Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

giliopoulos έγραψε:
sic-4 έγραψε:
"Η χθεσινή ανακοίνωση του ΑΣ, η οποία βγήκε αδικαιολόγητα και εν αγνοία μου, αναγνωρίζω ότι με εξέπληξε, αλλά την αφήνω στην κρίση των εκατοντάδων χιλιάδων μελών της οικογένειάς μας και της ιστορίας."

Αυτη ειναι η πουστια. Αν δεν την βλεπεις, δεν μπορω να σε βοηθησω περισσοτερο.

Οχι δεν βγηκε καθολου αδικαιολογητα. Βγειτε μετα απο ερωτηση προς τον Κυριακο για τη νεα τουμπα οπου δεν εχει γινει ΤΙΠΟΤΑ τα τελευταια 3 χρονια περα απο το "ΘΑ'... Kαι ο Κυριακος απαντησε "Καντε και εσεις κατι, εσεις εχετε το γηπεδο". Ε λοιπον εκαναν

Δηλαδή ο ΑΣ που ήθελε να κρατήσει το γήπεδο και να μην το δώσει στην ΠΑΕ, δεν ήξερε ότι ΑΥΤΟΣ είναι ο νόμιμος δικαιούχος για την χρηματοδότηση του γηπέδου; Έπρεπε να το πει ο Κυριάκος; Δεν ήξερε τι πρόβλημα υπήρχε; Και βρήκε μέσα σε δυο μέρες τον χρηματοδότη;
Δεν είχε εκφράσει απορία που ΟΛΕΣ οι άλλες ομάδες χρηματοδοτούνται από το Κράτος για τα γήπεδά τους εκτός από τον ΠΑΟΚ;
Που ούτε αυτό έλυσε, απλά λέει παιδιά βρήκα άνθρωπο που θα βάλει 130Μ για τοι γήπεδο, έτσι. Για την ψυχή της μανας του.
Και κάποιοι τον πιστεύετε.
Τι άλλο θέλετε να σας πει;
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Πάντως αν καταλαβαίνεις πόσο ασόβαροι είναι οι ρεπόρτερ της ομάδας με τις μεταγραφές μια φορά , με το συγκεκριμένο το καταλαβαίνεις 1000. Ακούγονται τέρατα από το πρωί. Έχουν βγει και κάτι δεινόσαυροι από την δεκαετία 90 . Τραγική κατάσταση. Οι άνθρωποι είναι καρτούν εντελώς.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ναι το γήπεδο θα ανήκει στον ΑΣ.
Αν ερχόταν η Gazprom ή η Google και δεν ξέρω γω ποιος και έλεγε θα φτιάξω το γήπεδο, θα ανήκει στον ΑΣ κι εγώ θα έχω αυτά κι αυτά τα ανταλλάγματα σε χρήσεις, θα πανηγύριζαν όλοι.
Τώρα το πρόβλημά τους είναι ότι υπάρχει ένας επιχειρηματίας που θέλει και την ΠΑΕ.

Και ναι, το γήπεδο θα γίνει ασχέτως εξαγοράς ΠΑΕ.
Δεν καταλαβαίνετε ότι με κάθε κυβικό μπετού που θα πέφτει, θα ασκείτε δεκαπλάσια πίεση για πώληση;
Η αγωνιστικές επιτυχιές ή αποτυχίες και το επιπέδο της επένδυσης, πλέον θα μπαίνουν σε σύγκριση.
Κι αυτό δεν το λέω γιατί είναι καλό ή κακό. Έτσι θα είναι.

Η μπάλα είναι στο γήπεδο του Ιβάν.
Κανείς δεν του παίρνει τίποτα με το ζόρι.
Κάνε ομαδάρα να παίζει σε ένα άψογο γήπεδο και να έχεις και 25κ διαρκείας κάθε χρόνο.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Jean Valjean έγραψε:
giliopoulos έγραψε:
sic-4 έγραψε:
Οχι, αλλα καλουμαστε να παρουμε θεση μεταξυ του δισεκατομμυριουχου που μπηκε στις ζωες μας κιμπαρικα, πινοντας εκεινο το τσαϊ που ελευθερωσε τον ΠΑΟΚ μας, και εκεινου που παει να μπει στις ζωες μας υπογειως, παιζοντας πουστια στον πρωτο.

Εσυ αν θελεις κρατα ισες αποστασεις.

Η πουστια ποια ειναι ακριβως??
3 ολοκληρα χρονια περιμενουμε και τιποτα.
Το προεδρικο διαταγμα ΛΗΓΕΙ 2026. Μπορει να το κανει το γηπεδο ο ΙΒΑΝ?? Αν δεν μπορει περιμενουν αλλοι στη σειρα. Πολυ απλο. Παρα πολυ απλο.
Απ οτι φαινεται δεν μπορει παντως και δεν ξερουμε ποτε θα μπορεσει και αν θα μπορεσει. Απο την αλλη εχεις ετοιμη εγγυητικη 150 εκατομμυρια. Να κατσω εγω να περιμενω τον ιβαν ποτε θα εχει λεφτα ή ποτε θα τελειωσει ο πολεμος??
Στην τουμπα κρεμονται καγκελα και θυμιζει γηπεδο του 1960. Ακομα και ο χατζοπουλος φτιαχνει το παλατακι και η τουμπα ειναι σε ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Ως ποτε δηλαδη να τον περιμενουμε τον ιβαν?

Εγγυητική παρουσιάζει ο Μυστακίδης;
δεν έχει ζεστό χρήμα σε καταθέσεις κάπου;

Αν θυμάμαι αυτό που διάβασα χθες σωστά, στον ΑΣ, ο Τέλης, παρουσίασε εγγυητική 130 εκατομμύρια ευρώ ζεστά ζεστά, για την κατασκευή γηπέδου.

Δεν συνυπολογίζω την Baltic Bank και την Τράπεζα Πειραιώς, όπου είναι μεγαλομέτοχος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Special 4 την Τρί 17 Ιουν 2025, 13:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

chrisg4 έγραψε:Πάντως αν καταλαβαίνεις πόσο ασόβαροι είναι οι ρεπόρτερ της ομάδας με τις μεταγραφές μια φορά , με το συγκεκριμένο το καταλαβαίνεις 1000. Ακούγονται τέρατα από το πρωί. Έχουν βγει και κάτι δεινόσαυροι από την δεκαετία 90 . Τραγική κατάσταση. Οι άνθρωποι είναι καρτούν εντελώς.

Ισχύει, τραγικό επίπεδο συν οι όποιες καρικατούρες.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Όλοι φοξμπετ λάιβ Μ&Α μαστερκλας μπάι Κόλκας
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

sic-4 έγραψε:
joshua έγραψε:Μπορω να καταλαβω την συναισθηματικη φορτιση και το συναισθηματικο δεσιμο μεταξυ κοσμου και Ιβαν. Μπορω να καταλαβω τις ανησυχιες και την επιφυλακτικοτητα. Αυτο ομως που δεν μπορω να δεχτω ειναι να εμφανιζεται απο καποιους ενας απο τους πιο πλουσιους Ελληνες και πιο πλουσιους ανθρωπους στον κοσμο στον ρολο του χρησιμου ηλιθιου στα χερια της κυβερνησης που και καλα τον χρησιμοποιει ως εργαλειο τρυπηματος της ομαδας.

Αντικατεστησε το "κυβερνηση" με "αμερικανοι" και το "τρυπημα της ομαδας" με "γεωπολιτικα σχεδια" και θ' αρχισουν να βγαζουν περισσοτερο νοημα. Γιατι ετσι οπως το τοποθετεις ειναι πολυ παιδικο.

Αν τα γεωπολιτικά σχέδια των Ρώσων και των Αμερικανών έφεραν τον ΠΑΟΚ σε δυσχερή θέση και εμφανίζεται λύση επιπεδου Μυστακιδη συγνώμη αλλά δεν ξα βάλω και τα κλάματα.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Εγώ ένα έχω να πω... Με τον Ιβάν και ας μην γίνει ποτέ η Νέα Τούμπα! Δεν εμπιστεύομαι τίποτα σε αυτό το σάπιο συστημα της Ελλάδας και κυρίως δεν εμπιστεύομαι συμφωνείες που επιτεύχθηκαν εν μια νυκτή για τεράστια ποσά.

Εαν θέλει ο κυριoς Τέλης να βοηθήσει να γίνει το γήπεδο και να μπει και αυτός στον κάδρο με τους ευεργέτες της ομάδας ας συννενοηθεί με τον Ιβαν πως να μοιράστουν τα έξοδα και να το φτιάξουν μαζί. Οτιδήποτε διαφορετικό που θα προκαλέσει αναταράξεις στην ΠΑΕ και θα θέσει τη μόνη αναντικατάστατη σταθερά της ομάδας υπό κίνδυνο να κατολισθήσει, είναι από εμένα ένα τεράστιο και παχύ X.
Άβαταρ μέλους
nikvasil

Δημοσίευση από nikvasil »

+1926
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Mīngus έγραψε:Ναι το γήπεδο θα ανήκει στον ΑΣ.
Αν ερχόταν η Gazprom ή η Google και δεν ξέρω γω ποιος και έλεγε θα φτιάξω το γήπεδο, θα ανήκει στον ΑΣ κι εγώ θα έχω αυτά κι αυτά τα ανταλλάγματα σε χρήσεις, θα πανηγύριζαν όλοι.
Τώρα το πρόβλημά τους είναι ότι υπάρχει ένας επιχειρηματίας που θέλει και την ΠΑΕ.

Δεν καταλαβαίνετε ότι με κάθε κυβικό μπετού που θα πέφτει, θα ασκείτε δεκαπλάσια πίεση για πώληση;
Η αγωνιστικές επιτυχιές ή αποτυχίες και το επιπέδο της επένδυσης, πλέον θα μπαίνουν σε σύγκριση.

Κάνε ομαδάρα να παίζει σε ένα άψογο γήπεδο και να έχεις και 25κ διαρκείας κάθε χρόνο.

Κοινώς είναι απόλυτα συνδεδεμένα τα μπετα με την εξαγορά της ΠΑΕ. Θα προστίθενται τούβλα και επειδή υπάρχει ενδεχόμενο να στραβοπατήσει ο ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό, θα την "πέφτουν" οι όψιμοι αναγνωριστές του διαμετρήματος του θεματοφύλακα Κατσαρή στον Σαββίδη, φωνάζοντας κανένα σύνθημα τύπου "ο ΠΑΟΚ θέλει μεγαλομέτοχο μ' αρχίδι@".
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

VfB v2 έγραψε:Εγώ ένα έχω να πω... Με τον Ιβάν και ας μην γίνει ποτέ η Νέα Τούμπα! Δεν εμπιστεύομαι τίποτα σε αυτό το σάπιο συστημα της Ελλάδας και κυρίως δεν εμπιστεύομαι συμφωνείες που επιτεύχθηκαν εν μια νυκτή για τεράστια ποσά.

Εαν θέλει ο κυριoς Τέλης να βοηθήσει να γίνει το γήπεδο και να μπει και αυτός στον κάδρο με τους ευεργέτες της ομάδας ας συννενοηθεί με τον Ιβαν πως να μοιράστουν τα έξοδα και να το φτιάξουν μαζί. Οτιδήποτε διαφορετικό που θα προκαλέσει αναταράξεις στην ΠΑΕ και θα θέσει τη μόνη αναντικατάστατη σταθερά της ομάδας υπό κίνδυνο να κατολισθήσει, είναι από εμένα ένα τεράστιο και παχύ X.

Περισσοτερο Ιβαν>ΠΑΟΚ ακουγεται αυτο
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

navigator11 έγραψε:
Mīngus έγραψε:Ναι το γήπεδο θα ανήκει στον ΑΣ.

Κοινώς είναι απόλυτα συνδεδεμένα τα μπετα με την εξαγορά της ΠΑΕ. Θα προστίθενται τούβλα και επειδή υπάρχει ενδεχόμενο να στραβοπατήσει ο ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό, θα την "πέφτουν" οι όψιμοι αναγνωριστές του διαμετρήματος του θεματοφύλακα Κατσαρή στον Σαββίδη, φωνάζοντας κανένα σύνθημα τύπου "ο ΠΑΟΚ θέλει μεγαλομέτοχο μ' αρχίδι@".

Δυστυχώς Navi, κάνοντας χιούμορ ή ειρωνία, δε θα αλλάξει αυτή η συνθήκη.
Γνωρίζοντας ο κόσμος ότι υπάρχει ορατή εναλλακτική και αυτή είναι του διαμετρήματος Μυστακίδη που πλέον έμπρακτα εφόσον θα έχει ξεκινήσει το γήπεδο και θα είναι ΠΑΡΩΝ, η πίεση στον Ιβάν θα μεγαλώνει και θα είναι αφόρητη.

Ακόμα και τώρα, η υπόθεση Ντέλια θα είναι το πρώτο δείγμα αυτού που λέω.
Ivan Drago

Δημοσίευση από Ivan Drago »

Nikodiai έγραψε:
VfB v2 έγραψε:Εγώ ένα έχω να πω... Με τον Ιβάν και ας μην γίνει ποτέ η Νέα Τούμπα! Δεν εμπιστεύομαι τίποτα σε αυτό το σάπιο συστημα της Ελλάδας και κυρίως δεν εμπιστεύομαι συμφωνείες που επιτεύχθηκαν εν μια νυκτή για τεράστια ποσά.

Περισσοτερο Ιβαν>ΠΑΟΚ ακουγεται αυτο

Σωστός. Ο Ιβάν πάνω απ'τον ΠΑΟΚ !!!

Τι διαβάζουμε εδώ μέσα...
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Σε πάρει ένας τα κομμωτήρια, ο άλλος τα κυλικεία και ο τρίτος το πάρκινγκ ξέρω γω.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Special 4 έγραψε:
Jean Valjean έγραψε:
Εγγυητική παρουσιάζει ο Μυστακίδης;
δεν έχει ζεστό χρήμα σε καταθέσεις κάπου;

Αν θυμάμαι αυτό που διάβασα χθες σωστά, στον ΑΣ, ο Τέλης, παρουσίασε εγγυητική 130 εκατομμύρια ευρώ ζεστά ζεστά, για την κατασκευή γηπέδου.

Δεν συνυπολογίζω την Baltic Bank και την Τράπεζα Πειραιώς, όπου είναι μεγαλομέτοχος.

Μεγαλομέτοχος δύσκολο να είναι, θα είχε γίνει ντόρος και φυσικά θα είχε λόγο στην στρατηγική αυτών των Τραπεζών.
Τέλος πάντων, οταν θέλεις να ξεγελάσεις ή όταν λειτουργείς ως "μπροστινός" τότε παρουσιάζεις εγγυητικές. Αυτό το νόημα είχε η ερώτησή μου. Κι όχι, οι εγγυητικές δεν είναι ακριβώς "ζεστό-ζεστό" χρήμα, πληρώνεις τόκο γι αυτές. Είναι μια εγγύηση ότι αν δεν πληρώσει ο Μυστακίδης τότε θα πληρώσει η Τράπεζα που την εκδίδει.
Γιατί να βγάλεις εγγυητική όταν είσαι δισεκατομμυριούχος; Δεν σου χρειάζεται...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”