Mīngus έγραψε:navigator11 έγραψε:Mīngus έγραψε:Ναι το γήπεδο θα ανήκει στον ΑΣ.
Αν ερχόταν η Gazprom ή η Google και δεν ξέρω γω ποιος και έλεγε θα φτιάξω το γήπεδο, θα ανήκει στον ΑΣ κι εγώ θα έχω αυτά κι αυτά τα ανταλλάγματα σε χρήσεις, θα πανηγύριζαν όλοι.
Τώρα το πρόβλημά τους είναι ότι υπάρχει ένας επιχειρηματίας που θέλει και την ΠΑΕ.
Και ναι, το γήπεδο θα γίνει ασχέτως εξαγοράς ΠΑΕ.
Δεν καταλαβαίνετε ότι με κάθε κυβικό μπετού που θα πέφτει, θα ασκείτε δεκαπλάσια πίεση για πώληση;
Η αγωνιστικές επιτυχιές ή αποτυχίες και το επιπέδο της επένδυσης, πλέον θα μπαίνουν σε σύγκριση.
Κι αυτό δεν το λέω γιατί είναι καλό ή κακό. Έτσι θα είναι.
Η μπάλα είναι στο γήπεδο του Ιβάν.
Κανείς δεν του παίρνει τίποτα με το ζόρι.
Κάνε ομαδάρα να παίζει σε ένα άψογο γήπεδο και να έχεις και 25κ διαρκείας κάθε χρόνο.
Κοινώς είναι απόλυτα συνδεδεμένα τα μπετα με την εξαγορά της ΠΑΕ. Θα προστίθενται τούβλα και επειδή υπάρχει ενδεχόμενο να στραβοπατήσει ο ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό, θα την "πέφτουν" οι όψιμοι αναγνωριστές του διαμετρήματος του θεματοφύλακα Κατσαρή στον Σαββίδη, φωνάζοντας κανένα σύνθημα τύπου "ο ΠΑΟΚ θέλει μεγαλομέτοχο μ' αρχίδι@".
Δυστυχώς Navi, κάνοντας χιούμορ ή ειρωνία, δε θα αλλάξει αυτή η συνθήκη.
Γνωρίζοντας ο κόσμος ότι υπάρχει ορατή εναλλακτική και αυτή είναι του διαμετρήματος Μυστακίδη που πλέον έμπρακτα εφόσον θα έχει ξεκινήσει το γήπεδο και θα είναι ΠΑΡΩΝ, η πίεση στον Ιβάν θα μεγαλώνει και θα είναι αφόρητη.
Ακόμα και τώρα, η υπόθεση Ντέλια θα είναι το πρώτο δείγμα αυτού που λέω.
Μα δεν το έγραψα επί της ουσίας ειρωνικά. Το ξέρω εκ των προτέρων ότι έτσι θα γίνει, εφόσον ο Ιβάν έχει αποφασίσει να μην παραδώσει έτσι εύκολα την ΠΑΕ. Δεν είναι δα κάτι καινούργιο που θα πρωτοσυμβεί την εποχή του Σαββίδη. Απλά πλέον έχουν ωριμάσει οι συνθήκες, που θα έλεγε κι ο Δημητρός ο Κουτσούμπας.