Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
obanebane
Δημοσιεύσεις: 25293
Εγγραφή: Τρί 10 Μαρ 2009, 00:51
Τοποθεσία: ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από obanebane »

Mitsospaoki4 έγραψε:
obanebane έγραψε:Η επόμενη κίνηση του Μυστακιδη, κατά τη γνώμη μου θα είναι πρόταση εξαγοράς της ΠΑΕ.
Και λογικά θα γίνει πολύ σύντομα, πιθανόν και άμεσα.
Ειπώθηκε ότι έχει ήδη γίνει και έφαγε άκυρο (250 ζήτησε ο Ιβάν)



Πότε έγινε;
Άβαταρ μέλους
sic-4
Δημοσιεύσεις: 6068
Εγγραφή: Παρ 11 Ιούλ 2014, 22:05
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από sic-4 »

joshua έγραψε:Μπορω να καταλαβω την συναισθηματικη φορτιση και το συναισθηματικο δεσιμο μεταξυ κοσμου και Ιβαν. Μπορω να καταλαβω τις ανησυχιες και την επιφυλακτικοτητα. Αυτο ομως που δεν μπορω να δεχτω ειναι να εμφανιζεται απο καποιους ενας απο τους πιο πλουσιους Ελληνες και πιο πλουσιους ανθρωπους στον κοσμο στον ρολο του χρησιμου ηλιθιου στα χερια της κυβερνησης που και καλα τον χρησιμοποιει ως εργαλειο τρυπηματος της ομαδας.


Αντικατεστησε το "κυβερνηση" με "αμερικανοι" και το "τρυπημα της ομαδας" με "γεωπολιτικα σχεδια" και θ' αρχισουν να βγαζουν περισσοτερο νοημα. Γιατι ετσι οπως το τοποθετεις ειναι πολυ παιδικο.
Nikodiai
Δημοσιεύσεις: 391
Εγγραφή: Σάβ 04 Αύγ 2018, 20:42

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Nikodiai »

Μηπως καποιοι σηκωσαν γαντι γιατι ο Ιβαν ειναι τοσο απομακρος πλεον που καταφερε να αιφνιδιαστει για τοσο σημαντικο θεμα;Γιατι χαζος δεν ειναι.
Άβαταρ μέλους
sic-4
Δημοσιεύσεις: 6068
Εγγραφή: Παρ 11 Ιούλ 2014, 22:05
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από sic-4 »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Γκουερινο είχες μια πρεμουρα να φύγει ο Λουτσεσκου, τώρα βλέπω έχεις για να φύγει ο Ιβάν.

Επόμενος ποιος είναι;

Ο Μυστακίδης αν έρθει και αποδειχθεί ανεπαρκής



Δηλαδη κατ' εσε ο Ιβαν εχει αποδειχθει ανεπαρκης μεχρι τωρα στον ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator
Δημοσιεύσεις: 12563
Εγγραφή: Δευ 21 Μάιος 2018, 12:53
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη - Βολος

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

obanebane έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:
obanebane έγραψε:Η επόμενη κίνηση του Μυστακιδη, κατά τη γνώμη μου θα είναι πρόταση εξαγοράς της ΠΑΕ.
Και λογικά θα γίνει πολύ σύντομα, πιθανόν και άμεσα.
Ειπώθηκε ότι έχει ήδη γίνει και έφαγε άκυρο (250 ζήτησε ο Ιβάν)



Πότε έγινε;
Χθες γράφτηκε και επιβεβαιώθηκε νομίζω και από δημοσιογράφους.

Απλά μέσα σε όλο αυτό τον χαμό που επικρατεί από χτες, πέρασε στα ψηλά.
Άβαταρ μέλους
Special 4
Δημοσιεύσεις: 5174
Εγγραφή: Σάβ 08 Οκτ 2022, 21:00

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Special 4 »

nunies4 έγραψε:
Special 4 έγραψε:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Νομίζω οι εξελίξεις ξεπέρασαν τον Σαββιδη.
Ο ΑΣ έχει συμφωνήσει με Μυστακίδη.
Ο Σαββίδης είναι εκτός του πρότζεκτ. Θα κάνει οικονομία μήπως αρχίσει τις μεταγραφές.



Συμφωνώ.

Ή έτσι θα το χειριστεί η πλευρά του Α.Σ. ή θα πετάξει το μπαλάκι στον Σαββίδη.

Πώς;

Θα του πει 150 εκατομμύρια κάνει το νέο γήπεδο. Βάλε 75 εκατομμύρια χθες.

Και ο Ιβάν θα βάλει ή θα βρεθεί εκτός πρότζεκτ.

Αν βάλει, πάλι εκτεθειμένος θα είναι, γιατί ενώ είχε - μπορούσε να βάλει για να ξεκινήσει τόσο καιρό, θα τον πουν ορίστε είχες, γιατί δεν έβαζες τόσα χρόνια;

Διαφορετικά θα του πουν εξαρχής, Σαββίδη είσαι εκτός πρότζεκτ γηπέδου και τέλος.

Μπορεί να του πουν, βρες εσύ που θα παίζει η ποδοσφαιρική ομάδα μέχρι να γίνει το γήπεδο και ως εκεί.

Και ποιος τους εγγυαται οτι ο Ιβαν μετα την ολοκληρωση της νεας Τουμπας θα παει εκει την ομαδα; Ειναι υποχρεωμενος; Να δω τι θα κανουν μετα ενα γηπεδο 150εκ χωρις τα εσοδα απο την ΠΑΕ.
Και για να εχουμε μια ταξη μεγεθους η ΠΑΕ ΑΕΚ δινει ετησιο μισθωμα 6εκ για την χρηση της Νεας Φιλαδελφειας.

Δε νομίζω ότι είναι ρεαλιστικό σενάριο αυτό που γράφεις.

Να υπάρχει δηλαδή καινούριο υπερσύγχρονο γήπεδο και να μην παίζει εκεί η ποδοσφαιρική ομάδα.

Απλά εγώ δεν το βρίσκω ρεαλιστικό.
Άβαταρ μέλους
Mīngus
Δημοσιεύσεις: 7594
Εγγραφή: Τρί 06 Ιαν 2015, 00:04

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Mīngus »

obanebane έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:
obanebane έγραψε:Η επόμενη κίνηση του Μυστακιδη, κατά τη γνώμη μου θα είναι πρόταση εξαγοράς της ΠΑΕ.
Και λογικά θα γίνει πολύ σύντομα, πιθανόν και άμεσα.
Ειπώθηκε ότι έχει ήδη γίνει και έφαγε άκυρο (250 ζήτησε ο Ιβάν)



Πότε έγινε;


Η πρόταση στην ΠΑΕ προηγήθηκε του γηπεδικού.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Δημοσιεύσεις: 100362
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

alp920 έγραψε:λέει με λίγα λόγια ότι δεν τίθεται θέμα αλλαγής ιδιοκτησίας,στρέφει τα βέλη του στον Ερασιτέχνη,λέει στον Μυστακίδη ότι εαν θέλεις να βάλεις λεφτά βάλτα ,αλλά μην περιμένεις κάτι άλλο.Μιλάει γενικά για σύμπνοια και ξεκάθαρη σχέση με τον κόσμο,δεν λέει κάτι για το αγωνιστικό ,περιορίζεται μόνο στο θέμα του γηπέδου.

Ακριβώς.
Πολύ σωστή κίνηση από πλευράς Ιβάν, για να ξεκαθαρίσει ο - όποιος - Τέλης τι θέλει να κάνει με την ΠΑΕ. Αν θέλει να βοηθήσει (πιθανότητες 1%) θα βρεθεί με τον Ιβάν και θα του υποσχεθεί συγχρηματοδότηση. Αν θέλει απλά να διώξει τον Ιβάν (99%) θα προσπαθήσει να το εμφανίσει ότι ο Ιβάν είναι το εμπόδιο που δεν δίνει λεφτά για την Τούμπα.
Άβαταρ μέλους
aivas19
Δημοσιεύσεις: 15217
Εγγραφή: Δευ 27 Απρ 2020, 23:20

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από aivas19 »

Azrael έγραψε:Δεν μου αρέσει που εγιναν τα πραγματα πισω απο την πλατη του Ιβαν και που ετρεξε κατευθειαν η Θ4 να βγαλει ανακοινωση πριν καν μαθουμε ολα τα δεδομενα.

Στα ματια μου αυτο ειναι ολο σκηνοθετημενο για να πιεσουν τον Ιβαν για πολιτικους και αλλους λογους να αφησει την ομαδα.

Πουστιες στον ανθρωπο που μας τραβηξε απο τον βουρκο δεν γουσταρω.

Ας μην γινει ποτε νεο γηπεδο αν ειναι να υπαρχουν τετοιες συμπεριφορες.

Δεν γινεται να ξεπουλαμε τις αξιες μας τοσο ευκολα.

Καποιοι το εκαναν ηδη
Άβαταρ μέλους
sic-4
Δημοσιεύσεις: 6068
Εγγραφή: Παρ 11 Ιούλ 2014, 22:05
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από sic-4 »

fidel έγραψε:Ηρεμία και ψυχραιμία, το έργο τώρα αρχίζει...Ούτε Ιβαν είμαστε ούτε Τελης, ΠΑΟΚ είμαστε και Ο ΠΑΟΚ μας ενδιαφέρει, οι billioners ας κάνουν οτι θέλουν άπλα μακριά από μας και τον ΠΑΟΚ...Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να γίνει το πεδίο της σύγκρουσής τους και εμείς οι φιλαθλοι-οπαδοι τα πιόνια...Επίσης κάλο θα ήταν να κρατάμε αποστάσεις και από τις δυο πλευρές και να μην λέμε μεγάλα λογία, το που θα καταλήξει η μπίλια δεν το γνωρίζουμε...


Να κρατησουμε ισες αποστασεις μεταξυ του ανθρωπου που μας εχει ευεργετησει και ενος, αγνωστου μας, ο οποιος προσπαθει να μπει στην ομαδα με π@υστικα μαγειρεματα με τον ΑΣ και πιθανον ...αλλους κυκλους, εναντιον του ευεργετη; Τοσο μπεσαληδες ειμαστε;
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator
Δημοσιεύσεις: 12563
Εγγραφή: Δευ 21 Μάιος 2018, 12:53
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη - Βολος

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Άντε ελάτε από το τοπικ μεταγραφών τώρα.

Κλείσαμε παίχτη.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean
Δημοσιεύσεις: 634
Εγγραφή: Τετ 14 Αύγ 2024, 07:28
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Jean Valjean »

joshua έγραψε:Καλα κανουμε και λεμε πως η ανακοινωση του ΑΣ ηταν ακομψη.Δεν ξερουμε βεβαια γιατι οδηγηθηκε εκει και ειναι δυσκολο να μαθουμε ,αλλα σιγουρα υπαρχει παρασκηνιο. Ποσο ακομψος ομως ειναι και ο τροπος που ασκειται η διοικηση εκ μερους Ιβαν τα τελευταια χρονια? Εξαφανισμενη διοικηση,εξαφανισμενα στελεχη σε μια ηδη υποστελεχωμενη διοικηση και ενα πληθος ερωτηματων σχετικα με τις προθεσεις αλλα και τις βλεψεις για το μελλον που μενουν συνεχως αναπαντητα. Αν μη τι αλλο η κινηση του ΑΣ θα ωθησει την καθε πλευρα στο να παρει αποφασεις και να δειξει με πραξεις τους στοχους της και ενα τετοιου ειδους ΣΟΚ οσο ακομψο και αν εμφανιζεται, ηταν αυτο που ειχε αναγκη η ομαδα. Καποιοι λεγαμε οτι η απομακρυνση Λουτσεσκου ηταν αναγκαιο κακο για να παει η ομαδα μπροστα και να αποδειχτει ειτε η ελλειψη σχεδιου εκ μερους διοικησης ειτε η ελλειψη διαθεσης και κινητρου του Ραζβαν. Ε τωρα θα οδηγηθουμε σε εξελιξεις και συμπερασματα με αλλο τροπο,οποτε ας μεινουμε σε αυτο και ας περιμενουμε με υπομονη.


Μου δίνεις την ευκαιρία να τοποθετηθώ σε ένα ζήτημα που θεωρώ σημαντικό.
Ο τρόπος που ασκείται η διοίκηση από τον Ιβάν τα τελευταία χρόνια θεωρώ ότι δεν είναι άκομψος. Ο τρόπος που διοικεί κανείς μια εταιρεία είναι συνάρτηση του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο βρίσκεται η επιχείρησή του.
Εξηγώ: Ο Ιβάν δεν είναι βλάκας. Ήξερε πολύ καλά πως ο ΠΑΟΚ και ο ίδιος θα δέχονταν χτυπήματα και διαβολές από κάθε πλευρά. Και από μέσα και από έξω. Επειδή δεν γνώριζε λεπτομερώς το περιβάλλον και τις τακτικές που θα χρησιμοποιούσαν οι "εχθροί" του, διάλεξε έναν στενό κύκλο από ανθρώπους τους οποίους δοκίμασε κι όσοι πέτυχαν στις "εξετάσεις" παρέμειναν κοντά του.
Είμαι σίγουρος ότι και συ και ο καθένας μας στη θέση του το ίδιο θα έκανε. Το σημαντικό στην αρχή ήταν να φτιάξει μια δομή που να μην επιτρέπει τις διαρροές και τα τρυπήματα από μέσα. Αυτό έκανε και το έκανε επιτυχημένα κατά γενική ομολογία.
Τα τελευταία χρόνια θα μπορούσε να ανοίξει αυτόν τον κύκλο, μην ξεχνάμε όμως ότι οι επιθέσεις εναντίον του και εναντίον του ΠΑΟΚ δεν έπαψαν ποτέ και όπως φαίνεται γίνονται όλο και πιο έντονες. Είναι υποχρεωμένος να έχει έναν στενό κύκλο ανθρώπων και να είναι συγκεντρωτικός. Εξάλλου αν το καλοσκεφτείς ακόμη και οι τρεις του ΠΟΚ δεν έχουν φτιάξει την πολύ μεγάλη και ανοιχτή δομή στην ομάδα τους.
Αν ζούσαμε π.χ. στην Αγγλία, Γαλλία κλπ. όλα θα ήταν διαφορετικά.

Την ίδια άποψη έχω και γι αυτό που κάποιοι άλλοι τον κατηγορούν, για την λεγόμενη "επικοινωνιακή πολιτική".
Όντως η επικοινωνιακή πολιτική επί Ιβάν φαίνεται να είναι πολύ διαφορετική από αυτήν των υπολοίπων ομάδων. Φαίνεται να υστερεί. Είναι όμως έτσι; Πιστεύω πως όχι. Συνηθίζω να διαβάζω λίγο διαφορετικά το αίτημα για καλυτερη επικοινωνιακή πολιτική: Πίσω από αυτό τι κρύβεται; ποιοί είναι συνήθως εκείνοι που οδηγούν την επικοινωνιακή πολιτική στις ΠΑΕ; οι δημοσιογράφοι προφανώς. Όπως όλοι όμως γνωρίζουμε οι δημοσιογράφοι είναι ταυτόχρονα μεγάλη πηγή διαρροών (καμιά φορά ενάντια στην επιθυμία της διοίκησης που τους πληρώνει). Στα δικά μου μάτια η διατήρηση μιας διαφορετικής επικοινωνιακής πολιτικής από την πλευρά του Ιβάν και του ΠΑΟΚ γίνεται ακριβώς για να μην υπάρχουν ανεπιθύμητες διαρροές. Όταν λοιπόν ακούω ή διαβάζω "ο ΠΑΟΚ να γίνει πιο επικοινωνιακός" καταλαβαίνω ότι κάποιοι δημοσιογράφοι αναζητούν δουλειά!!! άλλοι με καλή προαίρεση άλλοι όχι. Ισως κάνω λάθος, αλλά έτσι το εκλαμβάνω.
Άβαταρ μέλους
aivas19
Δημοσιεύσεις: 15217
Εγγραφή: Δευ 27 Απρ 2020, 23:20

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από aivas19 »

nunies4 έγραψε:
Jean Valjean έγραψε:Το να ξεκινήσει κανείς μια ιστορία με επιθετικό τρόπο εκτός από κατινιά είναι και κορυφαία βλακεία, εκτός κι αν είναι στο σχέδιό του η κλιμάκωση της έντασης.
Αν ο στόχος είναι η ειρηνική συνύπαρξη δεν ξεκινάς με επιθετικές ανακοινώσεις.

Η απάντηση της ΠΑΕ και του Ιβάν βάζει δύσκολα στον ΑΣ. Είναι μια πάρα πολύ καλά ζυγισμένη απάντηση, δεν περίμενα βέβαια κάτι διαφορετικό από έναν τόσο ευφυή άνθρωπο όπως ο Ιβάν.

Ο ΑΣ έχει τρεις δρόμους: Ή θα συνεχίσει πιο επιθετικά ή θα κόψει φόρα και θα φανεί συναινετικός ή θα σφυρίξει αδιάφορα. Αν κάνει το δεύτερο ή το τρίτο κανείς εχέφρων και σοβαρός άνθρωπος δεν θα τον πάρει στα σοβαρά, η αξιοπιστία του θα έχει πληγεί.

Η χθεσινή ανακοίνωση του ΑΣ ήταν άστοχη όπως κι αν το δει κανείς.
Το ίδιο άστοχη ήταν και η ανακοίνωση της Θ4 (η οποία πλέον δεν είναι αυτό που ήταν κάποτε). Για την συγκεκριμένη κίνηση της Θ4 θεωρώ ότι από πίσω κρύβεται κάποιος υποβολέας.
Πιο άστοχη όμως απ'όλες ήταν η ανακοίνωση της ΝΔ/κυβέρνησης. Όταν βγαίνεις 11.30 το βράδυ για να τοποθετηθείς σε ένα τέτοιο θέμα είναι σαν να παραδέχεσαι πως είσαι πίσω από αυτό.
Θέλει η τατιάνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει.....

Ποια ειρηνικη συνυπαρξη; Το εργο το περιεγραψε εξαιρετκα ο rene με το καλημερα. Επθετικη εξαγορα και ακομα βλεπουμε μονο τα πολυ πρωτα επεισοδια. Θα εχει και συνεχεια το πραγμα.
Μπαινουμε σε αχαρτογραφητα νερα.

Δειχνει τις προθεσεις του ο επιδοξος ιδιοκτητης αγαπωντας την ομαδα στα 100 χρονιά απο την ιδρυση
Άβαταρ μέλους
DimitrisS
Δημοσιεύσεις: 7603
Εγγραφή: Πέμ 29 Οκτ 2015, 18:42

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από DimitrisS »

Τα λετε με μια σιγουρια ρε κουφαλες καποιοι καποια πραγματα και τα παρουσιαζετε με αυτο τον τροπο ως δεδομενα, με σκοπο προφανως να ενισχυθουν οι αποψεις και πεποιθησεις σας, που σας διαβαζει κανεις και νομιζει οτι ειστε ο Μυστακιδης, ο Κατσαρης, ο Μητσοτακης, ο Σαββιδης κτλ κτλ.

Δεν ξερω αληθεια πως μπορειτε καποια ατομα σοβαρα να ανοιγετε εδω μεσα διαλογο και να κανετε συζητηση με ανθρωπους που απο τον γραπτο τους λογο, κανει μπαμ οτι το επιπεδο τους ειναι απιστευτα χαμηλο.

Χαρα στο κουραγιο σας αληθεια.

Εμενα προσωπικα η βλακεια με νικαει.
TwoDoubles
Δημοσιεύσεις: 149
Εγγραφή: Σάβ 29 Ιουν 2019, 10:46

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από TwoDoubles »

"μπράβο" στη θύρα 4 που πριν αλεκτωρ φωνησαι όπως λέει το Ευαγγέλιο έτρεξε χωρίς να ξέρει ούτε λεπτομέρειες ούτε τίποτα άλλο ουσιαστικά να ανέβει στο άρμα του κυρίου Μυστακιδη και να αδειάσει τον Ιβαν

Αχαριστια μεγάλη

Να δείτε που το επόμενο βήμα θα είναι να στραφούν κατά του Ιβάν

εδώ θα είμαστε και θα το δείτε

ΥΓ ΔΕΝ γίνεται να χτιστεί γήπεδο από αλλον με πρόεδρο τον Ιβάν
είναι αδιανόητο αβολο ακομψό και αδύνατο ιδίως για ένα μέγεθος σαν τον ΙΒΑΝ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TwoDoubles την Τρί 17 Ιουν 2025, 12:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”