Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
giliopoulos

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από giliopoulos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
abc_o_ karpouzas έγραψε:...και μετα απο αυτο ....ενας ΑΣ που ποτε δεν εχει παρει ανοικτα θεση υπερ των συμφερωντων του ΠΑΟΚ και κατα της συγκεκριμενης κυβερνησης...ας ερθει ο οποιοσδηποτε να μας αποδειξει οτι δεν εχει... τρυπηθει....ο ιβαν...

Είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη προσπαθεί να υλοποιήσει την πολιτική της Δύσης για τους κακούς και ανεπιθύμητους Ρώσους. Βρήκαν ευκαιρία τώρα μέσω ΑΣ και Μυστακίδη να διώξουν το κακό σπυρί που ενοχλεί τον λωκο τους.
Να μην είμαστε αφελείς.
Κανείς επιχειρηματίας δεν βάζει λεφτά αν δεν προσδοκά σε ΜΕΓΑΛΑ οφέλη. Στην περίπτωσή μας οι Δυτικοί είναι ικανοί να δώσουνε εκείνοι τα λεφτά στον επιχειρηματία προκειμένου να αναγκάσουν τον Ιβάν να πουλήσει και να φύγει.
Εύχομαι η πλειοψηφία των οπαδών να δει τι παίζεται και να στηρίξει Ιβάν.
Δυστυχώς η ανακοίνωση της Θ4 ήταν αντίθετη.

Ρε φιλε τι με νοιαζουν οι αμερικανοι και οι ρωσοι. Ο ΠΑΟΚ με νοιαζει. Στα μεζεα μου αν με εχει ρωσος αμερικανος αφρικανος η κινεζος. Εγω να χωνει θελω
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

aivas19 έγραψε:Το «φυσιολογικο» δε θα το κρινεις εσυ ουτε σημαινει οτι σε μια αγοραπωλησια ισχυει. Αν αγαπαει και θελει τον ΠΑΟΚ ο νεος επενδυτης και οπως εδω διατυμπανιζουν οι συνφορουμιτες ειναι κροισος ας τα δωσει να προχωρησουμε. Το να ξεκιναει πολεμο στα 100 χρονια απο την ιδρυση της ομαδος δειχνει ελλειψη σεβασμου.

Καλα μετα αυτα που λες για την 7ετια ειναι εκτος πραγματικοτητος, εδω οι ΠΟΚιτες με πιασμενους υπουργους και δικαστες δεν τα κανουν αυτα

Εκτός πραγματικότητας? Δηλαδή με Πέλκα, Τζόλη, Γιαννούλη, Κουλιεράκη, Τζίμα, Κωνσταντέλια, θεωρείς ότι ο ΠΑΟΚ δε θα είχε πάρει περισσότερα πρωταθλήματα? Τα έκανε όλα καλά ο Σαββίδης από το νταμπλ και μετά? Ευεργέτης ο Σαββίδης αλλά όχι και Άγιος.
Αν αύριο πουληθεί ο Κωνσταντέλιας τι θα βγεις να πεις φίλε μου aivas?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Equalizer έγραψε:Θα προσπαθήσω να μιλήσω συνοπτικά (σχεδόν αδύνατον αλλά λέμε τώρα) και συναινετικά:

1. Μην κοροιδευόμαστε μάγκες. Το όνομα Μυστακίδης δεν συντηρείται τυχαία τόσο καιρό στον αέρα. Προφανώς υπάρχει ένα σύστημα που τον προωθεί και ο ίδιος το επιθυμεί.

2. Ο Κυριάκος Κυριάκος σε μια εκτός ατζέντας κουβέντα που έγινε στην πρόσφατη ΓΣ μίλησε για ανάγκη να ψάξει ο ΑΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ καθώς προφανέστατα το σύστημα ΝΔ αρνείται να τη δώσει στο Σαββίδη και χρειάζονται πιέσεις. Δεν πρότεινε να πάνε να φέρουν ανταγωνιστή επιχειρηματία. Ούτε πλήρη αδυναμία Σαββίδη δήλωσε. Είναι ντροπή να επικαλείται κάτι τέτοιο ο ΑΣ, είναι επιχείρημα πεντάχρονου και προσβάλλει τη νοημοσύνη του κόσμου πρωτίστως.

3. ΛΕΓΕΤΑΙ οτι ο Μυστακίδης γενικά ψάχτηκε 1-2-3 φορές για αγορά της ομάδας. Οχι τρομερά έντονα, ούτε ξέρουμε "τιμές". Ισχύει όμως το ενδιαφέρον του. Είναι κάτι παραπάνω από προφανές πως εδώ έχουμε περίπτωση προσπάθειας επιθετικής εξαγοράς με ενδιάμεσο στάδιο και "proxy" όπως ευστοχα ανέφερε ο renegade, τον ΑΣ ΠΑΟΚ. Για εμένα προσωπικά, αυτό είναι πολύ μεγάλη κηλίδα στην ιστορία του ΑΣ. Είναι αδιανόητο το πως ένας σύλλογος που στην κυριολεξία επαιτούσε για τη σωτηρία του, που λόγω παραγοντικής ανυπαρξίας στήριξε τα ΠΑΝΤΑ στον Σαββίδη επί σχεδόν 15 χρόνια και ανέβηκε τόσο πολύ, να παίζει ένα τόσο ΑΓΑΡΜΠΟ και κακής ποιότητας θέατρο για να εξυπηρετήσει συμφέροντα. Πρέπει να είναι κανείς υπερβολικά άσχετος με τον πλανήτη γη, για να μη πω τίποτα χειρότερο, ώστε να πιστεύει πως μέσα σε δέκα μέρες βρήκαν καλοπροαίρετο επενδυτή, συμφώνησαν ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ μαζί του ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο, δισταγμό ή έστω γραφειοκρατική καθυστέρηση! Αν έγινε ετσι μιλάμε για παγκόσμιο ρεκόρ.

4. Για σταθείτε λίγο: Θυμάται κανείς πόση ατελείωτη συζήτηση γινόταν ώστε να δεχτούμε εστω ως ΠΑΟΚ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ για το αν και πότε θα δικαιούται ο Σαββίδης να ζητήσει το γήπεδο!? Τώρα δεν μας είπε κανείς τίποτα, ποιες ήταν οι εγγυήσεις, ποια τα ανταλλάγματα, τίποτα! Αυτό βεβαίως έγινε γιατί ξέρουν και οι ίδοι πως δεν πρόκειται να υπάρξει καμία επένδυση αν πρώτα δεν αναγκαστεί να φύγει ο Σαββίδης. Εφόσον γίνει αυτό, ΜΕΤΑ θα ολοκληρωθούν όλες οι συμφωνίες. Για μένα προσωπικά, ο ΑΣ και ψέμματα λέει και κοροιδεύει τον κόσμο.

5. Ο Σαββίδης ΕΦΟΣΟΝ θέλει να βγει νικητής, οφείλει να κάνει ρισταρτ στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ. Αυτή η ημιθανής κατάσταση επί τόσα χρόνια, όπου δεν ξέρουμε τίποτα για κανένα θέμα και όλα πάνε με τα χίλια ζόρια, στον αυτόματο πιλότο, είναι που έδωσε έξτρα καύσιμο σε όσους θέλουν να τον εκπαραθυρώσουν.

6. Προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα με τον Μυστακίδη. Πλούσιος είναι, απ οτι φαίνεται όντως ΠΑΟΚτσης, ντοπιος, θα εξαλείψει μια και καλή τις δικαιολογίες της Χ κυβέρνησης για αδικίες εις βάρος του ΠΑΟΚ (φαντάζομαι για αυτον θα υπάρξουν με ευκολία ένα κάρο επιχορηγήσεις για τα πεζοδρόμια και τις αναπλάσεις...). Μπορεί μάλιστα να φανεί οτι ο Σαββίδης τον απέρριψε αγαρμπα και ετσι ο Τέλης αντιδράει με επιθετική εξαγορά.

6.Έχω όμως πρόβλημα με τον ΑΣ που αρνούμαι να καταπιώ τη συμπεριφορά του (οχι μονο προς τον Ιβαν, αλλά και σε όσα έγιναν στη γυναικεία ομάδα, στην απίστευτη ανυπαρξία του στο μπάσκετ κλπ κλπ).

7. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται πραξικόπημα στον ΠΑΟΚ. Ισα ισα το προηγούμενο το είχε κάνει πάλι ο Κατσαρής, με τρομερή επιτυχία στο ΤΑΚ ΠΑΟΚ... ΚΑΝΕΝΑ πραξικόπημα στον ΠΑΟΚ στο παρελθόν δεν βγήκε σε καλό...

8. Είμαι λίγο ανώμαλος, και συγκινήθηκα νιώθωντας πως έχουμε πάλι 2006 και περιμένω να βγουν τα πρωτοσέλιδα για να δω αν μας αγόρασε ο... Αγγελόπουλος. Μιας και είπα 2006, θυμίζω οτι ο Κατσαρής τότε είχε πει σε λαιβ συνδεση το αμίμητο "μη με ενοχλείτε τα μεσημέρια για τη σωτηρία της ΠΑΕ, τα μεσημέρια κοιμάμαι". Τότε που διαλύονταν ο ΠΑΟΚ, κοιμόταν. Σήμερα, είμαστε άπλες και παίζουμε τους μεγιστάνες κομπολόι.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ

ΟΥΤΕ ΙΒΑΝ ΟΥΤΕ ΤΕΛΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΠΛΑΤΗ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ!

+1
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποιο είναι το πρόβλημα;
Το ότι μπήκε πίεση στον Ιβάν;
Αυτή τη στιγμή έχει την ΠΑΕ.
Αν δεν πουλάει, ιδού η Ρόδος να κάνει ομαδάρα.
Δεν του αφαίρεσε κανένας τη δυνατότητα.
Από την άλλη θα αναλάβει ένας άνθρωπος να χτίσει το γήπεδο, με ξεκάθαρες εγγυήσεις για τον ΑΣ και την ΠΑΕ.
Άρα;
Ας κάνει ομαδάρα να παίζει και σε νέο γήπεδο.
Ο Μαρινάκης τόσα χρόνια παίζει σε γήπεδο ιδιοκτησίας Κόκκαλη-Λαυρεντιάδη που είναι σφαγμένος και με τους δύο.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Για ακόμα μια φορά … ρε τον καημένο τον ΠΑΟΚ !

Συμφωνώ με ότι έγραψε εχθές ο Equalizer αλλά …

Αυτη την στιγμή θέλω να μείνω μόνο στα εξής βασικά:

1. Περήφανους και ήρεμους και να κλαίμε σαν μικρά παιδιά μας έκανε ο Πόντιος
2. Σχεδόν όλα όσα ονειρευόμασταν από μικρά παιδιά τα ζήσαμε με έναν έλληνα πόντιο όπως μόνο ένας από εμάς θα μπορούσε να κάνει. Αρχή με καφέ 11 μυρίων μόνο ένας πόντιος μπορεί να σκεφτεί γιατί απλά έτσι είμαστε! Δεν θέλουμε χρέη και ανοίγματα πίσω μας!
3. Όλα τα αρνητικά πάλι χαρακτηριστικά μας … ξεροκέφαλοι και εγωιστές και το ρωσικό φοβιτσιάρηδες με εμπιστοσύνη μόνο σε πολύ κλειστό κύκλο.

Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο τον Μυστακίδη … αλλά ο παντελονάτος πόντιος δεν πάει έτσι να πετύχει το σκοπό του. Δεν ξέρω εάν το έκανε και έφαγε πόρτα. Αλλά πλαγίως … αυτά είναι κλασικά πουστικα παλιοελλαδιτικα από σκυφτουληδες που μια ζωή σκέφτονται πλαγίως και πονηρά.

Όλοι έχουν την ευκαιρία με πράξεις να αγαπάνε τον ΠΑΟΚ … αυτό όμως με πράξεις το έχουμε ζήσει από ελάχιστους … και μακράν ο νούμερο ένα είναι ο Σαββιδης …

Τώρα πάλι … φόβος
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Πάντως όσοι βλέπουν ότι το μπάσιμο του Μυστακίδη με τον τρόπο που πάει να γίνει είναι καθαρά προς όφελος του ΠΑΟΚ ας αναρωτηθούν πρώτον γιατί αυτός ο άνθρωπος τόσα χρόνια δεν έχει βάλει ένα ευρώ σε ένα μεγάλο τμήμα του ΠΑΟΚ που το έχει τόσο ανάγκη (μπασκετικός ΠΑΟΚ) και δεύτερον γιατί το θέμα χθες έπαιξε πρώτο πρώτο στα κυβερνητικά μέσα πριν καν καταλάβουμε τι έχει συμβεί.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

navigator11 έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:Πάντως κανείς δεν μπορεί να αναγκάσει τον Ιβαν να πουλήσει.
Ακόμα και γήπεδο να κάνει ο τελης, η ΠΑΕ είναι του Ιβαν.
Στην τελική, ας πληρώνει ένα καλό ένοικο η ΠΑΕ για να παίζει εκει

Δεν πρόκειται ούτε πρίζα να εγκατασταθεί στο νέο γήπεδο, αν δεν "κλειδώσει" ότι θα φύγει ο Ιβάν.

+1
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

makispaspartou έγραψε:Έλλειψη σεβασμού δείχνει και το να κρατάς την ομάδα μη έχοντας ξεκάθαρα τη δυνατότητα να την πας παρακάτω την ίδια στιγμή που εμφανίζεται ενδιαφερόμενος που δηλώνει ξεκάθαρα ότι μπορεί.
Εμείς οπαδοί είμαστε και θέλουμε τον ΠΑΟΚ μας ψηλά..
Εγώ δε θα δεχτώ απάντηση του τύπου ανοίγω πόλεμο με τον Ερασιτέχνη.
ΑΝ ο Ιβάν μπορεί ΑΚΟΜΗ ας απαντήσει με πράξεις. Αλλιώς ας καλέσει ερασιτέχνη και Τέλη να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να βρουν τη λύση για την επόμενη ημέρα της ομάδας.
Και σίγουρα επόμενη ημέρα της ομάδας είναι μόνο ο ΠΑΟΚ με δικό ΤΟΥ γήπεδο και δικό ΤΟΥ προπονητικό.

«Μην έχοντας ξεκαθαρα τη δυνατοτητα να την πας παρακατω» δικια σου εικασια ειναι αυτο, δεν ισχυει. Δεν «κραταει την ομαδα», ιδιοκτητης ειναι. Αν ο δικος σου θελει την ομαδα ας δωσει τα 250μ να παμε παρακατω και η ιδιοκτησια θα αλλαξει. Απλα πραματα. Εσυ λες αυτοματα οτι ο ΠΑΟΚ θα παει ψηλα με τον νεο ιδιοκτητη κατι που ειναι εικασια, αγνοοωντας την πιο επιτυχημενη διοίκηση του συλλογου.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

tad να σου θυμισω οτι και ο Ιβαν οταν πρωτοεμφανιστηκε εθεσε ως προυποθεση για την αποκτηση της ΠΑΕ την υπογραφη παραχωρησης της Τουμπας σχεδον εκβιαστικα.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Ο Σαββίδης από το μακρινό ροστόφ στην ανακοίνωσή του μπορεί
1. να επιτεθεί στο ΑΣ. Κακό στον ίδιο θα κάνει.
2. να επιτεθεί στο Μυστακίδη. Κακό στον ίδιο θα κάνει.
3. να ανακοινώσει έναρξη συζητήσεων για την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ. Καλή κίνηση και για τον ίδιο αλλά κυρίως για τον ΠΑΟΚ.
4. να ανακοινώσει ότι συνεχίζει στην ΠΑΕ αναφέροντας συγκεκριμένες κινήσεις αλλαγής του σκηνικού. Και να το πει ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να τις υλοποιήσει.

Σε κάθε περίπτωση, στο πόκερ που παίζεται, είναι ο αδύναμος παίκτης από όλες τις απόψεις. Καλό θα ήταν για την υστεροφημία του να δρομολογήσει τη διάδοχη κατάσταση ομαλά. Πόλεμο δεν θέλει κανένας. Ξεκαθάρισμα θέλουμε να προχωρήσει η ομάδα στην ανασύνταξη της και την νέα εποχή που προανήγγειλε ξεκάθαρα ο πανίσχυρος Μυστακίδης
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Ποιόν πόλεμο λές ?
Μέχρι στιγμής ανέλαβε δέσμευση να φτιάξει τη Νέα Τούμπα.
Αυτή είναι η εχθρική ενέργεια ??
Έλεος.
Πόλεμος θα αρχίσει αν ο Σαββίδης, ενώ δεν μπορεί, κρατήσει από πείσμα τυπικά την ΠΑΕ χωρίς να επενδύει σε παίκτες.
Πλέον απέναντί του δεν θα έχει το φάντασμα του γούμενου και του παγώνη (όπως μας λέγατε μέχρι τώρα οι φρουροί) αλλά τον Μυστακίδη, τον ΑΣ, τη Θ4.

Ναι ειναι εχθρικη ενεργεια. Ας εδινε τα 250 αφου λες ειναι κροισος. Ε οκ και στο παρελθον ο Μακης ελεγε διαφορα για τον Παντελακη που τα μετανιωσε. Δε θα ειναι πρωτη φορα
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

flash4 έγραψε:Πάντως όσοι βλέπουν ότι το μπάσιμο του Μυστακίδη με τον τρόπο που πάει να γίνει είναι καθαρά προς όφελος του ΠΑΟΚ ας αναρωτηθούν πρώτον γιατί αυτός ο άνθρωπος τόσα χρόνια δεν έχει βάλει ένα ευρώ σε ένα μεγάλο τμήμα του ΠΑΟΚ που το έχει τόσο ανάγκη (μπασκετικός ΠΑΟΚ) και δεύτερον γιατί το θέμα χθες έπαιξε πρώτο πρώτο στα κυβερνητικά μέσα πριν καν καταλάβουμε τι έχει συμβεί.

Παλι τα ιδια και λετε οτι εγω κουραζω.
Ο ιβαν τι ειχε βαλει δηλαδη πριν ερθει?
Σαν να ερθει αυριο επενδυτης στο μπασκετ και να του λεμε, καλα και εσυπου ησουν τοσα χρονια. Ημαρτον
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

tad έγραψε:Για ακόμα μια φορά … ρε τον καημένο τον ΠΑΟΚ !

Συμφωνώ με ότι έγραψε εχθές ο Equalizer αλλά …

Αυτη την στιγμή θέλω να μείνω μόνο στα εξής βασικά:

1. Περήφανους και ήρεμους και να κλαίμε σαν μικρά παιδιά μας έκανε ο Πόντιος
2. Σχεδόν όλα όσα ονειρευόμασταν από μικρά παιδιά τα ζήσαμε με έναν έλληνα πόντιο όπως μόνο ένας από εμάς θα μπορούσε να κάνει. Αρχή με καφέ 11 μυρίων μόνο ένας πόντιος μπορεί να σκεφτεί γιατί απλά έτσι είμαστε! Δεν θέλουμε χρέη και ανοίγματα πίσω μας!
3. Όλα τα αρνητικά πάλι χαρακτηριστικά μας … ξεροκέφαλοι και εγωιστές και το ρωσικό φοβιτσιάρηδες με εμπιστοσύνη μόνο σε πολύ κλειστό κύκλο.

Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο τον Μυστακίδη … αλλά ο παντελονάτος πόντιος δεν πάει έτσι να πετύχει το σκοπό του. Δεν ξέρω εάν το έκανε και έφαγε πόρτα. Αλλά πλαγίως … αυτά είναι κλασικά πουστικα παλιοελλαδιτικα από σκυφτουληδες που μια ζωή σκέφτονται πλαγίως και πονηρά.

Όλοι έχουν την ευκαιρία με πράξεις να αγαπάνε τον ΠΑΟΚ … αυτό όμως με πράξεις το έχουμε ζήσει από ελάχιστους … και μακράν ο νούμερο ένα είναι ο Σαββιδης …

Τώρα πάλι … φόβος

Ο παντελονατος ήθελε το γηπεδο να το κάνει ότι θέλει όταν πρωτοηρθε.Ο άλλος σου λέει θα στο χτίσω. Όντως τα έκανε όλα αυτά ο Ιβαν αλλά μην γράφουμε ρομαντζα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από aivas19 »

makispaspartou έγραψε:
aivas19 έγραψε:Το «φυσιολογικο» δε θα το κρινεις εσυ ουτε σημαινει οτι σε μια αγοραπωλησια ισχυει. Αν αγαπαει και θελει τον ΠΑΟΚ ο νεος επενδυτης και οπως εδω διατυμπανιζουν οι συνφορουμιτες ειναι κροισος ας τα δωσει να προχωρησουμε. Το να ξεκιναει πολεμο στα 100 χρονια απο την ιδρυση της ομαδος δειχνει ελλειψη σεβασμου.

Καλα μετα αυτα που λες για την 7ετια ειναι εκτος πραγματικοτητος, εδω οι ΠΟΚιτες με πιασμενους υπουργους και δικαστες δεν τα κανουν αυτα

Εκτός πραγματικότητας? Δηλαδή με Πέλκα, Τζόλη, Γιαννούλη, Κουλιεράκη, Τζίμα, Κωνσταντέλια, θεωρείς ότι ο ΠΑΟΚ δε θα είχε πάρει περισσότερα πρωταθλήματα? Τα έκανε όλα καλά ο Σαββίδης από το νταμπλ και μετά? Ευεργέτης ο Σαββίδης αλλά όχι και Άγιος.
Αν αύριο πουληθεί ο Κωνσταντέλιας τι θα βγεις να πεις φίλε μου aivas?

Βρε ο χοντρος πουλησε τον Κωστουλα με μιση σεζον σε μια νυχτα. Τι παραμυθια πουλας; Ουτε αυτος επενδυει μηπως; Ή δεν κανει ΑΜΚ; Ελεος με τα ψεμματα. Ολοι οι παικτες που αναφερεις απο ποιες ακαδημιες βγηκαν; Με ποιανου επενδυση; Του δικου σου; Οταν πουληθει ο Ντελιας θα σου πω μην αγχωνεσαι.

ΥΓ: Εταξε ο Ιβαν 250κ πριμ στο μπασκετ αν επαιρναν το Ευρωπαικο ναι η οχι; Απαντα να σε δω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τρί 17 Ιουν 2025, 08:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Καλά ας ηρεμήσουμε λίγο με το χέρι στις τσέπες των άλλων.
Να δώσει 250, να δώσει στο μπάσκετ, να κάνει, να δείξει.
Ο Μαρινάκης ή ο Μελισσανίδης ή ο Ιβάν πού έδωσαν πριν μπουν στις ΠΑΕ;
Κι εγώ δε θα έδινα ευρώ σε τρίτους που δεν ξέρω, απλά για να αποδείξω το ΠΑΟΚτσιδιλίκι μου όντας εκτός πραγμάτων.

Σε πρώτη φάση θα δώσει πάνω από 100 μύρια μόνο για το γήπεδο.
ΧΩΡΙΣ να έχει την ΠΑΕ.
Αυτό θα υπογραφεί, θα περιλαμβάνει όλα τα θέλω του ΑΣ και θα υλοποιηθεί.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”