Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Elkjaer έγραψε:
-keeper- έγραψε:Επειδή είμαι άσχετος … ο πρώτος πλουσιότερος έλληνας ποιος είναι ρε παιδιά ;
Μήπως παίξει καμία σύμπραξη κ με αυτόν…

Ειναι ελληνίδα
https://www.portraits.gr/wp-content/upl ... -maria.jpg
[/img]
Αγγελικούση Μαρία

Ποιο παοκι θα θυσιαστει;Την καπαρωνει ενας απο εμας κ γιναμε ολοι οι υπολοιποι.....εγω που ειμαι κ νιοπαντρος,το σκεφτομαι παντως,για την ΠΑΟΚΑΡΑ ρε γμτ!
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Elkjaer έγραψε:
-keeper- έγραψε:Επειδή είμαι άσχετος … ο πρώτος πλουσιότερος έλληνας ποιος είναι ρε παιδιά ;
Μήπως παίξει καμία σύμπραξη κ με αυτόν…

Ειναι ελληνίδα
https://www.portraits.gr/wp-content/upl ... -maria.jpg
[/img]
Αγγελικούση Μαρία

Εμπ1…
renegade

Δημοσίευση από renegade »

DamoN έγραψε:Εγώ 2 πράγματα δεν μπορώ να χωνέψω από χθες.
Πως γίνεται με το που ακούσαμε για 150 μυρια και καινούργιο γηπεδάκι να απαξιώνουμε έτσι έναν άνθρωπο που μέχρι χθες ήταν συνώνυμο της αναγέννησης και χαρακτηριζόταν ευεργέτης του συλλόγου .
Πως η 4 και ένα σωρό δικοί μας εμπιστεύονται απόλυτα τον Κατσαρη που πριν έρθει ο ιβαν και περάσει στο απυρόβλητο ήταν ο κολλητος του Τάκη , αυτός που έφερε Δρόσο αυτος που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να διώξει γουμενους και παγωνηδες αυτος που τα μεσημερια δεν ήθελε να τον ενοχλούμε γιατί κοιμόταν.
Αλήθεια εκτός από όλους αυτούς που εκφράζουν άποψη , τον χατζοπουλο τον ρώτησε κανένας; Έτσι να ακούσουμε την γνώμη του . Του Κούδα την ακούσαμε πχ

Τουλάχιστον εδώ μέσα, πέρα από τους τρεις φυτευτούν δεν υπάρχει καμία απαξίωση προς τον Ιβάν
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Πως γίνεται με το που ακούσαμε για 150 μυρια και καινούργιο γηπεδάκι να απαξιώνουμε έτσι έναν άνθρωπο που μέχρι χθες ήταν συνώνυμο της αναγέννησης και χαρακτηριζόταν ευεργέτης του συλλόγου .
Πως η 4 και ένα σωρό δικοί μας εμπιστεύονται απόλυτα τον Κατσαρη που πριν έρθει ο ιβαν και περάσει στο απυρόβλητο ήταν ο κολλητος του Τάκη , αυτός που έφερε Δρόσο αυτος που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να διώξει γουμενους και παγωνηδες αυτος που τα μεσημερια δεν ήθελε να τον ενοχλούμε γιατί κοιμόταν.
Αλήθεια εκτός από όλους αυτούς που εκφράζουν άποψη , τον χατζοπουλο τον ρώτησε κανένας; Έτσι να ακούσουμε την γνώμη του . Του Κούδα την ακούσαμε πχ

Ποιος τον απαξιωσε αδερφε. Προφανως και ειναι Ευεργετης.
Αλλα τι να κανουμε η τουμπα πρεπει να γινει. Ειναι ενα παναρχαιο γηπεδο, και μαλιστα το προεδρικο διαταγμα με ιδιαιτερα ευνοικους ορους ληγει.
Ολοι αντιλαμβανομαστε οτι ο Ιβαν δεν εχει ρευστοτητα και εχει δυσκολιες.
Αλλα τι να κανουμε, ποσα χρονια να περιμενουμε ακομα?
Υπαρχει ετοιμη λυση με εναν 2 και 3 φορες μεγαλυτερο απο αγγελοπουλου δασκαλακη που λιγουρευομασταν παλια. Εναν πολυ δυνατο παικτη εφαμιλλο του μαρινακη, λατση.
Αναγνωριζουμε την προσφορα του Ιβαν αλλα που το κακο να αλλαξει η ιδιοκτησια?
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

Jean Valjean έγραψε:
TylerDurden έγραψε:
Jean Valjean έγραψε:Δεν είπα πουθενά τον Σαββίδη λαμόγιο και μπροστινό. Διόρθωσέ το σε παρακαλώ.
Τον Μυστακίδη λέω.

Also Jean Valjean έγραψε:Τέλος πάντων, οταν θέλεις να ξεγελάσεις ή όταν λειτουργείς ως "μπροστινός" τότε παρουσιάζεις εγγυητικές.

Κυριολεκτικά έγραψες πως όποιος παρουσιάζει εγγυητική είναι ή μπροστινός ή λαμόγιο. Τους αστερίσκους και τις εξαιρέσεις μετά το σχόλιο μου τις προσέθεσες, οπότε ναι, όταν το έγραφα, ανέφερες και τον Ιβάν Σαββίδη (ο οποίος προφανώς έχει χρειαστεί να παρουσιάσει εγγυητικές πολλές φορές) ως λαμόγιο και μπροστινό.
Παρεμπιπτόντως, καταλαβαίνω το ότι εγώ φταίω αποκλειστικά για την παρερμηνεία με τον τρόπο που το έγραψα, αλλά δεν έχω κατασκευαστική, ως παράδειγμα το έφερα.
Τα υπόλοιπα, για το ποιους ακούει (ή και ποιους δεν μπορεί να ΜΗΝ ακούει θα πω εγώ) ο Σάλλας, τις εγγυητικές και το τι μου είναι δύσκολο να πιστέψω, τα αφήνω ασχολίαστα.

Φίλε Tyler μη συγχέεις τις εγγυητικές που έδωσε ο Ιβάν για το λιμάνι και για άλλες περιπτώσεις διαγωνισμών. Αυτές είναι "εγγυητικές συμμετοχής" και περιγράφονται αναλυτικά στα αντίστοιχα τεύχη δημοπράτησης καθε διαγωνισμού.
Επομένως δεν αναφέρομαι στον Ιβάν και σε παρακαλώ ξανά να το διορθώσεις.
Είμαι πολύ μεγάλος και έμπειρος στο γράψιμο για να κάνω τέτοια παιδικά λάθη που με εκθέτουν. Και έιμαι ταυτόχρονα πολύ μικρός για να μην κουράζομαι να γράφω αναλυτικά για να υποστηρίξω την άποψή μου.
Η αγορά του ΠΑΟΚ, η εξόφληση των χρεών (το περίφημο τσάι) κ.ο.κ πληρώνονται και πληρώθηκαν με τραπεζικές επιταγές (μην τις μπερδεύεις ούτε συ ούτε κανένας με τα προσωπικά τσεκ από το μπλοκ επιταγών...... γιατί το βλέπω να έρχεται :lol: :lol: ). Αυτές που παλιά τις λέγαμε και δίγραμμες.
Να είσαι καλά.

Δε χρειάζεται να διορθώσω τίποτα. Οδηγήθηκα σε ένα απολύτως λογικό συμπέρασμα βασιζόμενος στα δικά σου γραπτά και μόνο. Στο χέρι σου είναι να προσθέσεις τις εξαιρέσεις που εσύ νομίζεις στα ποστ που μιλάς για μπροστινούς και να είσαι πιο προσεκτικός απ' όσο θεωρείς πως είσαι.
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Δυστυχώς η ζημιά έγινε
Θεωρώ πως έχει αρχίσει αντίστροφη μέτρηση
Όπως πολλά παιδιά επισήμαναν .. σε κάθε στραβή ο Ιβαν θα φθείρεται και θα μπαίνει στη σύγκριση
Ακόμη και η ανακοίνωση αφήνει πολλά παράθυρα ερμηνείας κατά το δοκουν και γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο εσωστρεφής λαός είμαστε .
Οσο το θέμα θα μένει ανοικτό θα ξεχειλώνει
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Ο Μυστακίδης είχε αρχίσει να μπαίνει δυναμικά εδώ και χρόνια στην πόλη , φτιάχνει μάλιστα και τα γραφεία του εδώ.
Διαβάστε

https://www.google.com/amp/s/www.newmon ... -pics/amp/
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

giliopoulos έγραψε:........................

Ποιος τον απαξιωσε αδερφε. .................

...............................
Αναγνωριζουμε την προσφορα του Ιβαν αλλα που το κακο να αλλαξει η ιδιοκτησια?

:lol: :lol: :lol: :lol:
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

gk.box16 έγραψε:Ο Μυστακίδης είχε αρχίσει να μπαίνει δυναμικά εδώ και χρόνια στην πόλη , φτιάχνει μάλιστα και τα γραφεία του εδώ.
Διαβάστε

https://www.google.com/amp/s/www.newmon ... -pics/amp/

Ακόμα ένας που "δίνει δουλειές".
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

διαβάζω κάτι σχολια σαν πχ του ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ4 και μου θυμίζουν τον Πορτοσάλτε, όταν υποστηρίζει την ΝΔ ή όταν καταφέρεται κατά της αντιπολίτευσης.

Για μισό λεπτό βρε παιδιά:
1. από που προκύπτει πως ο Σαββίδης ''δεν μπορεί'';
Από τις αποτυχημένες μεταγραφές;
Μα, από την ημέρα που ήρθε, κάθε χρονιά γίνονται αποτυχημένες μεταγραφές.
Από την αδυναμία να χτιστεί η νέα Τούμπα;
Μα, από την ημέρα που υπήρξε η πρώτη αναφορά για χτίσιμο νέου γηπέδου, έπεσαν πάνω του σαν ακρίδες οι διαπλεκόμενοι της ΝΔ και λοιπόν κομμάτων, να σταματήσουν οποιαδήποτε συζήτηση για συμμετοχή του κράτους στο έργο - την στιγμή που για τα γήπεδα του γαύρου και της κούλας, το κράτος όχι απλά συμμετείχε αλλά έριξε και πολλά χρήματα. Εδώ του ζήτησαν να ανακατασκευάσει το Καυτατζόγλειο έως να χτιστεί το γήπεδο, αλλά να μην έχει δικαίωμα πάνω σε αυτό. Τα ξεχάσαμε όλα αυτά;
Το ότι ο Ιβάν δεν θέλει να πληρώσει εξ'ολοκλήρου ένα γήπεδο που οφείλει να συμμετέχει το κράτος, τον κάνει ''ανίκανο'' η υπερήφανο;
2. από που προκύπτει πως ο Μυστακίδης ''μπορεί'';
Τι είδαμε από αυτόν; Τι γνωρίζουμε από αυτόν; Που ήταν όλο το προηγούμενο διάστημα; Ο Ιβάν έδωσε χρήματα για να σωθεί η ΚΑΕ. Ο Μυστακίδης που ήταν;
Και ποιος σας λέει πως ο Μυστακίδης δεν είναι βαλτός, όπως τόσοι και τόσοι, για να αναγκάσουν τον Ιβαν να σιχαθεί το ελλαδιστάν και να φύγει;
3. από που προκύπτει πως ο ΑΣ δεν είναι σε συνενόηση με την ΠΑΕ, πάνω σε αυτό το θέμα;

Μιλάνε (γράφουν δηλαδή), ορισμένοι, σαν να είναι παπαγαλάκια της κυβέρνησης.
Λίγο ψυχραιμία παιδιά.
Όσα γνωρίζετε, γνωρίζουν και οι υπόλοιποι.
Το ότι οι περισσότεροι είναι συγκρατημένοι ή προβληματισμένοι, δεν δείχνει άγνοια αλλά σεμνότητα.
Το να βγαίνουν κάποιοι να πανηγυρίζουν για τον ''Μεσσία'' που ήρθε στον ΠΑΟΚ, μου θυμίζουν εποχές ''Καμπάνη'' (αν θυμάμαι καλά το όνομα), τότε που έξω από την Τούμπα, βραδιάτικα ένα καλοκαίρι, φώναζαν ορισμένοι ''να πάμε σο αεροδρόμιο να τον υποδεχθούμε''.
nikos ioannidis

gpap5 έγραψε:διαβάζω κάτι σχολια σαν πχ του ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ4 και μου θυμίζουν τον Πορτοσάλτε, όταν υποστηρίζει την ΝΔ ή όταν καταφέρεται κατά της αντιπολίτευσης.

Για μισό λεπτό βρε παιδιά:
1. από που προκύπτει πως ο Σαββίδης ''δεν μπορεί'';
Από τις αποτυχημένες μεταγραφές;
Μα, από την ημέρα που ήρθε, κάθε χρονιά γίνονται αποτυχημένες μεταγραφές.
Από την αδυναμία να χτιστεί η νέα Τούμπα;
Μα, από την ημέρα που υπήρξε η πρώτη αναφορά για χτίσιμο νέου γηπέδου, έπεσαν πάνω του σαν ακρίδες οι διαπλεκόμενοι της ΝΔ και λοιπόν κομμάτων, να σταματήσουν οποιαδήποτε συζήτηση για συμμετοχή του κράτους στο έργο - την στιγμή που για τα γήπεδα του γαύρου και της κούλας, το κράτος όχι απλά συμμετείχε αλλά έριξε και πολλά χρήματα. Εδώ του ζήτησαν να ανακατασκευάσει το Καυτατζόγλειο έως να χτιστεί το γήπεδο, αλλά να μην έχει δικαίωμα πάνω σε αυτό. Τα ξεχάσαμε όλα αυτά;
Το ότι ο Ιβάν δεν θέλει να πληρώσει εξ'ολοκλήρου ένα γήπεδο που οφείλει να συμμετέχει το κράτος, τον κάνει ''ανίκανο'' η υπερήφανο;
2. από που προκύπτει πως ο Μυστακίδης ''μπορεί'';
Τι είδαμε από αυτόν; Τι γνωρίζουμε από αυτόν; Που ήταν όλο το προηγούμενο διάστημα; Ο Ιβάν έδωσε χρήματα για να σωθεί η ΚΑΕ. Ο Μυστακίδης που ήταν;
Και ποιος σας λέει πως ο Μυστακίδης δεν είναι βαλτός, όπως τόσοι και τόσοι, για να αναγκάσουν τον Ιβαν να σιχαθεί το ελλαδιστάν και να φύγει;
3. από που προκύπτει πως ο ΑΣ δεν είναι σε συνενόηση με την ΠΑΕ, πάνω σε αυτό το θέμα;

Μιλάνε (γράφουν δηλαδή), ορισμένοι, σαν να είναι παπαγαλάκια της κυβέρνησης.
Λίγο ψυχραιμία παιδιά.
Όσα γνωρίζετε, γνωρίζουν και οι υπόλοιποι.
Το ότι οι περισσότεροι είναι συγκρατημένοι ή προβληματισμένοι, δεν δείχνει άγνοια αλλά σεμνότητα.
Το να βγαίνουν κάποιοι να πανηγυρίζουν για τον ''Μεσσία'' που ήρθε στον ΠΑΟΚ, μου θυμίζουν εποχές ''Καμπάνη'' (αν θυμάμαι καλά το όνομα), τότε που έξω από την Τούμπα, βραδιάτικα ένα καλοκαίρι, φώναζαν ορισμένοι ''να πάμε σο αεροδρόμιο να τον υποδεχθούμε''.

Το 3 προκύπτει απ’ τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

1 λεξη 2 συνθετικα

Ευρωλιγουρηδες
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Το κακό όπως λες ακόμα και αν στο κεις σταντι μας ο καινούργιος είναι πεντακάθαρος ουρανός και δεν παίζουν πολιτικές σκοπιμότητες από πίσω είναι ότι στην πρώτη ευκαιρία τον πιέζεις να αποχώρησει.
Εχει κερδίσει με το σπαθί του το δικαίωμα να αποφασίσει ο ιδιος να γράψει το τελευταίο κεφάλαιο της ιστοριας του με την ομάδα μας .Να το κάνει με τον τρόπο που αυτός επιθυμεί όταν το αποφασίσει .Εφοσον διατηρεί την ομάδα σε πρωταθληματικό επίπεδο .Για τον Θεό πέρυσι πρωτάθλημα πήρες .
Δεν είμαστε σαββιδης fc αν δούμε οτι παράτησε την ομάδα η οποία παλεύει για πλέι οφ και υπάρχει διάδοχη κατάσταση μαζί σας . Οχι όμως γιατί ο καινούργιος έταξε γήπεδο να απαξιώνουμε έτσι τον ιβαν .και η επιχειρηματολογία μας είναι ότι πούλησε τον τζιμα και τον Κοταρσκι και δεν έκλεισε έγκυρα τον Μειτε .
Επισης μια ερώτηση και κλείνω γιατί κουράστηκα πολύ από χθες .
Αν με το που ακούστηκαν τα 150 ζεστά την πέφτουμε σε έναν δικό μας άνθρωπο γιατί μας ξενίζει όταν ο χ ψ επαγγελματίας ποδοσφαιριστής επιλέγει την καριέρα στο εξωτερικό και δεν κάθεται στην ομάδα της καρδιάς του για να μεγαλουργήσει;
Ο Μειτε ας πούμε γιατί επιμένει να μην πέφτει από το 1.800.000 ενώ εσύ και εγώ λέμε ιβαν πουλά ο καινούργιος έχει Φράγκα εσύ πλέον δεν μπορείς να βάλεις;
nikos ioannidis

aivas19 έγραψε:

1 λεξη 2 συνθετικα

Ευρωλιγουρηδες

Ευρωλιγούρης επειδή κάποιος έστω και παρορμητικά, αφελώς, απερίσκεπτα λέει ναι σε σχέδιο κατασκευής νέου γηπέδου; Τα ’χετε μπερδέψει
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

fidel έγραψε:Δυο ελέφαντες σε ένα δωμάτιο δεν χωράνε...

2 βουνα διπλα διπλα βρισκονται ομως
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”