Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
renegade
Δημοσιεύσεις: 17308
Εγγραφή: Κυρ 27 Ιαν 2019, 12:49

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από renegade »

Mīngus έγραψε:
renegade έγραψε:
Mīngus έγραψε:Ο ΑΣ μια χαρά έριξε πόρτα στον Μυστακίδη και πήγε στην ΠΑΕ μετά το 1ο ραντεβού.
Εγώ ξαναρωτάω και ακόμα δεν παίρνω απάντηση.
Αφού η ΠΑΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κάνει το γήπεδο, τι θέλετε να κάνει ο ερασιτέχνης;
Να αρνηθεί μια προσφορά που πληρεί όλα όσα θέλει και επιτέλους θα έχουμε ένα γήπεδο σύγχρονων προδιαγραφών;


Καταρχάς ακόμα και έτσι να είναι όπως τα γράφεις,δεν θα έπρεπε να επικοινωνήσει το όλο θέμα πρώτα με τον Ιβάν Σαββίδη?
Το θέμα πολλές φορές δεν είναι τι κάνεις αλλά πώς το κάνεις
Εγώ να προσπαθήσω να μπω στην θέση του ερασιτέχνη ο οποίος προσπαθεί να διασφαλίσει τα συμφέροντα του συλλόγου.
Κάντο όμως σωστά όπως αρμόζει στον θεσμικό ρόλο που κατέχεις. Επικοινώνησε με τον σαββίδη και μετά ανακοίνωσε με πλήρη διαφάνεια τα πεπραγμένα.
Δηλαδή ήτανε δύσκολο για τον θανάση κατσαρή να επικοινωνήσει με τον ιβάν σαββίδη και να του ζητήσει να απαντήσει υπεύθυνα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα εάν διατίθεται ή όχι να ξεκινήσει τις διαδικασίες του γηπέδου άμεσα?
Και να του πει ότι εάν απαντήσει αρνητικά έχει επιχειρηματία ο οποίος είναι διατεθειμένος να εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση του έργου , ο οποίος θα ανακοινωθει με κάθε επισημότητα με την λήξη της προθεσμίας

Πόσο διαφορετικό θα ήταν εάν οι χθεσινή ανακοίνωση ξεκινούσε όχι με αυτόν τον διχαστικό τρόπο αλλά πχ δείχνοντας ότι οι απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από συζήτηση μεταξύ τους και από την ενημέρωση της πλευράς σαββίδη ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ολοκλήρωση του έργου άμεσα.

Αντί αυτού βγαίνει μια ανακοίνωση για ένα από τα σπουδαιότερα ζητήματα της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας μας ,το οποίο βρίσκεται κάτω κάτω σε ένα " δελτίο τύπου ' που μπορεί κάποιος να μην το πρόσεχε καν.
Αλήθεια, γιατί κανένας από το δ.σ του ερασιτέχνη δεν είναι διαθέσιμος σήμερα,ώστε να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις για το τεράστιο αυτό ζήτημα?


Συμφωνώ με τους τύπους αλλά η ουσία θα παρέμενε ακριβώς η ίδια.
Η ΠΑΕ ενημερώθηκε μετά το 1ο ραντεβού καθαρά και ξάστερα.
Το μεσοδιάστημα της πρώτης επαφής με τη χθεσινή ανακοίνωση είναι περίπου ενός μήνα.
Ο Σαββίδης δεν μπορεί να αναλάβει το γήπεδο.
Άρα τι έχουμε ουσιαστικά; Το ίδιο αποτέλεσμα, με άκομψη αν θες ανακοίνωση, να το δεχτώ.
Κι επίσης τι άλλο έχουμε;
Έχουμε την ΠΑΕ με ιδιοκτήτη τον Ιβάν, κάτι που δεν του το στερεί κανένας και έχει κάθε δυνατότητα να συνεχίσει να είναι στη θέση του.
Και ένα καινούργιο γήπεδο που θα συνεχίσει να ανήκει στον ΑΣ.
Άρα μιλάμε για την ίδια έκβαση, με ωραιότερο τρόπο, που και πάλι θα δυσαρεστούσε το ίδιο τον Ιβάν.

Καταρχάς διαφωνώ ότι είναι απλά θέμα τύπων.
Αλλά πάμε σε κάτι εξίσου σιαστικό.
Πώς μπορεί να γίνει και να ξεκινήσει και να γίνει το έργο εάν δεν υπάρχει αγαστή συνεργασία μεταξύ ερασιτέχνη και παε?
Πού θα αγωνίζεται η ομάδα μας?
Φαντάζομαι ο ερασιτέχνης θα πει αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα, το πρόβλημα μου είναι να γίνει το γήπεδο.
Πιστεύεις ότι είναι εύκολο να βρεθεί άμεσα γήπεδο το οποίο να πληρεί τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, αν πχ ξεκινήσουνε η διαδικασίες από τον σεπτέμβριο?
Πιστεύεις ότι υπάρχει διάθεση να εξομολληθούν οι πλέον τόσο άσχημες σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών ούτως ώστε να βρεθεί λύση σε δομικά προβλήματα?
Το άντε ξεκινάω ένα καινούργιο γήπεδο είναι μία κουβέντα., αλλά από πίσω υπάρχει μία ομάδα.

Τώρα μπορεί να πει κάποιος, σου κάνουνε καινούργιο γήπεδο υπερλούξ και εσείς στέκεσαι σε κάτι πράγματα σχεδόν ασήμαντα.
Για μένα δεν είναι ασήμαντα
Άβαταρ μέλους
fidel
Δημοσιεύσεις: 1114
Εγγραφή: Παρ 28 Νοέμ 2008, 12:59

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από fidel »

psykoman έγραψε:Αυτην την ανακοινωση μαλλον δεν την διαβασε κανενας...

Θεσσαλονίκη, 03/06/2025


Μετά τις εξελίξεις στη χθεσινή Γ.Σ. της ΠΑΕ και με σεβασμό στη τελευταία επιλογή της, ο Α.Σ. ως θεματοφύλακας του ΠΑΟΚ δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά :

​Ήμασταν , είμαστε και θα είμαστε μπροστάρηδες στην πραγματοποίηση του οράματος γενεών ΠΑΟΚτσήδων , της Νέας Τούμπας.

​Με τη στήριξη όλου του κόσμου μας κρατήσαμε τα γήπεδα μας.

ΔΙΚΑ ΜΑΣ

​Με τη στήριξη του συνεχίζουμε την προσπάθεια όλοι μαζί ενωμένοι για την πραγματοποίηση του οράματος μας της Νέας Τούμπας .



Και σε συνδιασμο με τις δηλωσεις ΚΥΡΚΥΡ βγαλτε συμπερασμα


Κάποιοι αναρωτιούνται γιατί φτάσαμε ως εδώ... τι κάνει νιάου νιαου στα κεραμίδια...
Άβαταρ μέλους
TylerDurden
Δημοσιεύσεις: 810
Εγγραφή: Κυρ 19 Δεκ 2010, 07:50
Τοποθεσία: Εδώ ειν' ωραία mister.

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από TylerDurden »

Jean Valjean έγραψε:Δεν είπα πουθενά τον Σαββίδη λαμόγιο και μπροστινό. Διόρθωσέ το σε παρακαλώ.
Τον Μυστακίδη λέω.

Also Jean Valjean έγραψε:Τέλος πάντων, οταν θέλεις να ξεγελάσεις ή όταν λειτουργείς ως "μπροστινός" τότε παρουσιάζεις εγγυητικές.


Κυριολεκτικά έγραψες πως όποιος παρουσιάζει εγγυητική είναι ή μπροστινός ή λαμόγιο. Τους αστερίσκους και τις εξαιρέσεις μετά το σχόλιο μου τις προσέθεσες, οπότε ναι, όταν το έγραφα, ανέφερες και τον Ιβάν Σαββίδη (ο οποίος προφανώς έχει χρειαστεί να παρουσιάσει εγγυητικές πολλές φορές) ως λαμόγιο και μπροστινό.
Παρεμπιπτόντως, καταλαβαίνω το ότι εγώ φταίω αποκλειστικά για την παρερμηνεία με τον τρόπο που το έγραψα, αλλά δεν έχω κατασκευαστική, ως παράδειγμα το έφερα.
Τα υπόλοιπα, για το ποιους ακούει (ή και ποιους δεν μπορεί να ΜΗΝ ακούει θα πω εγώ) ο Σάλλας, τις εγγυητικές και το τι μου είναι δύσκολο να πιστέψω, τα αφήνω ασχολίαστα.
Άβαταρ μέλους
psykoman
Δημοσιεύσεις: 3465
Εγγραφή: Τρί 05 Φεβ 2008, 22:39
Τοποθεσία: Σερρες

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από psykoman »

Ποσο σημαντικα η ασημαντα ηταν ολα αυτα το καλοκαιρι του 22 οταν ο επικεφαλης του εργου και ο Αντιπροεδρος της ΠΑΕ σε συνεντευξη τυπου ειπαν οτι το 26 υα γιορτασουμε τα 100 χρονια στο νεο γηπεδο;

Και εν ετη 2025 ο Αντιπροεδρος παλι της ΠΑΕ λεει:
''Καλό είναι να μην επαναλαμβάνουμε όλα αυτά και να μην φέρνουμε ευεργέτες σε μια δύσκολη θέση να δίνουν τέτοιες απαντήσεις συνεχώς.''
Προφανως και επαναλαμβανομαστε κυριε Αντιπροεδρα γιατι απ το 22 δεν μας εχεις πει ΤΙΠΟΤΑ...
Το μπανερ ακομη υπαρχει στο σαιτ της ΠΑΕ για τις εξελιξεις του γηπεδικου...υπηρχε ενημερωση καθε βδομαδα...και μετα την συνεντευξη τυπου ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ....

Το θεμα μου δεν ειναι ο Ιβαν και αν θα κανει το γηπεδο...αλλα το πως το επικοινωνουν αυτο...το οποιο ειναι απαραδεκτο...και πανω ακριβως σ αυτο υπαρχουν στρεβλωσεις και αψιμαχιες μεταξυ του κοσμου.
TwoDoubles
Δημοσιεύσεις: 149
Εγγραφή: Σάβ 29 Ιουν 2019, 10:46

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από TwoDoubles »

Για ποιον ΑΣ μιλάτε;;; ;
Τον αφραγκο και ανυποληπτο;; και ζητιανο;
Ποιος Κατσαρης ρε παιδιά;
Επαγγελματίας πρόεδρος χωρίς μία δραχμή;;; ;;;;

Λοιπόν
Το ιδανικό θα είναι
Σύμπραξη Ιβάν Μυστακιδη...Τέλος
Σε όλα τα επίπεδα
Αγωνιστικό οικονομικό γηπεδικο μεταγραφικό
Μιλάμε για Σύμπραξη ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΚΟΛΟΣΣΩΝ

ΥΓ τα αρδακια Κολκοβασιλοπουλοκουλιανοκουβεντιδηδες δεν έχουν βγάλει μιλια ακόμη...περίεργο
Aed
Δημοσιεύσεις: 511
Εγγραφή: Σάβ 14 Σεπ 2024, 13:28

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Aed »

psykoman έγραψε:Ποσο σημαντικα η ασημαντα ηταν ολα αυτα το καλοκαιρι του 22 οταν ο επικεφαλης του εργου και ο Αντιπροεδρος της ΠΑΕ σε συνεντευξη τυπου ειπαν οτι το 26 υα γιορτασουμε τα 100 χρονια στο νεο γηπεδο;

Και εν ετη 2025 ο Αντιπροεδρος παλι της ΠΑΕ λεει:
''Καλό είναι να μην επαναλαμβάνουμε όλα αυτά και να μην φέρνουμε ευεργέτες σε μια δύσκολη θέση να δίνουν τέτοιες απαντήσεις συνεχώς.''
Προφανως και επαναλαμβανομαστε κυριε Αντιπροεδρα γιατι απ το 22 δεν μας εχεις πει ΤΙΠΟΤΑ...
Το μπανερ ακομη υπαρχει στο σαιτ της ΠΑΕ για τις εξελιξεις του γηπεδικου...υπηρχε ενημερωση καθε βδομαδα...και μετα την συνεντευξη τυπου ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ....

Το θεμα μου δεν ειναι ο Ιβαν και αν θα κανει το γηπεδο...αλλα το πως το επικοινωνουν αυτο...το οποιο ειναι απαραδεκτο...και πανω ακριβως σ αυτο υπαρχουν στρεβλωσεις και αψιμαχιες μεταξυ του κοσμου.


Συμφωνώ, ένα μεγάλο θέμα επίσης είναι πως βλέπει ένα μέρος του κόσμου τον Ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έχει αρχίσει και γίνεται η ανθυγιεινή η κατάσταση. Μιλάμε για κάτι μεγαλύτερο απο προσωπολατρεία πλέον.

Οποιοσδήποτε κάνει κριτική, διαφωνεί, προτείνει να επενδύσει, εκλαμβάνεται ώς εχθρός.

TwoDoubles έγραψε:Για ποιον ΑΣ μιλάτε;;; ;
Τον αφραγκο και ανυποληπτο;; και ζητιανο;
Ποιος Κατσαρης ρε παιδιά;
Επαγγελματίας πρόεδρος χωρίς μία δραχμή;;; ;;;;


Ναι αυτόν τον ΑΣ και αυτόν τον Πρόεδρο του ΑΣ τον οποίο στήριξε στις Εκλογές η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και άφησε τον Τσαλόπουλο που τον στήριζε πλήθος προπονητών και κόσμου εκτός.
Patron
Δημοσιεύσεις: 5583
Εγγραφή: Δευ 21 Ιούλ 2014, 11:16

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Patron »

Για να δούμε μπας κ καταλήξουμε σχετικά αναίμακτα σε κάποια power sharing agreement.

Προσωπικά με ξενίζει βάσει βιογραφικού κ καριέρας να θέλει ο ΤΜ να χωθεί στο ποδόσφαιρο ως ιδιοκτήτης/πρόεδρος προβεβλημενος κ εκτεθειμένος. Εχει προιστορία περίεργων ντιλς και δεν θα με εξέπλητε να θέλει να τσιμπήσει την "κρέμα" του γηπέδου, εμπορική χρήση κλπ.

Οσο για το Μητσοτακέικο, πολλά λέμε αλλά στο λιμάνι/ολθ δεν τον έπαιξε άσχημα τον Ιβάν.
TwoDoubles
Δημοσιεύσεις: 149
Εγγραφή: Σάβ 29 Ιουν 2019, 10:46

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από TwoDoubles »

Κάθε υγιής Παοκτσης πρέπει να επιθυμεί την ΣΎΜΠΡΑΞΗ ΙΒΆΝ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ

Μιλάμε για ΜΕΓΈΘΗ που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα

Επιπέδου Παρι σέν Ζερμαιν....σορυ για την υπερβολή
Άβαταρ μέλους
-keeper-
Δημοσιεύσεις: 2042
Εγγραφή: Τετ 23 Δεκ 2020, 10:14
Τοποθεσία: Κρήτη

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από -keeper- »

Επειδή είμαι άσχετος … ο πρώτος πλουσιότερος έλληνας ποιος είναι ρε παιδιά ;
Μήπως παίξει καμία σύμπραξη κ με αυτόν…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος -keeper- την Τρί 17 Ιουν 2025, 17:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Leonardo10
Δημοσιεύσεις: 2207
Εγγραφή: Δευ 05 Ιουν 2023, 12:10

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Ποια σύμπραξη ρε παιδιά, σε ποια χώρα ζείτε.
Άβαταρ μέλους
fidel
Δημοσιεύσεις: 1114
Εγγραφή: Παρ 28 Νοέμ 2008, 12:59

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από fidel »

Δυο ελέφαντες σε ένα δωμάτιο δεν χωράνε...
Άβαταρ μέλους
DamoN
Δημοσιεύσεις: 4917
Εγγραφή: Σάβ 07 Αύγ 2010, 11:54

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από DamoN »

Εγώ 2 πράγματα δεν μπορώ να χωνέψω από χθες.
Πως γίνεται με το που ακούσαμε για 150 μυρια και καινούργιο γηπεδάκι να απαξιώνουμε έτσι έναν άνθρωπο που μέχρι χθες ήταν συνώνυμο της αναγέννησης και χαρακτηριζόταν ευεργέτης του συλλόγου .
Πως η 4 και ένα σωρό δικοί μας εμπιστεύονται απόλυτα τον Κατσαρη που πριν έρθει ο ιβαν και περάσει στο απυρόβλητο ήταν ο κολλητος του Τάκη , αυτός που έφερε Δρόσο αυτος που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να διώξει γουμενους και παγωνηδες αυτος που τα μεσημερια δεν ήθελε να τον ενοχλούμε γιατί κοιμόταν.
Αλήθεια εκτός από όλους αυτούς που εκφράζουν άποψη , τον χατζοπουλο τον ρώτησε κανένας; Έτσι να ακούσουμε την γνώμη του . Του Κούδα την ακούσαμε πχ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τρί 17 Ιουν 2025, 17:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Elkjaer
Δημοσιεύσεις: 171
Εγγραφή: Τετ 14 Απρ 2021, 06:32

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Elkjaer »

-keeper- έγραψε:Επειδή είμαι άσχετος … ο πρώτος πλουσιότερος έλληνας ποιος είναι ρε παιδιά ;
Μήπως παίξει καμία σύμπραξη κ με αυτόν…

Ειναι ελληνίδα
Εικόνα
Αγγελικούση Μαρία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Elkjaer την Τρί 17 Ιουν 2025, 17:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean
Δημοσιεύσεις: 634
Εγγραφή: Τετ 14 Αύγ 2024, 07:28
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Jean Valjean »

TylerDurden έγραψε:
Jean Valjean έγραψε:Δεν είπα πουθενά τον Σαββίδη λαμόγιο και μπροστινό. Διόρθωσέ το σε παρακαλώ.
Τον Μυστακίδη λέω.

Also Jean Valjean έγραψε:Τέλος πάντων, οταν θέλεις να ξεγελάσεις ή όταν λειτουργείς ως "μπροστινός" τότε παρουσιάζεις εγγυητικές.


Κυριολεκτικά έγραψες πως όποιος παρουσιάζει εγγυητική είναι ή μπροστινός ή λαμόγιο. Τους αστερίσκους και τις εξαιρέσεις μετά το σχόλιο μου τις προσέθεσες, οπότε ναι, όταν το έγραφα, ανέφερες και τον Ιβάν Σαββίδη (ο οποίος προφανώς έχει χρειαστεί να παρουσιάσει εγγυητικές πολλές φορές) ως λαμόγιο και μπροστινό.
Παρεμπιπτόντως, καταλαβαίνω το ότι εγώ φταίω αποκλειστικά για την παρερμηνεία με τον τρόπο που το έγραψα, αλλά δεν έχω κατασκευαστική, ως παράδειγμα το έφερα.
Τα υπόλοιπα, για το ποιους ακούει (ή και ποιους δεν μπορεί να ΜΗΝ ακούει θα πω εγώ) ο Σάλλας, τις εγγυητικές και το τι μου είναι δύσκολο να πιστέψω, τα αφήνω ασχολίαστα.


Φίλε Tyler μη συγχέεις τις εγγυητικές που έδωσε ο Ιβάν για το λιμάνι και για άλλες περιπτώσεις διαγωνισμών. Αυτές είναι "εγγυητικές συμμετοχής" και περιγράφονται αναλυτικά στα αντίστοιχα τεύχη δημοπράτησης καθε διαγωνισμού.
Επομένως δεν αναφέρομαι στον Ιβάν και σε παρακαλώ ξανά να το διορθώσεις.
Είμαι πολύ μεγάλος και έμπειρος στο γράψιμο για να κάνω τέτοια παιδικά λάθη που με εκθέτουν. Και έιμαι ταυτόχρονα πολύ μικρός για να μην κουράζομαι να γράφω αναλυτικά για να υποστηρίξω την άποψή μου.
Η αγορά του ΠΑΟΚ, η εξόφληση των χρεών (το περίφημο τσάι) κ.ο.κ πληρώνονται και πληρώθηκαν με τραπεζικές επιταγές (μην τις μπερδεύεις ούτε συ ούτε κανένας με τα προσωπικά τσεκ από το μπλοκ επιταγών...... γιατί το βλέπω να έρχεται :lol: :lol: ). Αυτές που παλιά τις λέγαμε και δίγραμμες.
Και ΝΑΙ, όσοι κυκλοφορούν κραδαίνοντας εγγυητικές είναι ή μπροστινοί ή λαμόγια. Επιμένω.
Όπως έγραψα και σε ένα άλλο ποστ νωρίτερα, το πιστεύεις ή όχι είναι δικό σου θέμα. You take it or leave it.
Να είσαι καλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jean Valjean την Τρί 17 Ιουν 2025, 17:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
fidel
Δημοσιεύσεις: 1114
Εγγραφή: Παρ 28 Νοέμ 2008, 12:59

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από fidel »

-keeper- έγραψε:Επειδή είμαι άσχετος … ο πρώτος πλουσιότερος έλληνας ποιος είναι ρε παιδιά ;
Μήπως παίξει καμία σύμπραξη κ με αυτόν…


Top 10 Richest Greeks and Greek Families in 2025
1. Maria Angelicoussis 2. Aristotelis Mistakidis 3. Philip Niarchos
4. Marianna Latsis & Family
https://passportlegacy.com/richest-people-in-greece/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fidel την Τρί 17 Ιουν 2025, 17:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”