Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Επειδή οι φρουροι είστε προκλητικοί. Δεν ήθελα να το θυμίσω αλλά θα το κάνω. Σε κάθε κριτική σε Σαββίδη, απαντούσατε ειρωνικά και αλαζονικά, "πείτε του τέλη να πάρει την ΠΑΕ" ή "η σουίτα του Τέλη είχε φώτα" κ.λπ. Μάγκες, φαίνεται τελικα ότι ο Τέλης όχι απλά θα έχει σουίτα στη ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ που θα χρηματοδοτήσει μόνος του αλλά μάλλον κάτι περισσότερο !!! Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε. Τώρα για σουίτες άλλων δεν είμαι βέβαιος τι θα γίνει
Εσυ εισαι φρουρος του Τελη δηλαδη;; [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Θα τον υποστηρίξω όσο και αν κάνει περισσότερα από όσα προσέφερε ο Σαββίδης. Αλλιώς, όχι
aivas19 έγραψε:Το «φυσιολογικο» δε θα το κρινεις εσυ ουτε σημαινει οτι σε μια αγοραπωλησια ισχυει. Αν αγαπαει και θελει τον ΠΑΟΚ ο νεος επενδυτης και οπως εδω διατυμπανιζουν οι συνφορουμιτες ειναι κροισος ας τα δωσει να προχωρησουμε. Το να ξεκιναει πολεμο στα 100 χρονια απο την ιδρυση της ομαδος δειχνει ελλειψη σεβασμου.
Καλα μετα αυτα που λες για την 7ετια ειναι εκτος πραγματικοτητος, εδω οι ΠΟΚιτες με πιασμενους υπουργους και δικαστες δεν τα κανουν αυτα
Εκτός πραγματικότητας? Δηλαδή με Πέλκα, Τζόλη, Γιαννούλη, Κουλιεράκη, Τζίμα, Κωνσταντέλια, θεωρείς ότι ο ΠΑΟΚ δε θα είχε πάρει περισσότερα πρωταθλήματα? Τα έκανε όλα καλά ο Σαββίδης από το νταμπλ και μετά? Ευεργέτης ο Σαββίδης αλλά όχι και Άγιος. Αν αύριο πουληθεί ο Κωνσταντέλιας τι θα βγεις να πεις φίλε μου aivas?
Βρε ο χοντρος πουλησε τον Κωστουλα με μιση σεζον σε μια νυχτα. Τι παραμυθια πουλας; Ουτε αυτος επενδυει μηπως; Ή δεν κανει ΑΜΚ; Ελεος με τα ψεμματα. Ολοι οι παικτες που αναφερεις απο ποιες ακαδημιες βγηκαν; Με ποιανου επενδυση; Του δικου σου; Οταν πουληθει ο Ντελιας θα σου πω μην αγχωνεσαι.
ΥΓ: Εταξε ο Ιβαν 250κ πριμ στο μπασκετ αν επαιρναν το Ευρωπαικο ναι η οχι; Απαντα να σε δω
Φίλε μου το ότι απαντάς με επιχειρήματα δικό σου και δικός μου δείχνει ότι μάλλον εσύ είσαι προσωπολάτρης. Άλλος το να εισαι ευγνώμων και άλλο αυτό που κάνεις. Δικός μου είναι μόνο ο ΠΑΟΚ των ονείρων μου.
icue έγραψε:Εάν γράφεις 100 ποστ την ώρα και ignore να σε κάνω σε βλέπω από quote άλλων. Δεν μπλοκάρω όλο το φόρουμ.
Ναι ρε φίλε. Η μεγαλύτερη λειτουργικά μάστιγα του φόρουμ. Δεν ξέρω αν είναι του δικού μας μόνο ή γενικότερα είναι τεχνικά αδύνατο να αποφεύγεται σε απόλυτο βαθμό το να έρχεσαι σε οπτική επαφή με χρήστες που έχεις επιλέξει να αγνοείς.
Psaras έγραψε:Μόνο ευνοημένοι θα βγούμε. Δύο Νέες Τούμπες, δύο προπονητικά, δύο ΠΑΟΚ και δύο δισεκατομμυριούχοι. Ο ΠΑΟΚ ο Ανατολίτης και ο ΠΑΟΚ ο Δυτικός. Ανάλογα με το ποιος βάζει τα περισσότερα, θα παρακολουθούμε είτε τον έναν είτε τον άλλον. Ο ένας με τα μαύρα και ο άλλος με τα άσπρα. Και για να πετύχει το όλον, ο ένας ΠΑΟΚ να έχει τον Ράζβαν και ο άλλος τον Μιρτσέα.
Μόνο ο Μουργκ θα παίζει και για τους δύο να τον χορταίνουν όλοι
Προσωπικά η όλη κατάσταση μου μοιάζει με ένα πολύ οργανωμένο "πραξικόπημα". Εάν λάβουμε υπόψη την προσπάθεια εισόδου και επιθετικής εξαγοράς του λιμανιού από την οικογένεια Ντρέιφους και το χθεσινό (μόνο τυχαίο δεν ήταν ότι σε μια ώρα βγήκαν ανακοινώσεις ΑΣ, Μυστακίδη, διαρροή κυβέρνησης περί άγνοιας και Θ4) νομίζω ότι αντιλαμβανόμαστε κάποιοι παίζουν σκάκι εδώ και πολύ καιρό.
Δεν θα κρίνω εάν είναι θετικό ή αρνητικό, όλα θα τα δείξει ο χρόνος. Θεωρώ όμως ότι επέρχεται άδοξο τέλος για τον Ιβάν τόσο από τον ΠΑΟΚ όσο και από την Ελλάδα.
Μακάρι -εάν γίνει αυτό- να υπάρξει ομαλή μετάβαση τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στις επιχειρήσεις Σαββίδη γιατί να μην ξεχνάμε ότι είναι από τους μεγαλύτερους εργοδότες στη Β. Ελλάδα.
Θεωρώ άδικη την κίνηση (ματ?) που έγινε και πραγματικά ξενέρωσα με την ανακοίνωση της Θ4. Οι οπαδοί οφείλουμε να στηρίζουμε τον ΠΑΟΚ ούτε τον Κατσαρή, ούτε το Σαββίδη, ούτε τον Μυστακίδη.
Το μόνο που με φοβίζει είναι να ανοίξει πόλεμος ανάμεσα στις δύο πλευρές και να την πληρώσει στο τέλος η ομάδα...Το τελευταίο που θέλουμε είναι ν αρχίσουν να τσακώνονται τα "βουβάλια"...όταν γίνεται αυτό ξέρουμε πολύ καλά ποιοι την πατάνε....
Τέλος επειδή στη ζωή μου προσπαθώ να μην είμαι αχάριστος, στον Ιβάν θα είμαι πάντα ευγνώμονας γιατί μας πήρε από τα σκοτάδια και μας έβγαλε στον ήλιο. αποκτήσαμε ξανά αναταγωνιστικότητα και όραμα, γιορτάσαμε τίτλους και επιτυχίες, σταματήσαμε να ασχολούμαστε με τα γύρω γύρω και ασχολούμασταν μόνο με την ομάδα (ούτε με ακάλυπτες επιταγές, ούτε με προσφυγές και κομμένα ρεύματα).
Ας είναι όποιος θέλει ιδιοκτήτης αύριο και μεθαύριο, αρκεί να λειτουργεί με γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ.
ΥΓ Γιάννη μ' ακούς? Πολύ κ@λόπαιδο ο Κυριάκος.....
Δε ξέρω. Νιώθω ένα σφύξιμο. Κυρίως για τον τρόπο που γίνεται αυτό που γίνεται. Δε ξέρω ποια θα είναι η λύση στο τέλος. Στο ποδόσφαιρο δεν είναι όλα μεταγραφές και τσιμέντα. Είναι συναίσθημα, αγάπη, πάθος. Είναι άδικο για τον Ιβάν να αποδομείται και να τον χτυπάνε πισόπλατα. Εύχομαι όλα να γίνουν για το καλό του ΠΑΟΚ μας. Ας περιμένουμε την αντίδραση της ΠΑΕ. Μακάρι να μην μπούμε σε εμφύλιο.
Y.Γ. Δε βλέπω πως όλο αυτό δε θα επηρεάσει το ήδη επηρεασμένο αγωνιστικό - μεταγραφικό.
Από εχθές πάντως δεν έχω ακούσει ούτε ένα λογικό επιχείρημα για το τι έπρεπε να κάνει ο ΑΣ. Οκ άκομψη η ανακοίνωση. Στην ουσία. Αν η προσφορά κρίνει ότι είναι συμφέρουσα, να μην επιτρέψει την ανέγερση νέου γηπέδου; Να αρνηθεί και να πει θα περιμένω ΑΝ μπορέσει η ΠΑΕ κάποτε; Τι;
Πάμε ξανά τα βασικά. Αυτό που ζήτησε η ΠΑΕ ήταν να δραστηριοποιηθεί ο ΑΣ και να πιέσει πραγματα και καταστάσεις στην κατεύθυνση της χρηματοδότησης για την κατασκευή της Νέας Τούμπας. Ερώτηση: έπρεπε να το ζητήσει η ΠΑΕ; δεν θα έπρεπε από μόνος του ο ΑΣ να το κάνει; Μην ξεχνάτε κάτι που έχει σημασία, η ΠΑΕ προσωποποιείται στον Ιβάν, είναι εταιρεία. Ο ΑΣ προσωποποιειται στον λαό του ΠΑΟΚ, στους ΠΑΟΚτσήδες ως πολιτες και ψηφοφόρους, είναι σύλλογος. Είναι άλλη η βαρύτητα του ΑΣ αν θέλει ο ΑΣ να λειτουργήσει πραγματικά ως σύλλογος. Λειτουργησε ποτε ο ΑΣ πραγματικα ως θεματοφύλακας του συλλόγου απέναντι στις συνεχόμενες επιθέσεις που δέχεται ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια σε όλα τα επίπεδα;. Αν όχι, γιατί; Η ανακοίνωση του ΑΣ είναι δείγμα μιας διοίκησης που δεν λειτουργεί με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου συνολικά. Ο ρόλος του ΑΣ είναι να κινητοποιεί τα μέλη και τους φίλους το συλλόγου στην κατεύθυνση της προάσπισης των συμφερόντων του και της τήρησης των καταστατικων του αρχών. Πότε το έχει κάνει αυτό ο ΑΣ; Ας απαντήσουμε πρωτα σε αυτά και μετά θα παμε και στα επόμενα. ΥΓ. Είναι άλλο πραγμα η χρηματοδότηση και άλλο η επένδυση. Το παιχνιδι με τις λέξεις είναι τακτική αθηνεζικη όταν κάνουν τις βρωμιες τους για να τις δικαιολογήσουν. Στο επίπεδο της διοίκησης του ΑΣ, είναι ανεπίτρεπτο να μην κατανοούν την διαφορά. Όταν το αίτημα της ΠΑΕ είναι "χρηματοδότηση" δεν δικαιολογείται με τίποτα να φέρνεις "επενδυτή". Μόνον εκ του πονηρου μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jean Valjean την Τρί 17 Ιουν 2025, 09:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το χθεσινο του ΑΣ που άνοιξε αγαρμπα τους ασκους του αιόλου πως ακριβώς βοηθάει? το οτι δεν ειχε ιδεα η ΠΑΕ και ο Ιβαν σε τι ακριβώς βοηθάει? Ο ιδιος ο κατσαρης που γαύγιζε για το γηπεδο πριν έρθει ο ιβαν και να επενδυσει πρωτα και μετα, κατάφερε δηλαδη σε 10 μερες και βρήκε επενδυτή. Έχουμε παράλληλη ανακοινωση ΑΣ, Μυστακίδη, Θύρας 4 και διαρροής απο τη κυβέρνηση. Αν γουστάρετε τον τροπο που γίνεται δικαίωμα σας, υπαρχουμε κάποιοι που δεν μας αρέσει αυτό το άτυπο πραξικόπημα
makispaspartou έγραψε:[quote="aivas19"]Το «φυσιολογικο» δε θα το κρινεις εσυ ουτε σημαινει οτι σε μια αγοραπωλησια ισχυει. Αν αγαπαει και θελει τον ΠΑΟΚ ο νεος επενδυτης και οπως εδω διατυμπανιζουν οι συνφορουμιτες ειναι κροισος ας τα δωσει να προχωρησουμε. Το να ξεκιναει πολεμο στα 100 χρονια απο την ιδρυση της ομαδος δειχνει ελλειψη σεβασμου.
Καλα μετα αυτα που λες για την 7ετια ειναι εκτος πραγματικοτητος, εδω οι ΠΟΚιτες με πιασμενους υπουργους και δικαστες δεν τα κανουν αυτα
Εκτός πραγματικότητας? Δηλαδή με Πέλκα, Τζόλη, Γιαννούλη, Κουλιεράκη, Τζίμα, Κωνσταντέλια, θεωρείς ότι ο ΠΑΟΚ δε θα είχε πάρει περισσότερα πρωταθλήματα? Τα έκανε όλα καλά ο Σαββίδης από το νταμπλ και μετά? Ευεργέτης ο Σαββίδης αλλά όχι και Άγιος. Αν αύριο πουληθεί ο Κωνσταντέλιας τι θα βγεις να πεις φίλε μου aivas?
Βρε ο χοντρος πουλησε τον Κωστουλα με μιση σεζον σε μια νυχτα. Τι παραμυθια πουλας; Ουτε αυτος επενδυει μηπως; Ή δεν κανει ΑΜΚ; Ελεος με τα ψεμματα. Ολοι οι παικτες που αναφερεις απο ποιες ακαδημιες βγηκαν; Με ποιανου επενδυση; Του δικου σου; Οταν πουληθει ο Ντελιας θα σου πω μην αγχωνεσαι.
ΥΓ: Εταξε ο Ιβαν 250κ πριμ στο μπασκετ αν επαιρναν το Ευρωπαικο ναι η οχι; Απαντα να σε δω
Φίλε μου το ότι απαντάς με επιχειρήματα δικό σου και δικός μου δείχνει ότι μάλλον εσύ είσαι προσωπολάτρης. Άλλος το να εισαι ευγνώμων και άλλο αυτό που κάνεις. Δικός μου είναι μόνο ο ΠΑΟΚ των ονείρων μου.[/quote]
Είσαι τουλάχιστον προκλητικός και από ότι φαίνεται σου αρέσει το να χωριστεί ο κόσμος σε στρατόπεδα. Εγώ θα πω το εξής και περιμένω πλέον τις εξελίξεις με έργα όμως και όχι λόγια. Κανένας δεν είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ. Και ο ΑΣ και η Θ4 και ο κόσμος γενικότερα μέσα στο φόρουμ είναι ΠΑΟΚ και θέλουν μόνο το καλό του ΠΑΟΚ. Οι άλλοι είναι επιχειρηματίες και χρησιμοποιούν τον ΠΑΟΚ ως όχημα. Ας γίνει λοιπόν το καλύτερο για να γιγαντωθεί ο ΠΑΟΚ. Με όποιον και να είναι.
Λίγο ηρεμία να δούμε την ανακοίνωση Σαββίδη που απ ότι λένε δεν θα είναι κάτι γενικό κι αόριστο αλλά με ουσία. Λίγο υπομονή μες την ημέρα όλα θα φανούν
Mīngus έγραψε:Από εχθές πάντως δεν έχω ακούσει ούτε ένα λογικό επιχείρημα για το τι έπρεπε να κάνει ο ΑΣ. Οκ άκομψη η ανακοίνωση. Στην ουσία. Αν η προσφορά κρίνει ότι είναι συμφέρουσα, να μην επιτρέψει την ανέγερση νέου γηπέδου; Να αρνηθεί και να πει θα περιμένω ΑΝ μπορέσει η ΠΑΕ κάποτε; Τι;
αυτό το έγραψα χθες
Psaras έγραψε:@Patron Η διατύπωση "προτροπή τους ότι ο ΑΣ έχει πλέον το χρέος..." αφήνει σαφώς να εννοηθεί ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ "ξεφορτώθηκε" την ευθύνη και την πέρασε στον Ερασιτέχνη.
Η αποστροφή "περιμέναμε διάψευση... η οποία όμως δεν ήρθε" είναι επιθετική στάση: σχεδόν σαν να λένε "σας δώσαμε ευκαιρία να το μαζέψετε, αλλά δεν το κάνατε". Τώρα πάρτε έναν Τέλη στο κεφάλι.
Η επανάληψη των "αφόρητων πιέσεων" και η περιγραφή της προσπάθειας να βρεθεί επενδυτής δημιουργεί μια εικόνα ηρωικής προσπάθειας υπό πίεση, που πάλι, εμμέσως, στοχοποιεί τον Ιβάν για αδράνεια ή εγκατάλειψη.
Αν ήθελαν να μη ρίξουν λάδι στη φωτιά: Θα μπορούσαν να ενημερώσουν τον κόσμο με πιο ενωτικό ύφος. Να αναφέρουν απλά την είδηση χώρις σάλτσες, π.χ. «με τη στήριξη όλων των δυνάμεων του ΠΑΟΚ βρήκαμε χρηματοδότη για το γήπεδο» — όχι να κάνουν παθητικά σχόλια για το τι δεν είπε ή δεν έκανε κάποιος άλλος. Όταν ο “άλλος” — δηλαδή ο Ιβάν Σαββίδης — έχει ρίξει πάνω από 200 εκατομμύρια σε 12 χρόνια, δεν μπορείς με τέτοια ευκολία να αφήνεις υπονοούμενα ή να του "χρεώνεις" απουσία ή αδιαφορία. Είναι ασεβές, ακόμα κι αν δεν το λες ευθέως. Ο κόσμος δεν είναι χαζός, διαβάζει πίσω από τις γραμμές. Δυστυχώς, αυτή η ανακοίνωση μοιάζει να εξυπηρετεί εσωτερικές ισορροπίες ή να παίζει ρόλο σε μια υπόγεια σύγκρουση — πράγμα που με κάνει να νιώθω άβολα.
makispaspartou έγραψε:Είσαι τουλάχιστον προκλητικός και από ότι φαίνεται σου αρέσει το να χωριστεί ο κόσμος σε στρατόπεδα. Εγώ θα πω το εξής και περιμένω πλέον τις εξελίξεις με έργα όμως και όχι λόγια. Κανένας δεν είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ. Και ο ΑΣ και η Θ4 και ο κόσμος γενικότερα μέσα στο φόρουμ είναι ΠΑΟΚ και θέλουν μόνο το καλό του ΠΑΟΚ. Οι άλλοι είναι επιχειρηματίες και χρησιμοποιούν τον ΠΑΟΚ ως όχημα. Ας γίνει λοιπόν το καλύτερο για να γιγαντωθεί ο ΠΑΟΚ. Με όποιον και να είναι.
Εσυ μιλησες για προσωπολατρεια οποτε δε θα επρεπε να ζοριζεσαι. Στον δικο σου τα παραπονα