έχει δικαίωμα πάνω σε αυτό. Τα ξεχάσαμε όλα αυτά;
Το ότι ο Ιβάν δεν θέλει να πληρώσει εξ'ολοκλήρου ένα γήπεδο που οφείλει να συμμετέχει το κράτος, τον κάνει ''ανίκανο'' η υπερήφανο;
2. από που προκύπτει πως ο Μυστακίδης ''μπορεί'';
Τι είδαμε από αυτόν; Τι γνωρίζουμε από αυτόν; Που ήταν όλο το προηγούμενο διάστημα; Ο Ιβάν έδωσε χρήματα για να σωθεί η ΚΑΕ. Ο Μυστακίδης που ήταν;
Και ποιος σας λέει πως ο Μυστακίδης δεν είναι βαλτός, όπως τόσοι και τόσοι, για να αναγκάσουν τον Ιβαν να σιχαθεί το ελλαδιστάν και να φύγει;
3. από που προκύπτει πως ο ΑΣ δεν είναι σε συνενόηση με την ΠΑΕ, πάνω σε αυτό το θέμα;

Μιλάνε (γράφουν δηλαδή), ορισμένοι, σαν να είναι παπαγαλάκια της κυβέρνησης.
Λίγο ψυχραιμία παιδιά.
Όσα γνωρίζετε, γνωρίζουν και οι υπόλοιποι.
Το ότι οι περισσότεροι είναι συγκρατημένοι ή προβληματισμένοι, δεν δείχνει άγνοια αλλά σεμνότητα.
Το να βγαίνουν κάποιοι να πανηγυρίζουν για τον ''Μεσσία'' που ήρθε στον ΠΑΟΚ, μου θυμίζουν εποχές ''Καμπάνη'' (αν θυμάμαι καλά το όνομα), τότε που έξω από την Τούμπα, βραδιάτικα ένα καλοκαίρι, φώναζαν ορισμένοι ''να πάμε σο αεροδρόμιο να τον υποδεχθούμε''.

Έχει καθυστερήσει υπερβολικά την έναρξη των διαδικασιών του κτισίματος του γηπέδου και το κυριότερο δεν έχει εξηγήσει τους λόγους
Αυτό το γίνεται πόλεμος εμένα δε μου λέει κάτι....τι θα πει γίνεται πόλεμος;;
Οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις κινούνται κανονικά
ASTNORD2

Δημοσίευση από ASTNORD2 »

renegade έγραψε:Άποψή μου είναι πως οποιαδήποτε δυνητική αγωνιστική επιτυχία, αγωνιστική πρόοδος ή εταιρική ανάπτυξη δεν πρέπει ποτέ να υπερκαλύπτει το μέσο και τον τρόπο με τον οποίο επιτυγχάνεται.

Οι λίγες αξίες με τις οποίες πορεύομαι και η ακεραιότητα που προσπαθώ να διατηρώ, μου επιβάλλουν — απέναντι σε ανθρώπους που θεωρώ οικογένεια, ανθρώπους που μου έδωσαν, που μου πρόσφεραν χαρές — να σταθώ στο πλευρό τους στις δύσκολες στιγμές τους. Αυτό είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω.

Ανήκω σε μια γενιά που — τολμώ να πω — ίσως είναι και η τελευταία που, όταν κάτι χαλάει, προσπαθεί να το διορθώσει και όχι να το πετάξει για να αγοράσει κάτι καινούργιο.

Όχι, ο Ιβάν δεν είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι, μπροστά στην ελπίδα (γιατί περί ελπίδας πρόκειται, και όχι κάτι χειροπιαστό) για μια καλύτερη ομάδα ή ένα πιο "luxus" γήπεδο, θα πετάξω σαν στημένη λεμονόκουπα έναν άνθρωπο που έδωσε όχι μόνο τα λεφτά του αλλά και την ψυχή του για αυτήν την ομάδα.

Έναν άνθρωπο που κατάφερε να ανατρέψει όλο το βρώμικο και πουλημένο σύστημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ώστε να μπορεί σήμερα ο ΠΑΟΚ και οι υπόλοιπες ομάδες να διεκδικούν — σχεδόν ισότιμα — τον τίτλο κάθε χρονιά. Και όλα αυτά με προσωπικό κόστος.

Οποιαδήποτε απόφαση πέρα από το να σταθώ στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη, όσο εκείνος δεν δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα, θα με οδηγούσε στο να μην μπορώ να κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη.

Και με μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω πως, σε αυτήν εδώ την κοινότητα, τα μέλη που εκτιμώ έχουν παρόμοιο τρόπο σκέψης και φιλοσοφίας. :D

+1926
ASTNORD2

Δημοσίευση από ASTNORD2 »

abc_o_ karpouzas έγραψε:
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Κανείς δε χαρίζει λεφτά.
.............................

......................................
Εμείς δε θα 'πουστεψουμε" όμως
στα γεράματα και δε θα σκάβουμε
λακους προέδρων που τουλάχιστον
έχουν @@ παρά τα πολλά λάθη τους.....

+1926
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:Πρωτος απο ολους εγραψα πως οτι ειναι να γινει πρεπει να γινει με σεβασμο στην προσφορα του Ιβαν ,οπως εγραψα οτι η πρωτη κινηση της ''αλλης'' πλευρας ηταν ακομψη,δεν μπορω ομως να μην πω οτι και ο ιδιος ο Ιβαν εχει βαλει το χερακι του στην αλλοιωση της εικονας του.

Συγνώμη αλλά η ποσότητα των μηνυμάτων είναι πάρα πολύ μεγάλη και ίσως μου διέφυγαν αυτά που γράφεις τώρα
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

καλησπέρα και από μένα μετά από αρκετό καιρό με μερικές σκόρπιες σκέψεις σχετικά με τα άκρως ανησυχητικά των τελευταίων ωρών.

Τεράστια ετεροντροπη για τον ΑΣ. Αμέριστη συμπαράσταση στον μεγάλο Ιβαν. Η σχέση μου με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν ποτέ σχέση αριθμών, αλλά αξιών. Υπ αυτή την έννοια χίλιες φορές στα καψουροτσιμεντα της τούμπας με τον ιβαν μέχρι να βρει την άκρη του.

να στε καλά όλοι.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

paokspren έγραψε:
ΥΓ. Ναι προφανώς και η κυβέρνηση θέλει να φύγει ο Ιβάν από την Ελλάδα, και προφανώς έκαναν και θα κάνουν κάθε διευκόλυνση που μπορούν στον Μυστακίδη, αλλά ας μην μπερδεύουμε την δυναμική της σχέσης. Ο Μυστακίδης είναι γι'αυτούς κάτι ανάμεσα σε μάνα εξ ουρανού και sugar daddy, όχι πιόνι.

Και ξαναρωτώ. Επειδή δε βρισκόμαστε ούτε στην Αγγλετέρα, μήτε στη Γερμανία, στον συγκεκριμένο μπουρδελότοπο θα συνεχίσουμε να ζούμε και να αγωνιζόμαστε ως ΠΑΟΚ, το ότι αυτοί που θέλουν αποδεδειγμένα λυσσωδώς να εξαφανιστεί ο Σαββίδης από τον χάρτη του τσιφλικιού τους στηρίζουν ή έστω δε δείχνουν σαφή διάθεση να βάλουν εμπόδιο σε ένα ακόμα ισχυρότερο "βουνό" να εμπλακεί στα του ΠΑΟΚ, πράγμα που μπορεί, εφόσον τους έχει, κατά τα γραφόμενα διαφόρων, ο Μυστακίδης για πρωινό τους κούληδες κλπ, να ναρκοθετήσει τα του εγχώριου ποδοσφαίρου, σας φαίνεται φυσιολογικό;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

jibbie έγραψε:καλησπέρα και από μένα μετά από αρκετό καιρό με μερικές σκόρπιες σκέψεις σχετικά με τα άκρως ανησυχητικά των τελευταίων ωρών.

Τεράστια ετεροντροπη για τον ΑΣ. Αμέριστη συμπαράσταση στον μεγάλο Ιβαν. Η σχέση μου με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν ποτέ σχέση αριθμών, αλλά αξιών. Υπ αυτή την έννοια χίλιες φορές στα καψουροτσιμεντα της τούμπας με τον ιβαν μέχρι να βρει την άκρη του.

να στε καλά όλοι.

Γεια σου, αλάνι τζίμπαρε!!!
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

navigator11 έγραψε:
jibbie έγραψε:καλησπέρα και από μένα μετά από αρκετό καιρό με μερικές σκόρπιες σκέψεις σχετικά με τα άκρως ανησυχητικά των τελευταίων ωρών.

να στε καλά όλοι.

Γεια σου, αλάνι τζίμπαρε!!!

Γεια σου παικταρά μου, και κουράγιο.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

να στε καλά όλοι.

Να σαι καλά αδερφέ !
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

renegade έγραψε:Άποψή μου είναι πως οποιαδήποτε δυνητική αγωνιστική επιτυχία, αγωνιστική πρόοδος ή εταιρική ανάπτυξη δεν πρέπει ποτέ να υπερκαλύπτει το μέσο και τον τρόπο με τον οποίο επιτυγχάνεται.

Οι λίγες αξίες με τις οποίες πορεύομαι και η ακεραιότητα που προσπαθώ να διατηρώ, μου επιβάλλουν — απέναντι σε ανθρώπους που θεωρώ οικογένεια, ανθρώπους που μου έδωσαν, που μου πρόσφεραν χαρές — να σταθώ στο πλευρό τους στις δύσκολες στιγμές τους. Αυτό είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω.

Ανήκω σε μια γενιά που — τολμώ να πω — ίσως είναι και η τελευταία που, όταν κάτι χαλάει, προσπαθεί να το διορθώσει και όχι να το πετάξει για να αγοράσει κάτι καινούργιο.

Όχι, ο Ιβάν δεν είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι, μπροστά στην ελπίδα (γιατί περί ελπίδας πρόκειται, και όχι κάτι χειροπιαστό) για μια καλύτερη ομάδα ή ένα πιο "luxus" γήπεδο, θα πετάξω σαν στημένη λεμονόκουπα έναν άνθρωπο που έδωσε όχι μόνο τα λεφτά του αλλά και την ψυχή του για αυτήν την ομάδα.

Έναν άνθρωπο που κατάφερε να ανατρέψει όλο το βρώμικο και πουλημένο σύστημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ώστε να μπορεί σήμερα ο ΠΑΟΚ και οι υπόλοιπες ομάδες να διεκδικούν — σχεδόν ισότιμα — τον τίτλο κάθε χρονιά. Και όλα αυτά με προσωπικό κόστος.

Οποιαδήποτε απόφαση πέρα από το να σταθώ στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη, όσο εκείνος δεν δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα, θα με οδηγούσε στο να μην μπορώ να κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη.

Και με μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω πως, σε αυτήν εδώ την κοινότητα, τα μέλη που εκτιμώ έχουν παρόμοιο τρόπο σκέψης και φιλοσοφίας.

Μου τα χαλάει λίγο ο Τζόσουα — αλλά δεν πειράζει :D

+1926
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Renegade ++++
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

να στε καλά όλοι.

Που εισαι ρε jibbie

+++++
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Alea jact est
Τίποτα δεν είναι ίδιο μετά τις ανακοινώσεις ΑΣ ΠΑΟΚ και Τέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. Η απάντηση του Ιβάν Σαββίδη είναι ναι μεν αλλά, όσο κι αν έχει δίκιο για το ό,τι δεν ήταν ενήμερος. Όμως, ο ίδιος άνοιξε αυτό τον δρόμο σε ΑΣ ΠΑΟΚ και Τέλη Μυστακίδη με την απουσία του.
Για μένα πρέπει άμεσα να καλέσει ο ΑΣ ΠΑΟΚ τους Ιβάν Σαββίδη και Τέλη Μυστακίδη σε κοινή σύσκεψη για να βρεθεί άκρη στο τι πρόκειται να γίνει τελικά. Δεν είναι παίξε γέλασε η εγγυητική επιστολή των 150 εκατομμυρίων που κατέθεσε ο Τέλης Μυστακίδης σύμφωνα με τον ΑΣ ΠΑΟΚ. Δεν μπορεί απλά να λέει ο Ιβάν Σαββίδης εγώ το ξεκίνησα κι εγώ θα το τελειώσω το νέο γήπεδο. Πρέπει να μας πει το σχέδιό του. Όπως κι ο ΑΣ ΠΑΟΚ πρέπει να μας πει το σχέδιο του στην περίπτωση που σταθεί αντίθετος ο Σαββίδης στην πρόταση Μυστακίδη. Δεν είμαστε ομάδα του ΠΟΚ που της χαρίζονται τζάμπα γήπεδα και θα έχουν όλοι τους ευθύνες, αν χαθεί. Η πρωτοβουλία πρέπει να είναι του ΑΣ ΠΑΟΚ και να προχωρήσει άμεσα στο ξεκαθάρισμα της κατάστασης. Αν υπάρχει πισωγύρισμα θα το χρεωθούν όλοι τους.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”