Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Πείτε ο καθένας την άποψη του, αλλά σεβαστείτε και τις απόψεις των υπολοίπων.
Ορισμένοι μιλάτε για διχασμό, αλλά είστε πρώτοι πρώτοι στους καυγάδες και στις αντεγκλήσεις.
Τελειώνετε πριν να είναι αργά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

350 ποστ ρε φιλε δε διαβαζονται.Βαλτε τα στις μεταγρφες τουλαχιστον μπας και ερθει κανας παικτης.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

PAOK_Antarctica έγραψε:Η κατάσταση βρωμάει και ζεχνει δυστυχώς.
Μακάρι όλα να πάνε καλά.

Καπώς έτσι αισθάνομαι κι εγώ.

Όχι τόσο για το κυρίως θέμα αλλά περισσότερο λόγω περίεργων ευθυγράμμισεων και συντονισμών.

Μακάρι να πάνε όλα καλά για τον ΠΑΟΚ.
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Πριν λίγο καιρό ο Ιβάν στήριξε το απολίθωμα στις εκλογές! Οπότε για μια ακόμη φορά "ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος". Το γεγονός ότι αυτό το άτομο βρίσκεται σήμερα στο προσκήνιο με - ενδεχόμενα - την προοπτική να παίξει σημαντικό ρόλο για τον ΠΑΟΚ και το μέλλον του, ΑΠΛΑ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ!!! Τα κάστρα πέφτουν πάντα από μέσα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Τρόμος έγραψε:Δεν μπορεί να λέτε μπροστινό και αυτοφωράκια του Κούλη τον Τέλη. Άνθρωποι με αυτά τα χρήματα κινούνται πάντα σύμφωνα με τις δικές τους επιθυμίες και συμφέροντα.

Αυτοφωράκια ουδείς τον έχει παρουσιάσει. Το να συμπλέουν για τους όποιους λόγους τα συμφέροντα του κάθε Τέλη με την εγχώρια μαφία και να ανταλλάξουν εκδουλεύσεις με συγκεκριμένο στόχο ουδείς μπορεί να το αποκλείσει. Προσωπικά, μετά από όσα έχω δει τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο συμπεριφοράς απέναντι στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη, έχω, νομίζω, κάθε δικαίωμα να νιώθω ανησυχία αντιλαμβανόμενος πως η συγκεκριμένη απόπειρα να αλλάξει επί της ουσίας το ιδιοκτησιακό καθεστώς στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ πουσάρεται από τον γνωστό βόθρο της συμμορίας που "κυβερνάει" αυτό το μπουρδέλο.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Δεν ξέρω ποιος είναι ο Μυστακίδης.
Δεν γνωρίζω τι παιχνίδια μπορεί να παίζονται μιας που γράφεται κι αυτό.
Πολιτικές, οικονομικές, εμπορικές, διεθνές καπιταλιστικές σκοπιμότητες μερικά από τα είδη παιχνιδιών όπως εκφράζονται.
Ελπίζω αν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον για την ομάδα και είναι κι σωστός άνθρωπος τότε να βρεθεί η φόρμουλα να βοηθήσει τον σύλλογο.

Τον Ιβάν δεν τον ξέραμε επίσης αλλά τον μάθαμε τόσο πολύ!!!
Με τις αστοχίες του όπως κι ο ίδιος αναφέρει. Με τα λάθη επίσης.
Ωστόσο γνωρίσαμε έναν ωραίο άνθρωπο που αγαπά την ομάδα. Αυτός που μας έβγαλε από τα αδιέξοδα και μας οδήγησε σε χαρές και μεγάλες συγκινήσεις.
Με την προσφορά του στον κοινωνικό ιστό της Μακεδονίας. Με εργασία και βοήθειες σε συνανθρώπους μας με πελώριες ανάγκες.
Μας έδωσε όραμα και ισορροπία.

Κάποιοι λένε ότι πάτησε πάνω στην ομάδα μας κι εξυπηρέτησε τα επιχειρηματικά του πλάνα. Κι αν το έκανε καλώς έπραξε. Την ομάδα δεν την αδίκησε αλλά την οδήγησε ψηλά και σε επιτυχίες.
Συνεπώς του πρέπει σεβασμός κι ευγνωμοσύνη.
Αυτά....
constantinooo

Δημοσίευση από constantinooo »

navigator11 έγραψε:
Τρόμος έγραψε:Δεν μπορεί να λέτε μπροστινό και αυτοφωράκια του Κούλη τον Τέλη. Άνθρωποι με αυτά τα χρήματα κινούνται πάντα σύμφωνα με τις δικές τους επιθυμίες και συμφέροντα.

Αυτοφωράκια ουδείς τον έχει παρουσιάσει. Το να συμπλέουν για τους όποιους λόγους τα συμφέροντα του κάθε Τέλη με την εγχώρια μαφία και να ανταλλάξουν εκδουλεύσεις με συγκεκριμένο στόχο ουδείς μπορεί να το αποκλείσει. Προσωπικά, μετά από όσα έχω δει τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο συμπεριφοράς απέναντι στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη, έχω, νομίζω, κάθε δικαίωμα να νιώθω ανησυχία αντιλαμβανόμενος πως η συγκεκριμένη απόπειρα να αλλάξει επί της ουσίας το ιδιοκτησιακό καθεστώς στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ πουσάρεται από τον γνωστό βόθρο της συμμορίας που "κυβερνάει" αυτό το μπουρδέλο.

Με όλα τα τεκταινόμενα στο παγκόσμιο προσκήνιο και παρασκήνιο, νομίζω κάτι τέτοιο ήταν θέμα χρόνου και αναπόφευκτο να συμβεί. Πολύ πιο δυνατοί παίκτες από τον Σαββίδη εκδιώχθηκαν με πολύ συνοπτικές διαδικασίες από τα δυτικά τραπέζια.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Αυτο σκεφτομουν κι εγω...εδω εκδιωχθηκε ο Αμπραμοβιτς, στον ΙΒαν θα κολλησουν ;;
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Γενικα διαβαζω αρκετα σαιτ οικονομικου περιεχομενου...
Σε καποια απ αυτα που ασχολουνται με τις επενδυσεις του Μυστακιδη και οχι με την οπαδικη του ιδιοτητα διαβασα το εξης...
Οτι σαν επενδυση για το γηπεδο βαζει μαξ 100 μυρια...και οτι στις προθεσεις του δεν ειναι η αγορα ομαδος...

Οποτε το χερι στην φωτια οτι θελει την ΠΑΕ δεν το βαζω...
Και επιχειρηματικα να το δεις αυτο συμφερει...
Ενοικιο απ την ΠΑΕ και εκμεταλλευση των χωρων-καταστηματων κτλ του γηπεδου....Μια ομαδα που μπαινει καθε χρονο μεσα ακομη και την χρονια που εκανε ρεκορ εσοδων τι να την κανεις;;;;

Οποιος και να χτισει το γηπεδο...αυτο θα ανηκει στον Α.Σ....
Αν τοι χτισει ο Ιβαν παλι θα πληρωνει ενοικιο στον Α.Σ. αλλα θα εχει και την εκμεταλλευση...
Αν το χτισει ο Τελης θα εχει αυτος την εκμεταλλευση...

Τωρα εσεις κατσετε να μαλωνετε για το ποιος θα εχει την εκμεταλλευση και ποιος θα παιρνει τα εκατομμυρια...
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Συμφερει να κανει κανεις κατι τετοιο;
Μαλλον, στο εξωτερικο γινεται κατα κορον. Αλλες αγορες ομως..
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Special 4 έγραψε:
Jean Valjean έγραψε:
shogoon έγραψε:Επειδή στον γραπτό λόγο γίνονται παρερμηνειες ακόμα και με ένα κόμμα διαφορετικό διάβασα καλά? Αν είσαι δισεκατομμυριουχος δεν χρειάζεσαι εγγυητική? Και με αυτό έκανες σοφότερο ένα φίλο που δεν τα γνωρίζει? Οι δισεκατομμυριουχοι κάνουν ντιλ με το βλέμμα τους? Η κουβαλάνε μετρητά?

ΝΑΙ, σωστά διάβασες.
Οι δισεκατομμυριούχοι ΔΕΝ γυρίζουν την πιάτσα κραδαίνοντας εγγυητικές.
Εγγυητικές κραδαίνουν τα λαμόγια και οι μπροστινοί.
Οι δισεκατομμυριούχοι δουλεύουν αλλιώς.
Όταν γνωρίσεις κάποιους από αυτούς ή δουλέψεις μαζί τους, θα καταλάβεις.
Μέχρι τότε take it or leave it!

Ο Ιβάν Σαββίδης εγγυητική 51 εκατομμύρια ευρώ δεν κατέθεσε στην προσφορά για το λιμάνι του Βόλου;

Ναι φίλε μου, κατέθεσε.
Την κατέθεσε επειδή ήταν διαγωνισμός. Ετσι γίνεται στους διαγωνισμούς.
Προβλέπεται ακριβώς η διαδικασία στα τεύχη δημοπράτησης.
Εδώ ποιός διαγωνισμός προκηρύχτηκε για την Τούμπα από τον ΑΣ και πότε; Δεν υπάρχει διαγωνισμός.
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

Εγώ δε θα πάρω θέση σχετικά με το τι είναι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ μας ...το ιδανικό θα ήταν μια συνεργασία των δύο που θα γιγαντωνε όλα τα τμήματα του συλλόγου. Κάτι τέτοιο βέβαια, για τέτοιου μεγέθους πορτοφόλια και τόσο ισχυρές προσωπικότητες είναι αδύνατο. Θέλω να σταθώ σε κάτι άλλο...πόσο ελεεινός μπορεί να είσαι ρε πρόεδρε του ερασιτέχνη που μέχρι χθες λιβανιζες τον Ιβάν, του ζήταγες συνεχώς εμβάσματα κ ευεργέτη τον ανέβαζες ευεργέτη τον κατέβαζες, να του συμπεριφερεσαι με τέτοια αχαριστία;;;πόσο σκουπίδια είστε εκεί στον ασ...;;πόσο νδουλικα κομματοσκυλα;;η λέξη αξιοπρέπεια είναι άγνωστη για εσάς και λυπάμαι που πρεσβεβετε τη μάνα του συλλόγου που η λέξη αξιοπρέπεια είναι πάνω απ όλα εδώ κ 100 χρόνια...κ ξαναλέω δε με νοιάζει αν θα μείνει ο Ιβάν ή θα έρθει ο Μυστακιδης ...απλά δεν αντέχω την πουστια που έγινε σε έναν άνθρωπο σαν τον Ιβάν
Άβαταρ μέλους
nikvasil

Δημοσίευση από nikvasil »

+1926
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

xrisitsapa έγραψε:Συμφερει να κανει κανεις κατι τετοιο;
Μαλλον, στο εξωτερικο γινεται κατα κορον. Αλλες αγορες ομως..

Τωρα τελευταια λογω του οτι γινεται λογος με τον ΠΑΟΚ εκατσα να διαβασω και να ψαξω περισσοτερο τα αρθρα για τον Μυστακιδη...
Βλεπω οτι δεν παει σε εξαγορες πλειοψηφικων πακετων αλλα σε συμμετοχες...μονο στην Baltic αυξησε το ποσοστο του απο 38 σε 68 % αν θυμαμαι καλα τα νουμερα....
Γενικα μπαινει σε παρα πολλες εταιριες ως συμπαικτης και οχι ως leader...
Το αλλο που διαβασα οτι εχει αγορασει τον παλιο ΟΤΕ και εκει θα μεταφερει τα κεντρικα του γραφεια που μεχρι τωρα ειναι στην Ζυριχη...και οτι θελει να κανει το κεντρο των επιχειρησεων του την Θεσσαλονικη..
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Σαλονικιοτικο Μπρειβχαρτ όπου Πρωταγωνιστής ο ΙΒΑΝ και σκωτσέζοι ευγενεις ο ΑΣ ΠΑΟΚ , και Αγγλοι ο Δουρειος Ιππος των Αθηνέζων... Να εχει βάλει ο ΙΒΑΝ 350 Εκ ΕΥΡΩ και να μην τον ενημερώνουν ο ερασιτέχνης οπως είπε!!!
Αχαριστία αυτο δεν είναι Π.Α.Ο.Κ. ντροπη για τα 100 Χρονια... :nairepaok:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”