Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Προφανώς όλοι διαβάζουμε την ίδια ανακοίνωση του ΑΣ.
Προφανώς δεν την κατανοούμε όλοι με τον ίδιο τρόπο.
Η ΠΑΕ ζήτησε τη βοήθεια του ΑΣ ώστε να βρεθεί λυση για την χρηματοδότηση του γηπέδου.
Αυτό που εγώ καταλαβαίνω είναι ότι ζήτησε απο τον ΑΣ να ζητήσει εκείνος ως ιδιοκτήτης απο την κυβέρνηση να δοθούν στον ΠΑΟΚ οι ίδιες διευκολύνσεις που δόθηκαν στο ποκ. Είναι μια ντριπλα που φέρνει αντιμέτωπη την κυβέρνηση με τον συλλογο και τον κόσμο του ΠΑΟΚ και όχι με το προσωπο Ιβάν Σαββίδης.
Η απάντηση του ΑΣ με προβληματισε. Εκτός του ότι συμπεριφέρεται κατινιστικα, στην ουσία φέρνει ως λυση ένα προσωπο δηλαδή έναν επενδυτή.
Η χρηματοδότηση δεν συνεπάγεται αναγκαστικά έναν επενδυτή, μπορεί να αφορά επιδότηση., εθνική ή/και κοινοτική.
Ο επενδυτής όμως συνεπάγεται αναγκαστικά χρηματοδότηση.
Ο μόνος που γνωρίζει τι έκανε και γιατί το έκανε είναι ο Κατσαρης.
Αυτές είναι οι πρωτες σκέψεις μου χωρίς να έχω την παραμικρη πληροφορηση
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα σημαίνει ότι θέλουμε γήπεδο, ομάδα να πρωταγωνιστεί και τίτλους.. θέλουμε Ντελια, Κοταρσκι, Ζιβκοβιτς, Καμαρα, Ντεσποντοβ και άλλους τόσους ακόμη… ο Τελης λέει μπορεί.. ο Ιβαν μπορεί πλέον; Μολων λαβε..
Portable

Δημοσίευση από Portable »

giliopoulos έγραψε:
Portable έγραψε:Δεν θα κανω παραθεση το πολυ ωραιο ποστ του ισοσταθμιστη,

θα προσθεσω 2-3-4-5 πραγματα:

1. Οταν λεμε εκλεκτός του Κουλη, δεν εννοουμε μαριονέτα. Και ο Ιβαν για τη ΣΕΚΑΠ επι Σαμαρά δεν ηταν Μαριονετα. Εκλεκτός ηταν.

2. Είναι ξεκάθαρο πραξικόπημα και η χρονική στιγμή των ανακοινώσεων ΑΣ, Τελη, Θ4 και Πρώτου Φλέγματος δεν είναι ύποπτη, επιβεβαιώνουν πως υπήρχες συνεννόηση.

3. Απο εκει και πέρα αυτό το κεραυνοβόλο είναι τακτική της ΝΔ και μένει να φανει αν πιέσει και σε άλλες καταστάσεις. Χέστηκε για τον ΠΑΟΚ, απλώς ο ΠΑΟΚ είναι μέσω πίεσης αυτη τη στιγμη και ο Σαββιδης σίγουρα θα απαντησει.

4. Δεν θα κάνω καμία εκτίμηση, συνήθως σε τέτοιες αναμπουμπουλες γίνονται άσχημα πράγματα και τα βελούδινα διαζύγια και οι ονειρικοί κόσμοι που όλοι οι λεφτάδες δουλευουν χέρι - χέρι για το κοινό καλο που οενιρευονται μερικοι με κανουν να αναρωτιέμαι πως στον πουτσο καταφέρνουν και επιβιώνουν κάποιοι άνθρωποι.

5. Μάλλον θα κάνω μια εκτίμηση μόνο. Αν υπαρξει ντου και μπαχαλο οργανωμένων στα πρώτα ματς ειδικά της Ευρώπης ο Ιβάν έχει παρθεί απόφαση να φύγει πάση θυσία.

6. Για το Θεό, όσοι θέτετε το επιχείρημα έταξε ο Ιβαν 20αδα Ευρώπης και δεν τήρησε υπόσχεση να ξέρετε πως φαίνεστε είτε πληρωμένοι, είτε ηλίθιοι.

7. Κατσαρή είσαι τεράστιος ρε! Σε παραδέχομαι. Είχες και την κερκόπορτα, και το κλειδί, και τους γενίτσαρους, και τον φραγκάτο. Ντροπή σου για τα ανακοίνωση. Τεράστια ντροπή. Ποιος κόσμος σε πίεζε για το γήπεδο μωρε; Η Θ4;

Οτι να ναι λες φιλε
Ποιος ειπε στον Κατσαρη απο το πουθενα μαλιστα!! βρες λεφτα να κανεις γηπεδο?? ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ το ειπε ο Κυριακος.
Ε λοιπον βρηκε
Για να μην τρελαθουμε κιολας. Δε βλεπεις την κατρακυλα??
15 μυρια απο ευρωπη 25 μυρια απο τζιμα και παλι δεν υπαρχει ΦΡΑΓΚΟ ζωγραφιστο στην παε.
Τι κουραφεξαλα γραφετε για πραξικοπηματα

Είναι προφανές πως δεν κατανοείς τίποτα σε βάθος, δεν γνωρίζεις από διαδικασίες, δεν εχεις διαβάσει ποτέ τίποτα για να ενημερωθείς σωστά και αυτή τη στιγμή επειδή υπερασπίζεσαι ότι υπερασπίζεσαι και δεν θέτεις επιχείρημα σε κάνει τουλάχιστον αναξιόπιστο, κακό και βαρετό συνομιλητή της σειράς.

Σου προτείνω να βρεις, αν μπορείς, την δήλωση του Κυρ Κυρ για το γήπεδο, να τη διαβάσεις δυο φορές προσεκτικά και μετά έλα να δούμε αν ξαναγράψεις τα ίδια.

Το ότι βαρέθηκες Ιβαν και τον απαράδεκτο τρόπο που διοικεί την ομάδα δεν σου δίνει κανένα δικαίωμα πρώτον να λες σε συνομιλητή σου τη φράση ¨'Οτι να ναι" και δεύτερον να αοριστολογείς ανευ επιχειρήματος ή απόδειξης που είναι σχεδόν αδύνατο να καταθέσει κάποιος από εμας τη δεδομένη χρονική στιγμή.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Jean Valjean έγραψε:Προφανώς όλοι διαβάζουμε την ίδια ανακοίνωση του ΑΣ.
Η ΠΑΕ ζήτησε τη βοήθεια του ΑΣ ώστε να βρεθεί λυση για την χρηματοδότηση του γηπέδου.
Αυτό που εγώ καταλαβαίνω είναι ότι ζήτησε απο τον ΑΣ να ζητήσει εκείνος ως ιδιοκτήτης απο την κυβέρνηση να δοθούν στον ΠΑΟΚ οι ίδιες διευκολύνσεις που δόθηκαν στο ποκ. Είναι μια ντριπλα που φέρνει αντιμέτωπη την κυβέρνηση με τον συλλογο και τον κόσμο του ΠΑΟΚ και όχι με το προσωπο Ιβάν Σαββίδης.
Η απάντηση του ΑΣ με προβληματισε. Εκτός του ότι συμπεριφέρεται κατινιστικα, στην ουσία φέρνει ως λυση ένα προσωπο δηλαδή έναν επενδυτή.
Η χρηματοδότηση δεν συνεπάγεται αναγκαστικά έναν επενδυτή, μπορεί να αφορά επιδότηση., εθνική ή/και κοινοτική.

Εχουν δωθει ηδη διευκολυνσεις φιλε
Αλλα μειναμε στις μακετες.
Μας ειχε παραχωρηθει μια μεγαλη εκταση για 3 χρονια ΥΠΟ την προυποθεση να αρχισει να χτιζεται γηπεδο.
Ψηφιστικαν ολα.
Και μαλιστα και απο περιφερεια θα εμπαιναν κονδυλια για τους γυρω χωρους.
Απλα ΠΑΓΩΣΑΝ ολα με ΜΟΝΗ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ Σαββιδη
Το ξερεις οτι σε μισο χρονο το διαταγμα ακυρωνεται ΛΟΓΩ ΜΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ???
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

Αυτήν την μ@λακία ότι δεν υπάρχει φράγκο να μη λέγατε καλά θα ήταν πάντως...

Για αυτό σκάνε οι προσφυγές βροχή, επειδή δεν υπάρχει φράγκο. Oh wait.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Βλεπω yt τους today,ρε Τοσκιτση,ποσο καπλαμας εισαι;Πανε να δουλεψεις στην μετροσπορ,σου ταιριαζει.
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Εγω νιωθω οτι ξεκινησε και επισημα η αντιστροφη μετρηση για αλλαγη στο ιδιοκτησιακο καθεστως.Και επειδη δεν εχουμε να κανουμε με οικονομικες μαρίδες ή φυτευτούς αυτοφωράκηδες του παρελθόντος,όσο κι αν υποβόσκει μια ανησυχία,είμαι αισιόδοξος ότι το μέλλον θα ειναι πολύ καλύτερο από το παρόν!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος beyes4 την Τρί 17 Ιουν 2025, 00:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Πάντως κανείς δεν μπορεί να αναγκάσει τον Ιβαν να πουλήσει.
Ακόμα και γήπεδο να κάνει ο τελης, η ΠΑΕ είναι του Ιβαν.
Στην τελική, ας πληρώνει ένα καλό ένοικο η ΠΑΕ για να παίζει εκει
Άβαταρ μέλους
ToMousiTouCrespo

Δημοσίευση από ToMousiTouCrespo »

Portable έγραψε:....
5. Μάλλον θα κάνω μια εκτίμηση μόνο. Αν υπαρξει ντου και μπαχαλο οργανωμένων στα πρώτα ματς ειδικά της Ευρώπης ο Ιβάν έχει παρθεί απόφαση να φύγει πάση θυσία.
...

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα μόλις είδα την άμεση αντίδραση 5 γραμμών της συνήθως ψύχραιμης και εύστοχης Θ4...
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Σιγα μη πληρώσει ο Ιβαν ενοικιο μετά απο αυτο που του κανανε. Θα κανει δικο του γήπεδο στη Θερμη ΛοΛ!
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

giliopoulos έγραψε:

Μας ειχε παραχωρηθει μια μεγαλη εκταση για 3 χρονια ΥΠΟ την προυποθεση να αρχισει να χτιζεται γηπεδο.
Ψηφιστικαν ολα.

Διευκολύνσεις όπως ότι δε μας άφησαν ούτε να φτιάξουμε το Καυτατζόγλειο για να παίξουμε εκεί; Η ΠΑΕ δε ζήτησε από τον ΑΣ να βρει επενδυτή, αλλά να πιέσει για κρατικά κονδύλια, όπως έγινε με τους ποκιτες.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

giliopoulos έγραψε:

Ψηφιστικαν ολα.

Αν δεν κάνω λάθος το προεδρικό διάταγμα μέχρι το 2030 είναι
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

ToMousiTouCrespo έγραψε:
Portable έγραψε:....
...

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα μόλις είδα την άμεση αντίδραση 5 γραμμών της συνήθως ψύχραιμης και εύστοχης Θ4...

Παιδιά όντως έγραψε αυτήν την ανακοίνωση η θύρα 4; Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του ΑΣ; Βρωμάει η υπόθεση...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Mīngus έγραψε:Κι εγώ ρωτάω και το άλλο γιατί λέμε για τρύπημα από τον ΑΣ.
Τι θέλατε να κάνει ο ερασιτέχνης; Να πει όχι;
Αν η προσφορά είναι άψογη;
Και επαναλαμβάνω το 1ο ραντεβού έγινε πριν πει ο Κυρ Κυρ τα όσα είπε περί αδυναμίας.
Δηλαδή να έλεγε ο ΑΣ όχι δε θέλω να κάνω γήπεδο.
Με αιτιολογία ότι θα περιμένω το πότε και αν θα μπορέσει η ΠΑΕ.
Και μετά θα έβγαινε η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου και θα εκραζε τον ΑΣ και πάλι που δεν έδωσε το γήπεδο στον Μυστακίδη.
Γιατί προφανεστατα θα το δημοσιοποιούσε.

Ας πάρουμε το σενάριο ότι ο Πόντιος μουλαρωνει και δεν πουλάει ( γιατί όλα για αυτό γινόταν...για να πουλήσει ο Ιβάν)

Ερώτηση
Τα όποια έργα στην Τούμπα θα αρχίσουν με ή χωρίς την ενημέρωση της ΠΑΕ?
Θα ενδιαφερθεί ο ΑΣ για το πώς και πού θα μετακομίσει η ποδοσφαιρική ομάδα καθόλη την διάρκεια των έργων?

Ας υποθέσουμε ότι το έργο τελειώνει , η νέα τουμπα είναι γεγονός αλλα η ΠΑΕ βρίσκεται ακόμα στα χέρια του ιβάν σαββίδη. Εκεί τι γίνεται?
Προφανώς και οι πλευρά του ΑΣ θα έχει δώσει την διάθεση του γηπέδου για κάποια χρόνια στον κύριο μυστακίδη.
Θα πληρώνει η παε ενοίκιο για να παίζει στο γήπεδό της?

Ξέρω ότι θα μου πεις ότι δεν θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο...και δεν θα φτάσουμε γιατί τα γεγονότα διαδραματίστηκαν με αυτό τον τρόπο ούτως ώστε η πλευρά του ιβάν έχει ξεμείνει από επιλογές.
Είπαμε...ο ορισμός της εχθρικής εξαγοράς.
Είναι κάτι που εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου.
Δεν θα ήθελα καθόλου ο επόμενος ιδιοκτήτης μετά τον ιβάν σαββίδη ς να έχει αναλάβει την ομάδα με τέτοιον τρόπο.
Δεν αξίζει στον ιβάν κάτι τέτοιο
Δεν αξίζει στην ομάδα κάτι τέτοιο
Και δεν αξίζει και στην ιστορία μας και σε αυτά που εκπροσωπούμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 17 Ιουν 2025, 00:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Να πω οτι το περιμενα οσα και να ακουγονταν?ψεμα θα ναι. Να πω οτι εμεινα μ@λ@κ@ς? αληθεια θα ειναι.
Δεν ξερω τι θα γινει αλλα σιγουρα ολο αυτο μυρίζει επιθετική εξαγορα. Τα στημένα παπαγαλάκια συγκεκριμένου σταθμού το χτίζουν εδω και καιρο. Η ανακοίνωση του ΑΣ είναι μνημείο ξεφτίλας και τρυπήματος, ακομα και στο τρόπο που τα διατυπώνουν. Δεν ειμαστε αφελείς να πιστέψουμε οτι για το γήπεδο βρηκατε επενδυτή σε 10 μερες, δεν απευθύνεστε σε ηλίθιους. Ακομα πιο απογοητευτική η προ-συννενοημένη προφανώς ανακοινωση της 4, αλλιως την θυμομουν εγω.
Εύχομαι να μην γινουμε μπουρδελο ολο το καλοκαίρι αλλά το σημερινό ήταν εξαιρετικα αγαρμπο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”