Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
giliopoulos
Δημοσιεύσεις: 2823
Εγγραφή: Τρί 24 Δεκ 2013, 18:06

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από giliopoulos »

sic-4 έγραψε:
"Η χθεσινή ανακοίνωση του ΑΣ, η οποία βγήκε αδικαιολόγητα και εν αγνοία μου, αναγνωρίζω ότι με εξέπληξε, αλλά την αφήνω στην κρίση των εκατοντάδων χιλιάδων μελών της οικογένειάς μας και της ιστορίας."


Αυτη ειναι η πουστια. Αν δεν την βλεπεις, δεν μπορω να σε βοηθησω περισσοτερο.


Οχι δεν βγηκε καθολου αδικαιολογητα. Βγειτε μετα απο ερωτηση προς τον Κυριακο για τη νεα τουμπα οπου δεν εχει γινει ΤΙΠΟΤΑ τα τελευταια 3 χρονια περα απο το "ΘΑ'... Kαι ο Κυριακος απαντησε "Καντε και εσεις κατι, εσεις εχετε το γηπεδο". Ε λοιπον εκαναν
Άβαταρ μέλους
buffalobill4
Δημοσιεύσεις: 7346
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:37

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Καταρχήν να πούμε ότι ζούμε εν μέσω ιστορικών στιγμών για τον Σύλλογο. Μετά την τοποθέτηση όλων των πλευρών και με σεβασμό και στους 3 εμπλεκομενους θα ήθελα με ηρεμία να γράψω τα εξής.

1. Ο ΑΣ καλώς ή κακώς σήκωσε το γάντι που του πέταξε ο Κυρκυρ στο περιθώριο της αμκ όταν είπε "το γήπεδο ανήκει στον ΑΣ, απευθυνθείτε εκεί" και έκανε ένα φαστ τρακ ντιλ με τον Μυστακιδη. Ας περιμένουμε να μάθουμε τις λεπτομέρειες αυτού του ντιλ πριν ενθουσιαστουμε ή κατακρινουμε.
2. Ο Μυστακιδης σαφώς θέλει την παε και η χρηματοδότηση του γηπέδου είναι όχημα. Ας μην το θεωρούμε ωστόσο μικρό να του δωθουν οι εμπορικές χρήσεις του γηπέδου για κάποια χρόνια. Εννοώ ότι κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι η συμφωνία κατασκευής του γηπέδου από μια κατασκευαστικη εταιρεία όπου το αντίτιμο θα πληρωνόταν από τους χρήστες. Βασικά αυτήν είναι η μορφή όλων των έργων σδιτ αυτήν την περίοδο, χρηματοδότηση από ιδιώτη και τράπεζες και αποπληρωμή μέσω των χρηστών. Οπότε ας δούμε την αντίδραση του Μυστακιδη γιατί οικονομικά οφέλη θα έχει και με την εμπορική χρήση του γηπέδου αφήνοντας ίσως για αργότερα την είσοδο του στην παε.
3. Ο Ιβάν είναι σαφές πως δεν πουλάει. Ίσως γνωρίζει πως απεμπλοκή του από τον ΠΑΟΚ μπορεί να σημάνει αντιστροφή μέτρηση για τις επενδύσεις του στον ελληνικό χώρο. Τουλάχιστον για αυτές στρατηγικής σημασίας (λιμάνια κυρίως). Η ερώτηση προς τον Ιβάν είναι αν μπορεί να συνεχίσει με στρατηγική ανάπτυξης του ΠΑΟΚ, αγωνιστική αλλά και σε υποδομές. Η εικόνα τα τελευταία χρόνια δείχνει στασιμότητα σε αυτό.
4. Καλώς ή κακώς ο Ιβάν είναι κάποιας ηλικίας με φημολογουμενα προβλήματα υγείας. Με βάση την σημερινή εικόνα της δομής της παε αλλά και της εμπλοκής των γιων του στα κοινά του ΠΑΟΚ, ξαναλέω με βάση τη σημερινή εικόνα, δεν υπάρχει διαδοχη κατάσταση μετά τον Ιβαν. Στρατηγικά δηλαδή δεν ξέρω αν ως οπαδοί του ΠΑΟΚ και βλέποντας μελλοντικά είναι προς όφελος της ομάδας η παραμονή Ιβάν.
5. Ανεξαρτήτως της κατάληξης που θα έχουν οι συζητήσεις Μυστακιδη Σαββίδη που σίγουρα έρχονται, αξίζει τεράστιος Σεβασμός στον Ιβάν που πήρε ένα καράβι ήδη στα βράχια και το έκανε να είναι ελκυστικό για έταιρο δισεκατομμυριουχο.
6. Δεν μπορώ να δεχτώ αυτό που λένε κάποιοι φίλοι, ο ΑΣ έπρεπε να πιέσει για χρηματοδότηση την κυβερνηση/περιφέρεια κλπ. Ούτε στον γαβρο ούτε στον βαζελο ούτε στην αεκ έκατσε καμία κυβέρνηση να μιλήσει με τους εκάστοτε ασ. Οι επενδυτές πήγανε σε συζητήσεις με περιφέρεια, ολυμπιακες επιτροπές κλπ.
Άβαταρ μέλους
black death
Δημοσιεύσεις: 5234
Εγγραφή: Παρ 17 Σεπ 2010, 08:43

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από black death »

Mīngus έγραψε:Ο ΑΣ μια χαρά έριξε πόρτα στον Μυστακίδη και πήγε στην ΠΑΕ μετά το 1ο ραντεβού.
Εγώ ξαναρωτάω και ακόμα δεν παίρνω απάντηση.
Αφού η ΠΑΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κάνει το γήπεδο, τι θέλετε να κάνει ο ερασιτέχνης;
Να αρνηθεί μια προσφορά που πληρεί όλα όσα θέλει και επιτέλους θα έχουμε ένα γήπεδο σύγχρονων προδιαγραφών;
Ο μυστα θα το κανει το γηπεδο χωρις την ΠΑΕ;
Aed
Δημοσιεύσεις: 511
Εγγραφή: Σάβ 14 Σεπ 2024, 13:28

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Aed »

giliopoulos έγραψε:
sic-4 έγραψε:
"Η χθεσινή ανακοίνωση του ΑΣ, η οποία βγήκε αδικαιολόγητα και εν αγνοία μου, αναγνωρίζω ότι με εξέπληξε, αλλά την αφήνω στην κρίση των εκατοντάδων χιλιάδων μελών της οικογένειάς μας και της ιστορίας."


Αυτη ειναι η πουστια. Αν δεν την βλεπεις, δεν μπορω να σε βοηθησω περισσοτερο.


Οχι δεν βγηκε καθολου αδικαιολογητα. Βγειτε μετα απο ερωτηση προς τον Κυριακο για τη νεα τουμπα οπου δεν εχει γινει ΤΙΠΟΤΑ τα τελευταια 3 χρονια περα απο το "ΘΑ'... Kαι ο Κυριακος απαντησε "Καντε και εσεις κατι, εσεις εχετε το γηπεδο". Ε λοιπον εκαναν


Μάλιστα η ερώτηση προς τον Κυριάκο ήταν απο μικρομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η ερώτηση για το Γήπεδο δεν τέθηκε απο κανέναν ΑΡΔ της Θεσσαλονίκης ή της Αθήνας.
Άβαταρ μέλους
obanebane
Δημοσιεύσεις: 25293
Εγγραφή: Τρί 10 Μαρ 2009, 00:51
Τοποθεσία: ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Been thanked: 1 time

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από obanebane »

Gospi έγραψε:
obanebane έγραψε:Να ξεκαθαρίσω ότι εγώ είμαι με Ιβάν για όλα όσα έχει προσφέρει και συνεχίζω να στηρίζω αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει από την ημέρα που ξέσπασε ο πόλεμος.
Αλλά πάνω απ όλα είμαι με τον ΠΑΟΚ και με όποιον μου εξασφαλίζει ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μεγαλώνει η ομάδα μου κάθε χρόνο.
Δεν καταλαβαίνω γιατί ορισμένοι γράφετε ότι ο ερασιτέχνης κανει πραξικόπημα και τρύπημα και δεν ξέρω τι άλλο;
Αναφέρθηκε στον ερασιτέχνη η ΠΑΕ και στις ενέργειες που θα έπρεπε να κάνει για την κατασκευή του γηπέδου, δηλώνοντας ουσιαστικά αδυναμία υλοποίησης του έργου με τις υπάρχουσες συνθήκες;
Δηλαδή η ΠΑΕ δεν ήταν επιθετική απέναντι στον ερασιτέχνη, δεν τους είπε φάτσα φορά είστε άχρηστοι δεν βοηθάτε, οι αλλοι πήραν και παίρνουν κρατική χορηγία και εμείς τίποτα;
Τώρα που έφεραν έναν οικονομικό κολοσσό και επίσημα δηλώνει αναλαμβάνω το χτίσιμο του γηπέδου, εξ ολοκλήρου με δικά μου κεφάλαια,πρέπει να απολογηθούν;
Εγώ ξέρω ότι αν νιώθεις παντοδύναμος, πρέπει και να είσαι και να το δείχνεις και όχι να υποτιμάς με την στάση σου τους πάντες γύρω σου.
Γιαυτό Ιβάν, από εδώ και στο εξής πρέπει να ενεργοποιηθείς, γιατί κάθε λάθος,κάθε αστοχία,κάθε δήλωση αλλά και κάθε πώληση ποδοσφαιριστή θα κρίνεται από τον κόσμο 100 φορές περισσότερο από πριν.
Όπως και να το κάνουμε, απέναντι υπάρχει ένας άνθρωπος που δήλωσε δημόσια ότι θα κάνει κάτι που εσύ επίσης δήλωσες δημόσια (μέσω του εκπροσώπου σου) ότι δεν μπορείς να κάνεις.
Και δεν μιλάμε για ανακαίνιση αποδυτηρίων.
Άντε να δούμε.

Και δεν μου λες ρε συ Μπανε, αν στο εξής ενεργοποιηθεί ο Ιβάν, και προχωρήσει και σε διοικητικές αλλαγές και σε οργανωτικές ανακαταταξεις, αλλα και σε επένδυση και σε μεταγραφές και ολα, αυτό δεν θα σημαινει πως μέχρι τώρα παρόλο που μπορούσε να κάνει περισσότερα απλα δεν τα έκανε? Δεν θα σημαίνει ότι μας είχε σε δεύτερη μοίρα? Στα δικά μου μάτια αν κάνει κινήσεις τώρα θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα. Καλύτερα να πει πουλάω ή να πει συνεχίζω όπως μέχρι τώρα με την ελπίδα οτι θα ανακάμψω όταν ξεπεραστούν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζω.
Αν αυτό που έκανε ο ΑΣ ειναι τρύπημα και προδοσια απέναντι στον Ιβαν, το να μπορεί ο Ιβάν να ενεργοποιηθεί και να επενδύσει τόσο καιρό, και να μην το κάνει δεν είναι τρύπημα απέναντι στην ομάδα και τον λαό της? Δεν ειναι προδοσία?



Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι στην στάση του Ιβάν γιατί θεωρώ ότι όντως υπάρχει αδυναμία και δεν κοροϊδεύει.
Αν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον από Μυστακιδη και το δειξει έμπρακτα, θεωρώ ότι θα αλλάξει χέρια η ΠΑΕ σύντομα.
makispaspartou
Δημοσιεύσεις: 4557
Εγγραφή: Παρ 17 Ιαν 2014, 20:15
Been thanked: 1 time

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από makispaspartou »

Συμφωνώ απόλυτα με τον buffalo.. Δε θα μπορούσες να τα έγραφες καλύτερα. Να γίνει άρθρο στην κεντρική παρακαλώ.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean
Δημοσιεύσεις: 634
Εγγραφή: Τετ 14 Αύγ 2024, 07:28
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Jean Valjean »

giliopoulos έγραψε:
sic-4 έγραψε:
Οχι, αλλα καλουμαστε να παρουμε θεση μεταξυ του δισεκατομμυριουχου που μπηκε στις ζωες μας κιμπαρικα, πινοντας εκεινο το τσαϊ που ελευθερωσε τον ΠΑΟΚ μας, και εκεινου που παει να μπει στις ζωες μας υπογειως, παιζοντας πουστια στον πρωτο.

Εσυ αν θελεις κρατα ισες αποστασεις.


Η πουστια ποια ειναι ακριβως??
3 ολοκληρα χρονια περιμενουμε και τιποτα.
Το προεδρικο διαταγμα ΛΗΓΕΙ 2026. Μπορει να το κανει το γηπεδο ο ΙΒΑΝ?? Αν δεν μπορει περιμενουν αλλοι στη σειρα. Πολυ απλο. Παρα πολυ απλο.
Απ οτι φαινεται δεν μπορει παντως και δεν ξερουμε ποτε θα μπορεσει και αν θα μπορεσει. Απο την αλλη εχεις ετοιμη εγγυητικη 150 εκατομμυρια. Να κατσω εγω να περιμενω τον ιβαν ποτε θα εχει λεφτα ή ποτε θα τελειωσει ο πολεμος??
Στην τουμπα κρεμονται καγκελα και θυμιζει γηπεδο του 1960. Ακομα και ο χατζοπουλος φτιαχνει το παλατακι και η τουμπα ειναι σε ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Ως ποτε δηλαδη να τον περιμενουμε τον ιβαν?



Εγγυητική παρουσιάζει ο Μυστακίδης;
δεν έχει ζεστό χρήμα σε καταθέσεις κάπου;
nikos ioannidis
Δημοσιεύσεις: 588
Εγγραφή: Δευ 27 Ιαν 2025, 19:32
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

Daskalos_4 έγραψε:Δεν είναι ζητημα αποστασεων. Ειναι ζητημα του ποιοι ειμαστε εμεις και ποιοι αυτοι. Ανθρωποι της βιοπαλης να τα βαψουν μαυρα για δισεκατομμυροουχους; Αυτο ειναι τρελα. Το καλο του ΠΑΟΚ μας μας νοιαζει και μόνο. Εξαλλου σχεση εξαρτησης εχουν ολες οι ομαδες απο ολους τους ιδιοκτητες. Καθενας κανει τη δουλεια του και εχει τους στοχους του. Αυτη ειναι η σύγχρονη πραγματικότητα.

Πες τα ρε φίλε. Ορισμένοι κάνουν λες και τα λεφτά έχουν μπει στην τσέπη τους. Φτάνει πια με τους "ευλογούμεν" αλλά και με τους "ακομα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε"
constantinooo
Δημοσιεύσεις: 220
Εγγραφή: Πέμ 01 Αύγ 2024, 04:14

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από constantinooo »

Συνυπογράφω με buffalo. Καταπληκτικός.
icue
Δημοσιεύσεις: 7166
Εγγραφή: Δευ 24 Ιουν 2019, 11:45
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από icue »

Mīngus έγραψε:Ο ΑΣ μια χαρά έριξε πόρτα στον Μυστακίδη και πήγε στην ΠΑΕ μετά το 1ο ραντεβού.
Εγώ ξαναρωτάω και ακόμα δεν παίρνω απάντηση.
Αφού η ΠΑΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κάνει το γήπεδο, τι θέλετε να κάνει ο ερασιτέχνης;
Να αρνηθεί μια προσφορά που πληρεί όλα όσα θέλει και επιτέλους θα έχουμε ένα γήπεδο σύγχρονων προδιαγραφών;


Επειδη βλεπω οτι το γραφεις αυτο συνεχεια. Γνωριζεις με σιγουρια οτι ο Μυστακιδης θα κανει δωρο το γηπεδο στον ΑΣ; Οκ προφανως περα απο καποια συμφωνια για εκμεταλλευση αλλων χωρων. Αλλα το γηπεδο, σαν γηπεδο θα το πληρωσει ο Μυστακιδης και θα ανηκει στον ΑΣ;

Αν το γνωριζεις αυτο και ισχυει, ναι πολυ καλα εκανε ο ερασιτεχνης. Αλλα το γνωριζεις;
Patron
Δημοσιεύσεις: 5579
Εγγραφή: Δευ 21 Ιούλ 2014, 11:16
Has thanked: 7 times

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Patron »

makispaspartou έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα με τον buffalo.. Δε θα μπορούσες να τα έγραφες καλύτερα. Να γίνει άρθρο στην κεντρική παρακαλώ.

Indeed
magdy
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: Σάβ 06 Αύγ 2011, 21:54

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από magdy »

Το παιχνιδι είναι δεδομένο, το συστημα θέλει εκτός τον Ιβαν. Το ίδιο πράγμα εγινε και πρίν απο κάποιους μήνες στο λιμάνι όπου η Dreyfus πηγε να κανει επιθετική εξαγορα και τελικα ο Σαββιδης αυξησε το ποσοστό του.
Υπάρχει ενας πολεμος προς τον Ιβαν και ο μόνος τροπος να κερδιθεί απο τους αλλους ειναι να πεισθούμε εμεις ο λαός ότι εχει βρεθει ενας καλυτερος, και απλα θα πουμε ζήτω ο νέος βασιλιας.
Δεν νοιαζεται κανεις για το καλο του ΠΑΟΚ, γεωπολιτικό παιχνίδι ειναι. Βέβαια αν βγουμε ωφελημένοι απο αυτό τι μας νοιάζει θα μου πείτε.
Πάντως ειναι δεδομένο ότι υπαρχει πρόβλημα μεταξυ ΑΣ και ΠΑΕ. Αν δε ισχύει ότι ο Μυστακίδης είναι χορηγός φανελας (εδω στο φόρουμ το διαβασα) σε καποιες ομάδες της Μπασκετ leage αλλα δεν ειναι στη δική μας, και θέλει ξαφνικα να βαλει 150εκ για γήπεδο, κατι δεν παει καλα....
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean
Δημοσιεύσεις: 634
Εγγραφή: Τετ 14 Αύγ 2024, 07:28
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Πάντοτε η πουστιά δικαιολογείται με έναν και μοναδικό τρόπο : "Είναι επείγον"!
Πάντοτε οι απατεώνες κρύβονται πίσω από ένα " Είναι επείγον! ο χρόνος τελειώνει, πρέπει να δράσουμε άμεσα" και σου φορτώνουν με το ζόρι αυτό που έχουν ετοιμάσει από τα πριν.
Δυστυχώς το κόλπο αυτό πιάνει σε πολλούς.

Η απάντηση σε αυτό είναι απλή και είναι η εξής:
Μέχρι να γίνει επείγον, τι ακριβώς ήταν από τα δυο; σημαντικό ή ασήμαντο;
Αν ήταν ασήμαντο τότε χεστήκαμε αν είναι επείγον, δεν θα έχει σοβαρή επίπτωση.
Αν ήταν σημαντικό, τότε πού ήσουν τόσο καιρό; γιατί δεν ανέλαβες δράση νωρίτερα κι άφησες να περάσει τόσος χρόνος;

Αυτά θα ρωτούσα τον Κατσαρή.
Patron
Δημοσιεύσεις: 5579
Εγγραφή: Δευ 21 Ιούλ 2014, 11:16
Has thanked: 7 times

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Patron »

Jean Valjean έγραψε:
giliopoulos έγραψε:
sic-4 έγραψε:
Οχι, αλλα καλουμαστε να παρουμε θεση μεταξυ του δισεκατομμυριουχου που μπηκε στις ζωες μας κιμπαρικα, πινοντας εκεινο το τσαϊ που ελευθερωσε τον ΠΑΟΚ μας, και εκεινου που παει να μπει στις ζωες μας υπογειως, παιζοντας πουστια στον πρωτο.

Εσυ αν θελεις κρατα ισες αποστασεις.


Η πουστια ποια ειναι ακριβως??
3 ολοκληρα χρονια περιμενουμε και τιποτα.
Το προεδρικο διαταγμα ΛΗΓΕΙ 2026. Μπορει να το κανει το γηπεδο ο ΙΒΑΝ?? Αν δεν μπορει περιμενουν αλλοι στη σειρα. Πολυ απλο. Παρα πολυ απλο.
Απ οτι φαινεται δεν μπορει παντως και δεν ξερουμε ποτε θα μπορεσει και αν θα μπορεσει. Απο την αλλη εχεις ετοιμη εγγυητικη 150 εκατομμυρια. Να κατσω εγω να περιμενω τον ιβαν ποτε θα εχει λεφτα ή ποτε θα τελειωσει ο πολεμος??
Στην τουμπα κρεμονται καγκελα και θυμιζει γηπεδο του 1960. Ακομα και ο χατζοπουλος φτιαχνει το παλατακι και η τουμπα ειναι σε ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Ως ποτε δηλαδη να τον περιμενουμε τον ιβαν?



Εγγυητική παρουσιάζει ο Μυστακίδης;
δεν έχει ζεστό χρήμα σε καταθέσεις κάπου;


Έχει τράπεζα
Άβαταρ μέλους
Gospi
Δημοσιεύσεις: 12386
Εγγραφή: Δευ 15 Δεκ 2008, 23:10
Has thanked: 4 times
Been thanked: 5 times

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Gospi »

obanebane έγραψε:
Gospi έγραψε:
obanebane έγραψε:Να ξεκαθαρίσω ότι εγώ είμαι με Ιβάν για όλα όσα έχει προσφέρει και συνεχίζω να στηρίζω αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει από την ημέρα που ξέσπασε ο πόλεμος.
Αλλά πάνω απ όλα είμαι με τον ΠΑΟΚ και με όποιον μου εξασφαλίζει ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μεγαλώνει η ομάδα μου κάθε χρόνο.
Δεν καταλαβαίνω γιατί ορισμένοι γράφετε ότι ο ερασιτέχνης κανει πραξικόπημα και τρύπημα και δεν ξέρω τι άλλο;
Αναφέρθηκε στον ερασιτέχνη η ΠΑΕ και στις ενέργειες που θα έπρεπε να κάνει για την κατασκευή του γηπέδου, δηλώνοντας ουσιαστικά αδυναμία υλοποίησης του έργου με τις υπάρχουσες συνθήκες;
Δηλαδή η ΠΑΕ δεν ήταν επιθετική απέναντι στον ερασιτέχνη, δεν τους είπε φάτσα φορά είστε άχρηστοι δεν βοηθάτε, οι αλλοι πήραν και παίρνουν κρατική χορηγία και εμείς τίποτα;
Τώρα που έφεραν έναν οικονομικό κολοσσό και επίσημα δηλώνει αναλαμβάνω το χτίσιμο του γηπέδου, εξ ολοκλήρου με δικά μου κεφάλαια,πρέπει να απολογηθούν;
Εγώ ξέρω ότι αν νιώθεις παντοδύναμος, πρέπει και να είσαι και να το δείχνεις και όχι να υποτιμάς με την στάση σου τους πάντες γύρω σου.
Γιαυτό Ιβάν, από εδώ και στο εξής πρέπει να ενεργοποιηθείς, γιατί κάθε λάθος,κάθε αστοχία,κάθε δήλωση αλλά και κάθε πώληση ποδοσφαιριστή θα κρίνεται από τον κόσμο 100 φορές περισσότερο από πριν.
Όπως και να το κάνουμε, απέναντι υπάρχει ένας άνθρωπος που δήλωσε δημόσια ότι θα κάνει κάτι που εσύ επίσης δήλωσες δημόσια (μέσω του εκπροσώπου σου) ότι δεν μπορείς να κάνεις.
Και δεν μιλάμε για ανακαίνιση αποδυτηρίων.
Άντε να δούμε.

Και δεν μου λες ρε συ Μπανε, αν στο εξής ενεργοποιηθεί ο Ιβάν, και προχωρήσει και σε διοικητικές αλλαγές και σε οργανωτικές ανακαταταξεις, αλλα και σε επένδυση και σε μεταγραφές και ολα, αυτό δεν θα σημαινει πως μέχρι τώρα παρόλο που μπορούσε να κάνει περισσότερα απλα δεν τα έκανε? Δεν θα σημαίνει ότι μας είχε σε δεύτερη μοίρα? Στα δικά μου μάτια αν κάνει κινήσεις τώρα θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα. Καλύτερα να πει πουλάω ή να πει συνεχίζω όπως μέχρι τώρα με την ελπίδα οτι θα ανακάμψω όταν ξεπεραστούν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζω.
Αν αυτό που έκανε ο ΑΣ ειναι τρύπημα και προδοσια απέναντι στον Ιβαν, το να μπορεί ο Ιβάν να ενεργοποιηθεί και να επενδύσει τόσο καιρό, και να μην το κάνει δεν είναι τρύπημα απέναντι στην ομάδα και τον λαό της? Δεν ειναι προδοσία?



Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι στην στάση του Ιβάν γιατί θεωρώ ότι όντως υπάρχει αδυναμία και δεν κοροϊδεύει.
Αν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον από Μυστακιδη και το δειξει έμπρακτα, θεωρώ ότι θα αλλάξει χέρια η ΠΑΕ σύντομα.

Η δική μου αισθηση μετά από συζήτηση με φίλο δημοσιογράφο (πολιτικό ρεπορτάζ), ο οποίος μου είχε μεταφέρει το ενδιαφέρον Μυστακιδη εδω και καμία 2ετια, είναι πως θα γίνει ήπια μετάβαση με Ιβαν στα 100 και μεταβιβαση του χρονου, ενώ μέχρι τότε θα υπάρχει μία τυποις συνεργασία στο θέμα του γηπέδου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”